Új privát üzeneted érkezett!

Unique!

Az az igazság, hogy a múlkori nagy meleggel, és most a fogzással járó nyűgivel teljesen felbolydultak a napjaink és az éjszakáink, mert pár napja újra kelünk éjjel is... És ha nyűgöske, van, hogy csak a cici nyugtatja meg, úgyhogy nem 3 óránként szoppant, hanem másfél... Vagy mikor sűrűn szomjas volt a melegben, akkor is sűrűn kérte. Így most az eddig jó kis napirendünknek annyi, mindet úgy csinálunk, ahogy jön, előre tervezni megint nem lehet. De eddig is mindig kialakult valahogy, mot is ki fog!!!
Nem a heti 120 g a kevés, hanem a 280 a sok! Eleinte a Dóri is annyit hízott két hét alatt, amennyi másnak havi normája (fél kilót!), aztán mikor picit leállt akkor én is beijedtem, de a dokinéni megnyugtatott. Meg aztán ha belegondolok, hogy ilyen ütemben hízna mindig, hát gyorsan kis guriga lenne belőle, bár a Dóri igazán nem egy törékeny virágszál most se...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique!

Te miben fagyasztod le a lefejt tejcsit? Vagy nem teszed el?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique! Lányok!

Küldöm a meggyes pitét! Nyissátok az ablakokat!!!

Kép

kacsa14

Iiiiiilyen vagány nőci vagyok:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa!

Összes ablak-ajtó tárva nyitva, annyira várjuk a pitét! Nagyon guszta!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ja, és Kacsa, léccccci a mi adagunk mellé mellékeld a receptet is, köszi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa!
Hát ezt nem kellett volna!!! Totál bezsongtam erre a sütire, ugyanis ez a kedvencem, a kefíres meggyes süti. Anyósom mindig csinál, amikor meglátogatjuk havonta. Még az a szerencse, hogy pénteken megyünk, és nem kell várnom sokáig, hogy ne csak virtuálisan ízlelgessem a kedvencemet. Megőrülök, annyira kívánom. Na jó, behunyom a szememet, és elképzelem, ahogy megérinti az ajkamat, és ahogy betölti az illat a orromat........

Évi77!
Még szerencsére, hogy nem látom élőben Dórikát, mert biztos hogy nem úszná meg egy jó nagy szeretgetés, dögönyözés nélkül. Hogy lehet valaki ennyire édes?!?!?!!!! Mindjárt nekiállok a monitornak, mostmár duplán is okom van rá :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Búcsúzni jöttem :cry: :cry: :cry: Kristóf mellett sajnos képtelen vagyok követni, hogy kivel mi történik a topikban... kb. 10 percre tudom őt egyedül hagyni a szobában, de van, hogy még annyira sem :( A topik pedig (szerencsére) annyira pörög, hogy este már túl fáradt vagyok ahhoz, hogy végig olvassam a napi termést és válaszoljak is mindenkinek :cry: És sajnos van olyan is, hogy napokig be sem kapcsolom a gépet...
Szóval mindenkinek kívánom a legjobbakat, a várandós kismamik vigyázzanak magukra, a többiek pedig remélem mihamarabb bebabásodnak :lol:

Ha vki tartani szeretné velem a kapcsolatot, a babaproject előtt állók babásai c. topikban megtalál, vagy az emil címem: timeakovari@t-online.hu :D

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Én is búcsúzni jöttem.......
de csak mára :)

Timi!
Érthető az indokod. Néha átnézek, csak hogy tudjam, mi van veletek. Minden jót a továbbiakban.
Vendég

Pupy!
Akkor a mai beszámoloval várunk! :wink:

Dido!
Egyszerűen nem is tudom mit mondjak!!Teljesen értetlenül állok a dolgok elött!A clostylt addig ne vedd be egyáltalán amig ugy megnem jönn mint ahogy annak kell mert addig lehet ott bármi vagyis bárki!Szerintem is hivd fel mi hamarabb az orvost!Mondjon valami okosat!

Kanci!
Köszönöm kérdésed most már jobban!Van egy gyogynövényes barátnőm akit már emlitettem nektek és adott egy nagyon jo kenőcsöt amivel dunsztot kellett csinálni minden este és három nap alatt helyrehozta a kezem!Kaptam csukloszoritot gyogyszertárit aminek a közepén egy sin van ami mereven tartja a csuklot!És Solpaflexet kellett még szednem!Most már jol vagyok köszönöm!Örülök,hogy jol sikerült a nyaralásotok!Látom Buborék sem ül a kis babérjain!

Angie!
Köszönöm,egy tündér vagy!Én még Barcelonában nem jártam de Spanyol országot ugy szeretem ahogy van!A férjem teljesen bele van betegedve!Neki a nagybátja is kinn él és pici kora ota rengeteget járt ki!A férjem válogatott futbalista volt és játszott is Spanyolba egy jo pár honapon keresztül(gondolom nem véletlenü)!

Csibe!
Szerintem érdemes az Árkádba bemennetek mert a Zara a H&M és a C&A –ban szerintem gyönyörű és jo áron lehet babaruhákat kapni!De a csajok biztos tudnak még neked mondani többet!

Narco!
Köszönöm szépen!Azért elmentettem mert sajnos nálam is elöszokott fordulni nem egyszer!

Éva!
Örülök,hogy jol vagy!És én is simizem a kis Virág lakot!

Unique!
Hat éve a Medela volt 14 ezer akkor az is elég drágának számitott de szerintem az Avent annyira rá van állva szoptatásra hogy az én véleményem az hogy ők tudják a legjobb gépet kihozni ezen a piacon!Amiket érzel azok a tejmirigyek amik bennt aktiválodnak!Teljesen kifejni nem tudod mert ha megnézed azt hogy az egyiket lefejed és utána a másikat és megint visszatérsz az előző cichez akkor mindig jön belőle tejci!Egyből termelődik!Erre a korházba jöttem rá mert fejtem egyiket másikat utána ujbol és kérdeztés hogy meddig akarok még itt ülni? :evil: Elég egyszer és kész mert sokan várnak a gépre és ha igy haladok estig ülhetünk itt! :evil: Amikor fejsz akkor szépen finoman masszirozni kell a cicidet a bimbo felé hogy minden csatornábol ki tudjon könnyedén jönni a tej mert azért közel sem olyan mint amikor a baba szivja!
És szerintem Laura nagyon szépen gyarapszik nincs okod az aggodalomra!Minden baba más és más!És Laura gyönyörű és egészséges!

Évi!
Jot nevettem a fecskendős sztorin! :lol: És a ceruzás?.....Nagyon jo! :lol: Szerintem ezt senki nem kerülheti el,de megéri!Sajnos mivel az én kisfiam nem szopot ezért nekem a Pesztonka nem volt elég erős!De nálad és Uniquenál is más a felállás,rendesen esznek a lányok!Gyönyörű a kis vadmotoros!

Kacsa!
Nagyon ügyes vagy! :wink:
Nyitottam az ablakot én is! :D

Nomi!
Sok puszi neked!

KépKépKépKép
aniko24

Timika!
Annyira Sajnálom! :cry:
De megértem!
Akkor majd sűrűn átnézünk hogy tudjuk mi van veletek! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!

Meghalt a kisbabám...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Pupy!

ANNYIRA SAJNÁLOM! :cry: :cry: :cry: Bejöttem megnézni, mi újság Veletek és egy ilyen szörnyű dolgot kellett olvasnom! Légy most nagyon erős!!!

Puszi
Zsu
valér

Évi!

Csoda édes ez a kiscsaj!!! :lol:

Zsu
valér

Zsu!

Köszönöm, próbálok, de nem nagyon megy.......
Miért?? Csak ezt tudom kérdezni, nem volt semmi jel,h bármi gond lenne.SEMMI! Se egy pecsét, egy folt, egy görcs, semmi nem utalt arra,h gond lenne. Pedig kellett volna, mert mégcsak 22mm és már majdnem 7 cm-nek kellene lennie.
Nem tudom elhinni, annyira szerettem ezt a babát. Lányok! Nem tudom,h fogom feldolgozni, és majd csak hétfőn veszik ki belőlem, mert a dokim szabin van. (De lehet,h kérnem kellene,h. hamarabb,mert ezt nem tudom elviselni.......

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Pupy!
Drága,egyszerűen nem találom a szavakat amit most irhatnék!
Ez szörnyű!Annyira nagyon sajnálom,hogy nem tudom neked szavakba önteni!Szerintem keress egy másik orvost aki elvégzi a műtétet mert nem szabad olyan sokáig várni!Nem jo se a lelkednek sem a testednek!Annyira vártam hogy gyere....!Ezt egyszerűen nem hiszem el! :cry: :cry: :cry:

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!

Nagyon-nagyon sajnálom :cry: Nem kell erősnek lenned, nyugodtan sírd ki Magad.
Ha úgy érzed kérd, hogy csinálja meg más a műtétet, mert hétfő még majdnem egy hét, és akkor még csak az előkészületeket csinálják meg..., és ez nem jó a lelkednek.
Ha tudok valamiben segíteni...

ditta

dido
dido

Lányok!

Annyira aranyosak vagytok, nekem az is nagy segítség,h. érzem gondoltok rám.... :cry: de sajnos még nem tudom elhinni. Csak ülök itt a gép előtt nézek ki a fejemből, néha elerednek a könnyeim, aztán csend, aztán megint. És folyamatosan kattog az agyam egy kérdésen: MIÉRT??

Valószínűleg meggyőztetek, és gondolom több jó orvos is van aSOTEI-en, és pénteken az UH után megmondom,h csinálják meg...

Nem értem,h ha a 9. héten elhalt (mert a méretei erre utalnak) akkor hogy hordtam ki eddig? És miért nem volt semmi tünet???
Vendég

Pupy!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
narco

Pupy :( :( :(
Nem is tudom, mit írjak... Úgysem tudom szavakkal leírni...
Sírd ki magad, az segít. Meg a párod is biztosan. Ezt nem is értem, hogy történhetett meg... Hiszen már 12 hetes voltál!!!
Ilyenkor nagyon szomorú vagyok én is... Sajnálom... :cry:

Évi :)
Megoldás neve: Medela tejzacskók (10db/csomag), majd mélyhűtő. 3 hónapig lehet eltartani így, utána megy a kukába. Namost az elején lefejtek sorsa pontosan ez. :( Nem baj, a lelkesedésem töretlen, és inkább legyen így, mint hogy kevés legyen...
Szegény Dorcus, a fog jövetel nem könnyű dolog! Ahhoz képest jól tartja magát a képen... :)
Puszi a kis kobakjára! Tündéri kismanó a lányod! :)

Juca :)
Igen, tényleg profik vagyunk! Szerintem a gyerkőcök megnevelnek minket is :) :)
Esetleg új kép Kingáról? vagy sokat kérek??? :roll:
Pocifájás még mindig rulez? :(

Timika :)
Sajnálom, de megértelek... Néha én is kiesek a képből.. :( Találkozunk a másik topicban! :)

Anikó :)
Köszi, szerintem is bevállalom az Avent-et.
Igen, azt tudom, hogy lefele kell masszírozni, szoktam is, néha még akkor is, amikor laura épp szopizik.. Hogy jobb legyen a hatásfok :roll:
Amikor lefejem este/éjjel, akkor olyan löttyedtek, mint anyué volt, amikor arra gondoltam lánykoromban, hogy na ilyet én nem akarok :twisted:
Ja, én is észrevettem 1 óra után, hogy a fejés egy ördögi folyamat :twisted: :twisted: Magamtól kellett rájönnöm :twisted:

Kacsa :)
Ez nem ér.... Összefutott anyál a számban... :evil: Ez nagyon jól néz ki! Receptet én is kaphatnék???

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Pupy!!!
Jaj, Istenem... Ez egyszerűen nem lehet igaz....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem találok szavakat.... :cry: :cry: :cry:

Évi77!
Csoda jó ez a szerkó Dóricicán!!! :D Lenne egy kérdésem Hozzád és Unique-hoz és Jucához (meg szerintem majd még ezer... :D): Ti mindig, minden etetés után következetesen büfiztettek? Mert egy csomószor van olyan, hogy Kende bealszik, és az istennek nem akar büfizni, hiába próbálkozom tíz percen keresztül. Ilyenkor annyit tudok csak csinálni, hogy leteszem, és az oldalára fordítom, hogy ha bukna, akkor ne nyelje vissza. Szerintetek??? Már annyit gondolkodtam ezen, hogy mit csináljak... Amúgy nem eszik mohón, csak sokat... :D

Dido!
Azért én csendben....

Köszönöm mindenkinek a Kende-dicséreteket, átadtam a címzettnek... :D Most ott horpaszt az ágyunkon, miután egész napos cicizést követően végre hajlandó volt elaludni, és most másfél órája alszik. Ma ez ment, hogy cicizés, fél óra alvás, cicizés, egy óra alvás, cicizés, fél óra alvás... De az éjszakát elég jól átvészeltük, még kelteni is kellett egyszer, mert a mellem már épp készült szétdurranni... Csak apa nem aludt, mert ugye szokatlan volt neki, hogy már itthon vagyunk, és a fia minden rezdülésére felébredt, hogy "jaj, csak nincs gond?"... :D

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek, de csak az utolsó két oldalt néztem át. Próbálok újra bekapcsolódni, de szerencsére tényleg nagyon pörög a topik, nem lesz könnyű egy ilyen kis zabagép mellett... Ha majd kialakul a napirendünk egy kicsit, akkor könnyebb dolgom lesz.

Puszilok mindenkit!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Puppy!

Sajog a lelkem. Duplán is, hiszen minden reggel megsimogattam a szememmel a nevedet, hiszen napra egy idősek lettek volna a babáink...
Kegyetlen a sors. Ha tudok segíteni szólj. Próbálj megnyugodni és Isten akaratát lásd benne. A szövettanból kiderül, hogy mi volt az oka és hogy talán jobb is így.
Drága veled vagyunk és itt sírhatsz.
A párod?

Kérlek semiképpen ne várj hétfőig, ártasz vele magadnak fizikailag is és lelkileg is.

Már lassan egy óvodányi angyalka lesz a babáinkból odafenn...
mátra

Pupy!

Brill is sajnálja, este jön ő is. Ha segíteni tud, akkor szívesen találkozik veled.
mátra

Annyira kedvesek vagytok és érzem,h a Ti és a Párom segítségével túl fogok jutni rajta... csak nem tudom,h mikor.
Nekem is rögtön eszembe jutottál drága Mátra! Igen épp egyidősek voltak.
De még mindíg nem értem a testem,h. miért nem jelezte, vagy indult meg a vetélés. Bár most olvastam,h van olyan,h missed abortus, tehát a szervezetben tünetmentesen megy végbe a baba halála és csak az UH-n derül, ki,h már nem él.
Igazatok van és elmegyek pénteken. A sógornőm is azt mondta,h. menjek oda minél hamarabb éhgyomorra és kérjem,h csinálják meg.
Komolyan taliznátok velem?? Annyira aranyosak vagytok.
Most nem megyek egy hétig legalább dolgozni, és akkor jövő héten ahogy ti is ráértek talizzunk.
Annyira szeretlek titeket!!!!!!!!! :cry:
Vendég

Apa? Hát ott volt velem az uh vizsgálaton. Nem értette mikor zokogva rohantam ki a rendelőböl... azóta nem szól semmit... csak megölel...

Kismamik!!
Simizzétek meg kérlek a pocitokat és mindenki babájának küldök sok-sok puszit. Kérlek! Kicsit szeressétek most helyettem is...
Vendég

Pupy!

Persze, hogy találkozunk. Bármikor.
Kérlek, hogy tedd meg az első lépést. Vedd ki a vonalzót. Tudom, hogy nehéz és nagy kérés, és idő kellene hozzá. Saját tapasztalatomból mondom. Vedd ki. Ne lásd. Én a táblából vettem ki saját magam.
Nagyon fogsz sírni, de próbáld megtenni. Kicsikém, lélekben fogom a kezed. Sírok minden hozzászólásodon.
Nagyon szeretünk.
mátra

Pupy!
Igazából Mátra sokkal jobban megfogalmazta azt,amit érzek. Úgy gondolom nekem nincs jogom semmit sem szólni. :cry:
Nagyon sajnállak, és szeretünk téged. Most nagyon szívesen megvígasztalnálak személyesen is, de nekem vana a legkevesebb jogom hozzá. :cry:
De tudd, hogy nagyon sajnálom.... :cry:

Kép
narco

LÁNYOK!
aNNYIRA IZGATOTT VAGYOK, REMEG A KEZEM, NYELEM A KÖNNYEIMET, MERT MOST TESZTELTEM, ÉS ZEBRA VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nEM TUDOM ELHINNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tELJESEN JKIVAGYOK, ANNYIRA BOLDOG VAGYOK, ÉN NEM GONDOLTAM, HOGY EZ ILYEN ÉRZÉS LESZ.MÁR NAPO ÓTA FURÁN ÉREZTEM MAGAM, ÉS MÁR 6 NAPJA KÉSETT.
sZÓVAL MÉG AZÉRT PÉNTEKEN CSINÁLOK EGY TESZTET BOZTOS AMI BOZTOS.
bIOCSI A HIBÁKÉRT.
mÉG JÖVÖK, MOST EZT MEG KELL EMÉSZTENEM.
pUSZI MINDENKINEK.
éS TELJES SZÍVEMBŐL KÍVÁNOM, HOGY MINDENKI MIHAMARABB ÉLJE ÁT EZT AZ ÉRZÉST.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Nárcisz!

Mi, aki veszítettünk már el gyermeket (és azt hiszem mondhatom a többiek nevében is, de ha nem, akkor javítsatok) nem érzünk semmi negatívat azok iránt, akik babát várnak. Ez az egész misztérium. Csak tiszta szívvel, lélekkel lehet rágondolni. A baba az, aki mindent megérez, ott benn. A 9 hónap egy tanulóidő, aminek a végén a kezedbe adnak egy (két) csöppséget. Az utána következő idő pedig attól függ, hogyan töltötték együtt az első 9 hónapot. Mi akiknek ez nem adatik meg, és csak bizonyos időt tölt velünk a babánk és ezt átéljük akár többször is, magunkon kívül nem vádolunk senkit. Fáj, igen az elején fáj, ha látunk pocakos kismamát, vagy kicsi babát. De ez nem az a fájdalom, amit akkor érzünk, amikor bagózó, ittas vagy drogos nőt látunk, akit kiválasztott egy kis angyal, azzal az elhatározással, hogy majd ő megváltoztatja. Ez az igazi fájdalom, az igazságtalanság fájdalma. Hidd el, ha nem esne jól a közelségetek, nem adna reményt, nem tudnánk itt maradni. Pupy is azt írta, hogy simizzétek meg a pocitokat. Ha most melletted lenne, zokogna és ő simogatná meg a tieidet, mintha a sajátja lenne. Ez ad erőt a továbblépéshez. Hogy már nem látom a billentyűzetet a könnyeimtől ( ugye Kacsa, tegnap mondtam, hogy már teszteltük és nem vízálló), az is azért van, mert kicsit magam is sajnálom. Vígasztald és vígaszalja minden pocakos és babás nyugodt szívvel azt, akinek adatott és gyorsan elvétetett, mert ezzel több erőt adsz, mint hinnéd. Ha a kiszáradt, termés nélküli fa mellé egy termő kerül, akkor a másik fában is fel éled valmi kis maradék és esély van rá, hogy ő is életre kel és esetleg termést hoz. Nem jó, ha vak vezet világtalant, mert gyorsan nekimennek a falnak, vagy többször annyi iső alatt teszik meg az útjukat, mintha egy látó vezetné őket.
Juca története, ami nekem erőt ad, főleg, mikor látom a babáját.

Bárki, bármikor kerülhet ilyen helyzetbe, bármelyik oldalon is. Ha mind a két fél tiszta lelkű, akkor nem kell attól tartani, hogy megbátódik azért, mert a másiknak sikerül, ami neki nem. Ahhoz, pedig, hogy a baba jól érezze magát, a harmónia elengedhetetlen.

Ezek az én gondolataim és nem csak Nárcisznak szólnak, hanem mindenkinek, akinek kétsége van. Ha valaki nem ért egyet, javítson ki. Egy biztos, jó itt lenni.
mátra

Úristen!
Csak most olvastam vissza, és látom mi történt Puppyval!Hogy én milyen tahó vagyok!!!!!!!!!!!!!
Ne haragudjatok, főleg Te Puppy.!!!!!!!!!!!!
Igazán sajnálom.Nem is tudok mit mondani.
Most úgy szégyellem magam!!!

Kép
pankaa

Pupy, drága
Végtelenül, kimondhatatlanul sajnálom
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudok mit írni...
Sírd ki magad, ne fojts magadba...
És ne várj jövő hétig...
Sokat gondolok Rád, az esti imámba Téged is bele foglak venni. Mást nem tehetek...sajnos...
De érezd, hogy nem vagy egyedül...

Rolly
rolly

Pankaa!

Isten nem is adhatott volna fényesebb biozonyítékot a szavaimra.
Örülünk neked, és kérlek olvasd el a privit.

Ez az én ajándékom, minden új zebrásnak.
Kép

Kívánok probléma mentes és nyugodt pocakosodást és egészséges kisbabát nektek.
mátra

Mátra,
most már azon is sírok, amit Te írtál...
rolly

Puppy!
Én is nagyon sajnálom! Csak csatlakozni tudok a többiekhez, sírd ki magad, búcsúzatok el a picitől és engedjétek elmenni!

Mátra!
Honnan van ennyi erőd? /Még csak most kerestem vissza a Te történeted ... Sajnálom!/ És ennyi okosságot is honnan tudsz írni? Bármi történik, mindig megtalálod a megfelelő hangot!!! Ezért nagyon becsüllek!!!

Pankaa!
Neked gratula a zebrához!
És nem vagy tahó!!! Ilyen eszedbe ne jusson! Ez sajnos az élet rendje, valakik mennek mások pedig jönnek. Ezért végképp ne legyen lelkiismeret furdalásod!!!

kacsa14

Pankaa,
ne szégyeld magad a Te kitörő örömöd miatt!
Mátra gyönyörűen írta, hogy ez a hír, pont most, pont így isteni bizonyíték. Hogy van remény, hogy a könnyek felszáradnak majd idővel. És hogy mi itt egymásért vagyunk, egymást segítjük, együtt sírunk és együtt örülünk.
Örülök a Te babukádnak és teljes szívemből kívánom neked, hogy boldog kismama és boldog anyuka legyél.

Rolly
rolly

Drága Panna!

Kép

Ezt neked küldöm és tiszta szívemből gratulálok!!
Dehogy vagy tahó, Isten ments!!!!
Az a szeretet ami bennem van a babám iránt, megpróbálom kimeríteni és rátok babásokra és új zebrásokra fordítani. Szeressétek nagyon magzataitokat, és adjatok hálát a JóIstennek! És kiskmamik! Adjatok nekünk is erőt, hogy újra talpra álljunk és teljes lelki békében tudjuk várni a babáinkat. Mert hiszem és tudom, hogy mi nem élhettjük le úgy az életünket, hogy ne legyenek babáink. Hisz ezért születtünk.

És Mátra amit írtál.... én sem láttam (látok) a könnyeimtől.
"Ha a kiszáradt, termés nélküli fa mellé egy termő kerül, akkor a másik fában is fel éled valmi kis maradék és esély van rá, hogy ő is életre kel és esetleg termést hoz. Nem jó, ha vak vezet világtalant, mert gyorsan nekimennek a falnak, vagy többször annyi iső alatt teszik meg az útjukat, mintha egy látó vezetné őket. " Ezt soha nem fogom elfelejteni, adjon ez mindenkinek erőt.

Megyek kicsit odabújok Apához. Vajon benne mi zajlik most?!
Vendég

Mátra!
Még nem tudtam kivenni a vonalzót.... remélem holnap
Vendég

Pupy!
Nem baj kincsem. Majd holnap. A párod melletted áll, bújj hozzá és sirassátok el együtt a kisbabátokat.
mátra

Egy másik topicban februárban 2 babát is elvsztettünk, a 8. héten, nem volt szívhang. Aztán a 3 hónap várakozási idő után mindkét lányzó újra megfogant. És már ismét a 8. héten járnak, most eddig minden rendben velük!

Talán az ő történetük is adhat most egy kis erőt!

kacsa14

Pupy!

Annyira megrázott, amit olvastam, hogy sírva szoptattam Kingát, ő meg a kis eszével nem tudta mi a baj, így elmaradt a hiszti, csak a hasfájással küzdöttünk.
Add ki magadból, ha nem ma , holnap, azután. Csak neked is azt tudom mondani, amit nekem az orvosom, sajnos átlagosan minden negyedik terhességgel baj van. Most magának három egészséges gyerek jön.
Ne keresd az okokat, a miérteket. Nem fejlődött olyan ütemben, ahogyan kellett volna, és egy napon már nem dobogott a szíve. Tedd el a tesztet, gyászold meg, engedd el, és a babádnak majd meséd el, hogy neki is van a mennyben egy testvérőrangyala, aki vigyáz rá. Én ezt ma tettem meg Kingával, mert neki is van őrangyala. Fel a fejjel, imádkozok érted.

tjuca

Pupy! Én is szörnyen sajnálom, ami történt :cry: :cry: :cry: Nem is találok szavakat...

Pankaa :) Szívből gratulálok neked és problémamentes babavárást kívánok! Nekem is hihetetlen érzés volt, mikor zebrás lett a teszt, soha nem fogom elfelejteni... el is tettem a tesztet Kristóf "kincses" dobozába. Július 11-én lesz 1 éve... 8)

Unique :) Írtam neked a másik topikba.

Angie :), Anikó :) Ti is hiányozni fogtok és naná, hogy azért ha bírom, el fogom olvasni, hogy kivel mi történik. :wink: 8)

Puszi

KépKép

KépKép
timika

Ha kincset találok mindig megosztom veletek.

Kép
"...A gyermek szeme tükröt keresett:
a gyermek rám mosolygott s arcát, a kedveset
tükröztem mint kék tó a teli holdat
s ringattam. Valahol angyalok daloltak.
Ó én ráérek. Nincs semmi dolgom itt a Pénzzel.
Nincs semmi dolgom a szerelmi mézzel,
sem a kenyérrel. Ha megharcoltam a bűnnel a harcom:
a tükör tiszta, tiszta gyermek-arcom.
Én tükre vagyok minden mosolynak,
én azért élek, hogy visszamosolyogjak, virágra, lepkére, bokorra, rengetegre,
farkasra, bárányra, szivárványra, fergetegre,
fényre, holdra, csillagokra, szegényekre, gazdagokra,
szenvedésre, vidámságra, jó napokra, rossz napokra,
rózsafára, keresztfára, visszamosolyogjak mindenre,
visszamosolyogjak az Istenre."

(Mécs László: A gyermek játszani akart-részlet)
mátra

Pupy!

Annyira sajnálom, erre nem lehet mit mondani. Biztos, hogy megvan mindennek az oka, hogy miért így történt, csak ne ostorozd magad.
Nézzél előre, hamarosan hosszú fehér ruhában állsz az oltár előtt, oldaladon azzal az emberrel, akit mindennél és mindenkinél jobban szeretsz. Csodálatos élményben lesz részed, próbáld meglátni az elkövetekező időszak pozítiv történéseit, hogy könnyebben elviseld a fájdalmadat. Veled vagyunk és szeretünk. :)

Pankaa!

Boldog vagyok, hogy ilyen örömhírrel jelentkeztél. Örömteli pocakosodást kívánok Neked! :)

Zsúka
zsúka

Mátra!
Ez szép :D

Timika!
Köszi! Én is úgy gondoltam, hogy elteszem!Nem tudnám kidobni, meg nem is lenne jó jel, azt hiszem.

Pupy!
Neked is köszönöm, és kívánom, hogy minél hamarabb rendbejöjjön a lelketek a pároddal.Én is úgy gondolom, hogy ne tartsd vissza az érzéseidet, azt úgysem lehet.Kitartást!

Most megyek aludni, már ha bírok, aztán holnap reggel megyek dokit keresni, és megpróbálom beprotezsálni magam egy UH-ra, mert addig úgysem nyugszok, míg nincs meg, bár tudom, hogy ez még talán korai lesz.

Puszi.

Kép
pankaa

Unique!

Nem semmi a Camponas story. Tenyleg nagyon sok figyelmetlen ember van…
Ami a rossz dolgokat illeti remelem nekem is hamarosan mar csak emlekek lesznek :)

Brill!

Igen! Vannak csodak, es jol teszed, hogy remenykedsz en is ezt teszem!

Mennyi idö utan es milyen vitaminok segitettek nalatok?
Nekünk egy honap mulva kell megismetelni a ferjem sp. vizsgalatat.
Remelem addigra mar job eredmenyei lesznek. :)

Niki!

Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :)

Aniko!

De jo! Nagyon szep helyre mentek Costa Del Sol! Mi is ott voltunk a közelben Torremolinos-ban.
El tudom kepzelni Marcikat, ahogy csomagol, hogy mar indulna otthonrol :D

Pupy!

Nagyon-nagyon sajnalom ami törtent! :cry: :cry: :cry:

Jo ejszakat mindenkinek!

Judit
jucmuc

Panka!

Hadd gratuláljak én is a zebrádhoz. Reméljük, ő jobban kapszkodik. Küldöm neked is a zebrád!
Kép

tjuca

Mindenkinek szép álmokat!

Mátra!

Sok-sok puszi Neked!

Zsúka
zsúka

Szép álmokat mindenkinek.

Kép
mátra

Mátra!
Csodálatos amiket irtál!Amit Nárcisznak azt végig bőgtem!

Panka!
Ez hihetetlen!
Akkor jár neked egy zebra! Kép Teljes szivemből gratulálok!

Jucmuc!
Remélem egy honap mulva már jok lesznek a férjed eredményei!Nagyon drukkolok! Kép

Pupy!
Imádkozom ma érted! Kép Megszakad a szivem egyszerűen!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Pupy!
Nagyon együttérzek Veled! Kép
Amikor Mátra hívott, éreztem a hangján, hogy nagy baj van... (bevallom, Dináékért aggódtam...), azután meghallottam a szörnyűséget, ami Veletek (is) történt... Nem tudok a lelkednek és a szívednek fájdalomcsillapítót adni, de nagyon szívesen segítek, bár tudom, hogy minden segítség kevés ilyenkor... :( :cry: :cry:
Sajnos a műtét nem olyan egyszerű, hogy bemész éhgyomorra és megkéred Őket... Ha nem indul meg spontán a vetélés (ezt Isten lássa lelkemet nem kívánom), akkor befektetnek és mivel még nem szültél, egy éjszaka "tágítás", amikor egy gyógynövénnyel átitatott rudacsakát helyeznek fel... Másnap műtét...
Borzasztó leírni ezeket... :(
Aztán gyógyulni kezd a lelked is! Következőre megmutatjuk a kegyetlen Világnak, hogy sikerülni fog!!!
Mátránál szebben nem lehet megfogalmazni a dolgokat!!!
Veled vagyunk!
Tali részemről is megoldható.

Pankaa!
Gratulálok! Kérlek törd meg végre az Átkot!!! Ránk férne...

Jucmuc!
Nálunk Apánál a második hónapban már "jelentős" javulás volt! :roll: Én a Cinkre esküszom, ezenkívül Maca Vibe, E-vitamin(200mg), C-vitamin(3X500mg)-vitamin meg Andriol (de ez a hormonok rendezésére volt, Nálatok ilyen probléma nincs)
Remélem Nálatok is javulni fog az eredmény!!!

Kicsit nekem is kavarognak a gondolataim, többen is kérdeztétek, mit kaptam a PCO-ra? Mivel inzulinrezisztencia áll fenn... Mercformint (2X500 mg).

Ja, Angie!
Tényleg kicsi a világ...

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?