Új privát üzeneted érkezett!

Segítséget szeretnék kérni:

Már többször próbálkoztam én is vonalzót készíteni Zitusnak, de sajnos csak a feléig jutok...

Elkészítem szépen képpel, szöveggel a vonalzónkat - meg is jelenik nekem, vele együtt - alatta - egy csomó jel, meg kriksz-kraksz, amivel nem tudom mit kéne tennem.
És mivel semmit sem tudok tenni velük, ezért inkább kilépek, és elvész az egész kis kreálmányom.

Ha elkészült a vonalzó, azt le kéne mentenem? Vagy valami kódot kéne elmentenem...? - De amit felajánl, az olyan hosszú, hogy nem tudom ám megjegyezni.
A magyarázó szövegből se értek semmit, mert nagyarul nem dolgozik a rendszer - németre állítottam, de még úgy se tudok eleget ahhoz, hogy megértsem, mi is a teendőm... :?

Miután megírtátok a hozzászólást, mit írtok utána, hogy ott legyen a vonalzó?

Előre is köszi! - Amneris -
amneris

Drága Amneris!

Én is olyan sokat szenvedtem ezzel! :lol:
Nekem az jött be, amikor kész a kreálmányod, akkor a bbc kódot be kell másolni a profilodba az aláíráshoz ( ez gombnyomásra is működik), és akkor utána már mindig meg fog jelenni!
Remélem elég érthető voltam, és nem magyaráztam bele semmit! :oops:

Kelimoni, Jiny!
Ez igen, első osztályú randi! :lol:
Gergő nagyon csini a sapikban, Dóri meg tényleg nagyot nőtt! :D

Ildiko, mi van a gyerkőcökkel?

kizsó

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés. Dolgos napok vannak mögöttünk, heti 3x dolgozom, ill. végre befejezték a kerítésünket, így elkezdhettük a kertünk kialakítását.
A lányok nagyon jól vannak, a meleget nálam jobban viselték. Szombaton megint esküvőn voltunk, a férjem öccse házasodott. Az egész család együtt volt, mindenki odavolt a lányokért, egyfolytában fotózták őket. Jól elfáradtak, a vőlegényt is megtáncoltatták!
Már mindenféle gyümölcsöket esznek, viszont a krumli nem ízlik nekik, először natur próbáltam, tegnap pedig sütőtökkel és cukkinivel, a képek tükrözik a hatást.
Kép
Kép
Puszi Mindenkinek!

KépKép
gilice

Amneris!Nagyon ügyes a kis Zitus,már milyen szépen ül.

Gilice!Majd hozzászoknak az ízekhez a pici lányok,csak méág szokatlan nekik.Kitartást addig is a próbálkozáshoz!

Atan!Nagyon-nagyon köszönöm megnyugtató soraidat,nagyon megnyugtattál,most még inkább merek álmodozni és persze elindítom a folyamatot!!!

Szép napot nektek és most megyek dolgozni!

Aandika
aandika

Jó reggelt!

Milyen sok kép megint! Nagyon aranyosak és szépek a törpik!

Gergő baba! Nana, a kislányok nadrágjával még nem játszunk! :lol:
Helyes így együtt a két kis drága!

Naninga! A wc még egyben van?

Regi baba! Gyógyulj meg hamar, a szülinapodra remélem már jobban leszel!

Gilice a picurkáid arcáról ez olvasható:- Anya ez a kaja borzalmas! :lol:

Aandika! A tanfolyamon volt egy egyedüálló hölgy, aki az anyukája házának a tetőterében él. Mivel ő egyedül él, még örültek is neki, hogy az anyukája ott van a közelben. Bátran intézkedj, biztos minden renben lesz! :wink:

Kép
vivi1

Jó reggelt!

Dórika és Gergő nagyon édesek egymás mellett! :D

Amneris! Már nagyon ügyes Zituska, és a másik képen nagyon látszik, hogy milyen nagy a szerelem a lányod és a párod között. :D

Gilice! Jót kuncogtam a képeken, tényleg lerí róluk, hogy valami nem ízlik, pedig a krumpli nagyon finom. Majd lehet, hogy később meg nem fogod győzni a sültkrumplisütést a csajoknak! :D

Remélem Regi már jobban van!

Mi tegnap este nekiestünk újból a lakásfelújításnak, illetve folytatjuk, most a konyha lett "szétverve". :) Vasárnap voltunk a brendonban, érdeklődtünk, hogy mikor fog megjönni a bútor, erre közölték, hogy amikorra ígérték, addigra biztos nem fog megjönni, én erre megkérdeztem, hogy egyáltalán meg fog-e jönni, bizonygatták, hogy persze, hát hiszem, ha látom. (már 2 hónapja rendeltük meg).

Tirza
tirza

Sziasztok!

Nem vesztem el csak majdnem.. :-) Nálunk mindenki kidőlt, kezdte Marci a múlt héten, aztán folytattam én és végül Apa is beteg lett. Asszonysors, hogy ilyenkor Anya százfelé szakad és persze beteg sem lehet :-(, pedig olyan jó lett volna kicsit pihenni.... Most még alszanak a fiúk, azért tudok egy kicsit rátoknézni.

Regikém! Gyógyulj meg! :-)

Gergő és Dóri annnnyyyira édesek együtt! Ja, és szuperjók a sapik! :-)

A szülinaposoknak így utólag nagyon sok boldogságot! :-)

Velünk még annyi, hogy már úgy érzem, nem sokat kell várni és megérkezik a kislányunk. :-) Nagy babacuccrendezésben vagyok, szedem össze a "kintlévőségeket" :-) és keresem az új babakocsit. Huh, azért eléggé izgulok, hogy milyen lesz az első találkozás! Olyan jó lenne, ha minden olyan simán menne, mint Marcimnál!

Már olyan rég tettem fel képet, úgyhogy most pótolom. Ez kb. 1 hónapja készült az unokatesóm szerelésében, amit Marci akart felvenni és utána nagyon nem levenni. :-) Azóta is meséli, hogy Ő motorozott...
Kép Marcim

KépKép
KépKép
marci_anyu

Köszi a dícséreteket! :)

Tényleg ügyeskedik a Kisasszony!! Már járókája is van, mert nem elégszik meg a kisággyal.
Valamelyik nap így talátam alvás után:

Kép

Szóval itt már lehet ficeregni bátran:

Kép

Drága Kizsó!

Köszi a tanácsokat! Folyamatosan próbálkozom. :oops:

Akár már most ide kerülhet az a fránya vonalzó - de simán lehet, hogy még mindíg nem jön össze.
Ugyanis nem lelem azt az egyetlen gombot, amivel az aláírásomba másolhatok bármit is. Így egyenlőre kijegyzeteltem a teljes "url-problémát" és magam gépeltem be.
Hogy jól, vagy rosszul, az most kiderül...

KépKép
amneris

Juhééé!!!

Köszi Kizsó! Csak meg lett végre: NEKÜNK IS VAN VONALZÓNK!! :P

Eztán ez lesz az aláírásunk!
Szóval:

KépKép
amneris

Marci_anyu: Én asszem valahol lemaradtam az eseményekről, bár becsszó minden hozzászólást elolvastam... Marcinak kistesója érkezik? Mikor? Mit lehet tudni? (Már ami publikus.)
rkata

Sziasztok!

Én sem vesztem el, mindig olvasok, csak írni sajnos ritkán tudok.

Kelimoni!
Szuper jók ezek a sapik!! Gergő és Dóri baba nagyon édesek együtt :D

Simineni!
Mi tavaly voltunka Rab szigeten, nekünk nagyon tetszett, de amint látom, ti is jól éreztétek magatokat.

Rayo!
Szomorúan olvastam, hogy szegény Regi ilyen beteg volt, ráadásul éppen a nyaralás alatt. Remélem már jól vagytok.

Amneris!
Zitus gyönyörű, és rengeteget nőtt. Emlékszem milyen pici volt még a találkozón, amikor a karjaimban fogtam, most meg már járóka és egyebek..... :P

Gilice!
Tényleg látszik a képeken, hogy a krumpli nem nyerő, de lehet hogy megszeretik majd.

Kizsó!
Nagyon jók voltak a lányokról a képek, amiket feltettél, látszik mennyire szeretik egymást. Kingus is otthon van veled, vagy van ovi most is? Remélem te is jól vagy.

Velünk nem sok minden történik mostanában. Tudom, ígértem a készülő babaszobáról képeket, de általában csak a mh-ről netezek, otthon már nincs rá időm, illetve energiám, de azért igyekszem majd betartani az ígéretemet.

Jövőhét végén elvisszük a keresztfiunkat Hévízre és a Balatonra. Úgy tervezzük, hogy az a 3 nap róla fog szólni, kicsit kényeztetjük majd, olyan programokat szervezünk, amit ő szeretne csinálni. Remélem tetszeni fog neki.
rvan

Rkata!
Igen, hamarosan kislányunk születik! :-) Még nem ismerjük az életetadót, de úgy beszéltük meg Gabival, hogy mostanában számíthatunk Rá!! :-) Nagyon felhívtalak volna, de most látom, hogy Te nem vagy benne a táblázatban... ejnye-ejnye!! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Lányok!
Nem hiszem el, hogy nem tudtok 1db képet küldeni Napsinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
rayo

a 2005.nyári babákon tették fel a lányok ezeket a recepteket:

Tejmentes almatorta

20dkg liszt, 10 dkg (tejmentes) margarin (persze vajbol az igazi, de ugye mindenki azzal foz, ami jar neki , 1 tojassargaja, es annyi viz, hogy szepen osszealljon nem tul kokemeny tesztava, fel ora pihentetes utan tobbszor nyujtani, es belesimitani sutobe (a gyumolcstorta alapba a legjobb), jol megszurkalni, es 10-15 percig elosutni, kicsit szint kapjon,
ekozben 4-5 szem almabol keves vizzel kompotot fozni (fel csomag vaniliascukor nem art bele, fahej es cukor csak ha mar szoktatva van hozza a gyerkoc, nalunk az nem volt), villaval osszetorni a suru kompotot, es rasimitani a tesztara, es 2 (vagy 3) almat egesz vekony szeletekre vagni, es azt szepen csinosan elhelyezni korkorosen, be a sutobe, kb. 30 percig meg sutni,

A baba fekete-erdő tortája
Előző nap készítendő!
Kimagozunk 30 dkg meggyet,levét felfogjuk.10-12 szemet félreteszünk, a többit egy tálba.
40 dkg margarint felolvasztunk folyékonyra,és a meggyhez öntjük.
Hozzáteszünk 50 dkgösszetört háztartási kekszet, és 20 dkg kókuszreszeléket.
Addig kevergetjük, míg masszát nem kapunk.Ha szükséges, adhatunk még hozzá folyadékot.
egy kb 20 cmes műanyag tálat, vagy csatos tortaformát kikenünk margarinnal, és a masszát szépen belesimítjuk.Egy éjszakára hűtőben pihentetjük.
Tálalás előtt, a formából kivesszük.
Tetejére 2 dl tejszínből( növényi), és 2 kávéskanál porcukorból habot verünk, ezzel, és a maradék meggyel díszítjük a tortát.

Tejmentes palacsintatorta
Hozzávalók huszonnégy darab palacsintához:
40 dkg liszt, 2 tojás, 7 dl szénsavas ásványvíz (szódavíz), két kávéskanál cukor, egy késhegynyi só, olaj a sütéshez és a töltelékfélék.
A tojást a cukorral és a csipet sóval habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és annyi ásványvizet, hogy sűrű masszaként simára keverhessük. Fokozatosan, kevergetés közben adjuk hozzá a többi folyadékot. Palacsintasütőben kis olajon vagy teflonedényben olaj nélkül egyenként kisütjük a palacsintákat. Egyet alulra fektetünk egy kerek tálra, ezt megkenjük a töltelékkel, ráfektetjük a következő palacsintát és így tornyozzuk tovább, amíg el nem fogy. . Tölteléknek a túrón és pudingon kívül bármi alkalmas, például reszelt alma, fahéj, lekvár, kakaópor, gesztenyepüré.

ALMATORTA
15 dkg margarin
18 dkg cukor
16 dkg liszt
3 tojás
2 mk sütőpor
1 dl tej
2 nagy alma
3-6 dkg kókuszreszelék
2 ek zsemlemorzsa
maréknyi mandula-lapocska + 1 ek kristálycukor a tetejére

A puha vajat habosra keverem a cukorral, beleteszem a tojásokat, a lisztet, sütőport, tejet, kókuszt (elhagyható), a felkockázott almákat. A kerek sütőformát ( én üvegtálat)kivajazom, beleszórom a zsemlemorzsát, amit nem vesz fel a vaj, azt kiöntöm belőle. Belesimítom a tésztát, rászórom a mandulát, és a cukrot.
Előmelegített sütőben sütöm, tűpróbáig.
Hagyományos: 190 fok.
Légkeveréses: 175 fok "

Tudom, hogy itt sok ügyes anyuka van!!!!!! :D

Kép

Kép
rayo

Amneris!
Annyira kis drága Zituka! És Árpi milyen büszke apuka! És egyben nagypapa is! Milyen öröm!!! :D

Gilice!
Irtó aranyosak a csajok, hogy grimaszolnak! Édesek! Majdcsak megszeretik az összes zöldségfélét! :)

Marcianyu!
Lehet, hogy a kis "talmácsi" motorversenyző lesz???? Nagyon jó kép!!!

Kizsó!
A lányok annyira édesek együtt! És Zsófi is tud rajzolni?

Kelimoni!
MIcsoda sapkák! És hát Dóri és Gergő cukik nagyon!

Egyébként imádom, ha tesztek fel képeket a gyerekekről! Én most nem tudok Regiről frissel szolgálni, mert betegecske volt...De hétvégén kíméletlenül fotózni fogom!!! :D Remélem, jó lesz a névadó!

Puszi

Még jó, hogy elmentettem a hsz-t, mert sz..dik a babanet! :D

Kép
rayo

Remélem, nem nevetek ki. :D Gergő kihízta a fürdőfotelét. :)
Így ezt az egyszerű és költségkímélő( 1200 Ft ) megoldást találtuk. :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kép nem tudok lejönni a szerről...
Sziasztok!
Ime 1 kép a nyaralásunkból.
Lili élvezte a fürdőzést is, de a tápiról még mindig nem tud "lejönni"!
Jól voltunk, a testvérem gyerekeit is vigyáztuk, 2 hétig a Balatonon. Olyan szerencsénk volt az idővel!
Mindenkinek hasonló jó pihenést!
Idusa, lili
idusamoja

Ja, és még valami: most már több fogam van, mint fülem!!!!!
Mindent megrágok, amit a mami nem vesz észre!!! Kép nyaralok!
idusamoja

Mindent megrágok, amit a mami nem vesz észre!!! Kép nyaralok! :D
idusamoja

Mindent megrágok, amit a mami nem vesz észre!!! Kép nyaralok!
idusamoja

Bocánat a túltengésért!
Idusa
idusamoja

Lányok!

Kapott valaki megívót a Liberótól a vasárnapi Állatkerti programra? :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Mi nem, nem kerültünk be Bobival a születés utáni csomagkitöltős rendszerbe:)
De majd most...
szuperboszi

Kelimoni!
Nagyon jó ötlet! :wink:
Ez most egy víz alatti hinta? :lol: :lol: :lol:
Puszi

Kép
vivi1

Sziasztok!

Marci anyu:
Nagyon drukkolok továbbra is, kívánom, hoy minél hamarabb (persze ahogy szeretnétek) megérkezzen a babytek:)))
Ugye üzensz rögtön???

Idusa!
Lili milyen nagy már, hihetetlen :lol: :lol: :lol:
Nekem azt mondta a védőnéni és a ygerekorvos is, hogy napi 600 ml legyen meg tápiból... Ezért mi még napi 4szer isszuk:))) (meg gyümit, főzeléket, gyümis tejpépet is eszik Norisz)
Szerintme nem baj, az anyatejes babák is isznak elég anyatejet...
Sőt!

Rayo!
mesélj már Regiről!!!
Miket csinál már???
És miylen lesz a névadó? Nálunk nincs iylen, nem csinálnak már, pedig direkt megkérdeztem... :(
olyan szép képet küldtél:))) Nmesokrára frissitem a képtárat, beteszem a képeket amit küldtetek! :wink:

Én is már elkezdtem keresni a tej- és tojásmentes tortákat ... d enem nagyon találtam...
Norisznak azt találtuk ki, hogy 2féle tortája lesz, 1 ami szép és ehető a vendégeknek is, és 1 másik amit ő ehet, azt ugye díszíteni nemigen lehet...
Ugye marcipánt nem ehet még 1 éves gyerek??
A tej kimarad 3 éves koráig az étrendjéből, doktornéni mondta a héten... Felírja a tápit addig...
Nme tudom tápszerből lehet sütni??? Nagyon hülye kérdés? :lol: 8)

Teszek fel pár képet Noriszról:
Már lassan fut :lol: (Változtatja a sebességét)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Napsi! CSodaszép gyerek ez a Norisz, látszik rajta, hogy nagyon boldog baba! :D Ebbe a kalózos fejkendőbe nagyon vagány, a lányok "dögleni" fognak utána, de lehet, hogy már most is! :D

Lili Tényleg nagyon sokat változott, nagyon huncut baba lehet, gyönyörűszép! :D

Gergőnek továbbra is a husijába harapnék! Zabálnivaló! :D

Nem nagyon értem ezt a tejdolgot. Már 3 éves korig tilos tejet adni? Eddig egy évről tudtam. És mi van a joghurttal, kefírrel, krémtúróval, túrórudival stb.? Ezeket sem szabad neki adni? Bocsi, ha hülyének tűnnek a kérdéseim, de még nem foglalkoztam a témával.

Tirza

Ui: Babapihenőszék: Ki használ ilyet és mi a véleményetek róla?
tirza

Napsugi: van valami konkrét alapja a tejtől való eltiltásnak? Vagy megelőzésképpen? Nekünk a SOTE-n a gasztroenterológus prof. azt mondta, hogy nyugodtan adjunk Csengének. Zöldfarm biotejet adunk neki (Ovomaltine-nal keverve az a mindennapi kakaó :) ) és minden egyéb tejterméket is (meg is kapnám a magamét, ha nem adnék neki sajtot :) ). A tápszert már régen nem fogadja el és már a tejpépet is csak nyammogja, nem is erőltetem.
Én az 1. szülinapra joghurtos őszibaracktortát csináltam a kisasszonynak, itt tűnnek el az utolsó falatok... (de furi látni ilyen rövid hajjal :lol: ) Az idén már "igazi" málnás túrótortát kap.

Tirza: mi használtuk, Csenge nagyon szerette, volt, hogy 5 órát egyhuzamban aludt benne.

Kép
rkata

Sziasztok!

Tegnap voltunk kontrollon a lányokkal, minden rendben van, Janka mája még egy picit nagyobb, amit nem is csodállok ennyi gyógyszer után. Majd szeptember végén kell mennünk megint.

Marci anyu, jó babacucc rendezést, várjuk a híreket! Nagyon édes a kis motoros!

Amneris, Zitus már mekkora és már nagynéni is! Jó az a családi fotó!

Kelimoni, Jiny- micsoda randi, hát nem lehet elég korán kezdeni!

Napsi, Norisz milyen nagy legény lett! Jól áll neki a kendő!

Tirza, mi használunk pihenőszéket, ugyan a lányok nem alszanak benne, de így is nagy segítség. Kajcsi után lehet benne pihenni, játszani és könnyű etetni a lányokat akár egyszerre is.
Kép
Kép

KépKép
gilice

Sziasztok!

Megint nagyon édes képeket raktatok fel a gyerkőcökről! :D

Kelimoni!
Mi kaptunk! :lol: Miért?

kizsó

Idesüssetek Csajok!

Zitus ma játszott!! Igaziból felemelt egy játékot és nézegette, aztán jó nyálasra rágcsálta!!!
Mondjuk épp egy levegővel teli - gyakorlatilag súlytalan :D - mini úszógumi a kiszemelt játékszer, de tényleg megfogta és felemelte!! Nem én adtam a kezébe! :lol:

Íme a nagy pillanat:

Kép

Jujjj de izgi, ha az embernek gyereke van!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
amneris

Regi baba! Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!
Rkata! Ha jól olvastam, Csenge szülinapja is most lesz valamikor.
Csengének is sok boldogságot kívánok!
Kép

Kép
vivi1

Regike!

Szülinapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!
Kép

kizsó

Drága Regina! Boldog születésnapot!
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Regina nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Lányok kell egy kis segítség! Csak pf címem van, mivel nem vagyok otthon még jó sokáig, így az otthoni mail-t nem tudom megnézni, ha valaki tudja a rendes címet, akkor ide írja meg :
eborbely kukac hotmail pont com

Köszönöm.

Tegnap vettem egy ágyneműgarnitúrát, barackos zebrásat, majd teszek fel képet róla, nagyon aranyos. :) Jövő héten talán meglsez a bababútor is! Végre!
Még mindig pihenőszék téma: Az Auchanban múltkor volt akcióba, 3800 Ft-ért, nem volt rajta semmi papír, hogy bevizsgált, meg semmi ismertető, így nem mertem megvenni, viszont a brendonban, meg a kika-ban 15000 Ft-ért láttam, persze a két minőséget össze se lehet hasonlítani. Szerintetek nem drága ennyiért, vagy ennél csak drágábbak vannak?

Tirza
tirza

Sziasztok!
Megnéztem a tündéri képeket! :)

Kizsó: Szerettem volna elajándékozni a meghívót, de már megtörtént. :(
Mi nem megyünk Állatkertezni, hisz Gergő még nem igazán élvezné a dolgot. Majd jövőre. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Drága Regi baba :lol: :!:

Boldog Születésnapot!

Ez a nap más, mint a többi, ezt te is jól tudod
Másként kelt fel reggel a Nap és másként járt a Hold
Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk
És ajándékul fogadd el vidám kis dalunk

Boldog, boldog, boldog születésnapot
Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod

Megint egy évvel öregebb lettél és bölcsebb is talán
Őrizd meg az emlékeid és légy nagyon vidám
S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk

Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod

Tavasz után eljön a nyár és ősz után a tél
De minden évben eljön a nap, amikor születtél
S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk

Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod!!!! :wink:

Kép

KépKép
napsugaracska

Drága Regi baba!

Első szülinapod alkalmából sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!
Simineni és családja :P
simineni

Regi baba!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Boszi és az egész család:)
szuperboszi

Köszönjük a gratulációkat!
Felteszem az első közös képünket:
Kép

Ma és holnap eléggé pörgős lesz, de amint lesz egy kis időm, jövök!

Puszi

Kelimoni!
Nagyon köszi az ajándékot és hogy gondoltál ránk! Annyira tetszik, majd csinálok képet! Regi egyből meg akarta rágni!! :D

Kép
rayo

Rayo! Olyan édesek vagytok ezen a képen :D , csak irigykedni tudok! Én is akarok már egy kisbabát, meg első közös képet, meg mindent ami babás dolog! Hisztizek és kész! :cry: :cry: :cry:
Na megyek és lopizok egy kisbabát! :roll: (csak vicc volt!) :wink:

Kép
vivi1

Drága Regina!
Nagyon boldog első szülinapot kívánunk neked!

Steif Norbija! Neked is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

KépKép
jiny

Rayo!
Nagyon megható ez az első közös kép! Nagyon szép pici baba volt Regi! Most meg már milyen szép nagy lány lett ! Hihetetlen ahogy ezek a gyerekek öregszenek. :wink:

Vivi! Ne aggódj, nemsokára neked is lesz babád, csak türelem. (könnyű mondani, nekem sincs sok már :wink: ) Remélem karácsonykor már együtt babázunk! :D
tirza

Norbinak is nagyon sok boldogságot kívánok!
tirza

Csak egy próba, hogy nekem is sikerül-e a vonalzó

Kép
tirza

Hát igen, ilyen béna vagyok :oops:

Kép
tirza

Kedves Lányok!

Csak kapkodom a fejem a friss hírek olvastán, és ezúton gratulálok minden új babás családnak!
És persze a szülinaposoknak is! :lol:

Gilice! Nekünk a dokinő nem engedi még a kostolgatást, legkorábban 5 hó kora után javasolja, pedig a telkünk tele van egy csomó bió gyümölccsel (még sosem permeteztünk :twisted: ) ezért aztán a meggyet meg a kajszit már elraktam a mélyhűtőe. Azért suttyomban adtam már Mátének 1-1 kiskanálnyi almalevet, de nem izlett neki és székrekedést is csinált neki, ezért 3 napig ment a szenvedés és a nem jól alvás.... :? De azóta már minden ok, de almalé az nincsen!

Tegnap voltunka Heim Pálban nephrologiai UH-n és már nem látták a múltkori 5-6mm-s tágulatot, aminek nagyon örültünk! :lol: De a biztonság kedvéért még október elején vissza kell mennünk egy UH-ra, hogy tényleg kinőtte-e a tágulatot. És mivel a múltkor elmaradt az ortophediai csipőszűrés, most oda is benéztünk, ahol a dokibácsi megkérdezte, hogy ugyan minek jöttünk ha az UH negatív volt és különben is, ahogy elnézi ezt a gyerek mozgását "mindjárt" kúszni fog?! Szóval megnyugodva és nagyon büszkén jöttünk haza!

Végre én is elkezdtem Máté albumát a babaszobában, itt található: http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=18809
Ezek sajnos még a régiek, de hamarosan felrakom az újakat is!

Kellemes hétvégét Mindenkinek!
Millió puszi,
di_ti
di_ti

Norbika, neked is boldog szülinapot! Puszi

Tirza, legyen igazad! Karácsonyi baba, de jól hangzik! :wink:
A számlálóval én is bénáztam, nekem Kelimoni segített.
Megcsinálod a számlálót, középső kódot kivágod, babanet tetején segédletek, benne profil (saját), a kivágást beilleszted az aláírásodhoz, mentés. Remélem érthető!

Di-ti! Mééééég több képet! Aranyosak vagytok! :D

Kép
vivi1

Sziasztok Lányok!

Hűha, csak kapkodom a fejem: ennyi szép gyermeket! :) Egytől egyig mindegyik csodás! :) (Egyébként csak azért nem irom le név szerint, nehogy valakit kihagyjak a felsorolásból)

Regi baba! Születésnapod alkalmából sok boldogságot kivánunk!

Steiff Norbijának is sok boldogságot!

Marcianyu! Tegnap nem hivtál vissza, vártam ám. Na nem baj, nincs gond!

Vivi! Tényleg hosszú lett a főzés. Kivánom, hogy neked, nektek is minél előbb legyen két gyerek, és meglásd, nem akkor ülsz a gép elé (pláne, ha dolgozol is már hétközben), amikor szeretnéd, vagy utalsz rá, hogy jössz. : :)

Diti! Örülök, h minden rendben Máténál!

Amiért pedig újra eltűntem: mind Mátét, mind Danit megoperálták igy ismét zajlik egy kicsit jobban, egy kicsit másképp az élet itt. Pedig úgy volt, hogy nem lesz, de aztán mégis. Örülök, mert túl vannak, vagyunk rajta, nagyon kis hősök voltak! :)

De van egy szomorú hirem is, azoknak, akik az Indexre is szoktak irni. A műtétek miatt nem megyünk sajna arra a talira sem, nem ajánlotta a drnéni. Remélem, azért gondoltok majd ránk lélekben, és mindenkit üdvözlök, adjátok át légyszi!

Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Steiff!
Norbinak sok boldogságot kívánunk! :P
Matiba!
Mivel műtötték a fiúkat? Te már jól vagy? :lol:
Amneris!
Bocs, hogy nem hívtalak vissza, de a 4 gyerekes szülői feladatokba még bele kell jönnöm. hogy bírjátok apa távollétét?
Kelimóni!
Gergő egy kis tündér. mondd miért nem tudlak elérni a skyp-on? :cry:
Diti!
Máté nagyon aranyos a képeken eredetiben meg méginkább!
A várakozóknak kitartást!
simineni

Steiff! Norbinak is boldog szülinapot kívánunk:):):)

Di-ti! De jó:)

Matiba, jobbulást a fiúknak! Mivel műtötték őket?

A talin gondolunk rátok, és átadjuk az üzenetet, aztán majd beszámolunk, milyen volt, jó?
szuperboszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?