Új privát üzeneted érkezett!

Kis-pluto,
Pedig annyira akartam a parod lenni.... :cry:

Kép
icus

Na megjöttünk!!Voltunk a LIDl-be is,meg a Corába!!Az Auchant most kihagytuk!!Sajna megint elment egy valag pénz!!Viszont,bevásároltunk hétvégére!! :lol: Fincsi kelkápi főzelék lesz holnap!! :lol:
Na,ki van itt velem??

Kép
bea27

Akkor én mára lépek!!Jó éjt mindenkinek!! :lol:

Kép
bea27

Hát látom, mire hazaértem (Kecskemét, Szolnok) már senki nincs.

A nevekkel kapcs: mi is régebben már megbeszéltük, ha lányunk lesz Eszternek fogják hívni. Előtte még az Anna tetsett nagyon. Fiúnevekkel gondban vagyunk (bár még sajna nincs rá szükségünk), mivel azok a nevek, amik nekem tetszenek (Balázs, Peti, Krisztián) mind volt pasijaim nevei, így férjecském (ja, aki különben NEM vállalkozó :wink: ) azt mondta: felejtsd el ezeket, majd mindig "azok" fognak eszedbe jutni, amikor szólsz a gyerekhez...

Úgyhogy ezek kilőve, de az Ádám meg a Máté is tetszenek.
Na mára ennyit, mindenkinek:
Bea
Dóri
Nektarin
Sziszi
Málna
Plutó
Zsizsik
Meli
Mamen
Icus
jaj, ki ne hagyjak valakit....

szóval jó éjt.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bocsi,

Musz
Nika
Vikike
Candi
kimaradtatok, nektek különösen jó éjszakát kívánok.... :oops:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt :D

Milyen terveitek vannak mára?

Szegény férjemet éjjel rázta a hideg. Most megmérte, 37,7 C a láza.

Megyek is, ápolom. Ilyenkor olyan elesett. Nálatok nem így vannak a férfiak? Ilyenkor meg akarnak halni, szörnyen roszzul vannak....

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!
Kata a terveim: dolgozom 1.-ig, majd főzés, bevásárlás, kertészkedés :roll: . Te is jó korán keltél, pedig hétvége van! :shock: Remélem visszabújtál a férjecskéd mellé, az a legjobb orvosság! :wink:
Az én Párom is szörnyen beteg tud lenni, de szerencsére elég ritkák az ilyen bajok. Most épp a válla van megsérülve, úgyhogy öltözésnél, fürdésnél segítséget igényel :wink: .
Na dolgozom egy kicsit4
Többiek merre vagytok, senki nem lesz ma rajtunk kívül? :shock:

Andi
candi

Helló,csajok!!!Köszi,hogy gondoltatok rám!!!Anyukámmal minden ok,a vékonybelén vannak fekélyek,ami sajna nem gyógyítható,de nem okoz nagy gondot,csak figyelni kell a táplálkozásra,meg gyógyszert kell szednie!!!

Ma már alig van meg,holnap kezdjük az új hónapot!!!!!!!

Segítsetek!Ha most új vonalzót csinálok,akkor a legútóbbi cn-napok számát adjam meg,vagy számítsak átlagot???Mert most 36 napra jött meg,de az utóbbi hónapok átlaga meg 33 nap?????Hogy csináljam??
Pihenjetek sokat a hétvégén,nagyon jó idő lesz!!!!!Nálunk holnap nagy össznépi vb-döntő nézés lesz,grillezéssel,sörözéssel!!!Megyek haza pácolom a husit!!!!

Mindenkinek szép napot!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli: örülök, hogy minden rendben és megkönnyebbülhettetek! :)
Holnapra jó mulatást! :wink:
Én is lelépek mára, jó pihenést mindenkinek! :!:

Andi
candi

Szia Candi!!!!!!!!!!!!!!!!!Igen,már minned rendben,minden fronton!!!!Nagyon jó kedvem van és napról napra szerelmesebb vagyok!!!Tegnap takarítottuk az udvart,jövő héten hozzáfogunk a kutyakennelhez és csinálunk kerti tavat,meg sziklakertet....szóval szépülünk....boldog vagyok...csak egy dolog hiányzik...kitaláljátok,hogy mi az :?: :lol: Na de ez is,mint minden megoldódik majd!!!!!!!
Puszi,majd még jövök!!!!

Kép Kép
meli1118

Helló csajok!!Bár senki sincs itt,de........................!Na mindegy!!Gyorsan a nap néni megszáritotta a hajamat! :lol: Már az evéd is készen van!! :P Apa nemsokára hazaér,aztán megkérem,hogy délután menjünk ki a Dédihez a temetőbe!!Szégyelem nagyon magam,mert ha jól emléxem amióta terhes vagyok,nem is voltam kinnt nála!!Pedig régebben ha nem is havi,de két havi rendszerességel kijártam!! :( Nem tudom nálam ez milyen perverzió,de imádok temetőbe járni!! :? Na most lépek!Meli!!Ha ma még jössz,csörögk Rám,vagy irj egy smst légyszi!!Hogy ne görcsöljek itt nagy magányosan feleslegesen!! :x Puszi mindenkinek,és SZÉP NAPOT!!
Bea 16+5

Kép
bea27

Szia Bea!!Itt vagyok egy kicsit,de én is megyek a nagyszüleimhez a temetőbe,meg anyuval a Lidl-be,meg rokonokhoz...csak olyan meleg van,hogy nem is tudom,hogy el merjek indulni :x miért görcsölsz??Nem bírod te ezt az egyedüllétet!! :lol: :lol: Este kipihenem ezt a mai napot!!!Pihenjetek ti is sokat!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Hazaértünk :wink:
Jól leégett tegnap málnaszedés közben a hátam :cry: ezt minden évben eljátszom.annyira meleg volt. 8 órától voltunk fél 1-ig, de már a fejem is majd szétment. Utána fürödtünk, olyan jó volt. Tibivel alsóneműben, mert fürdőcucc nélkül mentünk :lol: , de nagyon jól esett.
Este pedig grilleztünk, na az is jó volt. Azt bezzeg nem kellett a Bütyikének meggyőzően beszélnem, hogy finom, ne akarja, hogy visszajöjjön :roll: Minden reggelinél győzködni kell a kaját :wink: , hogy jó helye van bennt.
Lányok tele vagyok vasalnivalóval, de nincs hozzá kedvem. A nagy pakolásban elfáradtam :oops: .
Elkezdték verni a betont a fiúk, hát megdöbbentő volt. kb. 35 cm-es lyuk volt a beton és a föld között.Nem is csoda, hogy megsüllyedt .
Ezek szerint senki sem akar a párom lenni? Anyusziszi, Te ugye még esélyes vagy rá?Muszkuru, Málna, Hoppá? Ti?

Meli, Icu sajnálom. :cry:

Na, most ennyi voltam, hasznossá kéne tennem magamat.
Puszi mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Csajok!!Holnap,meg holnapután nem jövök,majd csak szerdán!!Akkor is csak a Védőnő után!!15:00re kell mennem!!
Csak ennyit akartam irni!!Puszi mindenkinek!!Puszi,Bea
16+7 :lol:

Kép
bea27

Hello, csak beköszönök, bár látom mindenki vb döntőt néz.

Holnap jövök.

Mindenkinek jó éjt.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek :wink: Kép
tegnap este nem volt valami aktív a társaság :roll: remélem azért mindenki jól van.Én nem aludtam valami jól, és most nagyon álmos vagyok. :( Olyan meleg volt, reggel meg anyósom élvezte biztos, hogy a padlókon kopog a cipője Kép én egyáltalán nem élveztem.
Na, majd még jövök.
Mindenkinek szép napot:Gabi és Bütyike 6+0

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Muszkuru, képzeld tegnap volt időm utánanézni a neten milyen fajta pelénk volt, és ledöbbentem.
Találtam egy nagyon jó oldalt, ahol minden hazánkban élő állatról vannak képek.
képzeld ez alapján nem is pelénk volt, hanem vándorpatkányunk...brrr.Most ahogy felverték a betont a fiúk, itt a szobánk előtti folyosó alá is vitt be diót és egy reklámtáskát. nem tudom mit akart bele pakolni :roll: :twisted:
felírom nektek az oldalt hátha érdekel valakit
http://karpatkert.kismester.hu/adatlap_lista.php

még egyszer mindenkinek szép napot!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt,

Gabi, azért remélem kipihented magad, és Bütyike megkapta a neki járó pihit... Anyós, az anyós... Mi mást várhatunk tőlük??? :lol: Kellemes kis vándorpatkány??? Nem irigyellek...

Málna, tehetnél fel aktuális táblát, hogy lássuk, ki hol tart. Köszi.

Megyek, reggelizek, aztán lassan bémegyek "dolgozni". Hál istennek csak ügyeletet kell tartani, úgyhogy nem kell egész nap bent lennem.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

szép hetet mindenkinek ! :lol: :lol:

Kis_plútó: vigyázz azért a napozással, mert nem biztos hogy a manóka örülne, ha kapnál egy kis napszúrást.... :? Vándorpatkány???!!! És hogyan láttad meg ?? Lehet, hogy írtál róla itt a neten csak nem láttam.... :?: Nekünk is volt egyszer valami patkányféle a hátsó helységben, a kutya elfogott egyet és a bejárati ajtó elé rakta.... :shock: :twisted: Én nem láttam, csak Laci, de teljesen le volt sápadva mikor bejött a házba, miután kidobta... És akkor most írtanotok is kell ??

Meli, örülök, hogy nem annyira komoly az anyukád állapota,m indenesetre jobbulást kivánok neki !

Én most csak bekukkantottam, sajnos lehet, hogy nem leszek egész héten, Eszter vasárnapra 38,5 C-os lázzal ébredt, piros a torka, és sajnos az oviban skarlát járvány van, úgyhogy esélyesek vagyunk egy jó kis skarlátra.....reggel még el kell intézzem a terheléses cukor vérvételt (most a két vérvétel közötti időben beugrottam az irodába ) azután megyek vele az orvoshoz.
Ha a bátyám ki tud jönni hozzánk a netet beüzemelni akkor jövök még.

Puszi mindenkinek !
zsizsik

Jó reggelt!

Látom mindenki jól elcsavarogta a hétvégét4 :wink:
Bea: akárhol is leszel 2 napig érezd jól magadat,várunk szerdán a hírekkel/ védőnő/. :)
Gabi: én még nem is kérdeztem mikor tervezed az orvodlátogatást? Párod hogy fogadta a nagy hírt? Gyerekeknek mikor mondjátok majd el?
Ma is nagyon meleg lesz, úgyhogy vigyázz a nappal 8)
Jó lehetett a fürdőzés! :wink:
Kata: ügyeletben mit kell csinálnod? Mikor leszel szabadságon?
Málna: merre vagy? Máté rendbjött?
Muszkuru: ma mész visza az orvoshoz?
Sziszi: mikor lesz a következő vérvétel?
Meli: ez az ilyen pozitívnak kell mindenkinek lenni. Szép lesz a kertetek és jövő nyáron biztosan fogjátok élvezni a picurkáddal :wink:
Kicsit dolgozom, de majd jövök még! Kép

Andi
candi

Szia Zsizsik!
Vigyázzatok a pici lányra, szegény keresztfiam is elkapta ezt a fránya betegséget! Ti átestetek rajta gyerekkorban?
Orvoshoz te mész most, vagy Esztert viszitek?
Miért kell terheléss cukrot nézetned?
Puszi

Andi
candi

sziasztok!
Zsizsik
lakónk télen jött be a pincébe. Ugye idén lenntről fűtöttünk, nem gázzal. Mivel elég hangosan motoszkált így nem volt nehéz meghallani, sőt nekem elég korán volt szerencsém látni is :cry:
Viszont pont ezért patkányra nem is gondoltunk, mert az ugye többnyire sötétszürke, ez pedig barnás színű volt, és nagyon érdeklődő. A párom egyszer kizavarta, de a mami reggel visszaengedte. na, és akkor megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó a pincéből fűteni, kapcsolja át a gázt. :D
Kb. 2 hétig kergettük, amikor bement a falba, oda ahol azokelőtt a hóőlégfúvásos fűtés ment, na ott valószínű a kutyánkhoz ment, mert tele volt lyukkal a kutya helye. :wink: azóta nincs, valószínű ha lefialt volna azt azért észrevettük volna.

Candi csütörtökön megyek majd orvoshoz, akkor van uh. is, ugyhogy minden vizsgálatot letudok 1 nap alatt :wink:

Na, megyek mert rengeteg a vasalnivalóm, de semmi kedvem hozzá, olyan meleg van :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!Jó délelőttöt!Kicsit nehezen térek még magamhoz,itthon lustálkodok ebben a dögmelegben!!

Gabi,a patkány átfúrta magát a falon?????Nem rossz!!!Lehet,hogy szerencsétek volt,mert srác....azért nem fialt le...ha olyan sokáig élt a házatokban tuti elözönlöttek volna,ha lány lenne....gondolom,bár nem vagyok nagy rágcsálószakértő....

Hoppá,miért,mire ügyelsz?????Te nem pedagógus vagy??Ilyenkor pihizned kéne....a héten elkezdek korrepetálni egy kiscsávót....olyan lusta,év végén épphogy átrugdosták....mondtam neki,hogy vagy gatyába rázom még most,vagy jövőre meg fog bukni....5.-es és nem tud egyetlen igét sem....de szó szerint...gondolhatod,amikor mondom neki,hogy mit jelent az,hogy TO BE?és így néz rám :shock: :shock: :shock: mintha azt kértem volna,hogy integráljon....szóval nem egyszerű...de kell egy kis kihívás 8)

Bea,várunk szerdán...de miért csak akkor jössz?????????????????

Candi!!!!Igen,jobb már a kedvem,szép lesz házunk is,a kertünk is....meg lesz egy kicsink....így tervezem a következő nyarat....Remélem mindhárom kívánságom teljesül!!!!!

Mindenkinek,annak is,akinek nem írtam nagyon szép napot!!!!!Megpróbálom beilleszteni a vonalzót!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Zsizsik!
Jobbulást Eszterkének,és remélem ti nem kaptátok el.

Bea!
Sajna csak most értem ide,látom te meg most mentél el :cry:
Milyen újabb kismama könyvet kaptál?
Én eddig csodálkoztam is a dec.9-en :roll:

Hoppá!
Nem volt semmi történet. :D
Jobbulást a férjednek.

Kis_Plutó!
Remélem nem fáj a hátad.
Ezek szerint akkor grillezet kajákon kell élned. :D Mi szoktunk zöldségeket is grillezni,hátha úgy az is jólesne :D
Olyan nekem is volt,hogy nem kívántam azt,amit előtte szerettem,de általánosságban mindent meg bírtam enni :D

Málna!
Gratulálok az új fűnyíróhoz,és a gyönyörű virágaidhoz.
Remélem rókakoma azóta elkerülte Mátét.
A nyaralás időpontja kérdéses,ill.még a helye is.De azért ki nem hagyjuk :D

Meli!
Sajnálom,hogy megjött. :cry:
Örülök,hogy Anyukádnak nincs komolyabb baja,és jobbulást kívánok neki.
Nagyon jó,hogy így állsz hozzá a dolgokhoz :D

Candi!
Kocsival mentek Bulgáriába?
Nem hosszú az út?
Idén tudtommal már nem lesz több esküvő,amire hivatalosak vagyunk.
Ez a mostani egyébként nem egy hagyományos lagzis esküvő volt.Mindössze 18-an voltunk egy gyönyörű kastély szállóba Dunakilitin.Az udvaron volt a szertartás,és kint volt a vacsi is,majd kötetlen beszélgetés az elnöki lakosztályban.Olyan elegáns volt a szálloda,hogy belépéskor kicsit feszélyezve éreztük magunkat,aztán másnapra megszoktuk.Lehetett fürdeni jacuzzizni,szaunázni.kaptunk finom reggelit.Szóval minden volt,amit csak kívántunk :D

akit most kihagytam,bocsi :oops:

KépKép
takido

Helló Csajok!!Ittvagyok egy kicsit,de nem sokáig,mert megkajálok,aztán HÚZOK a fogdokihoz! :( Nemtudom,hogy mi a franc van a fogammal,de már ROHADTUL unom,hogy megint valami gáz van vele szerintem vagy megint a gyökérkezelt,vagy az az inygyulladás van,ami a kismamiknak szokott lenni!!Már rohadtul unom,hogy február óta rendszeresen járok a Dokihoz,és már minimum 100.000Ft-ot otthagytam nála!!! :( :(
Elegem van!!Besokaltam!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bea27

Bea: el is hiszem, hogy sok volt, nem monta meg a doki, hogy mi van pontosan a fogaddal? Ezért nem leszel?
Takidó: akor mindenféle esküvőben van részetek! Kihasználtátok a szálloda lehetőségeit? Biztos szép volt a szertartás is.
Kocsival megyünk és hosszú az út/ 1200km /, de évente 1x-2x ki lehet bírni!
Gabi: akkor lehet, hogy már lesz nézegetni való Pénteken? :wink:
Én várom :shock:
Meli: akkor neked lesz elfoglaltságod erre a nyárra, remélem a kiskrapek is úgy fogj a gondolni, hogy érdemes tanulnia!

Andi
candi

Szia Dóri,örülök,hogy jól érezted magad az esküvőn!!És a szálloda!!!Ránk is ránkférne már egy kis kikapcs,jövő hétvégén lehet,hogy megyünk a Balcsira 2 napra,aztán valamikor augusztusban talán Horvátba....ez még nem fix....vigyázz te is ezzel a meleggel!!!

Bea,én is most akarom elkezdeni az amalgánok átcserélését....pont néztem,hogy a hátsó fogaim teljesen elszíneződtek tőle :x :x meg azt hiszem megint van egy lyukas fogam :cry: :cry:

Candi,ha nem szedi össze magát a kissrác,én nem fogok vele idegeskedni....mondtam az anyjának,hogy ez nekem nem érdekem,én akkor is megkapom a pénzem,ha a gyereke hülye marad,de nem tudom őt becsapni....nekem okoz lelkiismereti problémát,a kisgyerek meg röhög a markába...csak hát az nevet,aki utoljára.....

Mennem kell dolgozni,az üzletből még jövök!!!!!!Puszi mindenkinek!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli!
örülök hogy jobban van anyukád.

Kis_Plutó!
Vigyázz magatokra. (napszúrás leégés stb.)

Candi!
Mikor mentek Bulgáriába? Mi most szombaton indulunk egy hétre Miskolc Tapolcára már nagyon várom.

Bea!
Te legalább elmersz menni én még mindig nem mentem el fogdokihoz.

Holnap megyek védőnőhöz megkérdezem mi van ha nem megyek el?

A képet a Csöppről már beszkenneltettem de túl nagy a kép méret s nem engedi beilleszteni
. Majd este próbálkozom újra.

Jó munkát mindenkinek!

Kép
nika04

Amikor februárban elkezdtem a Fogorvoshaoz járni,akkor nemgondoltam volna,hogy JÚLIUSIG húzódik!!Olyan rossz a kedvem ettől!!Főleg,hogy úgynéz ki,hogy nem csak két alkalommal kell még hozzá járnom!!Pedig már ÚÚÚGY örültem,hogy aztán le van tudva!!Meg a pénztárcám is örült,hogy vége van!!!Tiszta letargia lettem!!! :cry:

Kép
bea27

Nika: várjuk a képet, ha sikerül! :lol: A védőnő válasza engem is érdekel, hasonlóan nem merek majd biztosan menni, főleg ha kötelező.
Fogtok sokat pancsizni? Irigyellek, biztosan szép időtök lesz, és te is vigyázz majd magatokra, nehogy leégjetek, felfázzatok.
Meli: jó munkát!
Bea: priv

Andi
candi

Bea!
Sajnállak,ez a fog dolog tényleg elég kellemetlen.Vettél már olyan fogkrémet,meg szájvízet,amilyet a Málna ajánlott?

Meli!
Balcsin belül hova jöttök ponotsan?
Vigyázok,a nap nagy részét a lakásban töltöm,de azért szeretnék én is elmenni nyaralni valahova.

Candi!
Igen,csak az igazi bulizós esküvő maradt ki az idén.
A férjem kipróbált mindent,én csak a nagy medencébe úsztam egyet reggel. :D

Nika!
Nem sikerült átméretezned?
Rákattintasz a képre a jobb egér gombbal,legördíted a szerkesztésre,és a paintba elvileg lehet kicsinyíteni.

KépKép
takido

Sziasztok,

végre visszakaptam Tomit. :!: Szombaton úgy örült nekünk, hogy nem is bírt elaludni ebéd után. Nagyon aranyos!
Tegnap lenyírtam a haját 2 mm-re, írtó helyes lett vele. Na, nemcsak azért mert az én fiam, hanem tényleg... :lol:

Gabi,
Én most a 27. napon tartok.

Valaki kérdezte, most nem tudom ki volt, talán Andi :?: , de nem lesz több vérvétel. A doki nem tartja szükségesnek.
Vendég

Sziasztok!!Sziszi,édes lehet a fiad!!!Úgy bírom ilyenkor az úszófrizurás kisfiúkat!!!

Dóri,még nem tudjuk!Olyan helyre szeretnék,ahol nincsenek nagyon sokan,tiszta a part és a víz és szép a táj....csak ennyi kívánságom van :lol: mit tudsz ajánlani?Semmiképpen sem akarok tömeget,tényleg nyugis hely kellene!!Ha van tipped szívesen fogadom :lol: Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziszi: Tomi képét ha felteszed ide, mostmár tuti, hogy összepisili minden lány magát utána! :lol:
Én kérdeztem a vérvételt, mert úgy emlékeztem még mész, de aztán rájöttem, hogy nem..... :oops:
Közösen mentek nyaralni?

Andi
candi

Andi,
megyünk majd együtt is, de most vasárnap anyuék viszik el B.máriafürdőre nyaralni. :cry: :cry: :cry: Megint nagyon üres lesz a lakás... Utána szombaton megyünk értük és 2 hétig együtt leszünk.

Július végén lemegyünk Balatonra egy nagy társasággal, 7 felnőtt és 8 gyerek lesz.

Este lefényképezem és felrakom a képet. Majd jól elolvadtok :wink: Egyébként Muszkuru volt az első, aki beleesett :!:
Vendég

Sziszi,de nem az utolsó...én is beleestem,és persze Krisztikébe is....és Mátéba is.... :oops: ez már csak így van.....

Kép Kép
meli1118

Sziszi,de nem az utolsó...én is beleestem,és persze Krisztikébe is....és Mátéba is.... :oops: ez már csak így van.....

Kép Kép
meli1118

Sziszi: akkor várjuk a csábító képeket :wink:
Meli: te kis telhetetlen, ennyi fiú egyszerre?
Sziszi: az a balatoni nyaralás biztosan nagyon jó lesz, ennyi gyerek közt csak jókedv lehet! :D

Andi
candi

Egy órával ezelőtt írtam egy csomót és nem tudtam elküldeni Kép , most próbálok előbb elmegy-e :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,nemsokára bezárok!Ma 12-16-ig 2(azaz kettő db)vevőm volt!!!!Megáll az ész....felesleges nyitvatartani!Most megyek a Rossman-ba,aztán masszíroztatni,aztán megszeretgetem apát!!!!!Egy teljes hónapja nem voltam masszőrnél és már súlyosak a tüneteim(vasárnap reggel sírtam,úgy fájt a kezem)ma reggelre úgy elzsibbadt,hogy nem tudtam fél óráig fogni.Ja,hogy még nem mondtam:nyalánkságnak itt egy tipikus virágkötőbetegség,az izületi gyulladás,megspékelve egy kis nyaki izomletapadással,ami zsibbadást okoz!!!Amúgy teljesen makkegészséges vagyok :? :?
Mindenkinek további szép napot,szerintem ma nem jövök már!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli: először téged masszíroznak, aztán Te Apát?! Jó dolgotok van :wink:
Mindenki punnyadt ebben a melegben+ beindult a nyaralós szezon, itt s em tolonganak a boltokban!
Plútó: most már téged is nélkülöznünk kell, Mókuskáékkal mi a helyzet? Jól vannak? Mit szólt a jó híredhez?
Én is elbúcsúzkodom mára, látom itt sem tolong senki.
Mindenkinek puszi: Andi

Andi
candi

Hello, ma sincs már senki?

Kérdésetekre a válasz: az ügyelet annyit takar, hogy a suliban nem kell egész nap bent lenni, csak pl. délelőtt bármikor fél órát, vagy egy órát, meg/vagy délután ugyanígy. Csak a 3 tanulmányis lány van bent egész nap, nekem nem kell.

Jövő héttől 3 hétig szabin leszek. Bár a mostani állapot is kibírható. Nem sokat kell bent lennem.

Meli, ezek szerint most tényleg nem sok értelme volt kinyitni... De sajnos benne van a pakliban, hogy néha csak ennyien vannak.
a masszázs miatt nagyon irigyellek! Amikor apával megismerkedtem, nagyon szívesen, szó nélkül megmasszírozott. Most pedig sokszor könyörgésre is alig :(

Bea, a fogorvosok már csak ilyen "olcsó" gyerekek. Én is úúúútálok fogdokihoz menni, és nincsenek se jó, se szép fogaim. Rám is rámférne egy alapos vizsgálat...

Sziszi, ha jól emlékszem, minket utálék-Pirike egyszerre látogatott meg, június 14-én, ugye? Nekem elvileg- Bilings szerint- szerdán kellene (dehogy kéne) megjönnie. Neked mikorra "kéne" megjönnie???

Zsizsik, remélem Esztikétek már jobban van. Mivel jár a skarlát??,

Candi, lehet, hogy Bulgáriába is eljutunk még idén nyáron. Az ismerőseink hívnak, hogy menjünk el velük. De majd meglátjuk.

Kép

Kép

hoppá

Szia Hoppá!!
Mostmár ha minden jól megy,akkor jövőhéten hétfőn megyek utoljára!(Kopp-kopp!)
Mi van a Málnával???Ki tud róla valamit?

Kép
bea27

Hello, én nem tudok róla semmit. Most néztem meg, utoljára pénteken írt ide. Remélem nincs velük semmi gond, picurkája is jól van.

Kép

Kép

hoppá

[quote="candi"]
írta:
candiPlútó: most már téged is nélkülöznünk kell, Mókuskáékkal mi a helyzet? Jól vannak? Mit szólt a jó híredhez?

Nem tünök ám el, csak kissé álomkóros vagyok mostanában. Délután írtam én egy csomót, de elszállt, utána sok időm már nem volt írni, mert mentem dolgozni. :wink:
Tesóméknak még nincs net, de most lennt hetelnek anyuéknál.
A baba hír hallatán nem volt túl lelkes, bár utána telefonon bocsánatot kért, hogy a körülmények miatt, mármint, hogy anyósommal lakunk.
Ezt mi már mind végiggondoltuk, és anyósom is tudott arról, hogy babát tervezünk, de a terhességet még nem tudja, majd az orvos után.

bocsánat, hogy többet nem tudok írni, de fáradt vagyok.

Jó éjszakát mindenkinek, és szépálmokat, szép babásakat!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!!!
Gabi,most a tesód,vagy anyud nem örült a baba-hírnek?Úgy értelmeztem,hogy tesód,de nem biztos!Szerintem anyósod is boldog lesz(remélem)ennek mindenki örül!!!!!Pihenj sokat és NE menj ki ma a napra!!!!Hőségriadó is van,meg te már le is égtél.....vigyázz magadra!!!

Kata,jó neked,hogy apa egyáltalán megmasszírozott!!!!Nekem ebben soha nem volt részem,mindig arra hivatkozik,hogy ő ezt nem tudja jól....közben meg csak lusta :evil: :evil:
Egyébként nem jutottam el a masszőrhöz,mert félreértettük egymást és ő berakott mást arra az időpontra,amikor menni akartam :x de ma mindenképp elmegyek hozzá!!!!

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Köszönöm az érdeklődéseket!
Megvagyunk minden rendben.Szombaton tartottuk Apu szülinapját.Jól éreztük magunkaet ezért ott aludtunk.Vasárnap meg leszaladtunk a Balcsihoz. 8)

Hoppá

Jobbulást Apának!Neked meg kitartást.Szerencsére nálunk Apa mióta ismerem nem volt beteg...nem tudom miből van...remélem Máté ezt a vonalat örökölte :wink:

Candi

Nektek is jobbulást!Nekem nem volt skarlátom,azt hiszem.
Mátéval minden ok.Szerintem nem is a tápszertől volt,hanem napszúrást kapott :?

Kis_plutó

A testvéred miért nem örült?!Vándor pakány brrrrrrr!
Én is félek az ilyen hivatlan albérlőktől.Sajnos a kertesházban előfordulhat bármikor.Ráadásul a mi házunk az utolsó az utcánkban,utánnunk már csak a gödöllői erdő van.Sajnos az emberek nagyon szeretik ide hordani a szemetet.... :twisted: Eddig szerencsénk volt,hogy nem talált ide semmilyen rágcsáló,csak rókánk van rendszeresen :(

Zsizsik

Esztinek jobbulást.Ez a fránya betegség pont a nyári szünetben... :twisted:
Beszéltetek Lacival az augusztusról?!

Anyusziszi

Köszönöm a válaszod.Most úgy néz ki,hogyha Máté betölti a 2.évat akkor "visszamegyek" dolgozni.Szigorúan csak távmunkába itthonról.Ha közben meg terhes leszek, itthonról mág akkor is tudok dolgozni.

Meli

Örülök,hogy anyukáddal nincs semmi komoly baj.
Azért vigyázz!Ennyi kiskorút így nyíltan felvállalni...Te kis cukrosnéni :lol:

Bea

Megvetted?!

Mindenkinek sok-sok puszi!
Megyek mert én is ma mgyek a fogorvoshoz.... :?
Egy pár kép :

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

málna2162

Szia Málna!!!!Azért hívatlan látogatónak a róka sem semmi....csak kellene nektek egy kutyi,legalább,hogy jelezze a dolgokat.Mindig csak ismétlem magam:de Máté egy igazi imádnivaló kis vagány!!!!Nagyon jók a képek!!!!És a borosüveg!!!!Nagyon kreatív vagy!!!

Na megyek flteszem a levest,mert 10-kor indulnom kell áruért!!!!Majd még jövök!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli csak tesóm tudja a babát :wink: Nem a babának nem örül, hanem szerinte ide nem kellett volna még egy gyereket vállalnunk. :( Viszont mi szerettünk volna, csak az idő volt kérdéses, hogy mikor. lehet, hogy Krisztikével nehezebb lesz, mivel, hogy nagyon anyás, de így még egy darabig tudok gondoskodni róluk reggelente, és ezért jobb, hogy most lesz nem pedig 2-3 év múlva.
Na, meg én sem leszek fiatalabb.....

Málna a róka sem egy szívderítő látvány, az meg ráadásnak nagyobb is :cry: Örülök, hogy már jól vagytok :)

Mindenkinek szép napot kívánok:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

elfelejtettem a fényképeket :cry:
Tegnap délután átjöttek anyuék, aztán meg biciklizni akart Tomi és nagyon elment az idő. Majd ma :!:

Hoppá,
nekem elvileg 30-31 napra jön meg, de múltkor 40 nap volt...
Most tartok a 28. napon. Én sem várom Pirit, de engem mindig meglátogat, sajnos :cry: Június 14-én együtt véreztünk el, jól emlékeztél.

Málna,
én is visszamennék, de miért nem előbb, hiszen Máté bölcsis ???
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?