Új privát üzeneted érkezett!

Mamacka,
köszi! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
a másodikon is ott volt, amerre fejek :D , arra nyírt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Most aludt el, még jó, hogy van hosszabbítás. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Álmos vagyok már, igazán lőhetnének egy gólt a németek, aztán jóccakát. Ehelyett már megint kihagytak egy helyzetet.
Petra nekem bealudt szopi közben, épp az előbb néztem be, hogy ellenőrizzem, hát igencsak emelgette a fejét. Mi van ma este, hogy nem akarnak aludni???

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Már izgatottak a bholnap miatt ???? 8)

Kép
Kép
Kép
ilba

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mégegyszer neeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép
Kép
Kép
ilba

Na most már tényleg szunya, hisz már ma tali!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Tegnap örömömben majdnem felkeltettem a gyerekeket :lol: :lol: :lol:

Na nem azért,hogy titeket bosszantsalak, de én az olaszoknak szurkoltam, képesek voltak az utolsó 2 percben 2 gólt rúgni, hihetetlen.
Jó, én elfogult vagyok, voltam kint 3 hónapig, körbeutaztuk Itáliát, imádom egy csomó városát, igaz a favorit Firenze és imádom a nyelvet is, mint olasz nyelv, mikor kint voltunk már egész jól elcscsacsogtam az olaszokkal, baromi könnyű megtanulni, kár, hogy azóta annyit felejtetem, hogy nem tudok semmit kinyögni, csa, hogy si, de mindegy.

Mindjárt talizunk hurrá, remélem a Dani ismét alszik vagy fél 10-ig és akkor kibírja a tali idejét. Ja, a páromnak, mondtam, hogy valami nagy fa alá kell elhucolnia minket, és egyből vágta,hogy melyik az. MÉg mondta is, hogy onnan szokták nézni a koncerteket, akik potyáznak. Csak felmásznak rá, aztán belátni, úgyhogy valószínű nem fogok senkit zargatni, hogy merre kell menni. :lol:

Olyan szétszórt vagyok, már most el kéne kezdenem készülődni a talira, mert tuti itthon hagyok valamit.

Pokrócunk az sajnos nincsen:( Vagy majd körülnézek a garázsban, hátha akad...

puszika

Kép
sasha

Sziasztok!

Úgy néz ki, mi is megyünk, ha már ennyien lesznek, nem hagyhatjuk ki.

Ilba,
a weboldal, amit belinkeltél, attól a lánytól már többször vettem játékokat, tőle voltak Benedek első szülinapi ajándékai, s onnan akarok a másodikra is.
van egy másik weboldala is:
http://kep.tar.hu/lui74
ill. a gportálos megjegyezhetőbb változatban:
http://gportal.hu/portal/jatekarzenal/

A gowi márkájú cuccok nagyon jó minőségűek.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!
Hű, látom volt kitartás tegnap este. Én az első félidő után elmentem aludni :oops: De, ahogy hallom joban tudok álmomban szurkolni :wink:
Szonja már alszik, de ha nem kell fel időben akkor lehet mi is egy kicsit késünk és nem érünk oda délre csak majd később. Bevallom, kissé izgulok, mert mostanában szigorúan délután 4 után merészkedünk ki. Remélem nem lesz elviselhetettlen kánikula, mert hazafelé nem szeretném szédelegve vezetni az autót.
Ja, mondtam a páromnak, hogy legközelebb szabira kell mennie talikor, mert milyen dolog az, hogy ő nem tud jönni? :roll:

Kormi, én is megnéztem az általad javasolt oldalt. Én már alig várom, hogy Szonja építsen meg hasonló játékokkal játszon bár, én fajáték mániás vagyok, de tuti lesz mindenféle ha apával beszabadulnak egy játékboltba :D

Olvastam, hogy már most egy csomó tehenet megrongáltak :( Ki érti ezt? Érdekes a kutyapiszkot nem "rongálja" senki a tehenek meg ártanak?! Most elszomorodtam :cry:

N

Kép Kép
natasa1975

Csajok úgy fáj a fejem, hogy az csak na. Már tegnap este is éreztem, de sajnos az alvás se segített, fejfájással ébredtem. Bevettem egy algopyrint, remélem fog hatni, addig is visszafekszem pihizni, hogy du-ra jobban legyek.

Kormi Te mivel mész és mikor? Én még gondolkodom, hogy kisétáljak az 1-es villamosig, vagy metrozzak a Népligetig (aztán valaki csak segít ott a lépcsőn cipekedni).

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka!

Én a Petőfi Csarnokhoz ált. a 4-6 villamos és 70-es troli kombinációt szoktam használni. Annyira fitt nem vagyok, hogy az 1-esig elmásszak gyalog, bár épp holnapra tervezünk egy Lurdy házas kirándulást, de oda is felszállunk a 2 megállóra a villamosra.
A mikor az jó kérdés, mert nekünk aztán bármikor jó, nálunk napirend az nincs, így azon gondolkodtam, hogy megvárjunk-e titeket, vagy menjünk oda délre, nem tudom. De lehet, hogy mégis megyünk korábban, majd visszafele jöhetünk együtt.

Kormi

Kormi

kormi

Lányok (és apukák), jó mulatást mára. Aztán nem szétduhajkodni azt a bizonyos Nagyfát... még szükség lehet rá!

Kép Kép
coolasa

Hali!

Vuka!

Ma délelőtt egyetlen dolgod van, meginni kb 1 liter folyadékot! Az embernek ugyanis nincs megbízható folyadékhiány jelzője. A szomjúságérzet ugyanis nem mindig fedi a valós mértékű folyadékszükségletet. Én szoktam figyelni magamat általában és nagyon jól tudom, hogy vannak olyan napok amikor kb két nap alatt nem iszom meg másfél liter vizet sem és olyankor jön a kőkemény el nem múló fejfájás. Na ilyenkor magamhoz ölelek egy másfél literes üveg ásványvizet és nem eresztem amíg üres nem lesz. Ilyen esetekben kb ugyanolyan hatásos mint az algopirin és ugyanannyi idő alatt hat :wink: Ráadásul nekünk szoptatós anyáknak még több kell a tejtermelés miatt. Egyébként tényleg érdekes, mert arra is rájöttem, hogyha többet iszom több a tejem, de ha már 2 napja elfelejtek inni, akkor a Geri sokkal több ideig van cicin 1-1 alkalommal.
Érdekes ez a dolog. És ilyen melegben tessék vigyázni a kiszáradással. Na nem a gyerekeknél, mert ők sokat isznak a ciciből, meg innen onnan, legalábbis az én gyerekeim még olyanok mint a kacsák, hanem a felnőtteknél gázos. A fejfájás egy kezdődő tünete lehet a kiszáradásnak amit pihenéssel és folyadékkal lehet kúrálni. De elég tud lenni a folyadék.

Na most jól leírtam amit mindenki tud :lol: és nem is biztos, hogy Vukának ezért fáj a feje :shock:

puszi

Kép
sasha

Sasha köszi a jó tanácsot, sajnos van benne igazság, nem nagyon szoktam inni, ezért a dokinéni mindig jól le is szidott. Bár azért én alapból egy fejfájós típus vagyok, mert a vérnyomásom rettentő alacsony, szoktam is szédelegni rendesen.
Felébredt Petra mennem kell.
Nektek jó készülődést!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

IIIIIIIIGEEEEEEEEENNNNNNNNN!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemsokára ébredezik Petike, kajál, összekészülünk és indulunk :) Remélem, megtaláljuk A Nagy Fát :lol: Jó sokan leszünk!

:?: :?: :?: A tali után meg akarjuk nézni Mamacka kiállítását is. Tudja vki mi a pontos cím? Az okés hogy Dráva utca, de tovább :?: :?: :?: Most nem tudok utánakeresni :roll:

Vuka,
igyál!!!!!!!!! Mindig legyen a kezed ügyében egy üveg víz, és akkor nem felejted el. Nálam ez bevált. Nem poharazok meg ilyesmi, hanem velem van az én saját üveg ásványvizem, és állandóan vedelem. Mióta szoptatok, azóta meg pláne! :)

Coolasa,
én nem kívánok Nektek jó szórakozást, csak kitartást :) Mancsbá várja a fordításod :D (előző oldalon írt Neked)

Virágzik a ciklámenem! :lol:

Kép
mancs

Hali,

na már kezdem magam rosszul érezni, hogy mi "csak" ketten jövünk :lol:

úgy volt, hogy jön a barinőm, de lemondta :cry:

A férjem viszont odajön hozzánk :lol:

szegény németek :cry: :cry:

lehet, hogy utáltok majd , de én mostmár a Portugáloknak szurkolok :P

na nemsokára talicska :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Remélem, portugál-olasz döntő lesz. Jobbnál jobb pasik.... Nyamiiiiii! :lol: :lol: :lol:

Megtaláltam a Duna Galériát :lol:

Kép
mancs

Helló Csajok! Jó piknikezést Nektek!

Kép
Puszi: Bálint
UI:Noéminak üzenem, hogyha szurira megy, legyen bátor, nem fog fájni egyáltalán. Nekem anyukám azt mondta, hogy ezt a kis kellemetlenséget, azért kell elviselnem, hogy ne kapjak el semmilyen betegséget. Én tegnap kaptam az elsőt és még mosolyogtam is a doktornénire.

Mamacka,
utólag boldog hófordulót Áronnak. Ha készült fotó, megnéznénk!

Natasa,
én írtam a kineziológusról és szívesen veszem, ha megadod az elérhetőségét, bár ezzel nem akarok Pestig menni. Ő kifejezetten gyerkőcökkel foglalkozik?

szaladnom kell...
ja ma kipróbálom Bálinton a karfiol krémlevest :roll:
:roll:

KépKép
kolmol

Zsófi,
boldog hófordulót kívánok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Hali!
Kolmol, bocsi elfelejtettem, hogy te nem vagy Pösti lakos. Azért idebiggyesztem: Burján Katalin, Dévény féle gyógytornász, kineziológus 30 244 8371. Igen, gyerekekkel foglalkozik és sztem roppant kedves. Ha esetleg vmi kérdésed van sztem még telefonon is válaszol neked.
Nagyon ügyes Bálint, hogy nem sírt!
Sok sikert a karfiolleveshez. Szonja csak a tejet nem szerette (ha én iszom), de már nem rzékeny rá. Kipróbáltam és semmi. Szóval, duplán hajrá a teheneknek!

Mancs, látom a terhesség alatt megnövekedett libidó nálad tartós :D Mákos pasi Mancsbá :lol:

Vuka, nem iszol semmit a vérnyomidra? Ha nem akarsz kávét, teát akkor esetleg próbáld ki a Mate teát az várandósoknak is ajánlott, nincs benne koffein, de valamennyire segít felpörögni :)

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa én nagy fekete tea fogyasztó voltam, még a terhesség alatt is ittam, de most mióta itthon vagyok Petrával, valahogy ez abbamaradt. (a kávét utálom)

Már tűkön ülök, még fél óra, akkor szopiztatom Petrát, aztán én is kajálok, már a mikróba raktam az ebédemet, hogy minél gyorsabban haladjunk. Ja és pelenkáznom is kell a kisasszonyt, ezt néha képes vagyok elfelejteni. Aztán indulhatunk is, de hol van az még!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, ez érdekes,....én nagy kávézó meg teázó voltam, de valahogy nálam is abbamaradt bár, a kávéra most kezdek visszaszokni főleg a korai kelések óta.
Az én lányom még alszik. Készülgetek lassan, pakolászok. Én már betermeltem a saját ebédem :oops:

Kép Kép
natasa1975

Hú új Szonja kép a vonalzón, nagyon aranyos a komoly kiscsajszi :!:
(Már nekem is le kellene cserélni valami normálisabb képre, de lusta vagyok.)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Levente még alszik az erkélyen, Vuka, lehet, hogy mégis később indulok.
Jelentem, egy adag diós-cseresznyés muffin bedobozolva várja a talit!
Kolmol, megírom majd a receptet, nem felejtettem ám el!
Egyébként augusztus nagy részét Kecskeméten tervezem eltölteni, akkor esetleg összefuthatunk.

Jönnek ám a helyzetjelentések Kecskemétről naponta: Benedek már a bilibe kakil este fürcsi előtt, s megtapsolja az eredményt. Kolmol, ha mondjuk a Malom táján összefutsz egy idősebb párral, akik két szirénázó két év körüli egyént tolnak babakocsin, akkor azok a szüleim Benedekkel és Csillával. Mostanában sikítóversenyt szoktak tartani, s az utcán is eljátszák ezt, nagy vigyorokkal.

Kormi

Kormi

kormi

Tisztelt Mancs Dinasztia, hát ha mancsné őnagysága fel nem hívta volna a figyelmem, észre sem vettem volna, hogy munka van.
Akkor íme a ripszropsz összedobott fércmű:
"Márciustól júli elejéig elvetendő. Tedd a kokótablettát (jaj, dehogy, hiszen Mancsbá napraforgót kapott, akkor én fordítom rosszul, csak arra kérnélek még valakit, hogy igazítsa meg a tollakat a hátamon, mert kissé összekócolódtak a nagy szélben….) szóval tedd ezt az akármit egy tálkába, tegyél hozzá 30 ml langyos vizet. (bocsánat, a mértékegységet, meg a „víz” szót nem hagytam ki, csak mert Mr. Mancs ismeri..). Kb 5 perc múlva megtelik, így kapsz kb. 60…öhöm…..napraforgó (ha értitek mire gondolok) alapot, ami már felhasználásra kész. Szórd a magvakat a virágföldre, és enyhén nyomkodd bele. Helyezd a terrakotta cuccot pl egy ablakpárkányra, tegyél egy csészét alá. A földet tartsd nedvesen. Amint a kicsikék 5-6 cm-esre megnőnek, ki lehet őket ültetni egy nagyobb virágtartóba, vagy a balkonra, egy tálba.
Ha mindezt megtetted, a Btk következő törvényi tényállásait merítetted ki… (na jó, ez nincs is a szövegben…)"

Mancs, neked meg ezután tudod melyikünk hiszi el, hogy a ciklámened virágzik... aha, persze...én meg vörldpísz....

Kép Kép
coolasa

Vuka, valójában egy másik képet akartam, de azon hasonlóan feláll Szonja haja mint Petráé. Aztán még azt hiszed utánozunk titeket :D
Kormi, Szonja is durmol még,...

Kép

Kép Kép
natasa1975

Kormi,
augusztusi taliban benne vagyok! Viszonylag ritkán sétálunk a központban, de ha megyünk mindenképpen odafigyelek! :P 8)

KépKép
kolmol

Kolmol, az én anyukám is pont így magyarázta tegnap az oltás.... Üdv, Noémi.

Kép Kép
coolasa

Mancs
Dráva u és a Pannónia sarka!
Örülök, hogy megnézitek!

Sajnos mi sem a talira sem a kiállításra nem tudunk menni... egésznap ügyintézünk, tele a hócipőm... most találtam meg egy levelet ami már túl van a nyolc napos fenyegetésen, hogy azonnal intézkedjünk mertvalami papír hiányzik a gyedhez... most rohangálhatunk egész nap... mikor beadtuk a papírokat akkor azt mondták, hogy a szabad szellemi dolog várhat... no mindegy...
Ráadásul az adóbevallással is baj van... nekem nem megy ez az ügyintézés mizéria teljesen kivagyok... kellene egy titkárnőt rendszeresíteni... és akkor még a lakás is a nyakunkon van... be kell szereznünk vagy nyolc papírt amelyek megszerzéséhez még kell vagy tíz másik.... :( és így tovább... :( Azeladó meg már legszívesebben kitekerné a nyakunkat...

...na jó nem untatlak benneteket jó talit...

Csak még annyit, hogy az lehetséges, hogy a fiamat már a fogacskák gyötrik??? Szegényem nagyon nyűgös, dől a nyál a szájából és rágja a kezét!
A nyáladzásra a kéthetes oltásnál mondta a doktornő, hogy ezt a fogcsírák mocorgása okozza, de azóta egyre durvább szegénykémnek! ...bár az az igazság, hogy sógornőm babája már négy hónaposan két foggal rendelkezett...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamac, sajnálom, hogy így megkeseríti az életeteket a bürokrácia :(
A fogcsírák mocorgását én a 2. hónap végére tenném, de gyereke válogatja. Elképzelhető, hogy fog! A nyálzás annyira nem mérvadó, de ha sírva rág meg esetleg szokatlanul fel-felsír akkor gyanús.
Én tegnap rendeltem meg a borostyánkőláncot Szonjának. Igaz, semmi tud. alapja nincs, de sokan dícsérik és a gyerkőcök nem ismerik a placebót. Szóval, vmi csak van benne.
Jajj, már indulni kellene, de Szonja még alszik. Így tuti nem leszünk az elsők.
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, mi az a borostyánkőlánc? Valami hasonló misztikus vuduszertartás, mint a barázdazárás?

Kép Kép
coolasa

Aha :D Borostyánkőből van (tudod, amolyán sárgás kő, ékszereket gyártanak belőle). Álítólag ha a gyermek hordja akkor segíti a fogzást. Minden szem után csomózzák, hogy biztonságos legyen és elég rövid így nem nagyon tudják rágni a kisdedek.
www.kekpanda.hu
a kulcszó alatt lehet rákeresni. Egyébként azt olvastam, hogy az osztrákoknál minden DM-ben megvásárolható csak mi nem járunk arra.

Szonát most csípte meg a cecelégy amikor már ott kellene lennünk a nagy fa alatt!

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, ha előbb mondtad volna, hozok osztrákiából nektek ilyen csodát...tudod, mostanság megyünk.

Kép Kép
coolasa

Mancsbá, mért nem jelentkezel? Szorgosan locsolod a tudodmit? Nem akarlak elkeseríteni, de 5 perc elteltével még nem lehet mázsákat aratni csupán attól, hogy kigyóbűvölő pillantásokkal nézed...

Kép Kép
coolasa

Coolasa, köszi, kedves vagy, de már megrendeltem. Ilyen kékpandás van az egyik ismerősömnek és hátha ez jobb mint a másik :roll:
Egyébként mi is megyünk majd Sopron mellé augusztusban,....

Az ablak alatt füvet nyírnak és Szonja meg se moccan! Ezt direkt csinálja! :?

Kép Kép
natasa1975

Natasa, nahát milyen anya vagy te, neked semmi sem jó, bármit is csinál a lányod?

Kép Kép
coolasa

Na csáááááá!

Most másolom fel a gépre a 71 db fotót, és még vissza is fogtam magam! :roll:

Pár óra alatt lekicsinyítem, és jövök. :wink:

NAGGGGGGGGGGGGGYON JÓ VOLT MA IS A TALI! Sajnálom Zolit, hogy dolgozott, nem tudja, mi maradt ki az életéből. :cry: Majd legközelebb!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa,
véletlenül benne maradtak a cumiláncok a szatyorban, ívesen a kukába!!!! :lol: Bár Livi szeretett vele játszani, rágcsálta a fehér végét, hátha Szonja is díjazná. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mi még kiugrottunk a reptérre dicsekedni Petikével :lol: NAgyon jók a képek! Ha hazaértünk, Mancsbá is felteszi őket, de rengeteg lett... :)

Pááááá!

Kép
mancs

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: