Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,a tested ezt a hónapot várta :wink: biztos,hogy van ebben valami....
Te egyébként mivel foglalkoztál,mit dolgoztál,mielőtt a legjobb hivatást választottad??

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!!!

Kis_plutó
GRATULÁLOK!!!!!

ANNYIRA ÖRÜLÖK,HGY EL SEM TUDOM MONDANI!!!!!
VÉGRE MEGTÖRT A JÉG!!!

Kép

málna2162

Jó reggelt!

Meli

Ne keseredj el!!!Addig amíg nincs piri ,még bármi lehet.Ismered a tested,egy pár év alatt megismerted a jelzéseit priri elött...ha most nem érzed akkor ne idegeskegj!
És főleg ne tegyél magadnak szemrehányást a múlt és a gyógyszerek miatt!
Az én anyukám amikor fiatal volt olyan erős fogamzásgátlót szedett(mert uyge csak ez volt Mo.-on),hogy rám 9! évet vártak...és itt vagyok.A tesóm meg hipp-hopp összejött.Ugyhogy fel a fejjel ,meglesz az a baba!!

Hoppá

Hoppá,hát hol jártál eddig?!Nyaraltál?Vagy csak én vagyok figyelmetlen?! :shock:

Nektarin

Mi van veled?

málna2162

Málna Neked is köszi :lol:
Sok kiadó zebra van még :wink: remélem sokan követtek majd.

Meli én állatgondozóként dolgoztam :wink: Már úgy várták, hogy végre visszamenjek, mert tele van a telep nyugdíjassal :)
Nagyon szerettem amúgy ott dolgozni, és amikor Krisztikével terhes lettem még nem is gondoltam arra, hogy akár még egy gyerek beleférne :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Málna,ezért amit most írtál,meg egyébként is NAGYON SZERETLEK!!!!!!!!!!!!!Ostorozom magam fölöslegesen,lehet,hogy tényleg ott lapul bennem valaki!!!Most bőgök...bocs...

Kép Kép
meli1118

Kép

málna2162

Szia Málna, reggel küldtem rivit. Igen, nyaraltam, de csak péntektől-vasárnapig. Előtte meg egyszerűen nem bírtam ideülni a gép elé. hogy írjak is. Mindig közbejött valami. Olvastam pár hozzászólást, de aztán mindig mentem tovább. De azért szomorú vagyok :cry: , hogy csak Takidonak jutottam egyszer eszébe...

Na mindegy, a fő, hogy újra itt vagyok. Ma reggel fél 7-kor keltem, mondtam magamban: irány fel (itt a tetőtérben van a gépem), nézzük meg, mi újság a lányokkal. Aztán pár perc múlva arra ébredtem, hogy elaludtam. Húúú, de értelmesen írtam le..
Na mindegy, szalaldtam, babanet, hurrá... De ezt már ti is láttátok.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Gabi,akkor neked az állatkert,állatpark különösen nagy élmény...ha ennyire szereted őket....egyébként még én sem voltam a maciparkban,de a tesóm igen és nagyon tetszett neki!!!Ha viszel almát,répát,a kezedből esznek a mackók....én biztosan élvezném,mert legjobban a testi kontaktus hat rám...két éve voltunk a Camponában,ahol van rájasimogató...hát a többiek ott toporogtak,hogy induljunk már haza,én meg minden kisgyereket félretolva ujjongva nyomogattam őket :oops: Van felénk Tápiószentmártonban a Kincsem lovaspark,ott van vagy 200 paci,a kétéves unokahúgommal szoktunk menni pacit simogatni...apa meg csak hüledezik,hogy önyékig nyúlunk a lovak szájába....
Jó hosszú lett az élménybeszámolóm :oops:

Kép Kép
meli1118

Meli

Kép

Megyek,mert ma a fogorvossal randizom :?
Pusszancs mindekinek!!

málna2162

Málna,az a táblában nekem van kihagyva?Az a sor Gabi alatt???Ezt a helyet nem szabad kihagynom!! 8)

Kép Kép
meli1118

Nektarin, ha jössz, ha nem NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Na, látom mindenki elment reggelizni, úgyhogy én is lépek. Majd jövök még!

Pussszancs nektek.

Kép

Kép

hoppá

Meli
bizony szeretem az állatokat.
Többnyire a fiaztatón dolgoztam. Imádtam nézni ahogy szopiznak a kismalacok. Olyan aranyosak, néha olyan jókat mosolyogtam rajtuk. Egymás hegyén-hátán, mert náluk megvan melyik bimbó melyik malackáé, és ahogy veszekednek rajta, nagyon arik :lol:

Viszont a tehenektől nagyon félek :oops: Suliba (mezőbe jártam) azért nem mentem 5. oszt-ba gazdaképzőbe, mert tehénfejés alapfeltétel volt az év végi vizsgán :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Háát,a tehénfejés nekem sem menne.....de nekem van még egy kínos vallomásom:nagyon félek a madaraktól,vagyis inkább a baromfiktól.....be sem mernék menni egy baromfiudvarba :oops: kicsi voltam,kb.5,amikor a papáéknál nyaraltam.Nekik volt egy hatalmas baromfiudvaruk,ott voltak szabadon nappal a pipik+a KAKAS!Én ott játszottam mindig,fára másztam,hintáztam,kimentem a szőlőbe krumplibogarat szedni(hja,boldog békeidők :lol: )aztán egyszer a kakas nekemtámadott!Rárepült a hátamra,én hasra estem,bele a tyúkszarba,a kakas meg tépte a hátam,meg a hajam....a papa szegény rohant,elzavart és még aznap levágta a rohadékot...de ez nekem olyan életre szóló"élmény"maradt,hogy azóta is félek és undorodom tőlük,meg a tolltól is....
Ennyi a vallomás!

Kép Kép
meli1118

Kata,gyere vissza pótold be a lemaradást!!!
Eszterke,boldog szülinapot!!!!!!!!Ti már lassan kezdhettek dolgozni a babón,nem?Sok szerencsét hozzá!!!!
Puszi

Kép Kép
meli1118

Gabi,
Nagyon örülök, gratulálok. :lol: :lol: :lol:
Kivert a libabőr rögtön!!!
De jó lenne követni Téged!

Meli, neked még szorítunk mindannyian ++++++++++

Nektarin,
BOLDOG SZÜLINAPOT :!:

Többieknek jó reggelt!
Vendég

Sziszi bővíthető a zebracsordás rész :wink:
Te hanyadik napon tartasz amúgy? Tegnap mit mondott az orvos?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nektarin rég voltál

Én is boldog szülinapot kívánok Neked
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nem voltam tegnap dokinál, mert már nem tudott időpontot adni a magánrendelésre. Sajnos mindig csak hétfőn délután rendel - ami nagyon megnehezíti a dolgokat, ha valami sürgős...
Megtudtam, hogy a körzetes dokim is ő lenne, mert 1 hónapja az SZTK-ban is rendel. Így bejelentkeztem szerda estére...

Amúgy a 21. napon vagyok.
Vendég

Szia Sziszi,jó reggelt!!!!Remélem ez a sok jó kívánság hazatalál hozzám és tényleg lesz bennem babó!!!Már teljesen paranoid vagyok,10 percenként lesek a bugyimba :oops: de nem érzem,hogy meg fog jönni!!!!!!!!!!!!!Azt hiszem ez őrjítőbb,mintha már megjött volna :cry:
Indulok főzni!!Mindenkinek szép napot!!Jövök még!!!

Kép Kép
meli1118

Szép jó reggelt!

Kis_Plutó!
Annyira örültem,mikor olvastalak.Úgylátszik ez a libabőr általános ebben a topikban.Engem is egyből kirázott a hideg.
Azért majd számolj be,hogy apa mit szólt hozzá :D Ha mégegy babát terveznétek,akkor már biztosra tudod,hogy melyik hónapban kell csak próbálkoznotok :D

Meli!
Rajtad a topik szeme.mindenki érted drukkol,és remélem ennek meglesz az eredménye.

Azért elég jól alakul a tábla,szép lassan mindenki a felső sávba kerül,nem tudom,hogy van-e még egy topik,ahol ennyi idő alatt ennyi baba összejött :D

Málna!
Nem irigyellek a fogorvos miatt :cry: Majd gondolok rád.

Hoppá!
Örülök,hogy itt vagy.Nem írtad meg nekünk,hogy te most hol tartasz.
Lenne egy kérdésem.Tudsz Fehérváron egy viszonylag olcsó kismama boltot?
Vagy a plázában van olyan ruhabolt,ahol vannak kismama nadrágok?

Nektarin!
Kép

KépKép
takido

Sziasztok lányok, szép napot mindenkinek,

először is: KIS_PLÚTÓ, ÓRIÁÁÁÁSI GRATULA!!!!Tiszta könnyes lett a szemem, annyira örülök Nektek !!! Végre megint egy kismami !!

Meli, neked is nagggggyon drukkolok, ne emészd magad, az a legrosszabb, csinálj úgy,mintha semmi sem lenne. Hamar eltelik a hét és akkor megint tesztelhetsz ! Addig i: +++++++++++++! És nyugi !!

Bea, milyen hamar eletelik az idő, most néztem ,hogy már a 16. hétben vagy.....őrület, még csak alig egy pár hete jelentetted be, hogy babód lesz....
Figyi, én a MÁV-ban szültem, de nem oda jártam terhestornára. Minden egyébben szívesen segítek, ha kell. Ki a dokid ?

Arabella: szia, jó hogy csatlakozol közénk !! Tudsz feltenni egy képet a kisbabádról ?? Biztos tündéri lehet !!! :lol:

Hoppá: szia, köszi a közösségi zebrát, remélem, nekem is szerencsét hoz majd !!! :wink: Én most pirizek éppen, de csütörtökön megyek a PCO-s dokihoz, és remélem, hamarosan rendben leszek és pocaklakós is leszek...... :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek !!!

Szegény Málna, remélem, nem hentes fogorvosod van.....ha jó fej, akkor a fogorvos is lehet olyan, mint egy kozmetikusi látogatás.... :wink:
zsizsik

Arabella!
Az előbb elfelejtettelek üdvözölni.Gyere csak hozzánk minél többször.Lassan úgyis mindenki babás lesz,ugyhogy hasznát fogjuk venni a tapasztalataidnak.
Kicsit mesélhetnél magadról.pl.mennyi idős vagy,hol dolgoztál,mennyi idő alatt jött össze a baba,milyen volt a szülés,és milyen azóta.szóval ilyesmikről.

KépKép
takido

Milyen jó erre az örömhirre ébredni!!!Plutó!!GRATULÁLOK!!!!!! :lol:
Meli!!Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!Te ugyananbban a cipőben jársz szerintem mint ÉN!!!!Kitartás!!És nem két naponta tesztelgetni ám!!!!!!

Kép
bea27

Zsizsik!A Kisfalvi a Dokim! :lol: Már évek óta,és Én nagyon megvagyok vele elégedve!! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Jaj, rengeteg dolgom, volt, de azért olvastalak Titeket, és izgultam, és nagyon-nagyon gratulálok!!!!
Meli!
Ne izgulj, én 7 napig vártam, vártam, aztán megjött:(, de neked biztos másképp lesz. Drukkolok!
Köszönöm a gratulálciókat:)
Aranyosak vagytok!
Málna!
Beírod nekem a június 25. mint utolsó menstruáció:(
De csak türelem, nagyon szeretném én is, de össze fog az majd jönni:)
Szorítok mindenkinek:)
Puszi lányok, és mégegyszer köszönöm

Amúgy annyira nincs kedvem dolgozni ma, a kollegáim nagyon édesek, kaptam már sok mindent, itt sütiznek nálam:)
Apa este jön értem, megyünk meglepi vacsira:)

Kép
Kép
nektarin

Na MOST ki van itt velem? :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Gabi! nagyon-nagyon örülök és gratulálok! Amikor olvastam, úgy örültem, hogy levegőt is elfelejtettem venni :D

Én túléltem a vérvételt, és egyáltalán nem voltam rosszul :D
Nem tudom, hogy ez apa jelenlétének vagy annak köszönhető, hogy most csak egy fiolával vettek.
Nem is kerülgetett az ájulás, és a fejem sem fáj. Nagyon megkönnyebbültem.

Nektarin, boldog szülinapot és kellemes ünnepi vacsit kívánok nektek estére!

Meli, hallgass Beára, kitartás! A tested jeleiben megbízhatsz, hiszen már 27 éve együtt vagytok :D

Málna, amikor randizol a fogorvossal, azért benéz a szádba is? Jóképű? Hogy vannak a fehér fogaid? Az enyémeket nem szúrta ki senki a fehérítés után, hogy millllyen szép fehérek lettek.
Vagy elég, ha én tudom? :shock:

Köszönjük a táblakarbantartást, egyre szebb, ahogy fogy az alsó régió, és bővül a rózsaszínűek köre :D

Sziszi, én hétfőn megyek vissza a dokihoz, vajon mit fog mondani a számaimra, addigra meglesz a mai szuri eredménye is.
De a te dokid véleményére is kíváncsi vagyok, mert nagyjából hasonló eredményeink jöttek ki :)

Arabella, welcome! Akkor ezek szerint eddig "megfigyelő státuszban" voltál? :D
Írj nekünk a lányodról, engem különösen a khm... fogantatása érdekel 8) :oops:
Terveztétek? Mennyi időt kellett várni rá? Mikor tervezitek a kistesót?

Na eldugultam, de annyira örülök Gabinak, meg hogy nem ájultam el a vérvétel után, hogy alig bírom befogni...

Musz

KépKép
muszkuru

Hát én - ha még nem unsz a tegnapi dumahalom után... :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!!Engem holnap szúrnak meg a csúnya Vámpir nénik!! :twisted:

Kép
bea27

Miért unnálak????Ne "beszélj " hülyeségeket!!

Kép
bea27

Nálam ugyanaz a vámpír néni volt, mint a múltkor, meg is kérdeztem, hogy van a náthája, mert a múltkor alig látott a khm... takonytól...

De már meggyógyult

Mondtam apának, hogyha terhes leszek, számítson rá, hogy mindig kell jönnie velem a szurikra...

Bea, tudod, hogy hányszor csapolnak a 9 hónap alatt?
Csak hogy mire készüljek... :?

Musz

KépKép
muszkuru

Ja!!Holnap bejelentkezek a kismam tornára.És hétfőn,és szerdán fogok járni 14:00tól!!Bár kérni fogják a Nődokim javaslatát!Ami lehet,hogy nem lesz egyszerű,mivel vesz.terhes vagyok!!! :( :( :( :( :(

Kép
bea27

Nem is tudom, talán mert olyan félénk vagyok,
és a múltkorik után már nem is mertem írni a yachtunkról meg a mallorcai nyaralóról... 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Már a múltkor is kérdeztem, és nem válaszoltál :evil:
Miért vagy veszélyeztetett terhes?
Mi alapján mondanak ítéletet?

Musz

KépKép
muszkuru

Azt tudom,hogy az elején volt egy teljes labor vizelettel,aztán nekem volt a Toxos vérvétel,aztán MOST az AFP,huszonakrhányadik héten lesz az a terheléses cukorszint mérés!!(Az nagyon duva!)Két vérvétel egyszerre!A többit mibdjárt megnézem neked a korongomon!!Csak tudnám,hogy hol van!!!!! :roll:

Kép
bea27

Miért durva a terheléses cukor?
Vagy inkább ne akarjam megtudni :?: :!: :?

Musz

KépKép
muszkuru

Menjél már!!Tényleg????Én elhiszem!!Csak győzzetek meg!!Akkor MOTMÁR Te vagy köztünk a leggazdagabb?? :oops:

Kép
bea27

Muszkuru
a Te leleted sokkal jobb, hiszen pl. a progeszteron magasabb volt az 5. napon mint nekem a 13. napon.

Arabella
segítünk ám a baba-ügyekben is. Vagyunk itt páran, akik már szültek (olyan is, aki nem is egyet). Kérdezzél nyugodtan, ha valami nehézség adódóna... Üdv köztünk.

Amúgy nagyon sokan olvasnak ám minket is, sok a szégyenlős ! :lol:
Vendég

Az olyan,hogy bemész reggel a laborba,leveszik a vért!( :evil: ),aztán megitanak veled olyan vizet,ami TISZTA cukor nemtudom hány deka,vagy kaná,vagy mi,de nagyon-nagyon édes,aztán ha jól tudom két órt ülve kell maradnod,de lehet,hogy csak eggyet,és megint megcsapolnak!!
Na!!Hogy hangzik?? :wink:

Kép
bea27

Anyusziszi!!Válaszolt már neked a netdoki???Én is irtam neki pár napja,de SEMMI!!! :(

Kép
bea27

Bea,
szerintem a nődoki javasolni fogja a tornát, csak nem a kismama könyvben. Kérd meg, hogy külön papirt adjon, mint beutaloknal...
Vendég

Bea
Te írtál a mocorgásról 15. héten??? - arra válaszolt már tegnap este.

Netdoki szerint nem cisztát, hanem érett petesejtet láttak a 17. napi UH-on.
Vendég

A terheléses cukornál, Te veszed meg a cukrot a gyógyszertárban recept alapján és beleöntöd 2 dl vízbe, de tehetsz bele citromlevet, akkor olyan mint a jó tömény limonádé.
Én vittem tisztavizet utána, mert ragadt még a fenekem is tőle.... :P
Vendég

Tényleg???De ilyenkor szoktam kapni értesitőt emilben!!Mit irt??

Kép
bea27

Hogy bélmozgás, a babát nem lehet így hallani.
Vendég

Sziasztok,megfőztem!!!Bea,ez a cukros ügy nagyon gány,én tuti ki fogom hányni :x

Szia Ági!!!!Te aztán nagggyon gizda vagy 8) de ha nincs medencéd,amiben lubickolhatsz mehetsz a levesbe :lol: :wink:

Kép Kép
meli1118

A MI kórházunkban nem igy működik!!Ott adnak hozzá minden "kelléket"!!

Kép
bea27

És citromlevet sem lehet beletenni!! :x :x :x :x
Ez szemétség!! :twisted:

Kép
bea27

Na!!!Már készen is vagyok a Doki válaszától!!!Érdekes,mert a könyv is irja ezt,hogy ilyenkor már Igy is lehet hallani!!!Mióta vn a méhemben emésztés?

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?