Új privát üzeneted érkezett!

Bocs,csak kaja után bealudtam egy órácskára!!Van aki az első trimeszterben kómás,én a másodikban!!Képzeljétek!Van egy csak ugyanúgy 16 hetes,mint Én,és ugyanúgy dec.9-re van kiirva,mint ÉN!!Dóri!!A mai AFP-és élményemet leirtam,amikor hazajöttem!!Te nem ma mész UH-ra??

Kép
bea27

Csak helyet az egy csaj lett volna!! :oops: Bocsi!! 8)

Kép
bea27

a korong azt jelzi,hogy az AFp vizsgálat után 1 héttel van a genetikai
vizsgálat agzatviz minta alapján,Aztán:4.OV (orvosi vizsgálat),genetikai UH,utána:Első magzatmogások :!: :!: :lol: :lol: Utána:UH vizsg.ismétlése,ha a 18.heti eredménye bizonytalan,utána:5 OV (orvosi vizsgálat)Rá 4 étre:6.OV,naylabor,cukorbetegség szűrése (ez a terheléses cukorszint mérés!),utána:7.OV,Utána:8.OV NST javasolt,utna:NST,aztán:9 OV NST szülési szabadság kezdete lehetséges,Utána jön 5 NST-és nap!!(Fingom sincs mi az-az NST!)Utána:40.hét A SZÜLÉS VALÓSZINŰ IDŐPONJA!!!!! :lol: :lol:

Kép
bea27

AJ!!!!Én annyira siettem,de tele lett hibás szavakkal!! :( :( :( :(

Kép
bea27

Bea

NST olyan mint az EKG, csak a pocakra teszik és azzal figyelik a méh összehúzódásait illetve a baba mozgását.
Szépen lerajzolja a műszer, hogy mi történik odabent.
Vendég

De aranyos vagy Anyusziszi,hogy segitessz!!!Köszi!!A szivhangot mikor,és,hogy csinálják,illetve én csak annyit tudok,hogy a végefele már hetente,majd naponta csinálják!!És közte??

Kép
bea27

Bea!
Arra emlékszem,hogy írtad,hogy pisi is kellett,de a vérvételről nem emlékszem,hogy írtál,de mindjárt visszaolvasok.
Holnap megyek a dokihoz :D

KépKép
takido

Mi volt a mai ebéded?

KépKép
takido

Takido,
Szegény :cry:
Bea jól lelépett, itt maradtál válasz nélkül.

Kárpótlásként leírom neked, hogy én mit ebédeltem. :D
Franciasalátát virslivel és kornspitz kiflivel.

Bea,
a vége felé nem a szívhangot nézik hetente, hanem NST-re kell menni a 36. héttől minden héten, majd túlhordásnál kell (nálunk) 2 naponta.
A szívhangot is hallják, de azért kell menni, hogy a méh összehúzódásokat figyeljék. Amikor felmegy 70-90 %-ra hamarosan szül a kismama.
Vendég

Szia Sziszi!!!Fini lehetett az ebéded,bár én a franciasalátát majonézes krumplival helyettesíteném :lol: Köszi az újabb infokat!!!

Többiek hol vannak?

Kép Kép
meli1118

Kis-pluto,

Sok-sok gratula!!!!!!!!

Kép
icus

Szia Meli,
a majonézes krumplit nem szeretem. Tudod nem látszik rajtam, de én zöldséggel és gyümölccsel működöm. Rengeteget bírok enni belőlük. Minden formában.

Többiekről nem tudok, teljesen kihalt minden.
Vendég

Szia Icus,
veled mi újság?
Vendég

Nagyon rohannom kellett az elobb :( :roll:
De mindent visszaolvastam :shock:
Latom zajlik itt az elet megint!

Rossz kimondani, de annyira irigykedem ....... :oops:

Az en katicaim is jo helyen vannak mar :wink: de nem erzek semmit :cry:
Majd en is megvizsgalom magam este :wink:

Kép
icus

Ha most is megjon, elmegyek dokihoz!!!!!!
Hatha csinalnak beultetest vagy valamit :o

Kép
icus

hihi, akkor este naaagy önvizsgálat lesz
én is ezt terveztem :-)

Szia Icus, de jó, hogy újra hallunk felőled!
Azért a beültetés előtt még vár rád egypár dolog, lehet, hogy a vizsgálatok során kiderül, hogy nem is lesz rá szükség!
Ha nem érzel semmit, az is jól jel! Vagy pirit amúgy sem szoktad érezni, mikor már kopogtat?

Sziszi, ha én ilyeneket ennék ebédre, már régen éhenhaltam volna.
De ha nem, akkor is itt korogna hangosan a gyomrom az irodában...

Nálunk paprikáscsirke volt a menü, előtte karalábéleves, otthon randiztunk apával ebédre, ja, és mivel a főnökömnek rossz kedve volt, neki is hoztam be egy kis kóstolót (ááá, nem vagyok nyalizós beosztott, hehehe)

Musz

KépKép
muszkuru

Azta,milyen nagy önvizsgálat-lavinát indítottam el!!!!Ez jó,ismerkedjetek csak a testetekkel,nem árt....velem ennek ellenére előfordult már,hogy félreismertem kicsit :( de ennyi belefér a pakliba!!!
Sziszi,velem az a vaj,hogy nagyon kevés zöldséget eszek meg....pedig erőszakolom magam,de nem....én nagyon gyümölcsöa és sajtos vagyok,az viszont minden mennyiségben!Főleg mozzarela!

Szia Icus,nem hiszem.hogy egyből a legvégsőhöz kellene folyamodni!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

vaj=baj :roll: :roll:

Kép Kép
meli1118

Sziszi!
Aranyos vagy :D
Az finom lehetett :)

Icus!
Szerintem se kell egyből a legrosszabra gondolni :roll:

Muszkuru!
Ez is jól hangzik.

Mi bolognai spagettit ettünk+csináltam magamnak egy adag nudlit(mélyhűtött volt,olyan is lett :cry:

KépKép
takido

Dóri, nekem mélyhűtöttből egyetlen dolog jött be nagyon, a többi az turmixállagúan végezte a tányérunkon, szóval egy bizonyos szilvalekváros derelye a nyerő, már régen csináltam, nincs előttem a csomagolása, de több évnyi adag van a hűtőben, majd megnézem, ha a derelye is bejön :wink:
Valami pingvin ül az elején, és talán kék a zacsija, de nem biztos.

Meli, a gyümölcs ugyanolyan jó, mint a zöldség. Lényeg az, hogy növényi rostokat, természetes vitaminokat eszegess!
Paradicsom, paprika is ellenség? A paradicsom nagyon sok mindenre jó...

Musz

KépKép
muszkuru

Lassan lépek, holnap apa névnapja, és még nem készültem semmivel.
Puszi mindenkinek!

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
Akkor jó készülődést :D
A derelye is bejön. :D :D

KépKép
takido

Nem,nem,a paprika paradicsom hagyma hármas a mindennapi szükségletem!!!!!De a répa,zöldség,karfiol,kelkáposzta....na ezektől tuti azonnal rosszul vagyok....sajnos....és a főellenség:a csemegekukorica....szó szerint hányok már az illatától is....pedig régen szerettem,de már 10 éve még a látványát sem bírom :cry:
Ilyen kis finnyás vagyok :cry:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

megjöttem a dokitól. Megnézte a leleteket, közölte, hogy van pé-m.
Próbálkozzunk még 2 hónapot, aztán apa menjen el urológiára, aztán újabb 2 sikertelen hónap után jelentkezzek. :cry:

Én azt hittem, hogy azért segíteni fog. Pl: újabb vérvétel ovuláció után vagy ilyesmi.
Vendég

Sziszi,ne szomorodj el,mert van pé-d!!!!!!Tehát nem ciszta volt,amit láttak!!!!Vegyél jó sok tesztet,csináld gyakran és akkor szeretkezzetek,meg persze máskor is :lol: biztosan összejön!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Koszi a biztatast csajok!
Csak mar olyan regen probalkozunk.......jo lenne ha lenne mar valami!

Muszkuru,
A derelye, a kek zacsis az nagyon fincsi :)
Nem ragad ossze fozes utan es olyan kellemesen savanykas. En is imadtam, de itt nincs :cry:

Vizsgalatok beultetes elott????
Itt a kismamakat sem nagyon vizsgaljak (2 UH az egesz terhesseg alatt) ebbol gondolom hogy beultetes elott sem kell majd atmenni ezer fele vizsgalaton?!
Hatha nem jon meg a hetvegen.......es akkor elfelejthetem az egeszet!

Meli,
Sajtokkal majd vigyazat!
Ha jol tudom a Mozzarella sem jo terhesseg alatt :?

Kép
icus

Csak egy gyors bekukk!! :shock:
Anyusziszi!!Ez tök JÓÓÓ!!!Tehát van peteérésed,és szerintem két hónapon BELÜL össze is jön az a babó!!Nem véletlen adott a Doki meg ennyi időt!! :lol: Fel a fejjel,és dolgozzatok rajta!!!! :lol: Puszi!!!

Kép
bea27

Lányok!!Most lépek,mert MEGINT nincs itt senki!! :(
Holnap reggel szerintem nemjövök,max.csak egy kis bekukkra,mert elmegyek a barátnőmhöz Rákospalotára.Délelőttre! :lol: Kicsit pletyizünk,aztán jövök haza!!Szép estét mindenkinek!! :lol:

Kép
bea27

Még annyit,hogy:DÓRI!!Két hét múlva jön meg az AFP eredménye!!

Kép
bea27

Jó reggelt,nagyon komoly részvétel volt tegnap este...azt hittem fél óráig majd csak olvasok!!!!

Na szóval,reggel egy világ omlott össze bennem,mert leesett a hőm 36,8-ra!!!!Nincs még mensi,de tuti meg fog jönni,mert már érzem magamon a levertséget!!!!Csak azt nem tudom,hogy akkor az sok tünet,amit TÉNYLEG másképp éreztem magamon,az mi volt????????????Álterhesség,büntetésként,mert annyira akarjuk?????Nem tudom...minden esetre most nem is igazán csalódott vagyok(persze hogy az vagyok)hanem sokkal inkább dühös....eddig teljesen derűsen fogtam fel,mert úgy voltam vele,hogy még csak 2 hónap....aztán még csak 3 hónap.....de mostmár ez a 6.hónap,ilyenkor már azt hittem minden rendben lesz és babás leszek....de egy biztos:MI MINDENT megtettünk....és nem is állítok fel feleslegesen hipotéziseket,hogy biztos a gyógyszer miatt,vagy biztos a méhnyálkahártya még nem elég erős....vagy biztos.....a francokat,semmi nem biztos....szóval még ezt a nyarat így kivárjuk,még két ciklus....aztán én is megyek kivizsgálásra....addig is szeretjük egymást,fiatalok vagyunk,nem fogja egy újabb csalódás a kedvünk venni és egymás ellen hangolni!!!!Szóval fel a következő ciklusra!!!!

Bocs,hogy ilyen hosszú lettem!!!Málna,ha megjön,átírod a táblát????Gabi,sajna nem én leszek a párod :cry:

Mindenkinek szép napot!!!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Mel, azért ne fogd már fel ilyen negatívan!!!! Mi 2004. október óta, azaz.....21 HÓNAPJA próbálkozunk!!! Na???? Ha van valakinek elkeseredésre oka, az én lehetnék, de nincs! Ez van, egyenlőre ott fent még nem akarják, hogy legyen. (nem vagyok vallásos, de néha úgy gondolom, úgyis meg van írva a sorsunk) Én már pár évvel ezelőtt arra gondoltam, hogy nem lesz egyszer babásnak lennem. Ne kérfezd, miért, ez csak egy megérzés. És sajnos bejött. De most, így ennyi hónap után, kezdek beletojni, most már nem akarom görcsösen, ha jön,jön. A dokim mondta, hogy nagyon hátráltatja a dolgot, ha állandóan ezen jár az eszem. Most (jó egy hónapja) jutottam el eddig, hogy nem érdekel hányadik napon vagyok. Ha akar jönni, úgyis jön.

Szóval Meli, félre a negatív gondolatokkal!! És, ha nincs mensi, akkor nincs miért rosszkedvűnek lenni! Ha megjön, akkor mosolyogva mondhatod a párodnak, hogy: Na édesem ezt a hónapot is végig fogjuk...... És ennyi. Itt NEM SZABAD feladni. Kitartás!!

Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Meli!
Jajj, de rossz ezt a levertséget olvasni :cry:
Tudod az okosok szerint sok minden a fejben dől el....
Én ezt az utolsó hónapot már egyáltalán nem görcsöltem végig, tényleg úgy voltam vele, hogy ha eddig mindíg rögtön sikerült, akkor biztosan van velem valami :cry: Na, meg itt volt a foci vb. is, sokkal kevesebbet voltunk együtt mint egyébként :cry:
Semmi gyertya v. ilyesmi nem volt, én le is mondtam arról , hogy valaki beköltözik most a pocimba, és most sikerült, amikor tényleg nem gondoltam annyit rá :) :)
Mivel Te is tudod, hogy van pé-d, mert azt már nézted, próbálj egy hónapot minden segítség nélkül, csak a természetre bízni.
Nem mentek valahová nyaralni? Kb. tudod Te azt, hogy mikor van középidő, akkor legalább pár napra apucival menjetek el valahová...Tudod, új környezet csodákra képes.
Én tiszta szívemből szurkolok Neked, és persze mindenki másnak is.

Sziszi, ezt ugyanígy Neked is leírhattam volna.Annak örülök, hogy jók az erdmények :) Lehet, hogy Neked is megvan a legtermékenyebb időszakod, Tomi mikor is született :?:

Bocsánat, hogy a többieknek külön nem írok, de elég használhatatlan vagyok mostanában :cry: tegnap este előbb lefeküdtem, mint a gyerekeim :roll: a kicsit azért odavettem magam mellé, hogy aludjon ő is.
Ja, tesómék jól vannak, de még mindíg nincs nekik net. Tegnap mentek megnézni, mit rongált meg a vihar a rendszerükön.

Gabi és Bütyike 5+3

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Az előbb nem is köszöntem :oops:
Rakok egy kis csemegéznivalót a leendő kismamik mindenképp nézzék meg. Hold szerinti legtermékenyebb nap.
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efeme ... htm#xP1980
Minden évben leírja mikor volt telihold a 3. oszlopban.
A saját születésnapotokhoz számítva abban a hónapban meg kell nézni hány nappal telihold előtt v. után születettek.

És itt van hozzá egy 2006-os teliholdnaptár, amihez utána kiszámítjátok a legtermékenyebb napotokat :wink: és akkor mindent bele :wink: :wink: :lol:
http://www.astrology.hu/teliholdnaptar.htm

Gabi és Bütyike

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok

Meli :oops:

Ne írj ilyeneket!VAn igazság abban,hogy a fejben lejátszódó gondolatok is befolyásolják a dolgot.Még Apánál is.
Mi is 6 hónapja próbálkozunk és még sincs semmi...Pedig itt az élő példa,hogy képesvagyok rá...
Egyébként meg egyszer írtam a gyógyszer hatását.Nem csak a fogamzást befolyásolja ,főleg a nyálkahártya vastagságért felelős.Minél vékonyabb annál nehezebben tapad meg a petesejt.Valószínűleg a tested most építi vissza a megfelelő vastagságra.A 10mm az ideális.
De addig amíg nem jött meg ne stresszeld magad,és ha megjön utána se!!!Sikerülni fog,akkor amikor a legkevésbé számítasz rá.És van pé-d!Ez fontos!
Teszel egy hőmérős görbét?
Igaza van Hoppának,hogy ne görcsölj(bocsi),semmi jóra nem vezet.

Sziszi

:wink:
Mondtam hogy az ehy petesejt!!Hajrá!!

Kis_plutó

Irigy vagyok de pozitív értelemben!!!
Pihenjél sokat.Nem lehet egyszerű két gyerekkel most.
Van egy ismerősőm.A felesége most vana 38.hétben.2 hónapja szigorú fekvés és pihenés mert kinyílt a méhszája(csak nem értem,hogy akkor miért nem varrták össze?!).Van egy két éves kislánya...Neki sem lehet egyszerű.

Muszkuru

Ön vizsgálat?!Apa ezt úgy sem engedné,meg.Ő ragaszkodik hozzá,hogy Ő önvizsgáljon meg :wink:

Icus

:shock:
Szerinem is várjál még...
Nem méred a hődet?Ha igen tegyél egy táblát.

Máté nem ment ma bölcsibe...Már tegnap este is láttam rajta,hogy valami nem stimmel.Lefekvés után hányt is egy jó nagyot.Éjszaka semmi,de reggel megint jött a rókarudi.... :cry: most itt alszik mellettem.

málna2162

Helló,lányok,Kata,Gabi köszi és igazatok van....Kata ne haragudj,a te 21 hónapod tényleg sokkal több(lelki szempontból is)mint az én szerény 5 hónapom....Gabi,tudom és én is azt vallom,hogy minden fejben dől el,de ilyenkor amikor valaki babát szeretne valahogy sokkal több anyuka van körülötte,mindig terhes nőket lát....és én egyszerűen nem tudok nem gondolni rá!!!!!De így van,kezdődik egy újabb hónap,elmegyünk a Balcsira 3 napra....szabadok leszünk és ledobjuk a gondokat.....aztán egyszer csak sikerül!!!!Mindenképpen szülni fogok,ezt tudom,addig nem állunk meg,amíg nem sikerül....

szép napot mindenkinek,azt hiszem délután magamba szedek egy kis D-vitamint 8) 8) puszi

Kép Kép
meli1118

Kis_plutó

Ha jól látom 4 nappal a telihold után születtem...És akkor mit csinálok utánna?!Én nem értem :oops:

málna2162

Ezt csinálgatom mostanában...ez egy teljesen natur színű fa kulcstartó szekrényke...volt...de még nincs kész

Kép

málna2162

[quote="málna2162"]K írta:málna2162is_plutó

Ha jól látom 4 nappal a telihold után születtem...És akkor mit csinálok utánna?!Én nem értem :oops:

A második táblában a teliholdnaptárban 2006.Kikeresed ebben a hónapban mikor van telihold, és hozzáadsz 4-et, ez lesz ebben a hónapban a legtermékenyebb napod :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna július 15 a Te napod :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Egy nappal a piri érkezése elött :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :shock:
Akkor ez nem az én napom...

málna2162

júli 29 már jobbnak tűnik,csak egy kicsit odébb van

málna2162

Szia Málna!!!!!
Szegény Máté,nagyon sajnálom!!!Remélem gyorsan meggyógyul!!!

Hát igen,nem görcsölök most megint 3 hétig...én már csak onnan izgulok,amikor felmegy a hő....amikor még "csak" a 2 naponta szexelünk időszak van,azt nagyon élvezem :lol: :lol: :lol:

Apa viszont nagyon szomorú volt ...láttam rajta,nem mondta,de láttam rajta....de nem érdekes....ebben a hónapban is imádjuk egymástminél többször és majd meglátjuk....lehet,hogy csak a hőmet fogom mérni és nem tesztelgetek....igaza van Katának,nem srtesszelek!!!!
Csak jönne már akkor meg,ne csak itt szórakozzon velem :roll: :roll:

Kép Kép
meli1118

Ma megszületett a sógor jelőltem nővérének a kisfia :
Marco Stefanidis 49 cm és 2890 gramm. :D :D

málna2162

Meli

nem írtad a hődet?csináltál táblát?

málna2162

Málna nekem hónapok óta mensi 2. napjára esett ez a nap. Viszont tényleg volt nyálkás folyás is, úgyhogy lehet benne valami :wink: Egyébként meg mensi előtt 1 nappal, miért ne lehetne pé.? azért egy próbát megér.

Meli, már így jobb egy kicsit :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Csak kíváncsiságból megnéztem Máténak a születési dátumával.
Aznap amikor született olyan telihold volt,hogy annál telibb nem is lehetett volna.A táblázat 5 nappal késöbbre jelőli a teliholdat.
:!: :?:

málna2162

Gabi,ezt a telihold-témát nem értem :oops: nekem is számítsd ki!!!!
Málna,a mai hő 36,8fok.A többit nem tudom fejből,mert nem otthonról írok,a füzet meg otthon van a görbém értékeivel!!!!De délután ha lesz időm felteszem!!!Puszi
Ja gratula a kisrokon miatt!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli!
Azért még ne temesd ezt a hónapot.Nekem is ugrált a hőm.37.1-36.8 között :D
És tényleg örülni kell annak,hogy van pé..Tudjátok milyen sokan örülnének annak,ha legalább pé.-jük lenne minden hónapban.
Igaz az,hogy nem jó,ha minden gondolatod e körül forog,de azért szerintem az is fontos,hogy azért elhidd,h.összejöhet :D

Málna!
Jobbulást Máténak.
A szekrénykéd pedig nagyon szép lett :D
Nekünk is jött hajnalban az üzenet,hogy egyik barátunknál megszületett a baba.51cm,és 3kg :D

Kis_Plutó!
Tesódnak elújságoltad az örömhírt?

Hoppá!
Azért nekem nagyon esélyesnek tűnsz te is ebben a hónapban.

Bea!
Jó barátnőzést,azért ha ráérsz,jelentkezz.

Candi!
Tényleg nagyon hiányzol ám :D

Anyusziszi!
Remélem amikor mondta Málna,hogy az egy pete,akkor megpróbáltátok elkapni apával :D :D Akkor neked is minden esélyed meglenne ebben a hónapban :D

KépKép
takido

Meli

Te rajzolod a görbét?Vagy a neten csinálod?

málna2162

Szia Dóri,lehet,hogy igazad van...neked ugrált a hőd???Ezt nem tudtam!!!De van egy kis vil.barna folyásom is már :cry: szóval ez már szerintem mensi lesz :cry: na jó...azt hiszem ma már nem görcsölök tovább ezen,megvárom a végkifejletet!!!!!

Mindenhol baba születik????Ez nagyon termékeny egy időszak :lol:

Candi,holnap már te is itt leszel újra!!!!!Remélem mások is jönnek ma még....

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?