Sziasztok Lányok!
csak egy gyors életjel. Minden oké velem és kezdek nagyon helyrejönni.
Pénteken pedig indulunk nyaralni. Védekeztünk és így most jó.Bár nem hiszem, hogy a nyaralás alatt fogunk. De múlt hónapban így egyáltalán nem járt az agyam a téma körül. Pedig a kiskori barátnőmről is kiderült, hogy babát vár. De nekem ez most csak másodlagos téma. Kezdek a régi lenni. Kiegyensúlyozott vagyok és ez még a bőrömre is jó hatással van. Reméljük máshol is meghozza majd az eredményt, ha itt lesz az ideje. Vendégsereg vendégsereg hátán, buli buli hátán. Ez jellemzet az utóbbi pár hetet. Kezdek egy kicsit elfáradni, de nagyon jó, hogy zajlik az élet körülöttem. Mindent másképp látok már.
Lara, Neked megy most a legnagyobb drukkom. Imádkozok értetek, hogy minden rendben legyen. És ilyenkor is Vica jut eszembe. Csak hinni kell és az nagyon sokat segít, csak bízni magadban és a babócában! Kitartás!!!!!!!
Vica, nagyon örülök a boldogságodnak és hogy ilyen szépen fejlődtök. Te vagy a példa előttem. Már én is hiszek magamban és boldog vagyok.
Anita, Neked is nagyon-nagyon szorítok! Mosmár közel az idő. Biztosan minden rendben lesz, gondolok Rátok!
Sajnus, mi még nem ismerjük egymást, de gratula a HSG-hez!!!!!
Angel, azért nem lemondani az elsőről! Hinni kell benne, az már fél siker!:-)
Reni, alíg várom a képeket! Remélem szép időtök lesz!
Móni! Nagyon szorítok, hogy ez már sikerüljön! ++++++++++++
Beuka, Zsuzska, Kamilla, Ági, Ancsa, Editke! Ezer puszi mindenkinek!
J.