Új privát üzeneted érkezett!

Meli!!Nem fogod kihányni!!Addigra tudod milyen nagy lesz a POCID?????????

Kép
bea27

Bea,méhen belüli emésztés :shock: :D :lol: Sajna ehez a témához még csak hozzá sem tudok szagolni....MÉG :lol:

Kép Kép
meli1118

Volt ennek a dokinak több olyan válasza, amivel nem értek egyet.
Egyébként sokszor megoldja azzal, hogy keressen fel meddőségi központot, nekem is ezt írta, ha nem esek ebben a hónapban sem teherbe.

Azért van még annyi dolog ezelőtt szerintem.

Pl: a párból mindkét fél kivizsgálása, hormonok stb...
Vendég

Nálunk nincs ennyi vérvétel
16-26-36.héten.
Nekem plusszban azért volt mert az első terheségnél nem megfelelően működött a pajzsmirigyem, és néztek azzal kapcsolatos dolgokat.
a cukrot nálunk adják, és már nem vettek előre vért amikor Krisztivel voltam terhes, csk meg kellett inni azt a löttyöt, és 1 v.2 óra múlva :roll: vették le a vért.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Az a baj,Sziszi,hogy nekik sokkal könnyebb ezt leírni,mint hogy jobban odafigyeljenek....az is igaz,hogy a másik felet is ki kell vizsgáltatni!

Kép Kép
meli1118

Akkor ez az egész tipikusan ahány ház,annyi szokás :lol: én is a MÁV-ba megyek szülni,úgyhogy figyelek rád,Bea!!!Én is így járok majd!!!

Kép Kép
meli1118

A curkosvíznek a a lényege, hogy nem szabad kortyolgatni, hanem egy hajtásra meg kell inni.
A gáz akkor van, ha magas az eredmény, mert akkor 24 órás megfigyelés vasn, két óránkénti vérvétellel. Na az sz@r. N ekemazóta van gondom a vérvétellel, azóta félek, és összemegy a vénám :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na látjátok ahány ház (Kórház)annyi szokás!
Régen Anyu idejében hallgatóztak a Dokik ilyan kis azthiszem fa hallgatóval tölcsérfélével ott lennt a méhüknél!!Igen!!Ingyen tanácsadó a Doki!!Kicsit negativ,sokmindenben eddig nekem sem segitett!!És már többször felajánlotta,hogy menjek el a magánrendelőjébe!!Pénzéhes!! :x

Kép
bea27

Egyébként én nem tudom miért van egyáltalán az a vizsgálat?Elmagyarázza valaki? :oops:

Kép Kép
meli1118

Valami olyasmiért,hogy nem lettél-e addig cukorbeteg,mert olyan is kialakulhat a terhesség alatt!! :( Mert akkor kiirnak azthiszem talán a végéig szigoru diétára!!Ha nem jól irtam ANYUKÁK,akkor javitsatok ki!!

Kép
bea27

Az én dokimhoz eleve a magánrendelésre járok,viszont ha terhes leszek,nem tudom mi lesz,mert annyi vizsgálatért perkálni :?: :!: Az kemény....szóval majd még kiegyezem vele valahogy....

Kép Kép
meli1118

Végre egy valaki rajtam kivűl aki nem FULL milliómos!! :wink:

Kép
bea27

Ja,pedig vállalkozók vagyunk....és hogy utál ezért minket a fél város....de ha milliomos lennék sem tartanám tisztességesnek,hogy kb.80.000-et kifizessek csak a vizsgálatok miatt....és nem beszéltünk még a szülésről!!

Kép Kép
meli1118

Ja-ja!!!!Na csajok!!Elmegyek,kajálni!!Csak nemtudom,hogy reggelizzek,vagy ebédeljek!!Ma nagyon fini kaját hoztak!Valamilyen leves,meg rakottkrumplit!Apa ha hazajön,megyünk ótra,meg hazafele a METRO.-ba kicsit vásárolgatni!!

Kép
bea27

Megkéne keresnem a korongot,hogy megnzzem,hogy milyen vizsgálatok várnak még Rám,és majd nemsokára Rátok! :wink:

Kép
bea27

Szia Bea,jó étvágyat!!!Hova mentek?Ótra??puszi

Kép Kép
meli1118

Én ezt a korongot sem ismerem :oops: nagyon égő??

Kép Kép
meli1118

De idegesitő,hogy kihagyom a betüet!!Olyan béna vagyok!!Csak sajna egyszerre többfele kell figyelnem!!Szóval Fótra megyünk!!

Kép
bea27

A terhesség alatt kialakuló cukorbetegség a babákra veszélyes :(
Tesómnak mind a 2 gyerekkel diétázni kellett, de így is nagyok voltak neki a babák. Lili 4100g, Dani pedig 4300g 38 hétre!
Úgy tudom ezektől a babáktól rögtön vesznek vért, de ezt majd ő pontosítja, ha előkerül.
Egyszer olvastam erről, hogy ha a kismama erre nem figyel oda később a gyereknek származhat ebből problémája, pont a cukorbetegség miatt :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na!Végre,hogy egy tapasztalt Anya is rámerősit!HELYESEBBEN!!! :wink:

Kép
bea27

Bea,értem :lol: Csak gyakorolj,nemsokára annyi felé kell megtanulnod odafigyelni :lol: na puszi,lassan megyek dolgozni!!!!Délután ha lesz időm benézek az üzletből!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Én is lépek!!

Kép
bea27

ja, én nem kényeztetem el anyagilag az orvost :roll: én nem jártam magánrendelésre. Kiszámoltuk, mivel genetikára jártunk folyamatosan 2 hetente kellett volna mennem az elején is, magzatvízvétel után szintén 2 hetente látni akart :roll: A végére kicsit sok lett volna.
Így szüléskor kapott többet, bár hozzáteszem itt elég alacsony "árfolyamok"vannak hozzátok képest.
Itt a magán is 2000-2500 ft.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ez lesz az 500.hozzászólásom!!!!!!Lassan,de biztosan haladok az 1000 felé,hogy megnyerjem a Mexikói utat 8)

Kép Kép
meli1118

Sziszi, és annak magasabbnak kell lennie a 13. napon? Anno Hajnóca nagyon jól leírta, melyik hormon mikor mit csinál, megpróbálom előbogarászni az ezer hozzászólás közül

Bea, neeem, nincs is, örülök, ha majd a lakásunkat kifizetjük…

Gabi, a kétóránkénti vérvételnél mennyit vesznek? És azt nem lehet, hogy beszúrnak egy tűt, és azt használják végig, nem szúrnak mindig újat? Olyan infúziószerűen, csak nem kapsz, hanem adsz?
Azt hiszem, ezt nagyon-nagyon el akarom kerülni
Ha megtudom, hogy terhes vagyok, leszámolok a csokival-cukorral egy időre…

Musz

KépKép
muszkuru

Akkor sziasztok. Én altatnám az ördögfiókámat. Lehet, hogy nekem előbb sikerülne elaludni :roll:
Ráadásul főzni is kéne, hogy apa tudjon enni ha hazajön

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Tényleg, ebédidő :D

Jó étvágyat mindenkinek!

Musz

KépKép
muszkuru

Látjátok milyen kis naiv vagyok??El is hittem volna neked Muszkuru!!
yorsan megkeresem a korongot!!Addig még ittvagyok,mert ittvan az iróasztalom valamelyik fiokjában!

Kép
bea27

Ági ez olyan érdekes, nekem az első terhességgel volt magas a cukrom, pont akkor nem kívántam az édességet. Nagyon ritkán ettem, bezzeg a többivel :wink: :wink:
Tegnap a zselés-cukor ment :roll:
Azt nem is írtam Nektek, hogy múlt héten azzal váltam magamnak gyanússá, hogy gyerekkorom óta nem eszek pirosribizlit, és a múlt héten meg alig győztem enni :oops: :oops: olyan jól esett.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi,ha minden ok,akkor is minimum 10 vizsgálat....ha nem ok,akkor még több...az én dokin szemtelenül megemelte a tarifát 8000-re....na most számoljunk....és ehhez még a 3d uh,meg a pluszköltségek,aztán a szülés.....én jelzem,hogy egyáltalán nem vagyok anyagias,de ami sok,az tényleg sok....én azért vagyok ennél a dokinál,mert TÉNYLEG odafigyel rám....én spóroltam életemben eleget,aztán meg is lett az eredménye....13 éven keresztül 6 nőgyógyász nem vette észre a méhszájsebemet,ami már rosszindulatú hámokkal volt tele....elmentem a mostani dokihoz,aki mondta,hogy jó lenne azonnal műtét,mert lehet,hogy teherbe sem esnék.....megcsináltattam,a sok vizsgálat,kontroll,műtét,gyógyszerek....már 100.000ft-nál járok...ez volt novemberben.....nesze neked spórolás,amit megspóroltam eddig,azt most 3 hónap alatt visszafizettem....szóval minden éremnek két oldala van.....

Kép Kép
meli1118

[quote="muszkuru"]
írta:
muszkuru
Gabi, a kétóránkénti vérvételnél mennyit vesznek? És azt nem lehet, hogy beszúrnak egy tűt, és azt használják végig, nem szúrnak mindig újat? Olyan infúziószerűen, csak nem kapsz, hanem adsz?
Azt hiszem, ezt nagyon-nagyon el akarom kerülni
Ha megtudom, hogy terhes vagyok, leszámolok a csokival-cukorral egy időre…

ha jól emlékszem éhgyomorra annyit vesznek mint normál vérvételkor, mert ha már szúrnak mindent néznek, na az általában 3 üveg.
Utána már mindíg csak 1, de mindíg szúrnak. :cry:
Én akkor sokaltam be, amikor a vákuum szétment ott a harangnál, és ott ment mindenelé a vérem, mire hoztak másik felszerelést :cry: na azóta utálom a vérvételt.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nincs meg!!Már mindenhol megnéztem!!! :evil: Kezdek ideges lenni!!

Kép
bea27

Ági,nem lesz az olyan vészes,ha már ott tartasz úszol az árral,minden jön magától és nem is gondolsz arra,hogy mennyire féltél valamikor :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Gabi,ezt azért lehet,hogy nem kellett volna :lol:

Kép Kép
meli1118

Meli tényleg nem könnyű. Én úgy voltam vele, hogy ugyanúgy odafigyelt rám sőt itt nem kellett annyit várni mint a magánrendeléseken, ott van amikor annyian vannak, hogy 4-5 órát lazán ott ülsz a levegőtlen váróban, brrrrr...
Jól ismertem az aszisztenst is aki vele dolgozik, ő volt, hogy előbb behívott.
Szóval én most is ezt fogom előnyben részesíteni. Így annyi a különbség, hogy nem ő Uh-oz, hanem oda be kell járni a kórházba, de ez meg nem tragédia. viszont pont azokon a napokon rendel amikor uh. is van, ugyhogy minden meg is van egy nap alatt.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

[quote="meli1118"]G írta:meli1118abi,ezt azért lehet,hogy nem kellett volna :lol:

mire gondolsz :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

gyorsan írok még egy üzit, ne ez a sátáni szám maradjon :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Arra,hogy szétfröcskölt a véred....mikor a vakuum kiendedett....Ági azt hiszem kicsit kész volt már az én történetemen!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Tényleg mennem kell!!!!Puszi,majd még jövök!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Bocsi nem olvastam végig most is sok a melóm.

Nektarin!
Nagyon Boldog Szülinapot!

Meli!
Szorítunk!

Kis_plutó!
Gratula gratula nagyon boldog vagyok. Azt kívánom, hogy legyen sok kis párod!

Puszi
Mindenkinek.

Ez a hét húzós így nem tudom mikor jövök.

Arabella!
üdv köztünk!
Nálunk mindenki jó fej volt és lesz.

Kép
nika04

Meli, majd megkérem, hogy mindent altatásban csináljanak...
És csak akkor fogok nézni, ha felébredtem, hogy mi ez a sok vér körülöttem... :shock: :? és akkor majd mondan fogják, hogy á, semmi extra, csak "a vákuum szétment ott a harangnál...", mással is előfordult már... :?

Gabi, lehet, hogy akkor a szervezeted jelzett, hogy elég a cukorból...
A legjobb barátnőm (az ő dokijához járok most) az első terhessége alatt lett cukros, de ő így is nagyon kívánta az édességet, ezért állandóan diétás csokikat meg sütiket vadásztunk mindenhol
szerencsére már jó sok félét lehet kapni (jó sok pénzért...)

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Nika!
De jó, hogy benéztél! Hogy vagytok?
Pont a szurikról értekezünk. Neked mikor kell menned?

Hihi, Bea, ez aranyos volt.
tényleg naív vagy :D :wink:
Nem kell ám mindent elhinni, amit leírnak :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Ez nem lehet igaz.Mikor reggel itt voltam,sehol senki,aztán amíg beugrottam a városba meg megnőtt a forgalom.Remélem most nem egyedül leszek.Bár azt hiszem el tudnék aludni.

Bea!
Ha gondolod,be tudom írni a vizsgálatokat.

Nika!
Jó,hogy benéztél.Írj majd arról is,hogy hogy vagy.Voltál már 12 hetes UH-on,vagy most mész?

Ez a szuri téma úgy látom mindenkinek fájó pontja.

Kis_Plutó!
Azért azon csodálkozom,hogy nálatok csak 3x van vérvétel.
Mindjárt megnézem a papíromat,de nálunk tuti,hogy többször :cry:

KépKép
takido

Na,jó megnyugodtam,nálunk is "csak 4x van(ill.ha a terheléses vércukor vizsgálatnál 2x böknek,akkor 5x).Ebből 1-en már túl vagyunk :)

KépKép
takido

Sziasztok,itt vagyok megint!!!!Olyan kihalt a környék....nincs egy vevő sem....vidítsatok fel....türelmetlen vagyok...nincs kedvem semmihez....

Kép Kép
meli1118

A múlt heti tréning oktatójától kaptam egy kis ajándékot Írországból. A neve: Irish Wishing Stone. Állítólag Írország egy darabja. Egy szép zöld kő :D
Kitaláljátok, mit kívántam? :wink:

Meli, mivel vidíthatnálak fel?
Küldenék virágot, de azt hiszem, van már körülötted egy pár :D
Ismerem ezt az érzést, nekem ilyenkor nyúlgyerek segít, meg szoktuk beszélni az élet nagy kérdéseit :D

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
A kőről jutott eszembe,nem is tudom,hogy ezt elmeséltem-e már nektek.Meghívtak a volt munkahelyemre még áprilisban az ovi 30.szülinapjára.Minden meghívott vendég egy kis fácskát kapott ajándékban,aminek az ágain ásványok voltak.Már messziről kinéztem egyet,és szerencsére senki nem vitte el előlem.A hátuljára rá volt írva,hogy JADE kövecskék díszítik.Itthon utánanéztem a jelentésének.és alig hittem a szememnek,termékenységet jelent.(akkor még nem tudtam,hogy terhes vagyok,pedig már az voltam) MELI!Gondoltatban küldök neked egy ilyen fácskát. :D :D
Arról nem is beszéltél,hogy milyen tesztet használtál.Nézted elég sokáig,nem lett halvány 2.csíkod?

KépKép
takido

Ági,felvidítana,ha kívánhatnék egyet a kövedtől :lol: azt hiszem kimegyek és megbeszélem Edi kutyuval az élet ügyes-bajos dolgait!!!Puszi,nem megyek messzire,írhattok!!!

Kép Kép
meli1118

Meli, csak itt, csak ,most, csak neked:
Kép

megint lelassult a babanet, alig bírtam idevarázsolni medvekomát

Musz

KépKép
muszkuru

Köszi Ági,legalább mosolygok :lol:
Dóri,köszi a Jade-fát is :lol: Csináltam egy Pregnancy-easyt és egy Gabrielt....nem volt még egy halványabb csík.....puszi

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?