Köszönjük a dicséreteket !!
Ugye attól nem lehet baja, hogy ekkora. Nem lesz belőle óriás bébi, vagy ilyesmi.
Azt hiszem most jó hülyeséget kérdeztem.
Nikcsi! Korinak, jobbulást!!!
Nusy! Nagyon szépek a lányaid! Az a kendős kép, nagyon vagány.
Cas! A csőrös pohártól azért tartok, mert így sokat nyel mellé, mármint kaja után és pár óra múlva is feljön a tejci, és félre megy. Hát még akkor egy pohárból.
Mi az a cumi zavar? A cumit és a cumis üveget összetéveszti?
Aranyhold! Rendes cumiban a Baby Nova van, azt nagyon szereti.
Hmmc! Van szelepes MAM üvegünk, csak mint írtam, nem tudom melyik a cumi hozzá.
Boglárka! Még nincs időpont, pénteken megyek vérvételre és ha nem sürgős, én még húznám, inkább diétázok.
Köszönöm az invitálást a Talira. Szívesen találkoznék veletek!! Hol szoktatok? Én egyenlőre még bajlódok a babakocsi levitellel a 3.-ról, de lassan belejövök.
Myra! Merre laksz? Itt egy jobb kép rólam, csak a baba nem túl előnyös, azért nem ezt raktam be.
Az AVENTnek az a nullás cumi, amit a fejőhöz adnak? Mert egy szó nincs a fejőn, hogy milyen az a cumi. Mert akkor olyanom van.
Szilvi-Myra! Irigyellek titeket, hogy nem vinnétek egyből orvoshoz a babát.
Mi péntek este kb. 9-10 körül vettük észre, hogy a Laura bal szeme meg van duzzadva vörös és könnyezik, és a kis fején vörös foltok vannak, ami 10perce még nem volt ott. Egyből hívtam a Gyermek Kórházat a Bólyai utcában, azt mondták ha nem lakunk messze, szaladjunk be, mire a beértünk, már semmi nem volt a fején. Kb 20 perc alatt megjártuk, végig aludta, semmit nem vett belőle észre. Utólag, elgondolkodtam, hogy fölösleges volt bemenni, de jót nevettünk, milyenek vagyunk.