Odry és babszi, köszi a gyors választ, így tudtam csak bejelentkezni, mert elfelejtettem a jelszómat
Odry, jól tetted, hogy kérted az inszemet - szerintem - mert hátha sikerül, .....
de a hsg helyett miért nem laparoszkópiát végeznek? ezt meg én nem tudom megérteni, ráadásul a röntgenvizsgálat annyira nem is szerencsés .....a lapart meg altatásban végzik és azonnal meg tudják oldani az apróbb dolgokat (petevezeték átjárhatóság, csomók megszüntetése stb..), a hsg erre nem alkalmas - úgy tudom-, szerintem akinek hsg-t javasolnak az kérjen inkább laparoszkópiát
igaz azonban, hogy 3 napos kórházi bentfekvéses dolog, de nekem így tudták leégetni a csomókat a hasfalamról ill. a jobb oldali petefészkemről..a hsg után meg ha van gond akkor amúgy is műtét kell...szóval ne hagyd magad, sikerüljön elsőre neked Odry!!!!
Babszi
nekem meg az endometriózisom miatt kell 3 hónapra 'kikapcsolni a hormonjaimat, ez állítólag segít abban, hogy a nagyon pici endometrikus csomók is felszívódjanak, utána pedig feltuningolnak aztán úsgyi az inszem
de nem vágyom ilyen klimaxos állapotra, gondolhatjátok....azt sem tudom, hogyan reagál majd a szervezetem erre????
Kerkáról hallottatok?
Lányok, milyen az inszem? fájdalmas? és bent kell feküdni, kórházi dolog ez?
mindenkinek drukkolok!!!!