Sziasztok!
Andi
Gratulálok Bence "méreteihez",még emlékszem,amikor a városban taliztunk,mennyivel kisebb volt...na nem méretileg,de 1 évvel ezelőtt....
Tényleg hamar megnőnek...Mindjárt a kicsik is 1 évesek
...
A függöny varrását fejeztem be a gyerekszobába.Disney-s függönyük van és a tetejére és oldalára csináltam toldást világoskék függönyanyagból,mert erre az ablakra kicsit kicsi
....Az egyik már régóta megvolt,de Villő születése után most vettem elő a varrógépet először...
Viszont megvan a következő meló is,mert Bulcsú ágyára szeretnék ágytakarót,mármegvettem a bélést,az anyaga régóta megvan,most már csak rá kell szánnom magam
!
Gratu Lilla fogacskájához
.Mi két hónapja 2 fogúak vagyunk és nem is látom,hogy nagyon készülődne. újabb.Eddig úgy nézett ki,de megint semmi
...
Remélem,Lilla már teljesen meggyógyult!
Baleset:semmi vészes,csak ráesett anyuméknál Bulcsú hátára a kemping bicikli.Illetve az ülése pont a hátára,így lett egy szép nagy véraláfutás rajta
.Kicsit megijedt és elment a kedve mindentől...illetve mire megjött,már menni kellett haza...
Egyébként mindig úgy néz ki,mintha legalább is verném
:D:D!Most az álla pompázik kékben(kékszakállúnak hívjuk
),mert mászott Villő előtt és hát nem sikerült ...
Kriszti
De jó,hogy voltak magyar vendégeitek
.Gondolom,kiéltétek magatokat
!És mivel ennyire ismerősök vagytok a környéekn,gondolom,jó vendéglátók voltatok
!
Hát elhiszem,hogy nem lesz könnyű így az átállás.
Nem sok időtök lesz,az biztos.De legalább nem lesz időtök sopánkodni rajta
!
Kár,hogy felénk nincs ilyen jó vonatozási lehetőség...vagy inkább jó?
Látom,megint szuper helyeken jártatok
!Már nem is írok rá semmit
!Itt az ismerősökkel voltatok,vagy csak megint "saját szakállatokra"
? Hogy csípi Enci a háti hordozót?
Én is gondolkodtam rajta,bár egyenlőre nem aktuális...
!
Timi
Szülinap hogy sikerült?
Örülök,hogy találkoztunk ám
!
És hogy milyen jó a szemed,hogy az én száguldozó fiamat így felsiemrted
!
Kérdezek egy furit....
Csengének ajakhasadéka volt? Akartam kérdezni,de aztán elfelejtettem....Mert a fényképeken nem látszik egyáltalán.
Persze csak ha nem vagyok indiszkrét...
!
Mi Apáztunk tegnap,illetve Apával Állatkerteztünk.Szuperül meg van csinálva, a kaja ugyan nem olcsó(mármint az önkisz étterem),de nagyon élveztük.Annyira meleg sem volt,sok az árnyék és az állatok is jól bírták.
Bulcsúnak a kecskeetetés tetszett a legjobban,alig tudtuk elvonszolni...na meg a kis földalatti
:D:D:D!Az volt a nap csúcspontja...Villő passzív volt egészen a palacsintaevésig
,ott aztán felélénkült
.
Most láttam először jegesmedvét igazán közelről...hát nem találkoznék vele szívesen a szabadban....
Pusza