Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :)

Melinda :)
Én itten csak arra vártam, hogy feltegyél egy-két képet! NA aztán semmi. :roll: Teeeeeeee :D
Holnap írok többet ha délután alszik OLikám mert ma már hulla vagyok! Megittam egy bödön málnalevét teát és már rosszúl vagyok tőle. (azért iszom, hogy elöbb megjöjjön a mensim mert természetesen pont a nyaralás alatt lesz meg :twisted: )

Jó éjt mindenkinek!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak bejelentkezek.Még itt vagyunk Anyuéknál,nagyon jól érezzük magunkat.Géphez ülni nem sok időm van,de most azért,mert minden napra jut vendég és program.Esténként jöhettem volna,de Nagymamám itt aludt a gép mellett és,bár erősen nagyothall,nem akartam zavarni. 8) Ma vitték vissza az idősek otthonába.
Fiúk is rendkívül elfoglaltak. :lol: És csokibarnák.
Szóval jól vagyunk.

Most ennyi,puszi Nektek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak egy gyor beköszönés, mert a mai napom nagyon gázos. :(

Gigi!

Apukámat úgy engedték haza, hogy hetente kell menni ellenőrzésre.
Új gyógyszereket kapott, és szigorúan pihenésre ítélték.
Viszonylag jól van, bár kiderült, hogy pár hete kihordott lábon egy infarktust, így egy kicsit félősen nézünk a jövőbe.
De én már semmin nem lepődök meg, mert mostanában nagyon ránk jár a rúd. :(

Remélem a mensid megembereli magát és békén hagy a nyaralás alatt. :?

Azért izgulok ám értetek egy kicsit, de remélem, hogy minden simán megy és nagyon jól fogjátok érezni magatokat. :)

Melinda!

Nagyon sajnálom, hogy így kínlódtok a kajcsival.
Sajnos nagyon ismerős a dolog, mert Boginál én is teljesen kiakadtam a nem evés miatt.
De tényleg csak azt tudom mondani, hogy ne idegeskedj, amennyire szüksége van annyit eszik, nem fog visszafejlődni.
Minél jobban érzi rajtad,annál jobban sztrájkol.
És ami még nagyon fontos, hogy soha nem szabad előtte beszélni arról, hogy nem eszik vagy rosszul eszik a gyerek.
Nem hittem el annó a dokinak, de tényleg nagyon sokat számít, hogy ne "panaszkodjunk "a gyerek előtt arról, hogy nem eszik.
Viszont minden egyes elfogyasztott kajcsi után meg kell dícsérni, és el kell neki mondani, hogy milyen szépséges nagyfiú lesz ha ilyen szépen eszik.
Tudom, hogy nagyon nehéz de ez van.

Örülök, hogy megint tudsz tevékenykedni.
Remélem a jövőheti meleg nem fog nagyon megviselni.
Én is nagyon bírom ezt a hüvösebb időt.

Évi!

Köszönöm,hogy szorítasz, de nem hiszem, hogy ez a dolog megoldódik.
Sajnos egyenlőre a jókedvű Saxit még én sem találom magamban.
:( :(

Pocaklakó méretei miatt ne aggódj, hiszen Te is tudod, hogy nincs két egyforma terhesség.
Ha az orvos azt mondta, hogy minden rendben van akkor biztosan úgy is van.

Kata!

Nagyon örülök, hogy jól érzed magad Anyukádnál.
Pihenj sokat és Te is legyél csoki barna. :)

Rólunk:

A mai nap azért különösen gázos, mert délután megyünk lemondani a házat. :cry: :cry:
Annyira nehéz a szivem, hogy legszivesebben bőgnék egész nap. :cry: :cry: :cry:
Megyek is nem rontom tovább a hangulatot.

Mindenkit puszilok, jó hétvégét, Saxi
saxi

Sziasztok!

Kata!
Jó, hogy hallunk Rólatok! A lényeg, hogy jól vagytok, jól érzitek Magatokat! Pusz a kis feka csávókáknak és persze Neked is! :D

Gigi!
Gyere, itt vannak a képek!!! :lol: Azt tegnap el is felejtettem Neked írni, hogy Marcinak nagyon bejött az autó és a Kismackó szelet is. Uzsira bevágott egy nagy adag gyümit, majd utána mindkét Kismackót :lol: Csak néztem, de ugye, aki nem ebédel :?

Itt még kímélték a Srácok Gigit :D
Kép

Aztán jött a pankráció! :lol:
Kép

Olikám labdát vadászott :D
Kép

Egy kis összebújás sosem árt :D
Kép

Közös erővel majdnem sikerült szétszedniük a házikót :wink:
Kép

Úgy tűnik nem volt mit enni, hogy üres kanalat nyalogattak :wink: :oops:
Kép

Pusz: Melinda (33+1)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Akkor most ünnepeljünk egy kicsit! :D

Drága Olikám!
Immáron idén cirka harmadszor, de most talán már jókor: KÍVÁNUNK NEKED NAGYON SOK SZÉP AJÁNDÉKOT, BOLDOGSÁGOT NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!!!

Kép

Drága Zolika!
Egy kicsit késve bár, de annál inkább gratulálunk, hogy Te is betöltötted ezt a komoly férfikort! Boldog 1,5. születésnapot!!!

Kép

Puszi: Marci&Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Saxi :)
Nagyon sajnálom, hogy le kell mondanotok a házat.... :(
Elég ilyesztően hangzott, hogy apukád lábon kihordott egy infarktust. Ő dolgozik még vagy már nyugdija? Meg tudja oldani, hogy kiméli magát?
Fel a fejjel öreglány!! Nemsokára visszatér a régi Saxi, hidd el nekem :!:
Kérlek ne félts minket a nyaralástól mert már Melinda és Évi teljesen bepartáztatott! Eddig nem féltem, de most már kezdek aggódni! :shock: Ennyit a jószándékról :lol: :wink:
Majd küldök életjelet magunkról! :D

Kata :)
Nagyothalló mami mellett netezhettél volna! Vagy ha felébred, őt is vissza kell altatni :?: :wink: Szuper lehet, hogy tudsz pihenni is és van egy csomó programotok! Négus srácokról kérünk majd képeket!!!!
Jaj!!! Egyik nap eszembe jutottál!!! A Fárbry showban meghírdették a Miss Áplónő-t!!!!!!!!!! Bögyös-csöcsös csajokat mutattak nagy injekciós tűvel meg fityulával a fejükön......... Te is így dolgozol????????? :wink: :lol: Lehet, hogy titokban benevezlek!! Reszkess Celine, már nem csak a hangodért fognak imádni!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Tök jók a képek!! Örülök, hogy bejött Marcinak a kismackó!!! Legalább gyümölcsöt eszik! Majd megnézem a szuper könyvemben, hogy mit ír a nem evésről. De arra tuti emlékszem,hogy erőltetni nem szabad mert akkor összekapcsolja az evést a feszültséggel és mindig utálni fog kajálni. (Saxi is ezt írta kb.) TUdom, hogy baromi nehéz!!! SOkszor én is mondom már Olinak, hogy a hajára fogom kenni. FŐleg, hogy úgy utasítja el a kaját, hogy meg sem kostólja!!! Tudom, hogy Marci is ilyen. :? Teljesen átérzem az érzéseidet, én ugyanígy voltam, csak akkor amikor még szopizott. Hát nem lett jó vége. Ezért tényleg valahogy lazítanod kéne. Én azt csinálnám a helyedben, hogy felajánlanám neki a kaját, és ha nem eszi akkor nem eszik. Vacsorára megint felajánlanám, aztán ha akkor sem, akkor éhes marad. Paraszti ésszel gondolkozva, egyszer meg kell, hogy éhezzen és akkor enni fog rendesen. Arra viszont figyelni kell, hogy kapjon elég folyadékot. REmélem, hogy nem okoskodásnak vetted, csak nemsokára megszületik Beni baba és erre tuti nem lesz időd.

Marcika nagyon édes. MÉg mindig egy szeretet gombóc a kiscsávó!!! Olikámat állandóan dögönyözte, aki meglepő módon, egész jól bírta! És már játszottak is együtt egy picit. Marci kergette OLit :lol: Olyan jó látni ilyenkor őket, kivirulnak a gyerektársaságban.

Most megyek mert megakarom csinálni a holnapi kaját!

Évi :?: Mi van veletek :?:
Puszi mindenkinek!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Saxi!
Most látom, hogy írtál...
Hú, tényleg szörnyen hangzik, hogy Apukád lábon hordott ki egy infarktust! Vigyázzon magára nagyon, szedje a gyógyszereket! Minden jót kívánok Neki!!!
Köszönöm szépen a tanácsokat evésügyben! Próbálok ezekre is koncentrálni, ha nem is könnyű.
Nagyon-nagyon sajnálom a házat :cry: ! Kívánom, hogy találjatok majd a megfelelő időpontban, körülmények között egy sokkalta jobbat!!! :D
Drukkolok, hogy az elkövetkező félévetek sokkal jobbra sikeredjen,mint az előző!!!

Gigi!
Tényleg, drukk a mensihez!!!
A nyaralási para miatt bocsi! Tényleg a jószándék vezetett :oops:
Neked is köszi a kajálással kapcsolatos jótanácsokat! Nem vettem okoskodásnak :wink: Az erőltetéssel már én is így vagyok, mondom is Gábornak, hogy hagyja a fenébe, ne erőltesse, mert akkor csak rossz érzése támad a kajálással kapcsolatban. Tegnap délben is hagytam az egészet (láthattad), ha nem kell, hát nem kell (igaz, magamban majd szétpukkadok). Ma is csak a húst ette az ebédből, a rizi-bizit (ugye turmixolva :roll: ) nem nagyon kérte. Gábor etette, hogy ne engem egyen a penész...
Biztos amiatt is paráztatom magamat és nagy bennem a feszültség, mert már a duplababás időszakon jár az eszem, hogy hogyan fogom én ezt akkor levezényelni?! :shock:

Konklúzió: próbálom szemem előtt tartani a jótanácsaitokat és relaxban etetni ezt a vasakaratú Kisördögöt!!!

Évi!
Most már itt vannak Beni adatai is!
CRL: 67 mm, BDP: 22 mm, NT: 1,5 mm. Petezsák Neki sincs mérve. Ő itt már 12-13 hetesnek lett titulálva. Látod, nincs mit aggódni, Pindurka is teljesen okés :D
Remélem jól vagytok mind a hatan! Ez a hüvi idő nagyon jó, de egy kicsit már sok az esőből :?
Ha tudsz, gyere legalább pár sor erejéig!

Náluk épp leszakad az ég, iszonyatosan esik az eső. Pár napja még a levemben főttem, most meg már zoknit is húztam, igaz még csak rövidnadrág van rajtam, de már elgondolkodtam a hosszún is. Tiszta gáz ez az össze-vissza idő. Eddig a hőség miatt nem tudtunk kimenni a kertbe, a szabadba, most meg a szakadó eső miatt. :?

No megyek, olvasgatok egy kicsit!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Olyan bunkó voltam, hogy meg sem köszöntem, hogy ismért felköszöntötted Olikámat!!!! :) De most talált-sülyedt!!!! :lol: :lol:
Relax, relax 8)

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!

Bocsi, nem akarok én vészmadárkodni.
Akkor majd csendben aggódok, jóóó???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meglátod, majd ha odaértek elmúlik a para, és csak élvezni fogod a nyaralást.
Az életjelet azért köszi. :P :P :P :P :P

Apukám már nyugdíjas, mert 1995-ben is volt egy infarktusa ami miatt lenyugdíjazták.
Így legalább a pihenés könnyebben megoldható.

Olika!

Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!

Kép

Zolika!

1,5.-ik szülinapodon, sok szeretettel köszöntünk!

Kép

Mindenkinek sok puszi, Saxi
saxi

Melinda!

Köszi, köszi...
Aranyos vagy.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból! Próbáltam visszaolvasni, de a felénél elfáradtam, úgyhogy úgy döntöttem, hogy előbb élménybeszámolok aztán majd írok külön-külön!

A nyaralás nagyon jó volt és az idővel is nagyon nagy szerencsénk volt, bár az utolsó két napra elég ramaty idő lett, de így is örülhetünk!
Norbi nagyon élvezte a sok pancsolást, szinte egész nap kint voltunk a medencénél, persze ebédelni meg aludni bevittem Norbit, így kb 12-15-ig bent voltak a gyerkőcök, viszont mi anyukák ilyenkor tudtunk felhőtlenül lubickolni! Amúgy próbáltam minél többet apára hagyni, hisz eddig ilyenbe nem nagyon volt része. Már a második nap elmentünk a lányokkal bevásárolni és a két gyerkőcöt otthagytuk a négy fiúra. Kicsit izgultam hisz Peti még ilyen hosszan soha nem volt egyedül a gyerekkel, de jól elvoltak. Ha nem látott akkor tényleg nagyon jól megvolt Norbi, de ha már ott voltam, akkor iszonyú anyás volt. Nagyon élvezte Norbi a vizet, persze ott is autókkal játszott, néha bevittük a nagyvízbe, dobáltuk, apjával a nagy kanyargós csúszdán is lecsúszott. Szerencsére amikor rossz idő volt akkor ott volt a fedett élményfürdő, amit szintén nyagyon élveztünk!
Az evéssel eléggé nagy gondok voltak, mert Norbi többnyire soha nem akart enni, főleg az étterembe verte ki a hisztit, mert Ő folyton csak ment volna valahova, ígyhát nagyon keveseket evett. Hihetetlenül pörgött, állandóan rohannom kellett utánna. Ott volt a másik kisfiú, Petike, na hát Ő a másik fele volt, annyiba különböztek, hogy Ő mindent elvett Norbitól, Norbi meg hagyta, sőt a végén már ahogy megjelent Petike Norbi már nyújtotta is neki ami éppen a kezébe volt. Képtelen vagyok megtanítani rá, hogy nem muszáj mindent odaadnia. Kb. 3 napig bírta a kis lelke ezt, aztán nagyon eltört a mécses és valahányszor elvett Petike valamit egyből sírt. Aztán megnyugodott és beletörődött ebbe a helyzetbe a kis butuskám és állandóan új játék után kellett néznie. Szegénykém bármennyire is pörgött, rosszalkodott ahogy megjelent Petike Ő máris sokkal visszahúzódóbb lett. Viszont a beszélőkéje ismét rengeteget fejlődött, mostmár tényleg mindent mond és összeköt szavakat és nagyon édesen, ügyesen használja őket. Az alvással szerencsére nem volt probléma, viszont nem hogy alábbhagyott volna a cicifüggősége csak fokozódott, nem tudom mi lesz így, de egysezerűen nincs szívem megfosztani tőle!
Voltunk bicajozni is, előszőr már az első öt percbe elaludt Norbi az ülésbe és addig aludt míg bicajoztunk. Előszőr apa vitte aztán én is kipróbáltam és nagyon tetszett és Norbi is nagyon élvezi, úgyhogy itthonra is be akarok szerenzni egy bicajülést!
Nem is tudom mit meséljek még hisz rengeteg minden történt és tényleg nagyon jól éreztük magunkat, bár nagyon elfáradtam meg lehetett egy kicsit bababarátabb a bababarát villa. Pl csak a lépcső tetején volt rács, így amikor véletlen nyitva hagytuk az ajtót Norbi kétszer is pillanatok alatt a lépcső tetején volt rám meg a frászt hozat. Meg aztán igazán körbe kríthették volna kerítéssel vagy sövénnyel a babarát villákat mert így folyton rohangászni kellet a gyerekek után amikor kimentek a házból.
Azért mindent összesítve nagyon jó volt, de gyerekkel elég volt egy hét!!!

Lehet, hogy már csak holnap írok mindenkinek, mert ma korán lefekszem!

Ja, képek majd lesznek, de apa elvitte a gépet. Mondtam Neki, hogy küldjön át pár képet, akkor majd egyből teszek fel!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Üdvözlet újra itthon!!! Nagyon jó volt olvasni a történéseket, tényleg nem unatkozhattatok :D Elhiszem, hogy Norbika, hogy élvezte a pancsizást abban a nagy melegben! A kajcsizás ill. nem kajcsizás miatt együttérzésem, sajnos nálunk is gondok vannak, bár Nálatok drukkolok, hogy csak az állandó pörgés kavart be. Ne aggaszd szerintem azon, hogy minden játékot átad a másiknak, meghúzódik más gyerek társaságában, később nagyon is megváltozhat még ez!
Cicifüggőség :shock: Már nem is merek semmit mondani, kitartást Neked majd a leszoktatáshoz!
Nálunk is ismerős amit írtál, hogy ha nem lát Norbika, akkor tök jól el van, de amint meglát, rögtön anyás lesz. Szerencsére náluk nem elviselhetetlen az anyásság, de azért rögtön megváltozik Marci viselkedése is, ha ott vagyok a közelben.
Alvás bicajülésben :D

Petidnek boldog névnapot kívánok egy kicsit megkésve!!!

Várjuk majd a képeket!!!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Várgesztes Norbika
györesz

Várgesztes Norbika
györesz

Sziasztok!

Képet akartam feltenni, de valamiért nem sikerült! Majd jövök még és újra megpróbálom!
Este drukkoljatok, mert ma megpróbálom cici nélkül rávenni Norbit az alvásra, majd jövök és beszámolok!

Puszi[/img]
györesz

Sziasztok!

Bocsi, de most megint nem fogok senkinek külön-külön írni, most csak azért jöttem, hogy elujságoljam, hogy mennyire boldog vagyok!
Norbi kevesebb mint fél óra alatt elaludt cici nélkül, még cumi sem kellett! Egész nap járt az agyam, hogy mit hogy csináljak és egy egész komoly kis tervem volt! Elmentem a játékboltba és igazából rongybabát kerestem, de rámmosolygott a polcról egy kisvakond és mivel Norbinál kisvakond őrület van így azt kapta meg. Aztán bementem a könyvesboltba, hogy vegyek valami mesekönyvet amit még nem ismer és azt olvasom este. Találtam egy olyan kisvakondos könyvet ami a vakond egész napját meséli el (nagyon röviden) és az utolsó oldalon a kisvakond is elmegy aludni. Nagyon megörültem! Eltermeztem az egész esti ceremóniát és mindent úgy is csináltam. Már napközbe mndtam Norbinak, hogy estére már nem kap cicit, mert anyának fáj a cicije és különben is ott lesz a kisvakond és majd Őt is el kell altatni, stb.......
Fürdés után lekapcsoltam a nagylámpát és kislámpánál együtt végiglapoztuk a mesekönyvet én meséltem, aztán amikor vége lett akkor mondtam Neki, hogy akkor most altassuk el a kisvakondot. Előszőr mindenáron akarta, hogy mégegyszer elmeséljem, de tudtam azzal érvelni, hogy mivel látja, hogy az utolsó oldalon már alszik a vakond így nem kelthetjük fel. Ez bejött! Adtam neki tejet is üvegből, de ez nem izlett Neki. Lefeküdtünk egymás mellé, Ő ölelte a vakondot és közben dumált. Persze fél percenként kérte a cicit: "cicit cicit cicit", de én akkor mindig újra elmondtam, hogy mi a helyzet és mondtam Neki, hogy reggel majd fog kapni. Egy pillanatig nem sírt és nem tiltakozott semmi ellen, ölelte a vakondot és simogatta, dumált neki és egyszer csak elaludt. Szinte hihetetlen, hogy ilyen könnyen ment! Remélem ennél nehezebb ezután sem lesz!

Képeket majd teszek fel!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Szia Györesz!

Gratulálok az elalváshoz! :D Ez tényleg igazi kis terv volt, minden eshetőségre felkészültél, még olvasni is jó volt :D Ezerrel megy a drukk, hogy ezek után csak így legyen!
Az esti cicizést szeretnéd most elhagyni? A nappali akkor még marad, ugye?

Várjuk a képeket!

Majd én is holnap írok, most elég fáradt vagyok és még a hajamat is meg kéne szárítanom :(

Pusz: Melinda (33+2)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Igen egyenlőre az esti cicit hagyjuk el, aztán amikor az már teljesen elfelejtődött akkor kezdjük a délutánit és végül a reggelit, de nagyon lassan fokozatosan tervezem az egészet!

Teszek fel pár képet, de előre szólok, hogy ezen kívül még rengeteg van és biztos foglak még bombázni Titeket!

Ez volt a házunk:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

fedett részen:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

rosszidőben:
Kép
Kép

kis családom:
Kép

Bocsi ha sok voltam!

Puszi
györesz

Nem olvastam vissza, csak képeket néztem!!
Norbika is egész kis kopter lett! 8) Nagyon helyes!!!!!!

Csajszikák!!! :)
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra!!! Mi most elhúzzuk a csíkot melegebb égtájra (vagyis remélem, hogy melegebb) 8)

Puszi mindenkinek!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Györesz!
Köszönjük a képeket! Tényleg nagyon jók lettek és Norbika annyira édes :D Ezeken a képeken - legalábbis nekem - annyira kisfiúnak tűnik, aki semmi rosszat nem csinál :wink: Először meg sem ismertem... Helyes a kopasz fejecskéjével!
És jó, hogy Téged is láthattunk a képen, ha már személyesen nem volt egymáshoz szerencsénk már több, mint egy éve :( Csini vagy!!!

Gigi!
Ezúton is jó utat és jó nyaralást! Amikor most bekapcsoltam a gépet, én már totál meg voltam róla győződve, hogy már repültök... Várunk vissza sok-sok élménnyel, kipihenve és a képes élménybeszámolóval!!! :D

Csajok!
Miért van az, hogy minden hülye szomszéd Marci alvásidejében kezd el füvet nyírni???!!! :twisted: Tegnap az egyik vágta egy iszonyatosan hangos géppel az ablaka alatt, most a mellettük levő ugyanazzal a szörnyű géppel (testvérek :roll:). Ja és a poén az egészre, hogy az én ablakom alatti szomszéd pedig fűszegénynyíróval visz az őrületbe. Nesze neked pihenés!!! :twisted:

A fentiek ellenére próbálok egy kicsit kikapcsolni.
Marci azt hiszem húst hússal fog enni a jövőben, megspékelve egy kis sült krumplival :shock: :roll: Pedig annyira szeretném egészségesen etetni...

Pusz: Melinda (33+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Szia Melinda!
Mióta megjöttünk még nem írtam senkinek részletesen, de azt hiszem ez most megint elmarad, mert nagyon lusta vagyok, de azt mindenképp szeretném Neked megírni, hogy nagyon csini kismama vagy és nagyon szép nagy a pocid! Nekem talán ekkora ha volt amikor szültem!

Ma megint gond nélkül el tudtam altatni Norbi cici nélkül! Mindent ugyanúgy csináltam mint tegnap és bár most is kérte a cicit, de mégsem volt gond!

Ma találtunk Norbi tarkóján egy kis csomót! A védőnő valószínűnek tartaja, hogy a fogzás miatta nyirokcsomója megduzzadt, mer ez elég gyakori, de azért holnap megmutatom a dokinéninek!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Itthon vagyunk. :cry: :wink:
Még néhány napig kitart majd az otthoni energia,aztán megint leeresztek.
Anyukám mindig azt mondta,hogy nagyon szeretne gyerekekkel foglalkozni,szívesen lenne óvónő.Most volt olyan nap,hogy a családban lévő gyerekek összegyűltek.Mondanom sem kell,az én fiaim voltak a bandavezérek.Anyu azt mondja,már meggondolta azt az óvónőséget... :D

Gigi!
Ezt már nem olvasod,de azért érezzétek nagyon jól magatokat!
Igen,hasonlóan nézek ki munka közben,mint a Fábry-ban mutogatott nővérkék,csak elmarad a csöcs és bögy. :lol: Így megelégszem az énektehetségemmel.
Olivérnek boldog névnapot kívánok! :D

Györesz!
Nagyon jók a képek,Norbika aranyos az új frizurájával! :D
Örülök,hogy összességében jól éreztétek magatokat!
Hatalmas nagy gratula az esti elalvásokhoz és az ötletességedhez!!! :D
Patriknak is duzzadtak a nyirokcsomói,jönnek a felső szemfogak,sajnos taknyos is újra.

Saxi!
Sajnálom,hogy le kellett mondanotok a házat. :cry:

Melinda!
Aranyosak a fiúk a képeken,látszik,hogy nem unatkoztak egy pillanatig sem! :D
Szomszédok :cry: :evil:
Patrik alig evett,míg otthon voltunk,eszembe jutottál ám,milyen pocsék is ez.Volt,hogy csak kakaót kért szinte egész nap,de Marcika azt nem kaphat. :(

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Györesz!
Köszönöm szépen a bókokat! :D Neked tényleg nem lehetett nagy pocid, persze tudom, hogy Norbika nem várta ki a végét, előbb kibújt... Nekem sincs alapvetően nagy hasam, szinte centire ugyanolyan, mint Marcival.
Gratulálok és nagyon örülök az újbóli cicimentes, ügyes elalváshoz, elaltatáshoz! :D Ez biztos nagy erőt ad Neked majd a további lépésekhez :D

Kata!
Üdv újra köztünk! :D Elhiszem, hogy egyik szemed sír, a másik nevet... Anyukád óvónői karrierje :lol: De ha ugye falkányi gyerkőcöt kell vigyázni, pláne ott van a két kis csokibarna bandavezér is... :wink: Képek készültek esetleg? Mert én megkuksiznám ám őket :wink:
Kakaót éppenséggel kaphatna Marci, ha tápiba keverném, de ugye a Kisvacaknak az sem kell :shock: Mindegy, Ő tudja... De épp ma beszéltük a védőnőcivel, hogy ami Beninél feleslegben lesz tejcsi (én tutira fogok fejni, amilyen paramama vagyok), akkor azt majd Marci fogja megkapni. Akkor majd kakaózhat! Kíváncsi vagyok, hogy elfogadja-e még, mármint a tejemet.
Nemevés :twisted: A nem létező kistököm (bocsi) tele van. Hétvégén csak húst evett hússal, tegnap pedig húst sült krumplival. Tiszta pasi!!! Vacsira csináltam virslit baconszalonnába csavarba, jól megrakva sajttal és ezt be a sütőbe. Nagyon fincsi volt, gondoltam elfalatozza krumplival. Köszönte szépen a krumplit, de a virslit az utolsó szemig otthagyta :twisted: Hát ez van. Viszont ma egész szépen ebédelt: üveges sonkás tésztát és az én szilvásgombócomból is kért (ezt előtte meg sem volt hajlandó kóstolni, úgyhogy először nem is ezt adtam neki...). Még egy almacikk felét is megette. Úgyhogy az ebédelésével elégedett vagyok :D
A szavaidból úgy tűnik, hogy csak a Nagyiéknál nem evett Patrik. Remélem most már visszatért az evőkéje :D
Taknyosság :(

Képzeljétek, a mostani védőnőcimet (Marcival még más volt) lecserélik, mármint én kerülök el Tőle körzetileg :( Nem volt egy nagyszám, de legalább kijött (az előző ide se dugta az orrát), kedves volt, fiatal, egész jól megértettük egymást. Most mire épp megszületik Beni, kezdhetek egy vadiújjal összeszokni. És ki tudja, hogy Ő milyen lesz :roll: Nincs nagy szerencsém a védőnőcikkel, az biztos!

Marci nemevéséről Katának írtam a legfrissebb infokat. Időközben eldöntöttem, hogy ha húst akar, hát azt kap, de nem kizárólagosan, nem is győznénk, meg én rühellem a húst állandóan. Mert ugye külön én már tuti nem fogok Neki főzni. A lényeg, hogy én parázok, ha nem kap zöldséget, így azt főzelékformában majd megetetem Vele üveges kajákból, persze ha elfogadja... Most így állunk.
Emellett a védőnőci is megnyugtatott ma, amikor itt járt, hogy az ő kislányának is voltak ilyen időszakai, hogy hetekig csak lekváros kenyéren élt, majd jött a xy korszak, most éppen mézes kenyér időszakát éli a kiscsaj. Csak nekem mindig az a parám, hogy valami hiánybetegsége lesz, ha nem eszik rendszeresen valamiből... De őszintén remélem, hogy Marcinál is csak valami időszakos adáskimaradás van.

Elfelejtettem azt is mesélni, hogy megérkezett az allergiavizsgálat eredménye. Jobban mondva Gábor volt a tüdőgondozóban kontrollon a múlt héten és rákérdezett, megérkezett-e az eredmény. Persze, hogy ott volt, és tudták is a telcsiszámunkat, de tojtak ideszólni. No comment! A lényeg, hogy leginkább a tojásfehérjét hozta ki olyan ételnek, ami allergizálja Marcit, aztán a kutyaszőr volt a köv. "nyertes". Emellett kisebb mértékben allergiás a poratkára, lisztre, tehéntejre. A dokinő lényegében a tojásfehérjét tartotta komoly dolognak (kirívó volt annak a szintje) és a tehéntej mellőzését javasolta, ami nálunk 3 éves korig tuti így is lesz. De szerencsére tejterméket ehet!!! :D Azért a tojásfehérjés dolgokkal is meggyűlik majd a bajom, azt hiszem :?

Élvezzétek ezt a kellemes meleget, mert egy-két nap és megint elviselhetetlen hőséget ígérnek.

Pusz: Melinda (33+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy itt vagy Te is megint!
Próbáld tartalékolni az energiádat amit begyűjtöttél anyudéknál! Sajnálom, hogy Patrik megint taknyos és hogy Ti is kínlódtok a fogzással! Voltunk ma dokinéninél és semmi kórosat nem talált, csupán csak nyirokcsomó duzzanat ami tényleg a fogzástól lehet. Norbinak most jön a 15. foga, az alső metsző egyike és iszonyatosan be van dagadva az inye, ennyire még soha nem volt durva!
Ti hogy álltok mostanába az altatással, alvással??????

Melinda!
Ma nálunk is üveges kaja volt, Norbi is szereti, bár az evőkéje neki is eléggé pocsék úgyhogy egy üveg kaja két étkezés alatt fogyott el! Holnap azt hiszem kap valami husit krumplival!
Hát ez a tojásfehérje allergia nem lehet egy könnyű eset! Ezek szerint semmi olyat nem ehet ami egész tojással készült? Mit mondott a dokitok, van esély rá, hogy kinövi? Azért az jó hír, hogy tejterméket ehet!

Valaki próbálta a Maci kávét a gyerkőcének? Csak mert gondoltam, hogy azt még kipróbálom, mert Norbinak sem a tej, sem a kakaó nem jön be!

A mai altatásunk is remekül zajlott! Ma már csak egyszer kérte a cicit, de egyből megértette, hogy nincs! Olyan édes! MIndig úgy alszik el, hogy mielőtt elaludna azelőtt hangosan elkezd énekelni (szinte kiabál) meg dumálni, aztán kiabál, hogy "dere", átöleli a nyakamat és már alszik is egyik pillanatról a másikra! Olyan büszke vagyok rá, hogy ilyen könnyen vette az akadályt!!!!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Ma egyedül voltam a fiúkkal és nagyon rendesen viselkedtek-a kisebb zökkenőket nem számítva.Ha minden napunk ilyen lehetne... 8)
Patriknak nagyon beindult a beszélőkéje Anyuéknál,a legjobban azt bírom,hogy van humora.Magáról egyes szám,első személyben beszél.

Melinda!
Nem csináltam most túl sok képet a fiúkról,inkább a Keresztfiamat fotóztam.Úgy volt,hogy eljön hozzánk most egy hétre,de keveset volt az anyjától távol eddig,így egy későbbi időpontnál maradtunk.Legszívesebben máris indulnék vissza.A jövő hetet várom,jön pár napra a kedvenc unokanővérem a fiával.
Lehet,hogy húgom is jön valamikor,csak Ő,már említettem,nem egyszerű teremtés,így a látogatására erősen fel kell készítenem magam.
Ti mentek még valahová Beni érkezése előtt?
Marci evőkéje tényleg nem egyszerű,nekem elég az,hogy kb.két hetente van néhány furcsán evős napunk.
Tök jó ötlet,hogy kap majd Ő is anyatejet-kíváncsian várom,elfogadja-e.Jaj,hamarosan kiderül! :wink:
Remélem nagyon jó védőnőtök lesz!Tudtad,hogy lemondhatsz a védőnői szolgáltatásról?Ezt most csak érdekességként írtam,nem rég hallottam.
Jó lenne,ha Marci kinőné az allergiát!Tojásfehérjét egyébként kapott már?Milyen mostanában a bőre?
Tényleg gáz,hogy nem telefonáltak az eredmény miatt! :twisted:
A hőség a hátam közepére sem hiányzik!
Éviről tudsz valamit :?:

Györesz!
Nagyon örülök,hogy megoldódni látszik-méghozzá szelíden-az elaltatás! :wink:
Maci kávét magamon teszteltem és nagyon bejött! :D
Tesódék hazautaztak már?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak mióta a gyerekeim hazajöttek (végre :P ) mást sem csinálok, mint mosok-vasalok, mosok-vasalok... Mellette még mindig kocsi után rohangálunk, talán ma már megtudjuk venni, de nem merem elkiabálni, mert már többre is azt hittük ez lesz az, azután mégsem. Hihetetlen, hogy milyen drágán árulnak összetört, széthajtott stb. autókat szemrebbenés nélkül. Nagyon észnél kell lenni!

Melinda sajnálom, hogy megint ilyen nehezen megy ez a kajálás! :( Tudom milyen vacak érzés, én is átéltem Martinnal, ott még nehezítette a dolgot, hogy anyukám édességel tömte a drágát, hogy nehogy éhen halljon :cry: . Rolcsinál ezek alapján már sokkal rugalmasabb vagyok, tudom, hogy, ha valamit nem kér nem eröltetem. Hogyha nem eszik ebédet, megeszi ébredés után, ha akkor sem, majd uzsira, vacsira (akkor már garantáltan olyan éhes, hogy mindent megeszik.) Közben persze igyekszem sokat itatni, és gyümölcsöt is kaphat (ami nem veszi el az étvágyát). Nagyon fontos, hogy ne lássa, hogy ideges vagy, hogy az evészet a központi probléma. Próbálj minél lazább lenni (legalább annak mutatkozni :wink: ), hogy könnyed, kellemes legyen a légkör! Nyilván van olyan velünk is, hogy egy-egy étel jobban csúszik, más kevésbé, de az nem jó, ha csupa egészségtelen ételt eszik, hiszen még olyan picur! :) KItartás és kérlek ne vedd kioktatásnak, okoskodásnak, amit írtam. Őszintén segíteni próbálok, mert tudom milyen vacak dolog!!!
Sajnálom, hogy tojásfehérje alergiás Marcikád! :( Talán azért az mégis segítség, hogy legalább tudod, mire vigyázz! Ahogy nézegettem elég sok tojásmentes recept van a neten, biztosan találsz majd nekivalót! Te hogy érzed magad? most elég kellemes az idő, bárcsak így maradna! Minden kész van már Benikének, vagy még pakolászol?

Györesz örülök, hogy jól éreztétek magatokat!! :) Most vissza kellene menni, kicsit kettesben pihenni is, nem? :wink: Klasszak a képek, tényleg úgy megváltozott Norbika, olyan nagyfiús és mégis olyan kis szelíd, bájos az arcocskája! :) Apával is nagyon aranyosak vagytok, együtt!!:)
Szívből gratulálok az elalváshoz, szuper ügyesek vagytok!!!!:):)

Kata remélem sokáig marad ez a jó hangulatod, az erőd, hátha a fiúk is feltöltődtek mamánál és most nagyon-nagyon rendesek lesznek!!:) Jó, hogy jövőhétre is jut valami kellemes, az unokanővéred látogatásával!:) Hogy van a barátnőd és a kisbabája? Ruszlán? Mentek még a nyáron valahova nyaralni?

Saxi hogy vagytok???

Mica hogy vagytok???

Mi jól vagyunk, leszámítva, hogy tényleg sokat küzdök a házimunkával, de egyszer csak vége lesz, vagy nem? :roll:
Rolcsi mostanában nehezen alszik el esténként. A déli alvásnál semmi gond, végig sem hallgatja a mesét, már alszik. Este viszont egy óráig altatom! Nem tudom mi történt vele, de nehezen viselem, hogy ilyen. Már úgy megszoktam, hogy este 8-tól végre nyugi van és úgy hiányzik. :cry: Tegnap pl. 1/2 10-kor aludt el, úgy, hogy végül az ölembe vettem, ringattam és dúdoltam neki. Így elaludt egy perc alatt, arra gondolok, hogy megint valami szeparációs félelem vett erőt rajta és ezért csak csüngne rajtam! TI nem tapasztaltatok ilyet?
Képzeljétek az én Martinom éppen rántottát süt nekem és az kisöccsének, olyan aranyos :):)

Mindenkinek szép napot kívánok!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!
De jó, hogy végre itt vagy! Már tegnap este gondolkodtam, hogy kiadok egy körözést és kerestetlek, mert nagyon eltűntél :wink:
Házimunka? Nekem a nem létező kismicsodám is tele van vele, igaz én napközben, amikor kettesben vagyok Marcival "csak" főzök, meg a játékait szedegetem össze a lakás legkülönbözőbb helyeiről, de néha az is elég. Próbálom hétvégére korlátozni a takarítást. A mosás az még okés, meg a teregetést is megoldom mondjuk Marcival és szerencsére vasalnom alig kell! De mondjuk nálad egy kicsit nehezebb, hiszen többen vagytok... Kitartást!!!
Autóvásárláshoz megy a drukk!!! Remélem, hogy most már tényleg valami jó üzletet tudtok kötni!
A kajálás ill. a nem kajálás tényleg idegörlő dolog tud lenni. Most ebédre megevett 3 burgonyakrokettet, meg max. 2 falat husit. Most még a husi se kellett, mert lehet, hogy érezte rajta a paradicsomszószt. És természetesen a zöldség sem kellett :roll: Már nem vagyok olyan ideges az egésztől, mint mondjuk 1 hete, de azért fát még mindig nem lehetne hasogatni a hátamon etetés közben. Nehéz a fenébe is, de remélem, hogy mire megjön Beni helyrerázódik az evészete. A védőnőci is azt kérdezte tegnap, hogy nem nasizik-e kajálások között Marci. Erre én, hogy Marci nem is ismeri, mi az a nasi, mert nagyon figyelek erre, még a jó evészetei alatt sem kapott sosem ilyen-olyan édességet, amivel elcsaphatja a hasát. Én vagyok pont az a megrögzött anyuka, aki annyira figyel(ne), hogy egészséges kajcsikat egyen az - egyenlőre - egy szem fiacskája. No mindegy, valahogy csak lesz!
Semmiképpen nem vettem kioktatásnak a tanácsaidat! A Lányok is próbáltak már segíteni és mindenkitől jól esett a segítő szándék, én azt látom a tanácsokban :D
Alvás nálunk is nehézkesebben megy esténként, de Marci nálunk egyedül alszik el, így "csak" az állandó mocorgását, dumcsiját hallgatjuk a bébiőrzőn keresztül. Szerintem nálunk az a baj, hogy sokat alszik napközben (3,5 órát már 2 napja). De nekem nincs se szívem, se erőm felkelteni, mert én is egyre fáradtabb vagyok már napközben is. Mondjuk legkésőbb fél 10 körül szokott elaludni, és 7 körül kel, ami lényegében nem jelent problémát. De Nálatok az olvasottak alapján, lehet, hogy valami félelme van, hogy magára hagyod, egyedül marad az ágyában... Drukk, hogy minél hamarabb visszaálljatok a régi kerékvágásba!
Beninek már nagyjából meg van mindene, a hétvégén válogattam ki a régi játékok közül a csörgőcskéket, apró puha játékokat, amiket a napokban fogok átmosni. Meg még egy csomag pelust kell vennem és kész! A kórházi cumóm is nagyjából meg van, a hétvégén azt is összeraktam. A védőnő nézett is nagyokat, hogy én milyen lelkes vagyok :lol:
Időközben remélem Te is megnyugodtál Pindurka méreteit illetően! Ugye?! Pocakod növekszik? Hányinger, vérnyomás ügyileg hogy állsz? Az írásodból nem éreztem, hogy most rosszul éreznéd Magad, ami nagyon jó hír :D

Györesz!
Alvás :D :D :D
Maci kávét Marcinak nem próbáltam (nem volt mibe :? ), de én a Marcis terhességem alatt ittam és ízlett nagyon :D Norbika csak most nem eszik rendesen? Bocsi, ha írtad, de elég szita vagyok mostanság :roll:

Kata!
Remélem a Skacok ma is nagyon jó fiúk lesznek! Én is úgy meg tudok lepődni, ha Marci nem rosszalkodik egész nap, hanem csak egy kicsit :lol:
Kedvenc unokanővér :D Húgod tudom, hogy nem egyszerű eset, de Téged is izélget a hülyeségeivel, mármint kritizál, amit csinálsz? Vagy elég hallgatni a saját sületlenségeit? Bocsi, hogy durván fogalmaztam, de emlékszem, hogy tényleg kemény dolgokat művelt régebben (vagy folyamatosan :roll: )?
Nem hiszem, hogy már hosszabb útra merészkednék a szülés előtt. Épp tegnap merült fel a lehetősége egy balatoni "bulinak" (Gáboréknál ismét 3 embert küldtek el, így nekik lenne búcsúpartijuk), de Gábor nem merte bevállalni a megkérdezésem nélkül. Majd meglátom, hogy akkor éppen hogyan leszek. Húgomékhoz Debrecenbe szándékoztunk még lemenni június második felében, de a fájdalmaim, meg a nagy meleg visszatartott. Most már mennék, de eladták a lakásukat és ideiglenesen az anyósáék vendégszeretét élvezik, úgyhogy ez most kimarad.
Mire gondolsz, hogy lemondhatok a védőnői szolgáltatásról? Megszűnik? Vagy mi van?! :shock: Vagy én értettelek félre?
Barátnőd és a kis Kata hogy vannak? Remélem minden rendben mindkettőjükkel és már otthon szokják egymást :D

Tojásfehérje allergia: többen kérdeztétek, így közösen válaszolok. Marci kapott már tojásfehérjét, de különösebbet akkor nem vettem észre. A mi dokinéninkkel nem beszéltem még, hogy kinőhető-e ez a fajta allergia, de azt hiszem, tanácsadásra csak július végén tudunk menni (Gábor akkor tud szabit kivenni, mivel én már nem cipelészem Marcit a város másik végébe) és akkor megbeszélem vele a teendőket. Addig is próbálom legalább a saját magam által elkészített kajákból mellőzni a fehérjét. De annyira rossz, mert pl. imádja a sütijeimet, amikbe ugye többnyire fehérje is kerül :( A bőre a pofiján egy kicsit szárazabb két napja, de nem vészes, viszont a testén azért jönnek elő rendszeresen ekcémás foltok és emellett száraz is a bőre.

Benikém annyit csuklik, hogy hihetetlen (például most is!). Marcinál is emlékszem a csuklásokra, de ennyit tutira nem csinálta. Beni naponta legalább 2-szer megtáncoltatja a hasamat, meg az egész alfelem belerázkódik :lol:

Ez a mai meleget el tudnám viselni. Nem viszi túlzásba és még a levegő is mozog :D

Gigiék sokat járnak a fejemben. Vajon Oli megbarátkozott-e a tengerrel, medencével? Mire hazajön, lehet hogy úszóhártyák nőnek az ujjacskái közé? :lol:

Pusz Mindenkinek: Melinda (33+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ma lustálkodós napot csináltunk,nem érdekelt a házimunka.Majd érdekel holnap... :shock:
Itt volt Anyósom,de nem sokáig,mert fárasztotta,hogy Raul túl sokat szerett volna Vele játszani. :?

Györesz!
Elfelejtettem válaszolni:Patrik elég gyorsan elalszik és heti kb.két,kiságyben átaludt éjszakával megajándékoz. :wink:

Évi!
Nagyon örülök,hogy írtál!!! :D
Házimunkával én is úgy vagyok,mint Te.Se vége,se hossza.Így ma nem csináltam semmit. :lol:
Milyen ügyes Martin!Hogy sikerült a rántotta?Szerintem biztos nagyon finom volt! :wink:
Mi két éve cseréltük le az autónkat,ügynökségnél vettük a mostanit.
Nyaralni nem tudom megyünk-e.Attól függ,belefér-e Ruszlán idejébe.Két hét múlva szabadságon lesz,de akkor lovas táborba megy.Lehet,hogy hazamegyek mégegyzer,hosszabb időre a fiúkkal.Lassan a sulira kell készülődnünk Raullal.
Ti utaztok valahová?

Melinda!
Ha úgy gondolod megvagy védőnői segítség nélkül,akkor azt írásban jelezheted és kihagynak az életükből.
3,5 óra alvás?Aaaztaaaa... :shock:
Ügyes vagy,hogy már ilyen sok mindent összepakoltál Beninek-és magadnak a Nagy Napra. :D Még van idő,de azért megkérdezem:írsz majd sms-t Évinak,vagy Giginek,ha megérkezett Beni??
Húgom nem piskóta,hogy úgy mondjam.Kritizálni nem szokott,de ha rossza kedve van,nem szól senkihez.Pl.péntek reggel esett az eső,hiába ment Hozzá Patrik,vagy a saját fia,éppen csak odamorgott valamit.Később kiderült,hogy Ő depressziós,ha rossz idő van.Erősen gondolkodom meghívjam-e a nyáron,mert vannak meredek dolgai.Ha férfiembör van a közelben,akkor azonnal rástartol,legyen az akárki...nos,szeretném a szomszédasszonyokkal megtartani a jó viszonyt.Ettől függetlenül szeretem Őt,és tudom,hogy szenved a saját hülyeségeitől.Pszichológushoz nem akar menni. :(
Ha Ti már nem utaztok,azért a családod jön nyáron?Ki fog segíteni Gáboron kívül az első időszakban Beni és Marcika körül?
Barátnőm egy hete még az intenzíven volt.Holnap felhívom,úgy beszéltük meg,hogy várok egy kicsit,mert a beszéd is nehezére esett. :cry: Nagyon sajnálom szegényt.
Nekem is sokat csuklott mindkét fiú! :D Atyám,ezer éve volt! :shock:

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Melinda köszi a drukkot, sikerült megvenni az autót, végre! Egy gyönyörű mélybordó (7 személyes ! :)) Chrysler Voyagert vettünk. :) Mielőtt bárki azt gondolná, milyen kis burzsujok vagyunk 8) :roll:, be kell vallanom, hogy bizony nem kis szülői segítséggel, illetve a kertünk térkövezésére félrerakott pénzt költöttük el rá. :oops: Remélem lesz rá alkalmam, hogy személyesen is bemutassam! :) Ettől függetlenül persze nagy az öröm, Martint ki sem lehetett szedni tegnap :)
Köszönöm, jól vagyok, már csak a fáradtékonyság maradt, de ez nem biztos, hogy csak Pindurkám műve, a vérnyomásom persze továbbra is alacsony! Megnyugodtam a méreteket illetően, tudod mint valami enyhén mazohista anyuka, mindig találok valami izgulni valót! :idea:
Szívből remélem, hogy gyorsan rendeződik Marcika evészete és csak átmeneti dologról van szó! :) Te hogy érzed magad?
Nekem is sokat van eszembe a Vetési család, remélem mindannyian jól vannak! Bevallom nekem már is hiányzik Gigi :oops: Tényleg, ugye írsz, vagy üzensz valahogy Gáborral, ha megérkezett Benike? :)
Jajjaj, már megint meleg van! :shock:

Kata Ügyes vagy, hogy pihiztél!!!!!:) Nekem sajnos takarítani mindennap muszály, mert fergeteges homok mennyiséget hordanak be manóim! :roll: Bár tegnap főznöm nem kellett, pizzát hozattunk ebédre :wink: Mi max. hosszú hétvégére tudunk elutazni rokonlátogatóba. Páromnak ugyanis ősszel még államvizsga, de erre már nincs tanulmányi szabi, az évest kell tartalékolni :? . Már megbeszéltük, hogy el-eljárunk kirándulni, "strandolni" és hasonlók, hogy azért a manók élvezhessék a nyári szünetet :)
Tényleg finom lett a rántotta! Egyre többet tüsténkednek a gyerkőceim és nagyon büszkék, ha megdicsérem őket! :P
Nem lehet könnyű a hugoddal, jó, hogy a családod többi része kárpótol és persze még meg is változhat egy rendes férfival az oldalán! Feltétlenül írd meg mi van a barátnőddel!

Györesz Nem válaszoltam a Maci kávéra; nálünk minden gyerkőc nagyon szerette! Szerintem próbálgasd a kakaót is, mert változhat az izlése. Hogy vagytok? Nem furcsa most itthon? Még mindig olyan jól alszik nagyfiad? :)

Rolcsi tegnap viszonylag hamar, 9-kor elaludt! Azért igyekszem valami módon 8-kor altatni, én eddig bírom talpon az egész napos hajtás után, ilyenkor már nyugalomra és apára vágyom, de nagyon! Nem is meséltem, hogy tegnapelőtt megkapta Rolcsi a 18 hós oltását. Azért csak most, mert húztam az időt, hogy ne a nagy melegben kapja meg, ne akkor lázasodjon be esetleg. Bár a dokinéni állította, hogy nem lázas lesz, inkább aluszékony :?: ehhez képest tegnap belázasodott a legnagyobb melegben szegénykém :cry: , ráadásul alig akart inni is! Remélem ma már nem lesz gond!

Szép napot kívánok nektek!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

Csak futolag szokasosan, mert idom nulla, a delelottunk elment a Fiat-szervizben (Melinda figyelj :!: :D ) a 20eKm-es szerviz miatt.
Amugy jol vagyunk, Gyuszko nyaral Mamajanal, holnap megyek Zolcsival hozza, aztan hozzuk haza vasarnap. Parom marad itthon, mert sajnos ugyeletes a cegenel.
Zolcsika kedden kapta a 18hos szurit (jajj, a koszonteseket koszonjuk szepen :!: :!: ), meg a NeisVac-C-t. Este volt egy pici hoemelkedese, de ennyivel letudta. A dokino ismet megjegyezte, hogy sokat hizott Zolcsi, 3 honap alatt majd' fel kilot... jah, csak 3 honap alatt nott 6cm-t is, most 13kg es 88cm, 14 foggal harap, ami lassan bovul meg 2vel, mert jonnek az also szemfogai is. Dumagep lett, pillanat alatt megtanulja a szavakat, es imadja a kulonbozo szirena-hangokat (csengo, autoriaszto) utanozni.
Alvas: napkozben altalaban 2,5-3 orat alszik, este 1/2 10 fele megy aludni, mellette ulok, de egyedul alszik el. Ha almos, akkor 5 perc alatt, de volt mar, hogy ott ultem felorat is :)

Opsz, jottek hozzam, majd folytatom, de inkabb ezt elkuldom, mert multkor is felbehagytam egy iromanyt, es a fiam kikapcsolta a gepet... :?

Puszi,
Mica
mica-

Sziasztok!

Mica!
Jó, hogy itt vagy újra! Az állandó rohanásod, no időd már meg sem lep.
20.000 km?!?!?!?!?!?! :shock: Mi még a 10e-t sem tettük bele a miénkbe, bár Gábor céges autóval járkál (még :? )... De azért gratu! :lol:
Gratulálok Zolika méreteihez is! Jó hosszú a kiscsákó! Marcit is megmérem a napokban, kíváncsi vagyok, Ő hogy áll. A súllyal mi erősen stagnálunk: az április eleji kórházi látogatás előtt közel 13 kiló volt Marci is, de ott fél kiló fogyást összeszedtünk, meg utána jött egy kis fosi, aztán azóta nagyon ingadozik, sőt most, hogy nem is eszik, megint lement róla jó pár deka, úgyhogy a kórház utáni állapotokat súroljuk. Zolika gondolom, jól eszik folyamatosan :D Beszélőkéjéhez is gratu!
Remélem mi is megússzuk majd a 18 hósat egy kis hőemelkedéssel. Mi az a NeisVac-C? A kullancs elleni, vagy mi a szösz? Csak, hogy tanuljak is valamit :wink:
A Skacok alvókája nagyon hasonló, Marci is nagyátlagban 3 órát alszik napközben, aztán este csak fél 10 körül tudjuk ágyba imádkozni. Általában Neki is elég 5-10 perc az elalvashoz, de pl. most délben legalább félórát járkáltam be Hozzá, mert állandóan hancúrozott az ágyban :? De most már csönd van!

Évi!
Gratulálok az autóhoz!!! :D Nekünk is úgy sikerült lecserélnünk a Stilot erre a mostani Peugeot-ra, hogy Anyukám belesegített... És ennek ellenére nyögjük a részleteket a mostanira rendületlenül :( Minden jót, sok szerencsét az autóhoz!!! Ha jól számolom, akkor még lenne egy hely Pindurka megérkezése után is benne, nem?! :wink:
Örülök, hogy jól vagy és "csak" a fáradékonyság maradt. Sajnos ennyi házimunka mellett, mint amit Te végzel, biztos, hogy egyébként is fáradt lennél, most meg ugye Pindurka is rásegít még.
Nehogy azt hidd, hogy csak Te vagy hipohonder. Én Marcinál voltam iszonyatosan félős, minden hülyeséget bebeszéltem magamnak, hogy milyen bajok lehetnek. Most Benivel sokkal lazább voltam, bár meggondolva fele annyi probléma nem merült fel, mint Marcinál.
Én vagyogatok, azért most pár napja ismét érzem azt a húzódós, idegnyomós fájdalmat a bal lábamban, lágyékomban, viszont a hasamban most nem. Valahogy el vagyok vele, sok választásom ugye nincs... Viszont Marcihoz a türelmem egyenlő a nullával, sokat pityergek, mert nagyon fáraszt az egész napos rosszaságával, mindenhová szétpakolásával, kisebb hisztijeivel, szeleburdiságával és hagy ne folytassam. Ja és a nemevésével. Most délben is 3 krokett, pár kanál gyümi, 1 cikk alma csúszott le 45 perc alatt :shock: :arrow: nem tűnik rossz mennyiségnek, de amit művelt közben, az kész idegbaj volt. Én viszont a teljesítményemért megérdemelném a Türelem Érdemrendet, mert minden nyikk nélkül levezényeltem Vele a finnyáskodást és ugráltam körülötte, mint egy kisinas.
Drukk, hogy ma már semmi gond ne legyen Rolcsival a szuri miatt. Mennyi volt a láza? Ezt a szurit hová adták? Lábba, vagy a karba?

Kata!
Húgodnak van gyereke? Én nem is tudtam! Mondjuk az egy dolog, csak tényleg meglepett. Sajnálom, hogy ennyire vacak a lelkiállapota, hogy akár pszichológusra is szükség lenne Nála, nem gondoltam, hogy ennyire komoly. Bocsi!
Barátnődnek és a Babónak mégegyszer minden jót! Tényleg írd meg, hogy mi van Velük, mert így látatlanban is izgulok Értük. Biztos az állapotom is közrejátszik benne.
A tegnapi lusti (nagyon jól tetted!) után ma jó munkát!
Gábor mellett Anyukám fog segíteni. Amíg kórházban leszek, addig Gábor lesz itthon Marcival, aztán jön Anyu és majd meglátjuk, hogy mennyi ideig lesz nálunk. Húgomék is biztos jönnek majd, csak Nekik meg épül az új kecó és ki tudja mikor tudnak majd költözni. Elég bizonytalan még Náluk a helyzet, de majd biztos kiokoskodunk valamit. Apósékra különösebben nem számítok, de igazán nem is hiányoznak majd :?

Györesz!
Merre vagy? Minden oké? Vagy strandoltok?

Kezd már megint nagyon meleg lenni. A tegnapi idő még tetszett, de azt hiszem, ma már melegebb van és a lakás is kezd átmelegedni újra :(

Nagyon egyrugóra jár az agyunk Csajok!!! Épp tegnap gondolkodtam, hogy kinek is fogok üzenni majd, ha szülök vagy már meg lesz Beni. Évinak és Giginek is küldök majd sms-est és aztán beindul a riadólánc :lol:
Meg épp tegnap számoltam, hogy 2 hét és abbahagyhatom a magnézium szedését és elkezdhetem inni a málnalevél teát! :lol: :shock:

Én miért írok mindig ennyi sokat???!!! Bocsi! :oops:
Pusz: Melinda (33+6)

KépKép

KépKép
bujka

folyt. :D

Gyoresz,
Ne aggodj, Zolcsinak is lett a bucijan ilyen dudoros vmi, a vedono azt mondta, hogy a fogzas es a meleg elohozza.
Nagyon jok a kepek, irigykedem egy kicsit a nyaralasra es az alakodra 8)
Esti alvasokhoz gratula mindkettotoknek!

Melinda,
Ne aggodj, hogy elrontod Marcika evesi-szokasait, ha csak azt adsz neki, amit o kivan, sot hianybetegsege se lesz ennyi ido alatt. Tenyleg van olyan, hogy akar 1 hetig is folyamatosan ugyanazt ennek :D Par ilyenen mar atestem, igy nem foglalkozom vele. Mondjuk Zolcsi jo kajas, o ha nem ker, akkor hagyom, kesobb ugyis megeszi. Pl. banant olyan 3 naponta kinalom csak, mert tudom, hogy nem keri naponta. Ha viszont eszik, akkor a min. 2 kell neki, de altalaban 3 :shock:
Tegnap ese pl. pizzat kajalt Apjaval :) Nesze neked egeszseges etrend :P Viszont egy dolog van, amit soha nem lehet vele megitatni: tej. Se siman, se kakaonak, sehogy..
Pocakod nagyon edes, gondolkodtam, hogy meg kene mar nezni titeket, nem tudom, hogy a jovohet hogy alakul, hatha Katanak is lenne egy szabadnapja..

Gigi,
Tavolrol is jo nyaralast :!:

Evi,
Gratulalok az uj autohoz, ekkor csaladhoz kell is a nagy jargany :) Emlekszem, hogy amikor a Puntot nezegettuk Gyuszkonak a Doblo tetszett.. hajajj, mondtam is akkor, hogy ha nekem kell teleszulnom... :D (8 ferohelyes)
Zolcsika alvasarol korabban irtam, de nala is valtozo. Mondjuk en nem is probalom 8kor letenni, eselytelen volna. Orulok, ha fel9kor sikerul az esti furdest elkezdeni :D Cserebe en alszom kevesebbet, mert igy 11ora is van, hogy mindent elrendezek, mert ekkor van nyugalom a hazban.

Saxi,
Apukadnak jo egeszseget kivanunk!
Puszi a csajsziknak! Pancsolnak ebben a joidoben?
Haz ugy :cry:

Kata,
Ma majdnem arra kerultem hazafele Ullorol, de mire vegiggondoltam, Zolcsi elaludt az autoban, igy a tervemnek lottek (megjegyzem, 11:23kor ertunk haza, es most is alszik meg, 1x szolt mar korabban nekem, de visszaaludt)
Jovoheten van szabadnapod? :)

Remelem nem hagytam ki senkit, ha megis, akkor bocsi, de kisse szetszort vagyok, ezer elinteznivalom lenne 4ig, de Zolcsi inkabb elalussza nekem a tennivaloimat. Jah, es meg var egy foghuzas is, mert 3 napja csillagokat latok a fajdalomtol, es tegnap a dokim azt mondta, hogy ha nem hasznal a kezelese, akkor sajnos ez jon.. es mivel este a falat is kapartam lassan, igy ez var ram.

Puszi,
Mica
mica-

Melinda,

A NeisVac-C az agyhartyagyulladas elleni oltoanyag, ujraoltasa volt, igy megvan a 3 oltas.
A kullancs elleni neve: FSME IMMUN Junior, ezt most irattam fel mindket lurkonak, es ha lejar a mostani szuri utani varakozasi ido, akkor megkapja mindket srac.

Mica

Ui: Irj csak, mi orulunk Neked! :D
mica-

Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap nem írtam, de szörnyen lusta voltam!

Ma megvolt az első esti sírás a ciciért, de természetesen tartottam magam és végül megnyugodott és ugynannyi idő alatt elaludt mint máskor!

Kata!
Eddig nem akartam írni, de ha már így rákérdeztél a tesómékra, akkor megosztom Veletek. Mialatt itthon voltak összejött Nekik is a baba (több mint egy éve próbálkoznak), de sajnos a Gabi vérezgetett egy kicsit így nem akarták hogy gond legyen és csak a tesóm repült vissza, a Gabi meg majd ha már minden rendben lesz! Az az igazság, hogy nagyon izgulunk értük, mert bár pozitív volt két teszt is meg volt vizelet vér vizsgálaton is a Gabi, viszont a doki még nem tudott biztosat mondani, mert az uh-on még csak sejteni lehetett, ezután volt, hogy barnás folyása volt, aztán egy napig vérezgetett, de igazából semmi komoly vérzése nem volt, viszont holnap megy dokihoz és akkor tudjuk majd csak meg, hogy mi újság! Nagyon drukkolunk Nekik, hogy megmaradjon a baba, mert Ő is annyira szeretnék! Holnap este majd megírom, hogy mit mondott Neki a doki!
Macikávé nem jött be Norbinak!
Nagyon ügyi Patrik az alvással!!!!!!
Lovastáborba megy Ruszlán? De jó Neki! Éés Te milyen táborba mész?

Évi!
Gratulálok a kocsivásárláshoz!!!
Szívesen lennék apával kettesbe, de elutazni nem bírnék Norbi nélkül! Szombaton megyünk apával esküvőre Nyíregyházára és Norbit itthon hagyjuk anyuékkal több mont egy napra, hát megmondom őszintén már most izgulok miatta, hogy minden rendben legyen!!
Kakaóval mindenképp akarok még próbálkozni!
Ügyesek a nagyok, hogy már ennyit segítenek Neked!
Nálunk is a dokinéni azt mondta a 18 hós oltásnál, hogy semmi baja nem lesz Norbinak, hát naná, hogy belázasodott Ő is! Remélem Rolcsival mostmár minden rendben!
Norbi is mióta nyár van csak fél 10 fele hajlandó elaludni, de ősszel ezt szeretném megváltoztatni!

Melinda!
Kajálás nálunk azóta gázos mióta nyaralni voltunk!Igazóból azért nem akar enni, mert amikor nyaraltunk akkor ha azt akartam, hogy egyen pár falatot akkor játék közben töbködtem a szájába (a hülye anyja), hát ehhez úgy hozzászokott, hogy itthon is ezt szeretné, de én bekeményítettem és ha nem akar megmaradni az etetőszékébe akkor éhen marad. Ezzel most azt értem el, hogy több részletbe eszik!
Megértelek ha kiborít Marci, hisz Neked még a hormonjaid is dolgoznak! Én mindenféle hormonműködés nélkül ki tudok borulni! Tegnap pl. azon sírtam el magam, hogy vacsinál nem volt hajlandó még csak megkostólni sem a vacsiját. Na ettől nagyon ki tudok akadni, mert azt megértem ha megkostólja és nem izlik Neki, de ha még meg sem kostólja......Szerencsére mikor meglátta, hogy elsírom magam, akkor egyből elkezdett enni!
Strandra holnap megyünk!

Mica!
Hát tényleg szépen hízik Zolcsika! Én megörülök, hogy Norbi végre átlépte a 10 kilót! 3 banán??????? Annyit még én sem tudok megenni!
Túl vagy a foghúzáson???

Valaki tud valamit Mártiékról? Én írtam neki az iwiwen de még nem válaszolt!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Mica!
Na,mi volt a fogdokinál?
Jövő héten jön az Unokanővérem a fiával,már számolom a napokat,nagyon várom Őket.Úgy gondoltam rászánom magam a gyerekek kedvéért a strandolásra,van kedvetek csatlakozni?Tudod,megígérted,ha én is,akkor Te is! 8)

Györesz!
Jaj,nagyon szorítok én is Tesódéknak!!!Feltétlenül írj holnap!Patrikkal én is eléggé barnáztam.
Remélem a szombat jól sikerül! :)
Én a Hogyan éljük túl a két fiunkat nevezetű táborba megyek. :roll:
Furcsa is lett volna,ha Norbika nem sír,legalább egyszer a ciciért.Meglátod,rendben lesz a dolog! :wink:
Mártiék jól vannak,csak lót-fut össze-vissza,hogy szokott.

Melinda!
Tésztát sem szereti Marcika?Abból van tojásmentes is.Ha nagyon nyammog Patrik,akkor azt adok,mellé reszelt sajtot,sonkakockákat,paradicsomot.És,bevallom,ilyenkor hagyom,hogy"csúnyán"kézzel egyen,ahogy Neki jólesik.Általában fogy a tésztából a végére.
Türelmem nekem is sokszor zéró. :roll:
Jól emlékszem a combomban az éles fájdalomra,de nekem az szülés előtt egy nappal volt Raulnál.Én úgy vártam már,hogy abbahagyhassam a Magnéziumot! :P Még jó,hogy nem ittam a málnalevél teát,tekintve,hogy császár lett mindkét gyerek. :roll:
Patrik a 18 hós oltást a combjába kapta,nem volt láza,bár a déli és az esti alvás előtt is kapott Panadolt.Viszont egy napig fájlalta a lábát. :(
Azt gondolom,hogy Apósodék nem hiányoznak majd a segítők sorából! :lol:
Barátnőm otthon van végre,viszotn rettenetesen viszket mindenhol a bőre,allergiás valamire. :? Szokják egymást kis Katával. :wink: Köszönöm a nevükben a jókívánságokat! :)
Húgomnak 8 éves a fia,és szerintem egy nagyon rendes párja van.Talán túlságosan is rendes,ha lehet ilyet mondani.Csak én gondolom,hogy esetleg jót tenne Húgomnak,ha beszélgetne egy pszichológussal.Tudom,mennyire nem érzi jól magát a bőrében-szó szerint véve is.
OK,megnyugodtam,hogy gyorsan értesülünk Beni érkezéséről,és arról hogy vagy! :wink:

Évi!
Gratulálok az új autóhoz és kívánom,hogy nagyon jól szolgálja a kis családot! :wink:
Kíváncsi vagyok,Raul mikor süt nekem rántottát.Nem sok hajlandóságot mutat egyenlőre a "hasznos"dolgok iránt. :roll:
Barátnőmről írtam fentebb.Köszi az érdeklődést! :D

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Ha megengedtike, csatlakoznék Hozzátok.
Úgy tűnik a férjemmel babát várunk és annyi kérdés merült fel bennem és persze annyi öröm is ér, hogy gondoltam csatlakozom egy erről szóló topichoz. :oops:
diné

Sziasztok,

Dine,
Szeretettel fogadunk, ha kerdesed vagy aggodalmad van, szolj, kerdezz, mi mar benne vagyunk mindenben :D

Kata,
Naaa, ne izelj, en es a srand :?: Kijon a viz a medencebol, ha en bemegyek :D :oops:
Csak azert kerdeztem a jovohetet, hogy Melindaekhoz el tudnank-e ugrani egyutt, bar meg o se valaszolt, hogy jo-e nekik.

Gyoresz,
Nekem mar csak ilyen testes fiaim vannak :D Gyuszko 1 evesen volt 13,5kg :D

Nah, fogdoki: elmentem Zolcsival, mazlim volt, mert csak 1 szemely volt elottem a varoban, meg egy vki mar bent. Mondjuk vele jol elvolt a doki, mert tuti, hogy 20 percig ultunk ott. Aztan bementem Zolcsival, mert a holgy eloreengedett minket. Kaptam szurit, aztan gyorsan elautoztam baratnemhoz, Zolcsit otthagytam, es rohanas vissza a dokihoz. Kozben gondolkodhattam, hogy kinlodik-e a doki tomessel (mar tomott fog volt, csak most az inyem mellett lett lyukas - sajnos az osszes hatso fogam ilyen, fogto-gyengeseg jott elo, stresszes elet atka), vagy kihuzza. Hat a huzas mellett dontottunk, kiderult, hogy jol tettuk, mert nagyon rossz allapotban volt. Nos, nem volt egy leanyalom... az estem meg okes is volt, vettem be idoben gyogyszert, hogy ne fajjon. Reggel viszont megtudtam, hogy mikent erezheti magat egy bokszolo, faj az allkapcsom, jol megcibalta a doki. Most egesz jo, csak egy kicsit erzem az egeszet, a fogfajashoz kepest semmi az egesz. Majd szeptemberben kezdjuk a nagy-generalozast, nyaron szabin lesz a doki. Addig a penzem is gyulik, hogy ki tudjam fizeni... :)

Ha tudom, meg jelentkezem delutanig, ha nem, akkor mindenkinek jo 7veget, mi eltununk videkre vasarnapig 8)

Puszi,
Mica
mica-

Mica, köszönöm!

Egy pár kérdésem lenne is gyorsan. :wink: :oops:
Június 12-én volt az utolsó menszim 1. napja és 30-án már pozitív volt a teszt. E szerint hány napos/hetes terhes vagyok? Most vasárnap kellene (vagyis nem kellene) megjönnie megint, de a tesztek már azonnal kétcsíkosak lesznek.
A másik: ha fáj a hasam mindig csak a jobb oldalon fáj. Ugye ez nem jelent méhen kívüli terhességet? Vagy csak azon az oldalon ágyazódik be? Lehet ez vagy csak én vagyok paranoiás?
Furcsa ez az állapot, mert nem tudom mi normális és mi nem... Ráadásul nagy bennem a bizonytalanság és izgulok, hogy vasárnap tényleg ne jöjjön meg!!
És még egy: mikor érdemes orvoshoz menni. 24-re amúgy is be vagyok jelentkezve, várjak addig (ha bírok)?

Előre is köszi a segítségeteket!
diné

Sziasztok!

Mica!
Neked is köszönöm a nyugtatást kajaügyben! :D Ha legalább csak 1 hétig tartana ez a nemeszem, de szerintem már közelítünk a 2 héthez, minimum. :?
Zolcsi 3 (!!! :shock: ) banánt megeszik???!!! Én nem bírok annyit! Nem semmi a kiscsákó! Marci a banánt valahogy nem csípi (ha zabizós korszakát éli, akkor sem), nagy nehezen beletuszkolok 1-et, de az már maga a kánaán :D
Érdekes, hogy azok a babák, akik sokáig ciciztek, valahogy nincsenek kibékülve a tejjel. Talán csak Rolcsi a kivétel. Vagy rosszul emlékszem? Tápival nem is akartál próbálkozni Zolcsinál?
Foghúzás+utána fájdalom :( Sajnos én elég rossz fogazattal vagyok megáldva, úgyhogy tudom milyen az igazi fogfájás, meg -húzás :( Jó pénzgyűjtést, sajna az kell is hozzá.
Köszi a szurineveket, a tanácsadáson rákérdezek a dokinéninél elsősorban a kullancsosra, de mire oda kerülnénk, hogy megkaphassa Marci, szerintem már itt az ősz... Na mindegy, meglátjuk!
Jó vidéki hétvégezést!!! :D

Kata!
Te tudsz valamit!!! Ma szénégető spagettit csináltam és ette Marci :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Utána még babapiskótát is eszegetett (a dobozban már csak 1,5 volt és el akartam tüntetni Vele), meg egy kicsi almát. Úgyhogy most madarat lehetett fogatni velem délben! :D Egyébként írom, hogy milyen kajcsik jönnek be Neki, tesztelek ezerrel :? Nálunk előtte is ment néha a dzsamidzsgálás kaja közben, amit Gábor elég nehezen visel. Persze magyarázhatom Neki, hogy a 1,5 éves nagyfia nagyon megkönnyítené szegény anyja dolgát, ha egyedül is elkezdene kajcsizni :wink: Egyébként most hogy meg nem eszik, különösen engedem, a kézzel való ügyködést, így legalább megy valami pocóba is :wink:
Hú, Téged mindkétszer császároztak? Nem is tudtam! Ha nem vagyok indiszkrét, akkor most két vágás van a hasadon? Vagy hogy van ez? Gondolom már Téged is vízszintesen vágtak. Én is próbálom magam az esetleges császárhoz szoktatni (nincs oka, de ugye sosem lehet tudni, Marcinál is majdnem vágtak, de kisírtam, hogy próbálkozzunk még a normál úttal és kis segítséggel sikerült :D )
Klassz, hogy Barátnődék már otthon vannak! Kívánom, hogy a viszketésen kívül ne legyen semmi komolyabb, bár gondolom, hogy kellemetlen tud lenni.

Mica, Kata!
Én állok elébe a látogatásotoknak! Más szóval: NAGYON ÖRÜLNÉK NEKTEK!!! :D :D :D Most így hirtelen semmi nem jut eszembe, hogy lenne programom, úgyhogy szerintem bármelyik nap jöhettek. Én a délelőttöt ajánlanám, mert délután Marci kb. 1-2-től alszik 4-fél 5-ig.
Ó, de most olvasom, hogy Katához az unokanővéréék érkeznek :( , persze Katának :D . Ha nem most héten, akkor nekem utána is jó!

Györesz!
Nálam is vannak ilyen lustis napok, például esténként mindig bekapcsoltam eddig a gépet, de ebben a kezdődő ill. ittlévő hőségben már nincs kedvem hozzá...
Sajnálom a cici utáni sírást, de a lényeg, hogy végül jól sült el a dolog, és nem "szenvedtetek" sokat az alvással. Tényleg olyan jó olvasni, hogy ilyen jól veszitek Mindketten az akadályokat :D
Tesódéknak megy a drukk ezerrel!!! Szorítok a mai vizsgálathoz és várjuk a jó híreket! Nem lehet, hogy mostanság kellene megjönnie egyébként, mert nagyon sok mindenkitől hallottam, hogy a szervezet emlékszik a mensikre és a terhesség ellenére vérezget. Persze ennek ellenére én is izgulnék a vérezgetés miatt. DRUKK!!!
Macikávé :( Akkor idd meg Te! :D
Megnyugodtam kicsit, hogy Norbika is ilyen későn alszik el, Gigi is mondta, hogy Oli sem alszik el korábban. Már kezdtem magamat idegelni, hogy ez nagyon késő (bár nem látszik rajta, hogy fáradt lenne, sőt!), de látom, hogy többen vagyunk így.
Nagyon sajnálom Norbika nemevését és a Te kiborulásodat is. Most szerintem én értelek meg a legjobban (bocsi Többiek :oops: ). Ez van nálunk is, hogy még meg sem kóstolja, sőt csak közelítek a tányérral az etetőszék felé, már fordítja el a fejét, grimaszokat vág és jön a "NEM, NEM!". Ennél kiborítóbb tényleg nincs! :twisted: Nekem két napja az uzsonnával van így, megyek a gyümivel feléje és jön a cirkusz. Persze én mindig sírok, ami Őt baromira nem hatja meg. Bezzeg Norbika legalább észhez tér! :) Két napja így uzsi helyett berakom a nappaliba és hagyom egyedül játszani, mert sajnos annyira felhúzza az agyamat, hogy nincs türelmem játszani Vele. Lehet, hogy lelketlen dolognak tűnik, de valahogy így a másik szobában én is jól kisírom magam. Egyébként így legalább rájöttem, hogy egész hosszú időt is el tud magában játszani, ha nem lát. :roll:
Mindenesetre drukk, hogy Norbika evőkéje helyrerázódjon!
Most akkor jól pancsiztok! Várjuk az élménybeszámolót :D
Mártiról kb. 1-1,5 hete Gigi írt, Ő is az iwiw-en tudott Vele beszélni. Nagyon sok a munkája még mindig és nagyon fáradt, nincs ideje semmire. Sajna csak ennyi az info Róluk. Nekem is annyiszor eszembe jutnak.

Diné!
Üdv közöttünk! Közöttünk aztán sorstársa is találsz és nagyon jó tanácsokat is adhatunk (legalábbis remélem :oops: ): van köztünk el első félidős kismami Évi személyében, gyakorló anyukák 1,5-2 éves gyerkőcökkel, sőt nagyobbacskákkal is és vagyok én, akinek immáron 1,5 hónapja van a szülésig. :D Látod széles a választék :lol:
Gratulálok a pozitív teszthez! Az utolsó mensitől számítva a 4. hétben vagy. A doki majd a Babóca méretei alapján pontosíthat a Baba korát illetően. Orvoshoz menetelre szerintem a 24-ei időpont tökéletesen megfelelő (persze az ember lánya elég nehezen viseli ilyenkor a várakozást), mert akkor a 7. hét tájékán akár már szívdobogást is láthattok :D Az egyoldali fájdalom nem jelent feltétlenül méhen kívüli terhességet, amennyiben nem túl erős a fájdalom. Ha csak enyhe feszítő, mensimegjövetelre emlékeztető a fájdalom, akkor nem kell izgulni, de ha esetleg kisebb vérzés és erősödő a fájdalom, akkor a helyedben elmennék a dokihoz, aki uh-on megnézheti a Babát, hogy jó helyen van-e. Nekem most Benivel (alias Ketteske) volt ilyen féloldalas fájdalmam, elég kellemetlenül és bementünk az ügyeletre (karácsony másnapja) és semmi gond nem volt, de legalább a szikhólyagot már láthattuk.
Drukkolok, hogy a fájdalom enyhüljön és ne izgulj, vasárnap nem fog megjönni, ha rögtön bezebrásodott a teszt. :D

Na gurulok!
Pusz: Melinda (34+0)

KépKép

KépKép
bujka

Dine,

A terhesseget mindig az utolso mensi elso napjatol szamoljak hivatalosan. Ez alapjan 3,5 hetes varandosnak szamitassz. Valojaban (ha a szervezeted _oramukent_ dolgozik) a pocakban 1.5 hete novekedhet a baboca, mertugye azt mondjak, hogy felidokor van peteeres, tehat ekkor lehet teherbeesni. Erre cafolt ra a baratnom, akik sokaig probalkoztak, sehol semmi, mindketten egeszsegesek voltak, szervi ok nem volt. Kiderult, hogy eltolodott a peteerese, es neki mensi idejen volt... Azota 2gyermekes anyuka :D
Nos, a fajdogalasank tobb oka lehet, remeljuk, hogy a vakbelgyulladast kizarhatjuk :) , akkor viszont az lehet, hogy azon az oldalon volt most a peteeresed, es ugye ilyenkor a petefeszekben is nagy folyamatok zajlodnak hormonalisan, es ezt erezheted, nameg a mehed is elkezdett egy pici noni, ilyenkor alhasi verboseg van emiatt es ezt is erezhetik nehanyan, A mehen kivuli terhesseg is lehet egy ok, de en ugy gondolom, hogy ezt meg most nem kene figyelembe venni, mert szerinem az akkor faj igazan, amikor mar jobban novekedik a rossz helyre beagyazodott embrio.
Ami meg sajnos lehet, hogy tenyleg ott a beagyazodott petesejt a helyen, csak vmi miatt nem tapad meg jol, vagy mas problema lehet, es emiatt fajdogalsz, mensi elojelekent. Nem ijesztgetlek, de sajnos tenyleg ezt is figyelembe kell venni.
Remeljuk, hogy nem talalkozol most egy ideig mensivel (bar olyanrol is hallottam, hogy valaki felidoig is mensizett, igaz gyengebben..)
Dokihoz 5 het elott nem igazan erdemes menni, kezzel ez utan tudja kitapintani, de ha biztosra akarsz menni, akkor kapasbol UH-t kersz.
Ami a lenyeg, hogy (ha tudsz), akkor nyugodj meg, es ne csak ez korulj jarjanak a gondolataid - tudom, baromi nehez -, mert akkor minden egyes fajdalomra, furcsasagra ulerzekenyen reagalhatsz. Pihenj, ha tudsz, a nehez munkat keruld, mert ha ott a baboca, akkor neki most nyugodt hely kell, hogy jol megkapaszkodhasson. Egyel sok E-vitamint tartalmazo dolgot, segiti a jobb beagyazodast (nekem irtak fel vitamint a masodik lurkonal, mert az elozo mensim is csuszott, es olyan volt, mintha mar akkor is probalkozott volna egy petesejt a megkapaszkodassal), de orvos tudta nelkul nehogy beszedj barmit.
Ha esetleg mar ismered a kornyekbeli vedonoket, akkor oket is megkeresheted, ha kerdesed van.

Nah, kisregeny vege:)

Mica
mica-

Melinda,

Hat probalkoztam tapival, de azt a nezest senkinek nem kivanom, ahogy ram nezett Zolcsi utana :D :D :D Mint gyujogato a vizes szalmara :D
A bananrol szerintem azert szokott le Zolcsi is egy idoben, mert elotte naponta kapott. Igy jol megvan vele :)
Orulok, hogy Marcimano vegre jot evett: ) Tenyeg, a tesztak minden lurkonal jol bejottek meg eddig, mindket fiam tesztazabalo :)
A talit majd megoldjuk valahogy, en raerek egesz juliusban, csak 17-en megyuk a Heim Palba kontrollra.

Puszi,
Mica
mica-

Mica,
köszi az infokat. Picit megnyugodtam, most már "csak" amiatt izgulok, hogy vasárnap ne jöjjön meg...
Nagyon szeretnénk ezt a babát. Bajban vagyok vele, hogy Anyuéknak mondjam-e vagy sem, de titkolózni előttük meg nagyon rossz...
Amikor azokat olvasom, hogy pl. az 5. héttől lehet hallani a szívhangot akkor a terhességi vagy a valódi terhességi "időszámítás" alapján mondják?
Bocsi a sok kérdésért, de kezdő kismama lévén ilyenek járnak a fejemben és bizonytalan vagyok... :oops:
diné

Dine,

Szerintem mos meg senkivel se kozold a hirt, sajnos tudom, hogy milyen kozolni kesobb, ha megsem. Legyen a te titkod par hetig, lesz meg ra idejuk, hogy veled oruljenek.
UH-n a szivhangot nem tudom pontosan mikortol latjak, bar Melinda irt rola, hogy a 7. hetnel mar lathato. Szerintem 24-en mar lathato lesz. Az 5 hetet korainak tartom ilyenre, akkor meg csak a petezsak lathato (barmelyik idoszamitas szerint).

Most puszi mindenkinek, lassan osszepakolok es indulunk.
Jo 7veget mindenkinek!

Mica
mica-

Sziasztok!

Előre is bocsi, de rövid leszek, mert nagyon kimertett a strandolás és még szörtelenítenem kéne a lábamat, ugyanis apa már reggel jön értem és irány Nyíregyháza!

Volt ma sógornőm dokinál és az uh-on nem nagyon látnak semmit, viszont minden tesztje pozitív, méhen kivüli terhességre gyanakszanak, ma be kellett feküdnie a kórházba és holnap ha minden igaz akkor csinálnak Neki laporoszkópiát és akkor minden eldöl! Szegény nagyon ki van és persze még reménykedik és vele együtt mi is.
Szerintetek mennyi idős (nem mensitől számítva) terhességet mutat ki az uh. Arra gondolok, hogy mi van ha a ciklus végén esett teherbe és kb. 3 hetes a tényleges terhesség, azt lehetne látni uh-n?

Ma egész nap strandoltunk! Norbi sikerült kint elaltatnom babakocsiba és így csak 6 után jöttünk haza! Nagyon jó volt! Norbit alig lehet kirobbantani a vízből!

Legközelebb csak hétfőn jövök, vagy talán vasárnap este!

Puszi MIndenkinek
Györesz
györesz

Sziasztok!

Diné!
Szia! :D Üdv közöttünk!
Nekem is mensi megjövetele előtt néhány nappal lett pozitív a teszt a kisebbik fiamnál.Rosszulléteid voltak,azért teszteltél?
Szintén a második gyereknél az első hetekben nagyon fájt a bal oldalam,az UH-on ilyenkor még nem sok látszik,így felmerült a méhenkívüli terhesség gyanúja.Aztán kiderült,hogy a sárgatest okozhat ilyesmit.Szóval megy a drukk nagyon- nagyon :!:
Írj kicsit magadról! :)

Melinda!
Patrik 18 hónapos koráig cicizett,de ha látnád hogy imádja a kakaót!!!
Illetve láthatod is egy régebbi képen,így issza reggel(nem tudom miért jó Neki,hogy közben félig letépi a fülét)
Kép
Örülök,hogy ma bejött a tésztanap Marcikának,és így Te is nyugodtabb voltál! :wink:
Raul eléggé válogatós,ki tud borítani,mikor fél napig pepecselek egy kajával,erre ránéz és közli,hogy rosszul néz ki és Ő bizony nem kér belőle! :x
Figyu,pontosan mi az a dzsamidzsgálás :?: :lol:
Megnyugtatásképpen:a fiúk is átlagosan fél 10 körül alszanak el.Szeptembertől szigorúnak kell lennem,különben nem tudom hogyan érünk a suliba. :shock:
Vízszintesen vágtak mindkétszer,a második majdnem fedi az elsőt.
Többször gondolkodtam már azon,hogy vajon a fiaim mi a búbánatért tekergették ilyen brutális módon magukra a köldökzsinórt.Na és azon,hogy kb.150 éve nem is éltem volna túl már Rault sem...noooormális vagyok???? :D
Köszi,hogy fogadnál,de egyre erősebben töröm a fejem azon,hogy a nyár hátralevő részét Anyuéknál töltjük.

Mica!
Naaaaa,légyszi menjünk jövő héten strandra!Unokanővérem is szézezer éve volt!És kellene több ember,aki vigyáz,hogy ropi testem ne málljon szét a vízban!Megígérted! :D
Remélem nem fáj már a foghíjad!
Jó hétvégét Nektek!

Györesz!
Gabinak továbbra is drukk :!: :!: :!: Amint tudsz,írj mit mutatott a laparoszkópia!Ha jól emlékszem,6 hetesen voltam Patrikkal az első UH-on,vajmi kevés látszódott még,ezért és az oldalfájás miatt gondoltak méhenkívülire.
Nagyon-nagyon jó hétvégét Apával!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Írtam egy jó pár sort, de elszállt!

Röviden:
esküvő jó volt, Norbival itthon minden rendben volt!

Sógornőm mégsem méhenkivüli terhes, baba jó helyen van, viszont továbbra is vérezget így megfigyelik a kórházba!

Holnap jövök bővebben!

Puszi
györesz

Sziasztok!

Nagyon köszi az infókat.
Nem jött meg vasárnap, úgyhogy nagyon bizakodunk... :wink:
Hívtam a dokimat, gondoltam elmegyek hozzá, hogy feltehessem a kérdéseimet, de a titkárnője közölte, hogy csak 24-én tudok menni. Addige nem tudok beszélni a dokival, nagyon elfoglalt (most jött vissza szabiról, stb) Ez normális? Mármint hogy nem tudom elérni a dokimat, amikor kellene?
Mit tudtok a Sote I. Női klinikáról?? És dr. Bőze Tamásról? Ismeri esetleg valaki?
Magamról amúgy annyit, hogy 26 éves vagyok, májusban volt az esküvőnk. Június volt az első "igazi" próbálkozós hónap és egyelőre úgy tűnik sikerült öszehozni a kis utódot. reméelm tényleg így lesz... :P
diné

Sziasztok!

Györesz!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek :D , sokat gondoltam Rátok és Norbikára. Kíváncsi voltam, ki hogyan bírja a távollétet a másiktól. De a lényeg, hogy minden jól sült el! :D
Ilyenkor például, hogy alszik el Norbika napközben? Anyukád leviszi sétálni kocsival és bealszik? Meg az is épp most járt a fejemben, hogy a szopi mennyi ideig tart, hogy még mindig be tud rajta aludni? Tudod, én régen meséltem, hogy Marci a vége felé max. 3 percig "lógott" a cicin és Ő maga hagyta abba, így elalvásról nálunk már nem lehetett szó. Még mindig van rendesen tejcsid? Bocsi a sok kérdésért, de most gondoltam felteszem, ami az oldalamat fúrja, nehogy kilukadjon (aztán a végén még kiesik rajta Beni? :lol: )
Ha vannak képek a hétvégéről, én szívesen megnézném :oops:
Sógodnődnek mennek a drukkok, hogy a vérzés minél előbb alábbhagyjon és elmúljon. És nagyon örülök, hogy mégsem méhen kívüli!!! Drukk megy ezerrel Nekik!!! :D

Kata!
Ez a Patrik megint olyan nagyfiús :D Bocsi, hogy mindig ezzel jövünk, de tényleg olyan kis komoly pofija van!
Mivel issza a kakaót? Tejcsivel? Mert a tápit ugye nem fogadja el Ő sem! Egy kicsit meg vagyok kavarodva, vagy mi a szösz!
Dzsamidzsgálás: turkál, keverget a kajában kézzel, kanállal, villával és a vége csak annyi, hogy a fele az etetőszéken köt ki, a másik esetleg a földön, ölében. Soha nem hallottad még?! 8) Legalább a szókincsedet bővítettem egy kicsit :lol:
Iskolakezdés: a Cora-ban láttam egy-két iskolai cuccot (ceruza, toll, iskolatáska, semmi extra), hogy akcióztak és rögtön Ti jutottatok eszembe. Bevásárlást mikor kezditek? Mert gondolom, egyszerre nagyon durva lenne mindent megvenni, mármint rámegy az ember összes pénze. Csak úgy elrettentésképpen kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerül most egy kis elsős beiskolázása... Biztos leesik az állunk. :evil:
Unokanővéredék már Nálatok vannak? :D Azért, ha lesz egy-két nap szabad napod a nyáron, azért tényleg gyertek majd Micáékkal! :D

Mica!
Fog helyed hogy van? Remélem már csak az üres hely emlékeztet a fájdalomra!

Évi!
HOgy vagytok?! Kérnénk szépen egy kis életjelet!!! Remélem a meleghez képest jól vagy. :D

Diné!
Gratula a mensi "megnemjöveteléhez"! Csak így tovább! :D Ha minden így marad, akkor Ti is nagyon szerencsések vagytok ám. Anno nekünk is első probálkozásra sikerült Marcikánk! Beni pedig még csak a tervezés fázisában volt, amikor beköltözött a pocakba. Mi már ilyen szerencsések vagyunk. Csak most egy kicsit elkezdtem "aggódni", hogy a két tervezett baba után, véletlenül úgy nézek a Páromra, hát rögtön babás leszek :oops: :shock:
Na rólam ennyit!
Mobilon nem tudod utólérni a dokidat? A sajátomat így bármikor utólérhetem. Csak vezetékes az nálunk is problémát jelentene. Azért ez ne keserítsen el egyenlőre (mármint, hogy nem éred utól), de ha a terhesgondozás során is előfordulna hasonló, akkor már én is gondolkodóba esnék a helyedben. De szerintem, akkor már fogsz hozzá mobilelérhetőséget is kapni...
A SOTE I-ről nem sokat tudok, egy barátnőm szült ott, de más valaki volt az orvosa. Szerintem néz be a "Szülészete, kórházak" között a SOTE I-es topikba. Ott biztosan tudnak segíteni és infot adni Neked!

Nálunk szombaton és vasárnap is nagyon klassz kis zuhik voltak kora délután! Szombaton olyan pinceelöntős mennyiségű volt, vasárnap egy kicsit lightosabb, de én nagyon élveztem. Remélem ma is összejön valami, mert meg kell dögleni a lakásban.

Marcival ma terveztem, hogy 9 körül még kimegyek 1 órácskára a kertbe (utána már nem merek, sem miatta, sem miattunk Benivel), hát az egyik hátsó szomszéd iszonyatos tüzet rakott, az egész környék a füstben ült. Így nem hogy kimenni nem tudtunk, de még az ablakokat is be kellett zárnom. Tényleg szépen indult ez a hét :twisted:

Puszi Mindenkinek!
Puszi: Melinda (34+3)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Csak roviden szokas szerint, es az idohiany melle meg egy napkozbeni 4 oras aramszunet+ket lurko es egy kis egyeb is tarsult, amit kesobb reszletezek.

Hetvege amugy jol telt, lurkok edesek voltak ujra egyutt, aztan persze egymasra talaltak es faraszttak bennunket. Mivel Batyamek is ott voltak, igy volt nagy nyuzsges es a 3 lurko aztan erre meg ratett egy lapattal. Szombaton delutan medenceztek egyet, hat ki volt a legrosszabb, pancsolosabb, orjongosebb? Persze, hogy Zolcsi :D

Nos, fogugy, mert sokan kerdeztetek. Penteken meg egesz jol elvoltam, delutan ugye levezettem 110km-t Anyukamekhoz a csucsforgalomban, meg orultem is, hogy Szolnokon megalltunk a Coranal bevasarolni, mert addigra is kifarasztott a folyamatos figyeles a 4esen kozlekedo barmok miatt. Utana mar egesz jo utunk volt, ugy latszik, hogy a nagyja orult autos es kamionos addigra mar elhagyta a kornyeket :) Estere egy kisse mar fajt a foghelyem es az alkapcsom, igy gyanakodtam, hogy nem uszom meg siman a dolgot. Masnap reggel szep fajdalomra ebredtem, aztan egy ideig meg birtam is... utana 9kor mondtam Anyukamnak, hogy hivja fel a fogdokijukat, aki engem is ismert iskolas korombol (oda jartunk), hogy helpme... negyed11kor bement a rendelojebe a doki es vart szeretettel. Kiderult, hogy nem uszam meg siman az ugyet, szep gyulladast szedtem ossze (vagy mar foghuzaskor is megvolt), igy gyogyszeres es helyi kezelest is kaptam. A gyogyszerek meg okesak is, de a helyi kezeles az egy iszonyuan budos (eros kamforos+jod) es rossz izu vmi volt. A doki kozolte is, hogy a hetvegen nem fogok csokolozni.. :D Amikor hazamentem, Gyuszko odajott, majd fintorogva megkerdezte: Anya, mi ez a szag korulotted? :D :D Edebnel pedig Anyukam kozolte, hogy "budos" vagyok. :lol: En meg kozoltem veluk, hogy csend legyen, en erzem az izet ennek a vminek... :lol: Azota is kuzdok ezzel, fajdalomcsillapito nelkul eleg gazos a helyzetem, de most mintha javulna, mert erzem, hogy kiment az elozo hatasa, de meg csak alig zsiborog az allkapcsom. A doki mondta, hogy ez 10 napig fog fajni. Gondolhatjatok, visszaszamolok, mint egy leszerelo kiskatona :wink:

Kata,
Igy a strand sztorno, orulok, ha nem kell kimennem a hazbol..

Melinda,
Neked is sorry, de igy nem vallok be egy utat, remelem, hogy jovoheten sikerul osszehozni a talit.

nah, a fiuk lassan verik egymast, ugyhogy dolgom van..

Puszi mindenkinek,
Mica
mica-

Sziasztok!

Ismét rövid leszek, meert nem igazán pihentem ki magamat! Norbi reggel hatkor kelt, aztán délelőtt bementünk a sógornőmhöz a kórházba, egy csomó lépcsőn cipelhettem a babakocsit a dög melegbe, aztán most este (én a fanatikus aerobikbajnok) két órát is voltam tornázni!

Melinda!
Úristen, Te nemsokára szülsz!!!!!!!!!
Norbi amíg nem voltam itthon ugyanúgy aludt el délután meg este is, mint ahogy én szoktam altatni mostanába esténként! Anyukám melléfeküdt és Norbi tök simán elaludt, sőt szombat este anyukám mér fél 9-kor hívott, hogy Norbi 20 perce alszik! Mivel ilyen simán ment a dolog délután is gondoltam, akkor én sem adok majd neki délután cicit, hát persze, hogy nem hülye az én fiam és tudta jól, hogy ha megjövök, akkor megint kap majd cicit és már este nagyon követelte, de természetesen akkor nem kapott, de reggel azzal kelt, hogy "cicit, cici kell".
Norbi sokáig képes csüngeni a cicimen, de kb. 10 perc alatt bealszik rajta, viszont reggelente úgy kell kérni, hogy mostmár engedje el! Szerencsére tejem van, hogy mennyi azt nem tudom, de Norbi nem panaszkodik!
Sógornőm szerencsére már több mint egy napja egyáltalán nem vérzik és minden rendben, bár még csak 7 hetes, de nagyon bizakodunk!

Mica!
Kitartás a fájdalomhoz és gyors gyógyulást!!!

Diné!
Üdv köztünk és gratulálok a babához!!!!!!!
A barátnőm is ott szült, de másik dokinál, Ő nagyon meg volt elégedve mindennel!

Anyukámék szabin vannak, úgyhogy háváj van!!!! Holnap megyünk strandolni!!

Puszi Mindenkinek
Györesz
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?