Sziasztok!
Mica!
Neked is köszönöm a nyugtatást kajaügyben!
Ha legalább csak 1 hétig tartana ez a nemeszem, de szerintem már közelítünk a 2 héthez, minimum.
Zolcsi 3 (!!!
) banánt megeszik???!!! Én nem bírok annyit! Nem semmi a kiscsákó! Marci a banánt valahogy nem csípi (ha zabizós korszakát éli, akkor sem), nagy nehezen beletuszkolok 1-et, de az már maga a kánaán
Érdekes, hogy azok a babák, akik sokáig ciciztek, valahogy nincsenek kibékülve a tejjel. Talán csak Rolcsi a kivétel. Vagy rosszul emlékszem? Tápival nem is akartál próbálkozni Zolcsinál?
Foghúzás+utána fájdalom
Sajnos én elég rossz fogazattal vagyok megáldva, úgyhogy tudom milyen az igazi fogfájás, meg -húzás
Jó pénzgyűjtést, sajna az kell is hozzá.
Köszi a szurineveket, a tanácsadáson rákérdezek a dokinéninél elsősorban a kullancsosra, de mire oda kerülnénk, hogy megkaphassa Marci, szerintem már itt az ősz... Na mindegy, meglátjuk!
Jó vidéki hétvégezést!!!
Kata!
Te tudsz valamit!!! Ma szénégető spagettit csináltam és ette Marci
Utána még babapiskótát is eszegetett (a dobozban már csak 1,5 volt és el akartam tüntetni Vele), meg egy kicsi almát. Úgyhogy most madarat lehetett fogatni velem délben!
Egyébként írom, hogy milyen kajcsik jönnek be Neki, tesztelek ezerrel
Nálunk előtte is ment néha a dzsamidzsgálás kaja közben, amit Gábor elég nehezen visel. Persze magyarázhatom Neki, hogy a 1,5 éves nagyfia nagyon megkönnyítené szegény anyja dolgát, ha egyedül is elkezdene kajcsizni
Egyébként most hogy meg nem eszik, különösen engedem, a kézzel való ügyködést, így legalább megy valami pocóba is
Hú, Téged mindkétszer császároztak? Nem is tudtam! Ha nem vagyok indiszkrét, akkor most két vágás van a hasadon? Vagy hogy van ez? Gondolom már Téged is vízszintesen vágtak. Én is próbálom magam az esetleges császárhoz szoktatni (nincs oka, de ugye sosem lehet tudni, Marcinál is majdnem vágtak, de kisírtam, hogy próbálkozzunk még a normál úttal és kis segítséggel sikerült
)
Klassz, hogy Barátnődék már otthon vannak! Kívánom, hogy a viszketésen kívül ne legyen semmi komolyabb, bár gondolom, hogy kellemetlen tud lenni.
Mica, Kata!
Én állok elébe a látogatásotoknak! Más szóval: NAGYON ÖRÜLNÉK NEKTEK!!!
Most így hirtelen semmi nem jut eszembe, hogy lenne programom, úgyhogy szerintem bármelyik nap jöhettek. Én a délelőttöt ajánlanám, mert délután Marci kb. 1-2-től alszik 4-fél 5-ig.
Ó, de most olvasom, hogy Katához az unokanővéréék érkeznek
, persze Katának
. Ha nem most héten, akkor nekem utána is jó!
Györesz!
Nálam is vannak ilyen lustis napok, például esténként mindig bekapcsoltam eddig a gépet, de ebben a kezdődő ill. ittlévő hőségben már nincs kedvem hozzá...
Sajnálom a cici utáni sírást, de a lényeg, hogy végül jól sült el a dolog, és nem "szenvedtetek" sokat az alvással. Tényleg olyan jó olvasni, hogy ilyen jól veszitek Mindketten az akadályokat
Tesódéknak megy a drukk ezerrel!!! Szorítok a mai vizsgálathoz és várjuk a jó híreket! Nem lehet, hogy mostanság kellene megjönnie egyébként, mert nagyon sok mindenkitől hallottam, hogy a szervezet emlékszik a mensikre és a terhesség ellenére vérezget. Persze ennek ellenére én is izgulnék a vérezgetés miatt. DRUKK!!!
Macikávé
Akkor idd meg Te!
Megnyugodtam kicsit, hogy Norbika is ilyen későn alszik el, Gigi is mondta, hogy Oli sem alszik el korábban. Már kezdtem magamat idegelni, hogy ez nagyon késő (bár nem látszik rajta, hogy fáradt lenne, sőt!), de látom, hogy többen vagyunk így.
Nagyon sajnálom Norbika nemevését és a Te kiborulásodat is. Most szerintem én értelek meg a legjobban (bocsi Többiek
). Ez van nálunk is, hogy még meg sem kóstolja, sőt csak közelítek a tányérral az etetőszék felé, már fordítja el a fejét, grimaszokat vág és jön a "NEM, NEM!". Ennél kiborítóbb tényleg nincs!
Nekem két napja az uzsonnával van így, megyek a gyümivel feléje és jön a cirkusz. Persze én mindig sírok, ami Őt baromira nem hatja meg. Bezzeg Norbika legalább észhez tér!
Két napja így uzsi helyett berakom a nappaliba és hagyom egyedül játszani, mert sajnos annyira felhúzza az agyamat, hogy nincs türelmem játszani Vele. Lehet, hogy lelketlen dolognak tűnik, de valahogy így a másik szobában én is jól kisírom magam. Egyébként így legalább rájöttem, hogy egész hosszú időt is el tud magában játszani, ha nem lát.
Mindenesetre drukk, hogy Norbika evőkéje helyrerázódjon!
Most akkor jól pancsiztok! Várjuk az élménybeszámolót
Mártiról kb. 1-1,5 hete Gigi írt, Ő is az iwiw-en tudott Vele beszélni. Nagyon sok a munkája még mindig és nagyon fáradt, nincs ideje semmire. Sajna csak ennyi az info Róluk. Nekem is annyiszor eszembe jutnak.
Diné!
Üdv közöttünk! Közöttünk aztán sorstársa is találsz és nagyon jó tanácsokat is adhatunk (legalábbis remélem
): van köztünk el első félidős kismami Évi személyében, gyakorló anyukák 1,5-2 éves gyerkőcökkel, sőt nagyobbacskákkal is és vagyok én, akinek immáron 1,5 hónapja van a szülésig.
Látod széles a választék
Gratulálok a pozitív teszthez! Az utolsó mensitől számítva a 4. hétben vagy. A doki majd a Babóca méretei alapján pontosíthat a Baba korát illetően. Orvoshoz menetelre szerintem a 24-ei időpont tökéletesen megfelelő (persze az ember lánya elég nehezen viseli ilyenkor a várakozást), mert akkor a 7. hét tájékán akár már szívdobogást is láthattok
Az egyoldali fájdalom nem jelent feltétlenül méhen kívüli terhességet, amennyiben nem túl erős a fájdalom. Ha csak enyhe feszítő, mensimegjövetelre emlékeztető a fájdalom, akkor nem kell izgulni, de ha esetleg kisebb vérzés és erősödő a fájdalom, akkor a helyedben elmennék a dokihoz, aki uh-on megnézheti a Babát, hogy jó helyen van-e. Nekem most Benivel (alias Ketteske) volt ilyen féloldalas fájdalmam, elég kellemetlenül és bementünk az ügyeletre (karácsony másnapja) és semmi gond nem volt, de legalább a szikhólyagot már láthattuk.
Drukkolok, hogy a fájdalom enyhüljön és ne izgulj, vasárnap nem fog megjönni, ha rögtön bezebrásodott a teszt.
Na gurulok!
Pusz: Melinda (34+0)