Sziasztok, és köszönöm a válaszokat.
Gergelynek is, a megszólítás azért lányok volt, mert eszembe sem jutott, hogy férfiak is olvassák a fórumot.
Gergely, nincs abban semmi rossz szerintem, ha fizetsz az orvosnak. Én nem fizettem, mert nem fogadott el pénzt, baráti kapcsolatok miatt, de kellemetlenül éreztem magam, ezért énb másképp oldottam meg. Csakhogy az orvosom nem is kér pénzt, ha a kórházba megy be valaki hozzá vizsgálatra, csak akkor, ha a magánrendelojébe. Mivel nem fogadott el pénzt, legtöbbször inkább a kórházba mentem, ne a fizetos idejét raboljam.
Viszont nem tartom tisztességesnek, ha elore megmondják, mennyi lesz egy szülés. Úgy is ad, aki akar, vagy tud. Ismertem olyan kismamát, akinek egyáltalán nem volt pénze. Szerencsére a Margitban sosem volt magára hagyva, ugyanúgy foglalkoztak vele az orvosok, nem tettek különbséget. Pedig nem volt fogadott orvosa. Ilyen is van. Úgy gondolom, beleférhet, hogy valaki nem fizet, ha olyan helyzetben van.
Az mávban nem akarom leírni, kirol van szó, nem szeretném, ha gond lenne. De nekem is meredek az összeg.
A balesetre utalást nem értettem. Ha valaki nem fizet, már nem is lehet biztos benne, hogy levezetik tisztességgel a szülését? Ez nagyon szomorú lenne. De azt gondolom, még a fizetés sem garancia. Volt egy eset, családban, amikor az orvos egyszeruen nem ment be a szülésre, pedig végig ki voltak fizetve a vizitek. Tehát ez erkölcsi kérdés kellene legyen egy orvosnál. Ha nem így van, szomorú.