Új privát üzeneted érkezett!

Ha jobban belegondolok,ANYÓS MÉG MINDIG NEM HIÁNYZIK!!És a mai napig azt hajtogatja a Páromnak,hogy TÖNKRETETTÜK AZ ÉLETÉT!!Mi szemetek!!

Kép
bea27

Lassan lépek,mert van itthon egy kis tennivalóm!!

Kép
bea27

Augusztus 1-től, irány a Napospart 8)

Á, ne aggódj, apa tud magára vigyázni :D :D

Lehet, hogy Máté elért a hisztikorba?
Nemsokára itt a szülinapja :D

Bea, mit csináltál az OTPben meg az önkormányzatnál? Még mindig a hitel?

Musz

KépKép
muszkuru

Upsz, most veszem észre a nagy munkában, hogy lejárt a munkaidőm.
Megyek haza vacsit főzni

Holnap reggel a szurkálóban kezdek, gondoljatok rám, hogy ezúttal könyebben vegyem az akadályt :?

Musz

KépKép
muszkuru

Igen!!Az a fránya hitel!!Járnak le a papirjaink,és azt hosszabbitjuk!A NŐ már ismer az önkormányzatnál!! :x
Az OTP-és nőről nem is beszélve!!Most azt találta ki,hogy vigyünk újabb munkaszerződést!! :x

Kép
bea27

Bea, kitartás.
Nekünk sem volt egyszerű, de a végén meglett, hurrá :D
És most fizethetjük 20 évig a törlesztést, hurrá :evil:

Namostmártényleghazamentem...

Musz

KépKép
muszkuru

Nekünk is ilyen 20 éves lesz!!De legalább már a saját!!
Holnap gyere!!

Kép
bea27

Szia Bea!

Holnap már mész is AFP-re?
Majd én is lemérem a pocim :D

Hoppá!
Ne tünj ám el :!: Inkább mesélj,hogy mi van veled.

KépKép
takido

Nem!!Szerdán megyek!!Veled mi újság,Te sportemeber?? :wink:

Kép
bea27

Na!!Felhivtam a Brendont a 4D-és UH miatt,és aztmondta a néni,hogy a 21.héttől van értelme ennek az egésznak,mert addig mégcsak embrió,és olyan sokmindent nemlehet látni!Még addig nemnagyon tudják megmondani a nemét sem!!Pedig kiakartam előzni a Dokimat,hogy ne Ő közölje,hogy fiú,vagy lány,hanem Én vele!Mindegy!
És 9000Ft ez a játék!Egyébként a barátnőmnek 2 éve 10000Ft volt a hattyúházban!!Utólag hallottam,hogy ez az egyik legdrágább hely! :x
Megint nincs itt senki??

Kép
bea27

Bea!
Én itt vagyok,csk közbe eszembe jutott,hogy a hétre időpontot kell kérnem a dokimtól :D

KépKép
takido

Köszönöm kérdésed jól vagyok.Ami egy kicsit aggaszt,az az,hogy úgy látom,mintha stagnálna a pocim növekedése. :cry:
A 4D-s UH-ról én is azt hallottam,hogy 20.hét után érdemes csak.Nálunk 8000ft-ot hallottam :roll: Mi még azt nem tudjuk eldönteni,hogy akarjuk-e tudni,hogy mi lesz,vagy sem.

KépKép
takido

Mihez????

Kép
bea27

Ja,4 hetente járok hozzá,és legutóbb 11hetesen voltam.Sima vizsgálat,ill.gondolom csak UH lesz.

KépKép
takido

Én 3 hete voltam,de szerdán rá kell kérdeznem az aszisztens nőtől,hogy mikor is menjek UH.ra!!Olyan szivesen meglestem volna a 4D-ésen,akár már MOST!!!

Kép
bea27

18 hetesen,ha meglesz az AFP eredménye mindenképp kell menni Uh-ra

KépKép
takido

Itt vagyok ám,csak gyorsan elküldtük a Picurnak a képeit az állatorvosnak!!
Ki van itt??

Kép
bea27

Elmentem............................... :(
Holnap jövök!! :lol:

Kép
bea27

Én még itt vagyok.

KépKép
takido

Egy kissé lelassult a babanet :cry:

KépKép
takido

Sziasztok!!!Bea,én is a MÁV-ban fogok szülni!!!!!!!!Ki az orvosod????Lehet,hogy ugyanaz,mint nekem??!!!!Az unokatesóm ott szült,mindennel meg volt elégedve!!!Én sem informálódtam még mindenről,majd,ha már arra kerül a sor....szerintem 9000ft nem sok egy ilyen vizsgálatért...egy sima nőgyógyász kér majdnem ennyit!!!
Mindenkinek szép estét!!!!Megyek filmet nézni!!!!Reggel tesztelek,a addig nem jön meg!!!!Majd jelentkezek!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Na megvettem a tesztet, de ma ellenálltam neki. 25-ös érzékenységű, ezért reggelre tartogatom. :lol:

Meli reggelre megy a drukkkkkkk+++++++ :wink: :wink:
Reggel biztos én sem alszom majd 8 óráig :roll: mint ma.

Muszkuru, ez tényleg nem a Te napod volt :wink:

Málna Krisztián nekem is össze-vissza eszik. Most este nem nagyon akart semmit. Csak joghurtot evett, meg kb. 2 harapás vajaskenyeret, mondjuk a szalámi eltünt :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Csajok!Szoritok nektek nagyon a teszt miatt!!De jó is lenne,ha Ti is párban..................!

Kép
bea27

Bocs, hogy csak így kéretlenül-váratlanul..
Tök jó arcok vagytok mind, mindig olvaslak titeket, jó kis csapat ez. Annak örülök, hogy a Cosmo lekoccolt, olyan sznob és újgazdag volt, hogy már fájt. :evil:
Bea, te különösen eredeti vagy, de csípek mindenkit, és hajrá mindenkinek.
A.
arabella

Szia Arabella!
Rólad mgtudhatunk egy kicsit többet :?: :wink:
Te már anyuka vagy, v. kismama, vagy még babaáldás előtt állsz?

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

szia Plútó,

Nekem egy hathetes kislányom van, tehát nem vagyok érintett a topikban jelenleg - lehet majd később egyszer, ha vmikor dolgozunk a másodikon. :roll:
Szóval nem akarok belekotyogni a dolgokba, csak egyszer betévedtem ide véletlenül, és azóta kívülről kukkolok-olvasgatok, mert nagyon szórakoztató a stílusotok. :lol:

Üdv.
A.
arabella

Arabella!!Köszi!!Ez kedves!!De igaziból ITT mindenki aranyos!! :lol: Attól még,hogy neked van már egy babád,nyugodtan jöheetsz id közénk,olyanokat mint én,kiokositani!!!!!!!!!!!Puszi!!!!!Bea

Kép
bea27

Bocs,de közben a macsekom szétharapta a kezemet!! :( :(

Kép
bea27

Sziasztok. Üdv Arabella közöttünk. Mesélj magadról.

Bea, vigyázz a macsekkal. nehogy baj legyen belőle.

Plutó, Meli irány reggel a teszt!!! Drukkolok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ha felébredek, rákattanok a netre, hogy milyen eredmény született!!!

Tudjátok hétvégén Háromfán voltunk peczni. A fiúk fogtak egy 1 kgos pontyot. Volt ám nagy felfordulás.... Éppen egy 80 fős rendezvény -osztálytalálkozó- volt ott a panzióban, tele 5-10 éves gyerekekkel, mindegyik rohant oda halacskát nézni. De aztán visszadobták a tóba, mert ekkora pontyot nem lehet elvinni.

Puszi mindenkinek.
Megyek, bár ma sem voltam túl sokat.

Kata
hoppá

Kata!!(De furcsa igy!!)
Vigyázok!!!!(Mármint a macsekra!)

Kép
bea27

furcsa a Kata??? Inkább csak hoppá néven ismersz, mi?
hoppá

IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: 8)

Kép
bea27

Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet és két gyönyörű csíkom lett :lol: :lol:

Málna táblába 5+1 amíg dokinál nem voltam, addig nem szeretnék vonalzót csinálni, majd írom így, hogy hol tartok :wink:
Dokit pedig jövő hét csütörtökre tervezem.

Meli, várom nagyon Veled mi van :wink: gondolok Rád++++++

Gabi, egy boldog kismami

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Gabi!!!Itt bőgök a gép előtt,de nem az én egy csíkom miatt,hanem ÖRÜLÖK neked!!!!!!!!!!!!Nekem sajna csak egy az a csík,de piri sehol,hő még fenn van....szóval lehet,hogy ez még mindig korai volt....várok még egy-két napot!!!!Annyira gratulálok!!!!!Apa tudja már?Gondolom ma ünnepeltek!! :wink:
Mi ma még nem ...de talán egy pár nap múlva :lol:

Arabellea,sza,gyere máskor is nyugodtan!!!Hogy hívják a kislányod???
Mindenkinek szép napot és puszi

Kép Kép
meli1118

Meli köszönöm :cry: , azért még bízom benne, hogy sikerül csatlakoznod páromnak :wink:
Amikor megcsináltam a tesztet utána felhívtam apát, de pont akkor osztotta ki a műszakot, ugyhogy csak gyorsan gratuláltam neki :lol: , de majd még hívom később.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na, még azt elfelejtettem. Ugye azért nálam a "rutin" már csak megvan, ugyhogy tegnapelőtt este mondtam neki, hogy sztem tuti, hogy baba lesz :lol:
Az azért igaz, hogy ez a babóca igazság szerint márc. elejére jön, viszont halak lesz ő is, mint a tesójai :lol: :lol:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi,remélem együtt leszünk ebben a hónapban!!!!Úgy vágyom már erre a babóra!!!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Mindhárom gyereked halak lesz???Ez aztán nem semmi....hogy tudtátok ezt így összehozni?????Adhatnál valami tuti receptet!!!Hátha nekem is van egy extra termékeny hónapom!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Halak bizony Adri febr. 22, Krisztián febr. 26, babóca, meg márc eleje majd kiderül. Két kalkulátort is csináltam 2 külön eredmény jött ki. ha meg belehúz még febr.-i is lehet ő is :lol: :lol: :lol:

Ui. az első babánk is febr.-i lett volna ő 14. én született volna :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Mondom én,hogy tudtok ti valamit :lol: Lehet,hogy csak beszélnem kell egy asztrológussal!!!!Fáj a derekam...remélem nem a piri jelez,hanem a tegnapi gazolástól van :shock: puszi

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt, Plutó, gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még mindig ráz a hideg, annyira örülök!!!!

Meli, még nálad is ott a remény!!! Kitartás!!! A Beáéknak is csak később mutatta ki, ne keseredj el!!!

Puszi nektek!!

Kata
hoppá

Szia Kata,köszi!!!!Én is ebben bízok!!!Halskodtatok a hétvégén!???Arrafelé nem volt rossz az idő?Itt is és a Tiszánál is esett :cry: mi meg úgy voltunk strandon :roll: Szép napot neked!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Igen, fogtunk pár halat, de végig fújt a szél (én pedig "nyár van, minek hosszú gatya?" felkiáltásal alig vittem meleg cuccot), vasárnap eső is volt, de így is istenien éreztük magunkat. Pihentünk, nyugi volt, hallgattuk a csendet. Nem vagyok az a csendben ülő típus, de most nagyon jól esett csak pihenni, és hallgatni az igaz csendet!

Szóval , lányok, nagyon drukkoltam nektek. Meli, tuti ott a babó a pocidban, csak még-még idő kell neki, hogy megmutatkozzon!!!

Plutó, te meg egyszerűen varázsló vagy, hogy minden gyerkőcöt febr-márciusra időzítettél!! Mégegyszer nagyn gratulálok! Ja, s szeretnénk hallani a titkot, mikor mit kell csinálni, hogy így legyen :D (mármint gondolom, tudod miről beszélek!!) Kell-e fejen állni :lol: vagy hasonlót???
hoppá

Köszi Kata!!!Csak varázsolni kellene már még egy csíkot is a tesztre!!Majd Gabinak szólunk,elintézi :lol: puszi

Kép Kép
meli1118

Meli, ezt küldöm neked! (remélem sikerült feltennem)

Kép
hoppá

Van itthon mégegy tesztem,úgy gondoltam azzal már várok péntekig,ha addig marad a hő és nem jön a ribanc piros,akkor megcsinálom....Hogy fogom kibírni??!!??Akkor leszek a 36.cn-n!

Kép Kép
meli1118

Bocs lányok, minde még-babátlannak küldöm zebrikét!!

kata
hoppá

Igen,itt van....szép...jó lenne!!!!Köszi

Kép Kép
meli1118

Hoppá,
hát én ebben a hónapban nem bíztam benne, hogy sikerül. :wink:
A középidő környéke úgy jött össze, hogy ami most ugye szerencsés előbb volt pé-m. 14.napon előtte való nap voltunk együtt, és utána vagy 5 napig nem. Akkor volt a céges buli is, azon a héten.
Én nem csináltam most semmilyen tornát, annyi, hogy akció után pihiztem legalább egy fél órát.
Új póz sem volt :oops:
Ha igaza van Melinek akkor ebben az időszakban extrán termékeny vagyok :oops:
Nekem ez volt az utolsó próbálkozós hónap. Ha most nem sikerül, tavasszal mentem volna vissza dolgozni, és talán jövő télen ujra előkerült volna a téma.
Sikerült megnyugodnom, meg mivel eddig minden terhességem rögtön sikerült, úgy el is döntöttem, hogy biztos valami nem stimmel. Tényleg igaz az, hogy a görcsös akarat nem tesz jót.
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Milyen ironikus:néhány éve úgy vártuka pirost,mint a messiást....tényleg igaz a mondás,hogy egy nő két dologért mindent megtesz:hogy ne legyen terhes,meg hogy terhes lehessen.......Csak hát az első sokkal könnyebben ment és ilyenkor gondolkodom el rajta,hogy szedtem a gyógyszert évekig,mert akkor nem lett volna szerencsés,ha babás maradok,aztán most meg isszuk a levét :cry: na de nem kesergek,még van remény....puszi

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?