Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!
Ha nekem ment, akkor neked is mennie kell!

Köszi Angi!

Kép
Kép
Ági279

Sikerült!
Vendég

Ági!
Kicsit elnéztem a táblában a dátumot. Azt hittem, hogy 11, közben 14 van ott. Hanyadikán volt az inszem?

Lányok, sikerülni fog a színezés!! Már a 3 évesek is színeznek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Méghogy vastag is legyen?!
Megy ez nekem

Kép
Kép
Ági279

Angie!
28-án és akkor voltam 13cn.

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Megőrülök... Már bepötyögtem mindent, felraktam a képeket, erre a gép fogja magát, és kikapcsol... Csak úgy, minden előzetes nélkül... :evil: :evil: :evil:

Évi79!
Virágszál gyönyörű leányzó már most is! Majd meglátod, olyan hamar elröpül ez a két hónap, észre sem veszed, és már a szülőszobán vagy... :D (Könnyen dumál az, akinek a babója itt kalimpál az ágyon :D )

Angie!
Jaj, nagyon drukkolok Neked...

Anita!
Üdv köztünk!!!

Dobok néhány képet gyorsan, remélem, nem tol ki velem a gép megint... :evil:

Először a teraszon anyával:
Kép

Jaj, de elfáradtam ebben a nagy hőségben... :D
Kép

A hintaszéket nagyon szeretjük:
Kép

A kis E.T.: :lol:
Kép

A babakocsiban:
Kép

Pusszantás mindenkinek!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Húúúú! Kende baba gyönyörű!

Jól sikerült :lol:

Kép
Kép
Ági279

Tündi-bündi pici baba!
Én iiiiissssss!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Norwel!
Gyönyörű nagyfiad van!
Nagyon édes!

Angie
Már megy nekem is!Köszönöm szépen!
Kati már benn van a korházba reggel lesz a műtét!Már nagyon ideges szegény!
Holnap megyek be hozzá ugy dél körül!

Ági!
Csuriba mindenem!
Hála istennek a csőtörés nem a falban van ha nem még mielött be jönne a házba igy csak a kertet kell felásni!De szépen beázott miatta a pince és az egész also rész!

KépKépKépKép
aniko24

Norwell!
Zongorista lesz a kisfiadbók :) Gyönyörő szép hosszú újjai vannak.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megjöttem én is! Hétvégén Fonzüdon voltunk triatlon versenyen. Ma pedig új melót kezdtem!!!

Még syerdán mikor amonnan kiléptem, hazajőve láttam egz hirdetést, amire nagz töprengés után elmentem jelentkezni és ott helyben fel is vettek. Ma már kezdetem is. Egz ker-i cég könzvelésére mentem könzvelőnek, be is jelentettek rendesen (több, mint dupla annzival, mint amott jelentettek volna) + a fizu is másfélszerese az előzőnek!!! /Csak babonából nem mertem mondani, addig amíg túl nem vagzok az első napon .../ A kolleganők aranyosak, az egyik kismami (14 hetes), elvileg az ő helyére vettek fel ...

Úgzhogz egz gonddal kevesebb! Jól fiyető, bejelntett meló kipipálva.

Azért meg-meg fordul a fejemben, hogy a próbaidő végéig jó lenne félretenni a babázást, mert ha már kifogtam ezt a jó kis zsíros állást, nem kellene elbukni. De ha csak a szívemre hallgatok, akkor nem érdekel semmi, csak a baba kell!!!! Megpróbálok kicsit lenyugodni, hisz most egyelőre a meló biytos, amiatt nem kell idegeskedni, mikropetém meg vagy nem, aztán lehet, tényleg az hozza meg az eredményt/babát, hogy most nem mindenáron a babában látom a kiutat a kilátástalan meló helyzetből ... Majd kiderül.

Holnap megzek még uh-ra, azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit produkált a kisdrága odabent!

Norwell! Kende baba nagyon tündéri!!!

kacsa14

Panka :) Angie :)

Köszönöm szepen, nagyon aranyosak vagytok! Akkor meg remenykedem!

Igen, az olaszoknak szurkoltam :) Tenyleg jok voltak, de szerintem a franciak is ott voltak a szeren :lol: Sajnaltam Zidane-t, igaz, hogy nem kellett volna igy reagalnia de biztos valami kemenyet szolhatott be neki az olasz.
Itt hajnalig ment a dudalas, trombitalas, mindenki ünnepelt ezerrel.

Aniko :)

Szegeny jo kis napod lehetett a csötöres miatt! Remelem mar minden rendben :)

Judit
jucmuc

Jucmuc!
Igen ,két oránként szivattyuzom!De holnap délután állitolag jönnek és kiiktatják azt a szakaszt!Már várom mi lesz neked az orvosnál!Én nagyon mérges vagyok a menzimre mert csütörtök péntek kellett volna megjönnie és sehol semmi! :( Persze a teszt negativ de csak probábol csináltam!Igazábol azért bosszant mert ennyivel tolodik a lombik és nem aug.közepe ha nem csak a vége fele leszünk meg!És most nagyon mérges vagyok "rá"!Na mindegy nem tudok mit tenni csak várom! :?

KépKépKépKép
aniko24

Aniko!

Ez tenyleg nagyon bosszanto! Lehet, hogy csak egy kis stressz van nalad azert kesik :(
Amugy meg: augusztus közepe vagy vege...egy a lenyeg: SIKERüLJöN :!: :D

Az orvoshoz menest en is nagyon varom, föleg azert mert meg mindig nincs pe-m. (17 cn ) Ha elkezd nöni egy (söt esetemben kettö) tüszö akkor ha nem repednek meg mi lesz velük szerinted?

Most mar befejezem az agyalast a tüszökröl, csak kicsit idegesit :shock:

Puszi
Judit
jucmuc

Sziasztok!

Angie!
Én azért szorítok! :)
Kicsit tényleg kihalt a topik..., azért ne félj nem maradsz egyedül! :wink:

Ági279!
Természetesen Neked is ezerrel!!! :)

Évi79!
Nagyon régen láttuk Virágot! :) Nagyon szépek a képek, köszi! :)
Még van egy kis ideje, hogy megforduljon! Hátha sikerül Neki! Próbálkozik és ez már félig siker... (gondolom én 8) )

Norwell!
Kendebaba miatt sem kell szégyenkezni! :D Igazi kisfiú! Még egyszer gratula! (Esetleg a receptet...? :wink: )

Aniko!
A kutyi fotót köszi! Csak kivártam... :wink: Elhiszem, hogy nagyon szeretted Őt! Volt miért, még így fotón is átjön a varázsa! :)
Még nem jött meg? Halkan írom le, hogy remélem nem ciszta Mikor mész a doktornőhöz? Esetleg egy UH?
Csőtörés..., nem irígylem a mai napodat.
Katinak nagy drukk holnapra! Várjuk a pirosbetűs híradást! :wink: :)

Jucmuc!
Én is kívánom, hogy megnőljenek a tüszőid és legfőképpen meg is repedjenek (na jóó, legalább az egyikőjük), aztán megy a drukk a "srácoknak", hogy húzzanak bele! :)
Azzal most ne foglalkozz, mi lesz belőlük, ha nem repednek meg...

Kacsa!
Új állás! Ügyi vagy! Grat! :D
UH-ról várjuk az infót! Biztos megnőlt a tüsződ és az is lehet, hogy betársult mellé mégegy... :wink: .

Rolly!
Jó táborozást! Vigyázz Magadra!

Pupy!
Hülyeséget kérdezek..., de minden rendben? :roll: Gondolok Rád!

Mátra ma jelezte, hogy hiányzunk Neki... :( (nekünk is!!!) Ha a minimál alvását lehet fokozni, akkor ezt most a táborban megtette...

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Brill!

Köszi, tünder vagy Te is :) De sajna ma reggel sincs LH csucs.
Raadasul csütörtökön megyek vervetelre, ahol a progit is nezik.

Kivancsi leszek igy milyen eredmenyem lesz :roll:

Szep napot mindenkinek!

Judit
jucmuc

Jo reggelt Lányok! Kép

Brill!
Örülök,hogy tetszett a kiskutyám!Tudtam hogy meglátod a szépségét!Nem tudom mi ez!De ha ciszta az csak akkor derül ki ha majd a következő menzim megjön és mennem kell a káliba ultrahangra!De most már nem is merek tervezni és reménykedni mert kicsit most megijedtem!Nem a cisztátol ha nem hogy még bármi jöhet közbe!

Jucmuc!
Lehet késöbb a tüszőrepedés nekem is a 20-22-ik napra kitolodik!
Szerintem nem lesz gond!Csak azért bosszant az időpont mert aug.közepén anyukám eltudta volna vinni a kisfiam hogy legalább egy hetet tudjak feküdni,igy meg pont év nyito lesz ovikezdés szülőik meg minden ami ilyenkor van!De majd csak megoldodik valahogy!

Kacsa!
Gratulálok az uj melohoz!
Belevalo és talpraesett kis csajszi vagy!
De az iwiwen nem jelöltél vissza! 8)

Évi!
Hu tök jo a kép Virágrol!
Gyönyörű kis pofija van!És a szája?......
Nagyon szép!

Bemegyek a korházba a Katihoz de csak egy körül érek be és ha tudok képeket is csinálok a babárol!Egész éjjel alig aludtam ugy izgultam értük!Délután majd jövök és pirosbetűzök!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó :) Mondd meg légyszi Katinak, hogy nagyon szorítok neki! :D Várom a fotókat a csöppségről! :D Megjött már a menzid? Én kistökösöm már 7625g :D Képet sajnos nem tudok feltenni róla, mert úgy 2 hete elromlott a digitális fényképezőnk :(

Puszka

KépKép

KépKép
timika

Ja, Norwell :D Ne haragudj, de a szita agyammal elfelejtettem megírni, hogy Kende baba GYÖNYÖRŰ!!! :D :D :D Szopizás rendben van?

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Megvagyok, csak szokás szerint elviszi azt a kis energiámat a sok szervezkedés. De jövök még ma!! :) :)

Addig is:

Kati!
Naggggyon-nagggyon drukkolok! :)

Kismamik és leendő kismamik!
Most megy a Spektrumon az "Embergyerek" című sorozat.
Nagyon jó, ajánlom figyelmetekbe!

Később még jövök!
Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Pocak köszöni mindnekinek a dícséreteket :)

Norwell!
Még csak szokjátok egymást, de már most is nagyon jól megy ahogy olvasom. Jó fiú Kende :) És milyen ÉDEEEES!!!

Monyoka!
Minél többet dumálsz annál jobban hiányolunk, de nemám most meg nem fogsz írni :)

Pankaa!
Ne aggódj nem lesz semmi gond, kismama nyugodt és élvezi a pocakosodást :)
Munkaügyi kérdés: ha határozott idejű szerződésed van szept 30-ig akkor megtehetik, hogy nem hosszabbítanak. Táppénz: nem előtte hanem utána 3 munkanapon belül tudod magad un. passzív táppénzre kiíratni, ha jól emlékszem 3 hónap, de ebben nem vagyok biztos, mert mindig változtatják. A tgyásodat és gyed-edet neked az idei éves jövedelmed alapján fogják kiszámítani, nem csak munkabér, hanem arányosítva az összes többi jövedelem is az alapja.

Anikó!
Csőtörés nem jó, remélem nem volt túl nagy víz.
Negatív teszt után meg kell jönnie annak a fránya mensinek is :)

Katinak drukk ezerrel!

Jucmuc!
Ne aggódj, inkább küldöm a peteérlelő drukkokat.

Évi79!
Hát akkor Virág kezet fgoghat majd Buborékkal, ő is egy kis tornászbajnok :)

Kacsa!
Gratula az új melóhoz. Ez gyorsan ment, remélem a baba is ilyen ütemben fog bekopogtatni hozzátok :)

Duddu!
Az a spektrumos sorozat nagyon jó, már volt egyszer én láttam, érdemes nézni, nem is gondolná az ember mi mindent tud már egy pici baba.

szép napot mindenkinek!

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Szia Angie!
Nagyon örülök hogy van aki írt és hát vannak biztatások. Mi a férjemmel 3 éve próbálkozunk az első időszakban nem volt peteérésem sz6edtem a clostilbegytet, fél év múlva a férjemet is megvizsgálták rendben volt. Azután túl reagáltam a gyógyszerre. fél év kihagyás. Azután laparoskopia, minden rendben. Megint fél év a férjem megint vizsgálatra ment és megállapították a hereviszér-sérvet(varikokele) tavaly októberban megműtötték. Fél év otthoni próbálkozás és végül május 23- án megcsináltál az első inszemináciot. csak az a bajom hogy a hormonoktol hízok. ezért szeretnék természetes anyagokat használni. Köszi Anita[/img]
bellanitta

Sziasztok,

bekukkantotam hozzátok, nekem most volt 3. beültim, és sajnos úgy tűnik sikertelen, megjött, és elég intenzív. Megcsinálom holnap az esedékes tesztet, de tuti az eredmény. Ezt a topikot nem olvastam végig, de a régiektől kérdeznék.
1. Van - e valaki, aki Szegedre jár? A legtöbben ugyanis Pestre járnak, még nem láttam/olvastam szegedi Kaálist.
2. Van-e köztetek 4. lombikos, milyen volt a harmadiknál a stimu és milyen a negyediknél? Illetve változtattak - e valamit a stimuk között?
3. Fekvés vagy nem?
4. Tudtok - e fagyis babáról? Hogyan simuzták?
Nekem mindkét oldalon el van záródva a petevezetékem, így az inszemi szóba sem jöhetett. Most tele vagyok kérdésekkel.
Tudtok segíteni?

Köszi

Gigi :wink:
gigi002

Sziasztok!

Niki!

Nagyon csinis kismama vagy, tényleg csak a pocid növöget! Helyes Buborék tojáshéja :)

Norwell!

Kende baba egy tünemény! Azok az okos kis szemek, hááát, olvadok rendesen! Lehet, hogy most még hihetetlennek tűnik, de a fürcsit és a pelusozást is meg fogja szeretni. Én is egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem visít, ha tisztába teszem, de a fürdés szeretetére többet kellett várni...

Évi!

Virág egy csodaszép csajszi, és milyen kis csókos szájacskája van, tündér! Nemsokára megcsodálhatjuk fényképről is :) Szép méretekkel rendelkezik már most a nagylány!

Anita!

Üdv itt nálunk! Mi is inszemeztünk, és elsőre sikerült a Dóri. Tippem, tanácsom nincs, őrületes mázlink volt, ez biztos. Talán ami sokat segített az az őrületes bizalom az orvos iránt, tudtam, hogy "csinál" nekünk gyereket... És hinni, hinni, hinni a sikerben. :wink:

Ági!

Nemsokára 14-e! Drukkok mennek ám!!! Érzel valamit?

Kacsa!

Grat az új melóhoz!

Anikó!

Jó nagy bosszúság a csőtörés! Remélem gyorsan ki tudják javítani, és nem kell többet szivattyúznod :)
Hú, nagyon drukkolok ám Katinak, és kíváncsian várom a Kati-híradót!

Gigi!

Szia neked is! Lombikban sajnos nem tudok segíteni...

Csak villámgyorsan írtam, ráadásul emlékezetből, úgyhogy ne haragudjatok... Tündérmanóm újabban perceket van el nélkülem, és ha vele vagyok, akkor se elég, ha csak lát... Produkálni kell magamat, versek, mondókák, énekek, bohóckodás. :lol: Most épp alszik, így tudtam bekukkantani egy pöttyet hozzátok. Ha tudok, még jövök! Pussz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Gigi!
Én Szegedre járok de még nem a Kááliba. Van ismerősóm aki oda jár neki most volt az első még nem tudom hogy sikerült e neki.

Évi!
Feküdtél, dolgoztál én fodrász vagyok a két napon nem dolgozom de előtte is-utánna is.
üdv.Anita
bellanitta

Anita!

Az inszem napján nem dolgoztam, de előtte és utána is, mintha mi se történt volna. De aznap se feküdtem, csak pihentem. A dokim azt mondta, hogy semmi megkötés nincs, éljem úgy a mindennapjaimat, ahogy eddig, de ne most rendezzem át a lakást, ne tologassak bútorokat, és a maratoni futást se most kezdjem el :)
Remélem nektek is minélelőbb sikerül!!!

Lehet, hogy Kati már babázik???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Üdv. az újaknak, és mielőbbi pocakosodást!!!

Pupy!
Hogy vagy...?

Norwell!
Kende baba gyönyörű kisfiú, az ásítós képen meg egyszerűen zabálni való.

Kati!
Akkor du. már kin is lesz Petra?!?!? Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!

Ági!
Drukkolok a hétvégi teszthez!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó!
Sajnálom, hogy így húzodik a mensid...., és még a csőtörés is.

Angie!
Neked is mennek a drukjaim ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek egy kicsit már nyugottabb vagyok, de azért még keserű, azért is nem jövök rontani a levegőt. Viszont csütörtök du.-ra bejelentkeztünk végre a genetikushoz, remélem nem feleslegesen. Utána pénteken nőgyógyász az után pedig a felhőtlen nyár. Legalább is rmélem.

Biztos akartam még írni Másnak is, de ez most csak gyorsan emlékezetből volt.

dido
dido

Sziasztok Lányok!

Reggel óta már itt vagyok, de valahogy annyira nincs kedvem írni, meg úgy semmihez nincs kedvem. Megint el kezdett fájni a hasam. Tegnap délután annyira fájt, hogy a vásárlást abba kellett hagynom, és haza kellett mennem. Reggelre elmúlt, aztán most megint elkezdte. Össze-vissza, hol lent szurkál, hol görcsöl, mintha meg akarna jönni. Azt sem tudom, hogy fáj.

Azért köszönöm szépen a drukkokat, de én inkább átirányítom Ágira és Katira, mert nekem tuti, hogy meg fog jönni, már csak napok, órák kérdése, és biztos azért fáj ilyen furcsán, mert nagy elánnal, fájdalommal fog üdvözölni Piroska.

Ráadásul pont most folyik annak a kollégámnak a temetése, aki a török robbantás alatt meghalt, és mindenki tiszta feketében volt/van a cégnél. Ez a hangulatomat sem nagyon dobja fel.

Na jó, nem rontom a levegőt. Ha jobban leszek, jövök még.

Puszi MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok!

Anita!
Üdv köztünk! Kép ( tegnap elmaradt... :oops: )
Vannak közöztünk lányok, akiknek sikerült az inszem! Úgyhogy sok sikert hozzá!!! :) Mikor lesz a következő?

Gigi!
Üdv Neked is! Kép
Nagyon sajnálom... :cry:
Én (is) a pesti Kaáliba járok... 1 lombikom volt, de a 10 héten missed ab-t állapítottak meg... Sajnos nekünk nem lett fagyibabánk, így ennek a stimujában nem tudok segíteni. Talán majd Ankio! ( Van egy Kaális párok fóruma nevű topik, ott talán tudják... Persze ennek ellenére maradj velünk :) )

Dido!
Rontani a levegőt :?: :?: :?: Ne butáskodj már :!:
Genetikus + nőgyogyi (u.a?) a héten... a tettek mezeje ismét :) , remélem jobb eredménnyel! :wink:

Angie!
Sajnálom, hogy ennyire fáj a pocid... :(
Nem jó ilyen szomorú hangulatban dolgozni.. :cry:
Talán nem kell "hosszabbítás"... Én drukkolok még!!! :)

Aniko!
Lesem a pirosat és az esetleges fotót is :)

Puszó MIndenkinek!
Brill Kép
brill

Angie :) Szerintem ne add még fel! Az, hogy szúrkál a pocakod, még jelenthet jót is! :wink: :D

Évi77 :) Dórinak nem jön még a foga?

Pussz

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Már kinn van egy fogacska-csücsök :) :) :) Tegnap este éreztem, hogy megszúrta az ujjam, aztán próbaképpen bekotortam a szájába egy kiskanállal, és kocogott!
Nálatok mi újság? Szép nagyfiú már kristóf, mi még 6,5 kilók se vagyunk! Illetve a Dóri nincs, én egy kicsit több is vagyok... :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Katiról még nem tudunk semmit?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Üdv és Puszi Mindenkinek!
Hű de régen jártam már erre.
Valahol azt olvastam, hogy a macskakarom gyógynövény milyen jó annak aki babát szeretne. A drogériába kinevettek, hogy ez visszér ellen van.
Tudtok valami természetes termékenységet fokozó gyógynövényt vagy valami mást ami segíthet és rendbe tehet?

Puszi!

Nyuszifülű
nyuszifülû

Sziasztok!

Én itt teljesen új vagyok. Még csak 21 éves vagyok,de már szeretnék gyereket..1 éve próbálkozunk,de sehogyse akar sikerülni..most is azon izgulok ,hogy ne jöjjön meg...mondjuk ahhoz még van időm..kb 10 nap.. de már reménykedni se merek,...próbálok úgy tenni,mintha nem is érdekelne ,hogy lesz -e vagy nem...de nem megy :(
prawda

Nyuszifülű :)
Macskakaromról nem hallottam. Nekem a cickafarkfű-tea segített. :)

Prawda :)
Üdv itt! :) Mielőbbi babásodást!

Timika, Évi :)
Nekünk még semmi fogtéren :(

Puszi

KépKép
unique

Gigi :)
Próbáltad már a Kaalis párok fórumát? Nagyon aranyosak! Én is szoktam oda írni!
Ők tutira tudnak válaszolni Neked minderre!

Pusz

KépKép
unique

Sziasztok!
Angie: ne legy szomoru, mert akkor nekunk is jobb kedvunk lesz:) Mi ujsag nalad, latom vege fele tartasz...??? Tervezel tesztelest?

UJ LANYOK!
Udv a csapatban, remelem hamarosan babasak lesztek:)

Nyuszifulu: nekem a cickafark segitett, az rendben tartja a ciklust, aztan most nemreg ajanlottak, hogy keverjem palastfuvel. Ezt meg csak egy par napja hasznalom, meg nem nyilatkozhatok az eredmenyrol:) Artani biztos, hogy nem art...

Na, minden aranyos babanak, anyukanak es leendo anyukanak szep delutant!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok Lányok!
Megjöttem! :D

KATI HIRADO!

MEGSZÜLETETT MA 11 ORA UTÁN PETRA ALEXANDRA 4120DKG ÉS 58 CM!GYÖNYÖRŰ KISLÁNY!MINDEN RENDBEN VELÜK JOL VANNAK MIND A KETTEN!
Fotot még nem tudtam csinálni mert amikor odaértem akkor tolták ki Katit a műtőböl és babát még elvitték mindenféle vizsgálatra!De pénteken megyek és csinálok fotot! Késöbb jövök és visszaolvasok!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a vigasztalást! Sajnos nem lett jobb kedvem :(
A hasam hol fáj, hol nem. Most pont igen. Tesztelni nem tudom mikor fogok. Talán pénteken, ha addig nem jön meg, de szerintem ebben a hónapban is meg fogom spórolni a teszt árát.

Most elbúcsúzom MINDENKITŐL. Kati biztos már megszült, csak Anikó nem tudott jönni. Holnap jövök, és hozom a jobb kedvemet is :)

Anikó!
Hogy van a kezed? Mensi?

Puszi,
Vendég

Csak most látom!

KATI, KATIAPA és PETRÁCSKA!:

Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok!

Megjöttem!

KATI!
Kép
Gratulálok Nektek.
KicsiPetra!
Üdv a nagyvilágban. Nagyon jó helyre kerültél, a mamád a papád és a bátyád már nagyon várt téged. Okozz sok örömet és boldogságot a szüleidnek.

Lányok!
Köszönöm, hogy hiányoltatok, nagyon aranyosak vagytok. Kép
Iszonyatosan elfáradtam. Most is félig alszom, míg írok.

Újak! (bocsánat, hogy nem névszerint :oops: )
Kép

Brill!
Köszönöm a híradózást Kép

Most megyek, pihenek egyet, mert minden második betűt félre ütöm, és a nemalváscsúcsom már a rekordok rekordját is megdöntötte.
mátra

Sziasztok!

Kati!
Hatalmas gratula a jánykához!!! Kép
Dédikét is Isten éltesse! :D Nem semmi ajándék... :D

Aniko!
Köszi a híradást! Remekül csináltad! :D

Prawda!
Üdv köreinben! Kép
Gyors babásodást Neked! :)

Nyuszi!
Én is a cickafark teát mondanám... :)

Mátra!
Hurrá!!! Itthon. :D :D :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Ezt most kaptam. Azt a címe, hogy Te mit csinálnál velük?
Háááát....

Kép
mátra

Kati!

Óriási gratula mindannyiótoknak! Jó egészséget, gyors felépülést, és sok tejecskét kívánok!

Anikó!

Köszi a híradózást!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Timika!
De örülök,hogy jelentkeztél!Ez igen férfas testsúly!De ha jo lesz a gépetek akkor gyönyörködni is szeretnénk benne!
Feltétlenül megmondom Katinak!

Anita!
Üdvözöllek közöttünk! Kép

Szia Gigi!
Én most készülnék a második lombikra ha méltoztatna megjönni! :evil: Persze a teszt csont negativ! :evil: De most hogy várom nem jön! :twisted: Szoval mindegyik beavatkozásnál vannak eltérések!Most nekem is sokmindenben változtatott az orvosom!Te eddig miket kaptál és hogy?Leirom ha gondolod hogy én mit tapasztaltam!A fagyinál nincs stimu csak repesztés mert a ciklusod megfelelő idejében teszik vissza a fagyibabákat!Nekem abbol kettő volt de én nem vagyok mérvado!A Kaális topikba vannak akinek sikerült igy is ugy is!Sajnálom,hogy nem sikerült a mostani!

Évi!
Dorirol esetleg egy két vagány kép?....

Dido!
Nagyon kiváncsi vagyok a genetikusra!Persze arra jobban mit mond pénteken az orvosod!

Angie!
Sajnálom a hangulatod és hogy fájdogál a hasad! :cry:

Prawda!
Üdvözöllek téged is! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Katinak :D sok szeretettel gratulálok a kis Petrához! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép nevet választott neki! :lol:

Anikó :) Mondtam én, hogy olvasni foglak benneteket ha időm (azaz Kristóf) engedi :wink: :D Köszi, hogy átadod Katinak az üzimet! :D Nagyon várom a képeket a kis Petráról :D Nem tudod, hogy altatták-e Katit vagy spinális/epidurális érzéstelenítést kapott?

Évi :) Graulálok Dóri első fogacskájához! :lol: Megszenvedett vele? Kristóf kicsit nyűgibb, mint szokott lenni, ami abban nyilvánul meg, hogy még többet szeretne kézben lenni (=egész nap), mindent a szájába vesz, "harap" és nagyon nyálzik :lol: :lol: :lol:

Unique :) Ne aggódj, Laura aztán még bőven ráér a fogzással :lol:

Az új lányokat én is üdvözlüm, bár én már nem vagyok állandó topik tag, vagy mégis? :roll: :wink: :lol:

Pusszantás

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Kati!
Gratulálok Petrához! Sok boldogságot! :lol:

Az újaknak!
Üdvözlök Mindenkit! :lol:

Én jártam a szegedi Kaáliba egy darabig, de szerencsére nem volt stimum, így nem tudok segíteni!

Kende baba nagyon széééééééééééééééép!!!! :lol:

Vasárnapig elbúcsúzom, megyünk a Balcsira! :lol:
Holnap indulunk, Kecskeméten megállunk 4D uh-ra!Már nagyon-nagyon várom! :D

Sok puszi Mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Puszi

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timika!
Altatták!Erről tegnap este döntöttek az orvosok a cukra miatt!De hamar kikapták a babucit igy ő nem szippanthatott a "Jobol"!Őt csak a szokásos megfigyelésre vitték és utána ha már a Kati jol lesz akkor biztos már meg is kapja!Nem maradtam sokáig mert szegény Kati nagyon kába volt ugy beszélgettünk hogy minden második mondatnál elaludt!Igy megbeszéltük hogy pénteken megyek legközelebb hozzájuk!

Csibe!
Hu de jo a 4d ultrahang!Ha kapsz képet akkor nagyon megnéznénk!Érezzétek jol magatokat a Balcsin!Jo pihenést nektek! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Prawda, Gigi! Kép

Kati!
Gratulálok Petra babához, és sok tejcsit!

Évi!
Vigyázz most már Dóricica megharaphat!
Te éreztél valamit? Biztos emlékszel még rá.
Azon kívül, hogy fáradt vagyok, semmit nem érzek.
Talán egy kicsit nyűgös és feszült vagyok.
Talán a levegőben van valami?!

Pupy Drága!
Nagyon sokat gondolok Rád, hogy mi lehet veled!
Ha már jónak látod, akkor írj, mert hiányzol!

Kacsa!
Gratula az új álláshoz Kép

Anikó!
Csomagoltunk és maradtunk.

Mindenkit Puszilok!

Kép
Kép
Ági279

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?