Sziasztok!
Zsizsik, Espero!Babancs! Migrénesek!
Már tudok mosolyogni rajta!
Quarelin nekem is csak akkor használ, ha még a legelején beveszem. Hideg kólával. Azért nem vehettem be a gyógyszert időben, mert a hülye háziorvosom a lelkemre kötötte, hogy nem szabad szedni, még algopyrint se. Én hülye minek hittem neki!!
Mire elértem a nőgyógyászom (mindenki szült a hidegfrontban), aki fejcsóválva és röhögve mondta, hogy NYUGODTAN szedjem be a quarelint vagy az algopirynt már késő volt. 4 napig feküdtem egyfolytában jeges tasakkal a fejemen, de ilyenkor már nem használ semmi. + itt volt ez a hülye torok-takony...na mindegy, asszem kifele jövök belőle, hagyjuk.
Zsizsik!
nagyon-nagyon sajnálom ami veletek történt! nem is tudok rá mit mondani, erre nem jók a szavak. nem nálad derült ki az Istenhegyis klinika vérvételénél a dolog?
Figyelj a kilókért kösz az őszinteséget, tök jó, hogy nekünk elmondtad...ne aggódj rajtuk, ha egyszerűen beteg az ember, és nincs rendben a hormonrendszere, nem tudsz mit csinálni. DE most jön majd a metformin, és meglásd, rendeződik nálad is ez a dolog!!!!
Áfonya én is gartulálok a recepthez, tök jó, hogy tapossátok nekünk ki az utat!
Okr! Kincs! Csillagfény!
Köszi a gyógyító energiákat!!
Kandika, tegyük be Enikőt Áfonyának a tábliba!
veled mi van csajszi? Most megint closty fog következni?
Vöcsök!
Gyereknevelés nehézségei a gyöpös rokonsággal szemben, én is egyetértek. Én a cukorkát, nyalókát ellenzem, mert rontja a fogakat, azt a gigászi küzdelmet, hogy a csokit is tiltólistára tegyem, nem lehet kivitelezeni. Rágó nem is olyan vészes egyébként, a cukormentes jó a fogakra, fogdokink szerint.
(Rambóka?)
nekem a nagy gondom, hogy a kisfiam nagyon vékony, bármennyit ehet, és mindenki sipítozik (főleg a 120 kilós anyósom és a 100 kilós sógórnőm), hogy úristen, milyen vékony, beteg, mi lesz így vele???
(Az ottani két gyerek, sógórnőm gyerekei erősek, egészségesek ! (=kövérek
)
Néha már apa is kezdené tömni és terrorizálni a kajával, de persze nem hagyom, és emlékeztetem, neki milyen pocakja van, és milyen rossz fogyókúrázni.
de legnagyobb gondom nem is a kaja, hanem az átmásolni szándékozott számítógépes játékok tartalma, filmek nézése, gyilkolós legók ajándékba stb. Sógornőm gyereke 6 évesen végignézte a Gyűrűk Ura 3 részét, anyósom ölében. No comment. Okr ez csak egy szelet anyósból.
na, enni kér a fiam, ez nálunk ritka alkalom, ki is kell használni,
aztán még jövök írok hosszúkat!!!
Ginuska!
nekem sem ment 37 fölé januárban mikor teherbe estem!! ha akarod, kikeresem a ciklus második felének hőadatait!