Sziasztok!
Ma kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok, de azért olvasgattam.
Ha mindenkinek külön írnék, az most sok lenne, úgyhogy csak nagyvonalakban.
Pasi téma: nekem sokat segít a gyerekek körül, de a házimunkában semmit, és utána is pakolni/takarítani kell. Ezt én rontottam el, így szokta meg. Meg aztán soha nem élt egyedül, anyukájától költöztünk össze, szóval így alakult. De ha megkérem, akkor azért megcsinál dolgokat. Pl. szemétlevitel, több nem is jut eszembe.
A gyerekeket viszont simán rendezi, nincs olyan,amit ne csinálna meg. De azért pont tegnap este én is ki voltam akadva (mi volt tegnap?). Igaz, hulla fáradtan ért haza, de én is nagyok ki voltam. Persze olyankor eszik, zuhanyzik, ez rendben van, csak annyira szerettem volna már egy kis segítséget, ő meg evés közben olvasgatott. Tudom, hogy jár neki is ennyi pihenés.
Na mindegy, alapjáraton egy szavam sem lehet.
Én sem tudom, hogy mi az a koszmó.
Egyszer azt gondoltam, hogy az van a gyerekeknek, de nem voltam biztos benne. Védőnő az idő tájt pont nem járt erre. Fürdés után a vizes fejüket kapirgáltam egy-két napig babakefével, aztán elmúlt. Szóval, lehet az volt, bár én úgy tudtam, hogy az barna, ez meg úgy nézett ki, mintha hámlana a fejük, ahogy Gabek is írta.
Zsuzsi!
Dokit gyorsan cseréld le. Én pofán vágtam volna, ha a szörcsögésre másik szobát javasol!!!!
Autó: Én gyakorlatilag mindenhova autóval megyek, még a 300 m-re levő boltba is. Ez így volt a gyerekek előtt is, mivel így csak 5 perc. Szóval, egyáltalán nem gáz, szerintem. Persze, könnyen hozzá lehet szokni a jóhoz, előtte éveig buszoztam átszállással, ha melóba mentem.
10 nap a hozzátáplálás szempontjából talán nem akkora gáz. Bár a védőnéni ma furán nézett, mikor mondtam, hogy almát kóstolgatunk. (A sütőtököt nem is mertem mondani.
) De rendes volt, azt mondta, nem baj.
Edit!
Mi vagy a gyerkőcökkel? Jól vannak már?
Virág mennyit gyarapszik? Ha rendesen, akkor szerintem nem számít, hogy keveset eszik, lehet, neki ennyi is elég. Egyik ismerősöm kislánya 7-8 hónapos koráig 60 ml-nél nem evett többet.