Szia Nikie!
Sajnos vannak ilyen emberek is. De általánositani nem ér!
Ahova anyukámék költöztek vidékre (a telkünk két falu között) a dûlõ végén van egy tanya ahol romák laknak, elég rossz körülmények között. Ez eddig nem gond, de amig anyumék ki nem költöztek (télen mindig hazajöttek) végleg addig telente többször feltörték a házat, semmit nem tudtak elvinni, mert ki az aki otthagyja az értékeit 4-5 hónapra? Aztán a 4-6 villamoson az Oktogon megállóban. Roma család, pakkokkal. Az egyik gyerek banánt eszik,majd a héját kidobja a nyitott ajtón. Két angol turista vette fel a szemetet és dobta ki, azok meg jót röhögtek, nekem meg égett a fejem. Ez van, de ez csak az egyik oldal! Van másik oldala is. Pl a barátnõm apukája is roma, végigdolgozta az életét tisztességesen...
A romák és a sok gyerek társitást nem igazán értem
A családom nem roma apukámék mégis 10-en vannak testvérek. De azzal tényleg nem értek egyet, hogy pl. anyukámék utcjában születnek a gyerekek, mert nincs vezetékes viz és villany. Igaz nálunk ez agregátorral meg van oldava és normálisan kialakitva, de náluk nem!
Viszont mit szólnál ahhoz,hogyha külfödön, mondjuk angliában, vagy inkább olaszban (ahol ha meghallják,hogy magyar vagy rögtön koszovó, ukrajna és egyéb helyek jutnak az emberek eszébe, és ez tapasztalat!) nem segitenének rajtad amikor már órák óta vajúdsz, a szülés nem halad és csak akkor látnak el, ha adsz lóvét? hiába van biztositásod... Szóval elitélem az ilyen orvosokat. Nem arra esküdtek, hogy csak pénz fejében mentenek életeket, vagy segitenek az embereken.
Bocsánat, hogy leirtam ezt, hiszen már többször irtad, hogy nem úgy értetted, le kellett irnom, ha bántó számodra akkor légysz bocsáss meg, de az ilyen orvos nem orvos.
A topiktól, meg elnézést az OFF-ért
, fõleg, hogy ilyen hosszúra nyúlt.
puszi
sasha