Sziasztok! Újabb infók a tüntetésről.
A tüntetés ápr. 7-én 11 órakor lesz a Szülészeti és Nőgyógyászati KLINIKA előtt, találkozó a Rókus dombon, fél órával előtte. Aki tud, gyerekkel jöjjön, és hozzon magával tiszta textilpelust.
Megpróbálok betenni ide egy oldalt, de elég bénácska vagyok ilyen téren, úgyhogy nem biztos, hogy sikerül.
Nem sikerült, de a lényeget beírom gyorsan.
"SZABADON SZÜLNI - SZABADNAK SZÜLETNI"
"2006.április 7-én, az Egészség Világnapján, és az idei évtől kezdve a magyarországi Otthonszülés Napján 11 órakor országos megmozdulást rendezünk az otthonszülés létjogosultságának elismeréséért - lehetőleg háborítatlanul."
Ez a szórólap.
A tervek szerint felolvas valaki egy tiltakozó levelet, amit aztán kismama(ák) bevisznek a profnak. Aztán egy perces néma megemlékezés egy kisfiúért, aki meghalt. Utána az otthon szült nők elmondják, hogy miért volt nekik jó otthon szülni. Meg ilyenek. Ennyit tudok.
Hogy miért is van az egész, azt itt lehet megtalálni, akit érdekel:
http://www.szules.hu/new/doulak/eztortent.htm Aki egyetért Ágiékkal, és tiszteli azt a harcot, amit Õ folytat azért, hogy mi nők dönthessük el, hogy hol szeretnénk szülni, egyenlő feltételek mellett, annak ott a helye.
Sziasztok, Cseri