Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
küldtél nemrég egy videót, amin Beni zenét hallgat Apucikájával. Azt a hanghordozót szeretném megvenni Livinek, mi vóóót az? Valami báránykákról énekeltek éppen, ha jól hallottam gyerekek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!

Vuka, jelentem, mi edzettünk vasárnapra egy kicsit a Margitszigeten. :D
Íme képekben:
Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép
Kép
Kép
ilba

Hűűű, ez az oldal nagyon jó! Nézzétek meg lányok! Csak az a baj, hogy nem lehet letölteni. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Beni tündér vagy!

Ezt nem hagyhattam ki:
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na du. megjártuk az OTP-t. Petrára nagyon büszke vagyok, mert csöndes volt. Fél hattól 6-ig álltunk a sorban és Ő csak mosolygott. Aztán sorra kerültem, na akkor adott egy kis hangot, de aztán felültettem a pultra és kibírta a háromnegyed órát megint csöndben. Imádom a gyors ügyintézést. :evil: A végére odaért apa, és segített (Ő a Pannon-nál volt közben reklamálni).

Na megyek, mert vacsi van és már éhen halok.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Petike ma nagyon nyűgös volt, egész nap nem aludt, úgyhogy Mancs ma nem igazán tudott benézni :(

Ilba, Gabuska
azért látjuk ám, hogy itt valami nagy dolog van kialakulóban :oops: 8) Petikének mondtam is, hogy ez a hajó már elment :)

Ja, igen, a reggeli finom volt :) hogy 11-kor :?: nos, Petike 9 után ébredt, így Manccsal alkalmazkodtunk hozzá :) Ti amúgy nem reggelit vettetek? :twisted:

Olvastam, hogy Mancs felvetette a talin való részvételem esetlegesen zavaró oldalát. Én alapból arra gondoltam, hogy nem akarok zavarni amúgy se, úgyhogy sztem elviszem őket és lelépek, aztán értük megyek. Meg a személyes találkozáskor olyan zavarba kerülök :oops: :roll: :oops: :roll: , mert egyrészről ismerjük egymást, de még sosem találkoztunk, és akkor most mancsbá vagyok vagy S. Péter nagykorú, meg izé, na, értitek :?: :!: :idea: a sok kedves anyuka közt egy apuka, aki gyermekét Zsírfejkének és Tokakingnek becézgeti....

legfeljebb addig úszok egyet a szecskába, vagy meglátogatom a kedvenc sasomat az állatkertbe, esetleg beállok vattacukrot árulni....

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá,
örülök, hogy találkoztunk, már csak a Kismanccsal kell találkoznom és kipipálhatom a Schneider családot! :lol: Bár őt láttam már mínusz 1 hónapos korában egy farmer tunika alatt. :wink:

Ha jönnek Natasáék is a talira, akkor egész végig háttal fogsz ülni! :twisted: :twisted: :twisted:
Bocsi, de ezt sem hagyhattam ki! Csak azért mertem, mert Natasa írta.
Mi lenne, ha Petike udvarolna egy kicsit Szonjának, akkor biztos nem az evésen fog járni az esze. :wink:

Ja, a kedves becézésekről meg annyit, hogy én büdöskének hívom Livit.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba akartam már kérdezni, hogy miként volt az a találka Klinsmannal???????????????? (Irigy vagyok)
Egyébként, ha nem jöttetek volna rá én is a németeknek drukkolok.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Én is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Végre idejutok... Ma Petike egész nap össz-vissz fél órát aludt. Este 1/4 6-tól 3/4 6-ig, úgyhogy kész vagyok. SEMMIT nem tudtam mellette csinálni, mert ha kimentem a szobából, egyből kajabált :shock: Amikor eljött az alvás ideje, persze nyűgös volt, de nem aludt, hanem ordított, mint az állat :shock: Mostmár alszik. Elmaradt a nagykádban fürdés is :cry: de holnap mindenképp bepótoljuk.

Ilba,
kivel voltatok a Szigeten? Már régesrég akartam mondani, hogy ahhoz képest, hogy utálod a piros színt... jó színű a babakocsi! :lol: :mrgreen:

Gabi,
aha, fincsi volt a reggeli, Kaiseres sajtos baguette, meg kakaós csiga :lol: Mancsbá nagy örömmel mesélte, hogy találkoztatok, és Livicsek milyen ari volt, hogy integetett neki :) Milyen fiatal védőnénitek van! Azt hittem, vmelyik barátnéd volt látogatóban.
Rózsaszín pingvin?!?!?! :lol: :shock:

Kolmol,
hol műtötték Bálintot? Szegénykét nagyon megviselte? És Téged? Mennyi ideig volt kórházban?

Köszi mindenkinek a refluxos infót! Mostmár legalább pontosan tudom, mi az.

Kép
mancs

Én nem.

Kép
mancs

Gabi,
Mbá nagyon el van ájulva Livicsektől... :)

Kép
mancs

Mancs,
kakaós csiga meg sajtos baguette nincs a 18 kerben? :twisted: :twisted: :twisted:

Ez kedves Tőle, Livicsek meg meg volt illetődve, csak nézett bambán. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska
Én is örülök, hogy találkoztunk, legalább mostantól tudod, hogy honnan vagyok ismerős :lol: "ja igen, ez az ember lehetett a kék Suzukiban, amiből épp a Rolling Stones blues üvöltött" :idea: amúgy ismét előjött az Orczy-kertes feeling, amikor is hirtelen (és tőlem idegen módon) zavarba kerültem (ahogy az előbb írtam, most ismerősismegnemis), de ez biztos elmúlik, mire a gyerekeink (Büdöske és Zsírfej, na meg a többiek) a nyugdíjas babanetes talinkat szervezik (és persze röhögnek az elavult worldwideweben :twisted: )

Hol van Coolasa :?: :?: És ha épp most üdvözölné a Bodrogi Feri :?: :?:

Megyek vissza a reptérre mindjárt (kollegína szabin, kicsit helyettesítem), ha időm is lesz, teszek fel képeket.

Kép
Kép
mancsbá

Gabuska
Olyan jó nincs, mint a kájzeres, bár mostanában kisebb lett :evil: persze az ára nem... a kakajóscsiga is jobb, mint az itteni, pedig párszáz méteres körzetben 2 pékség is van (a kivánós Mancs képes volt leszállni a villamosról, hogy sajtos baguettet egyen, de volt, hogy rápacsált, mert nem volt :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:

Kép
Kép
mancsbá

rámicsinált?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Egyébként meg kakaóscsigát reggelizni tök dedóóóóóóóóóóóóóós! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

finoman fogalmaztam: ráb****ott :)

még hogy dedóóóóóós :?: :?:

ezt neked :twisted: :twisted:
Kép

amúgy is mi mézes-mustáros csirkét ettünk bebebeeeee :twisted: :twisted: (nem is)

Kép
Kép
mancsbá

na 1-2 kép (már munkából) :evil:

ökölrágás közben...
Kép

figyelem a vakut (nem, nem vukát, vakut)
Kép

ilyen az, amikor apa hazajön, anya csendre inti, mondván én alszom, de közben kisodródtam mint Takuma Szato, tevebarátot az ágy alá hajítottam, és csndben kussolva nézelődök a szobában, mintha először látnám
Kép

Kép
Kép
mancsbá

méég 1-2 privát kép:

ezzel jött a Bushbácsi
Kép

nemrég írtam, hogy ősszel mi is felújítottunk egy részt.
na ilyen volt a fürdőszoba, miután (miközben) faterral kezelésbe vettük
Kép
Kép

nem találom a képeket, amiket kész állapotában csináltam :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá: Ja! BF-nek puszi, ha összefutnál vele a reptéren. Könnyen felismered, 2 füle van és 1 orra. Bezony. Jellegzetes figura, el sem lehet téveszteni.

Kép Kép
coolasa

Az én férjuram igencsak vicces kedvében van :lol: :lol: :lol: A mézes-mustáros csirkét meg sem enné. Na nem az íze végett, hanem mert feltételezi, hogy tejszínes. És azt úúútááálja! :twisted:

Gabi,
nem mondod, hogy ot laktok egy köpésre a Kaisertől, és még nem kóstoltátok a sajtos baguettet :?: :?: :?: Isteni!!! Tényleg volt olyan, hogy nagy pocakkal voltam vhol, és már előre ráállt az agyam és persze a gyomrom is, hogy hazafelé leszállok a viliről és veszek, erre nem volt :evil: :evil: :evil: Gondolhatod! Persze megajándékozam magam más finomsággal. Uhh, nem is beszélek kajáról, mert megéheztem.
Livicseknek nagyon jól áll a kis elcsatolt haj! Olyan édi, gyönyörködöm ám benne! :D
A mostani vonalzója a legjobb az eddigiek közül :D

Kép
mancs

Jó estét!

Hűűű de jó sokan leszünk a talin! Már várom! :P

Szóval kimentünk az usziba ma, körbemutiztuk Benit, aztán elmentünk az állatkertbe, aztán meg megejtettük az első hintázást is. :D
Jó idő volt, remélem szerdán is az lesz.

Sajtine, Natasa,
Nálunk a nagynéni fogorvos, de így is mindig nagyon győzködnöm kell magam, hogy elmenjek hozzá. Benit viszont úgy akarom nevelni, hogy rendszeresen elmegyünk hozzá, hogy megkuksizza a fogunkat.
Márha lesz valamikor. :shock:

Rendeltem új habtapikat, ma el is ment érte András. Számos. És 850Ft/10db volt. :)

Kormi,
Pelust az állatkertben lehet kapni jó áron??? Nem értem … :oops:

Bubek,
Ezt a hacukát Te varrtad? Állat! :lol:

Gabi,
Milyen fiatal a védőnéni.
Ti is a Szigeten hintáztatok?

Mancsbá,
Ahogy mondod! El bizony! :D :D :D

Vuka,
Sétáltam Münchenben az Olympiacentrumban és ott játszott még akkor a Bayern München és pont jött a csapat és szálltak fel a buszra. Én meg mint egy idióta meredten álltam és néztem. Aztán persze ők is néztek (mi baja ennek???) és kiböktem egy Hallo-t és a Klinsi visszaköszönt!!! Néha napján ezt úgy mesélem, hogy BESZÉLGETTÜNK! :lol:

Mancs,
Csak mi voltunk 3an.
Tényleg utálom a pirosat, de nagyon, de a babakocsi teccik.
Jók a kisMancs képek!

Na, végeztem a fejéssel, megyek aludni.

U.i.: a Dentinoxot hogy csináljátok? Próbáltam szopi után most bedörzsölni, de felébredt, elkezdett öklendezni, mert persze nyalogatta az ínyjét. Alig bírtam elaltatni utána.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba azért lehet az állatkertben kedvezményesen pelenkát venni, mert júni 9-én Libero nap lesz. Erre kapod a meghívót Kormitól. A Libero ekkor az állatkertben különböző gyerekprogramokat tart és mellette pelenkát is árul (meg Humana bébivizet).

Mancsbá mi az, hogy Petike a vakut figyeli és nem Vukát???!!! Kinyitottam a Babanetet és szembenézet velem az úrfi. Szóval igencsak bámult, bár lehet, hogy mégsem engem a szép kis hálóingemben, hanem az ölemben levő Petrát :?: :idea:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ja a Kaisers-es péksütiket annyira imádom. Amikor még Újpestre jártam dolgozni, akkor a munkahelyem mellett volt egy Kaisers és szinte minden reggel ott kezdtem, nem mintha nem találkoztam volna egy kollégámmal sem :) . Ez most nagyon hiányzik, mert akkora volt ott a választék, hogy az csak na és az árak is egész jók voltak, mindig volt valami akciós is. Mostanában néha eljutok a Ny-inál lévő Kaisers-be, de az elég pocsék, kicsi a választék nagyon.
Hú de rossz nosztalgiázni, mert most mit is reggelizzek????????? Éhes lettem igencsak!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Ilba, Sasha,
meghívókat tegnap reggel borítékoltam, a párom kezébe nyomtam, hogy postázza, ő meg erre este visszahozta. Hogy nem járt postán... Ma második nekifutás....

Még az is lehet, hogy mi is megyünk a talira. Csak azt nem tudom még, merre, melyek azok a közlekedési eszközök, amire fel tudk szállni ezzel a batárral.

Vuka,
te merre mégy? Nagyon gondolkodóban vagyok am, hogy ma menni kellene tornára. Csak épp alig mozgok megint a hátamtól. Reggeliről meg még ne tessék beszélni, most szopogattam el egy extra nagy adag homeós bogyót, s ugye egy darabig még nuku kaja...

Bubek,
nem lettem végül fizikus, a 6. félévnél otthagytam. Utána nem lettem programtervező matematikus sem, ama diplomához már csak 3 vizsga meg 2 szakdoli hiányzott volna, de végül kirúgtak az egyetemről. Szal nekem semmi végzettségem... De a párom az kisérleti részecskefizikus, fönn dolgozik Csillebércen.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok,

nálunk minden a francba van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kosz, por dógozunk, dógozunk :lol: :lol:

De jó lesz ha vége lesz a felújításnak

Ilba,
azonnal mondd meg, hogy honnan szereztél számos habtapit!!!!!!
de remélem nem a kicsi fajta, mert az volt a Praktikerbe, ill. lehet, hogy számos volt vagy betűs nemistom' olyan bizonytalan vagyok Vágó úr

Bubek,
köszike, de én is kocsival megyek, mert nem tudom mikor indulok és mikor jövök el onnan.
Mester emberektől függ.

Kolmol,
inkább Natasára bízom, hogy elmondja mi az a barázda zárás.
Én csak hallottam róla, és nagyon tetszett a gondolat

Gabuska,
Nektek milyen helyes a védőnőtök.
Látnád a mienket.
Megigérte, hogy júniusban jön, hogy elvigye a mérleget, na azóta is jön.....
kötsöööögggg!!!!!!

Ilba,
én a dentinoxot az ujjamra teszem és bekenem alul is és felül is az ínyét.
Először én a fültisztítóval bohóckodtam, de aztán rájöttem, hogy az ujjammal jobban megy a dolog.

nya megyek a dógómra :lol:

Kép

Kép
sajtine

Van olyan dolog, amire csak a fiúk képesek. Szerintem még egy csaj sem pisilte képen saját magát. Leventének 5 perce sikerült.

Kormi

kormi

Sziasztok!
Mancsbá, ne hagyd magad megfélemlíteni! Ellenben ha szonját nem kötik le a látvány akkor tényleg sokat fog szopizni :D De, megoldjuk! Én már immun vagyok mindenre, csak szülés előtt voltam érzékeny az ilyesmire. Ha most is az lennék akkor ki se mernék menni a jelenlegi állapotomban az utcára :oops:
Gabus, én meg még azt hittem, hogy a mi védőnénink fiatal?! Nekem is tetszik Gabus legújabb vonalzója!
Coolasa, nem felejtettem el az internetes céget csak nem emlékszem pontosan a nevére és most segítséget várok, de még nem kaptam. Türelem címet terem!
Fáj, tutira Szonjának a fogkibújás, de annyira nem, hogy lzas legyen vagy fosikás esetleg végig bömbizze a fél napot. Vagy csak simán mazochista?!
Bubek, hogy érted azt, hogy mennyire vagyok bioszos? :shock: Iskolailag vagy érzelmileg, tudásilag, vagy mi? Bocsi, de nem értem :roll:
Ilba, én még ébrenléti állapotban dörzsölgetném be az ínybe a Dentinox-ot. Megjegyzem ez abszolut elméltei tanács mert bár tegnap óta a gél a fiókban figyel még nem alkalmaztuk. A homeós bogyókat sem.

Mézes mustáros,....egyszer ettem, de szerintem hányás íze van :?

Kicsit rendbe rakom a lakást, mert hozzán ma jön a védőnő.

Kép Kép
natasa1975

Ilba,
a dentinox nehéz ügy (legalábbis nekem :oops: ). Az alsó ínyére nem is tudtam rákenni, mert lenyalta az ujjamról mielőtt feleszméltem, a felső már könnyebb, de akkor is nagyon gyorsnak kell lennem, mert ő is öklendezik tőle. Viszont ha sikerül bedörzsölni, akkor nagyon hatékony. Olvastam a korosztályosban, hogy van, aki a rágókát keni be vele.

A vonalzót azé cseréltem le, mert ez a tickerfactory nem írja a napokat, csak a heteket. :evil:

Védőnővel tényleg nagy szerencsénk van. Egy baj van, hogy sosem előre megbeszélt napon jön, hanem váratlanul és általában 12 körül. Szerintem azért nem szól előre, hogy mikor várható, hogy lássa a valós viszonyokat, ne legyen idő kitakarítani és lemosni a gyerekről a kecsáááápot! :lol:
Sokat játszik is Livicsekkel, biztosan ilyenkor figyeli meg, hogy csinálja-e a korának megfelelő dolgokat.

Petike nagyon cukor és NAGYON ANYJA!!!!!!! :wink:
Még nem kóstoltam a Kaiser's-es péksütiket, nekem elég volt a 12 év iskola alatt belőlük. Nem a Kaiser's-esből, úgy zu zammen.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kormi én a terveimbe vettem, hogy megyek ma tornára, remélem Petra is így gondolja és nem akarja valami alvással megint meghiúsítani ezen programomat. Szóval ha akarod találkozhatunk és akár a holnapi taliról is dumcsizhatunk, hogy miként menjünk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa, szerintem a mézes mustáros kimondottan finom!! Persze nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy ezt egy olyan nőci állítja, aki mindjárt megy extatikus arccal töpörtyűkrémet reggelizni.

Kormi, ezen az önlocsolós akción jót nevettem. Aztán rájöttem, hogy nyilván azért, mert nem az én gyermekem szórakoztat minket ilyesmivel kora reggel. Szóval részvétem. Vagy nem? Most én sem vagyok ebben teljesen biztos, Vágó úr.

Ilba, a Klinsi meg lehet hogy úgy meséli ezt a sztorit haveri körben, hogy "képzeljétek, egyszer találkoztam teljesen véletlenül azzal a helyes kézis lánnyal, tudjátok melyikkel, és rámnézett!!!!"
Ja, az "utálom a pirost" megjegyzést vettem. Igazad van, jobb őszintén elörukkolni az ilyesmivel.

Kép Kép
coolasa

Kedves Mancsbá!
Hidd el én ugyanilyen zavarba vagyok minden alkalommal... hirtelen abban sem vagyok biztos, hogy kit hogy hívnak... :roll: :roll: :oops: enyém férjem is elég csöndeske volt legutóbb a talin, de azért túlélte... :)
...tényleg mi már találkoztunk is családilag! :) :D :lol:

..ezennel a többieknek is hírdetem, hogy annyira talán nem vagyok tök mint ahogy a talin kinéztem! :)

Ilba
Téged meg már felhívni sem merlek! :( bocsi... :oops:

Gabuska
Enyém fiamat mostanában lánynak nézik! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Natasa, hozzátok még kijön a védőnő?
És Gabus, hozzátok meg ráadásul lecsapásszerűen? Igazad lehet, nekik van egy ilyen "a hatóság szeme" tipusú funkciójuk is, így gyermekvédelmi célból biztos indokolt egyes családoknál meglepetésszerűen támadni. De erről persze eszembe jut a barátnőm, aki elég öntudatos lány, és megkérte a védőnőt, hogy ha látogatni akar, egyeztessen vele jóelőre időpontot, mert ők nem ülnek otthon egész nap, és nehogy feleslegesen fáradjon. A védőnő húzódozott, és azt válaszolta, hogy legfeljebb majd potyára jön. Aztán egy alkalommal csöngetett, a barátnőmék épp az ajtóban álltak, ugyanis épp indultak valahova, így a friss anyuka kedvesen megkérte a védőnőt, hogy ha lehet, jöjjön vissza egy másik alkalommal, mert időre mennek. Azóta a védőnő előre időpont-egyeztet vele. A teljes képhez persze hozzátartozik, hogy történetünk a nyóckerben zajlik, ahol barátnőm megfigyelése alapján a védőnőknek szemlátomást üde színfoltot jelent egy-egy nem roma származású család. Bezzeg nálunk a 17 kerben az első 2 hétben jött ki a védőnő, mindig egyeztetve velem az időpontot, aztán megadta a választás lehetőségét, hogy ő jöjjön ki, vagy inkább én mennék el hozzá tanácsadásra. Szóval hatalmas különbségek vannak lakókörzetenként, emlékszem, ezzel a barátnőmmel somolyogva összehasonlítgattuk anno, milyen volt a védőnővel való 1. találkozás friss-várandósan.
Nálunk:
Védőnő (kedves, figyelmes arccal): "Ugye jól gondolom, hogy az első gyermeküket várják?"
Én: "Igen"
Védőnő (bátorítóan): "És abban is biztos vagyok, hogy tudatosan várták ezt a kisbabát..."
Én: "Igen"

Mindez a 8kerben:
Védőnő (adminisztrációjából fel sem nézve): "...És akkor tehát mindenképp el akarja vetetni a magzatot?"
Barátnőm (levegő után kapkodva): "Dehogy! Természetesen azt szeretnénk, ha megszületne!"
Védőnő (még mindg papírjaiba mélyedve): "És biztos, hogy semmiképp nem fogja magát elvenni a gyerek apja?"
Barátnőm (pislogva): "Hogyan? Négy éve házasok vagyunk!!"

Na, ekkor nézett fel a védőnő döbbenten..

Kép Kép
coolasa

Coolasa itt a IX. ker.-ben (VIII. ker. túloldala) is azt kérdezte tőlem a védőnő legelőször, hogy elvetetem vagy megtartom, mondjuk telefonon keresztül történt a dolog. Időpontot velem is szokott egyeztetni, amikor még kijárt a 2. hónapig, de egyszer volt egy olyan megjegyzése, hogy szerdán csak akkor jön, ha még él, ugyanis egy családtól elvette a gyereket drogozás miatt és a bíróságra kellett járnia.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa,
a te védőnőd bejelenztkezik???? Én csak egyszer szeretném azt megérni, hogy nem akkor jön váratlanul, amikor épp fejek, főzök, lepihenek, épp indulunk valahova, végre fogat mosnék, stb
A gyakorlati haszna a látogatásainak pedig egyenlő a nullával, na mindegy.
Elmondod, mi az a barázda zárás?

Ilba,
mennyire kötötte le Benit a tegnapi állatnézegetés? Tetszett neki?
Majd az állatkerti mulatságról is kérek szépen beszámolót!

Mancs,
Bálint négy napot töltött kórházban a műtét miatt. Illetve egy éjszakát itt Kecskeméten, utána Sote I. klinikán 3 napot, itt műtötték. Ez a műtét nem a reflux miatt volt, hanem mert a gyomor és a vékonybél közötti záróizomgyűrű megvastagodott nála. Tipikusan 6 hetes kor körül jön elő és a fiúknál 5× gyakoribb. Tünete a sugárhányás, de nálunk ez a reflux miatt nem volt egyértelmű. A műtét 30 percig tartott és köldökredőben vágták, így mára gyakorlatilag semmi nem látszik és amennyire érezhető Bálint nem is emlékszik rá. Nincsenek rossz álmai, stb. Azért majd szeretném elvinni kineziológushoz, mert szeretném ha valóban nem maradna feldolgozatlan rossz élménye erről.
Viszont azt az érzést és tehetetlenséget senkinek nem kívánom, amikor bevitték a műtőbe, meg amikor este haza kellett mennem és ott kellett hagynom idegeneknek.
Aztán mikor hazajöttünk újra elkezdődöött az extra bukás-hányás és visszavittük a kórházba. Ott lehúztunk egy hétvégét megfigyelés alatt. Ekkor Bálintot ún. reflux ágyba fektették és figyelték, hogy mi a hatása. Így nem volt semmi baja. Ha ezelőtt az egész előtt 1-2 nappal azt mondja valaki, hogy megműtik, vagy hogy nem fog szopizni, sőt néhány hét múlva tápszert is kap és én azon gondolkodom, hogy lehetne minél hamarabb elkezdeni a hozzátápit, hát elküldöm melegebb éghajlatra.
Szóval ennyi.
Írni is borzasztó róla, úgyhogy abba is hagyom.
A lényeg hogy jól van, szépen kerekedik és boldog, kiegyensúlyozott baba.

Ma megyünk oltásra és nagyon izgulok, hogy reagál Bálint. A kórház óta ez lesz az első szúrós élménye... a gyomrom már egyben van.

KépKép
kolmol

Közben látom nem is olyan újdonság, hogy a védőnő bejelentkezik.
Legközelebb megbróbálom..

KépKép
kolmol

Kolmol, hát amit írtál, az ember/anyuka-próbáló időszak lehetett....és még nincs is annyira a homályos távolban. Mindig megjegyzem magamban, de most írásba is adom, hogy Bálint fantasztikusan egyedi a fotókon, olyan vonásai vannak, ami mindenki mástól megkülönbözteti, még egy kívülálló számára is. A "még-4-sört-angyalom" kép meg egyenesen kiállításra kívánkozik. Nagyon szimpatikus az egész család, beleértve a feketehajú, fagyiimádú tagot is. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy - bár nem könnyű -, de ezúttal nagylelkűen elnézzük neked a súlyfelesleg-hiányt is...

Kép Kép
coolasa

Coolasa pont Te beszélsz a súlyfelesleg hiányáról??????????!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, ezt most nem értem.
Kifejtenéd??? (Lééééccciiiiiii).
Na jó, igazából értem, és épp ezért nem is a szépségversenyeken tipikus "te-olyan-szép-vagy-én-meg-olyan-csúnya" tipusú beszélgetést akartam kiprovokálni, csak Kolmol jegyezte meg a múltkor Natasa dícsérő szavaira, hogy nem ám utálni őt az alakja miatt!
Ja, az előbbiekhez még csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy célom a világbéke..

Kép Kép
coolasa

Vuka,
most detektáltam, hogy újfent nagylány lettem, s az ezzel járó antifittségre való tekintettel felmentést adtam magamnak tesi alól. Egyszóval ma (sem) megyek. Ellenben kisült az aktuális muffinadagom, hogy növeljem az antifittséget.

Kormi

Kormi

kormi

Jó reggelt!

Petike olyan hisztit levágott délelőtt, hogy csak néztem :shock: Feküdni nem akart, ölben viszont egyből elhallgatott és vigyorgott, mint a tejbetök. Na kisapám velem nem szórakozol, letettem az ágyába és hagytam bömbizni. 5 perc múlva varázsütésre elaludt :lol:

Nektek bejelentkezik a védőnő? Fú, én sose szerettem, ha vki meglepetészerűen jött hozzám, Petike óta meg gyűlölöm. A miénk a kötelező első vizit óta egyszer volt, ill. egyszer jutott be. Mondtam neki, hogy előtte szóljon ide telefonon, mert hozzánk nem egyszerű a bejutás. Ha apósom nincs itthon, akkor lehetetlen, hacsak nem vmi csoda folytán épp a kapuban ácsorgok a gyerekkel. Szóval volt már, hogy lyukra futott a védőnő, és utólag mesélte :lol: :lol:

Vuka,
a Nyugatinál tényleg alig van választék, és el is viszik. Az Ecserinél is van Kaiser, metróval pikk-pakk ott tudsz lenni! :)

Kolmol,
hát ez jó szar lehetett... :( De már túlvagytok rajta, és ez a lényeg! Én már attól ki voltam borulva, hogy kékfény alá került Petike és nem volt velem, csak szopi alatt. Bár nekem az egész kórházi bentlét egy rémálom volt, ezt a traumát sose fogom kiheverni, és irtózatos lelkiismeretfurdalásom van Petike felé (magam felé is) hogy az első napok nem úgy teltek, ahogy telniük kellett volna. Nem arról szólt, amiről szólnia kellett volna. Ha kh-ban készült képeket nézegetem, a szülés utániakat egy csomószor átugrom, mert a sírás környékez :evil: :cry: :(

Kép
mancs

Vörldpííísz! :lol: :lol: :lol:

HAJRÁ OLASZOK!!!!!!!

Kép
mancs

Mancs
Úgy sajnálom, hogy ilyen rossz élmény volt neked a kórház, de lelkiismeretfurdalásod nem szabad, hogy legyen!
Nagyon jó anyuka vagy, ezt a kisfiad már akkor érezte mégha kevesebbet is volt veled mint amennyit szerettétek volna! :)

Másik kkismamikkal sem sikerült összebarátkoznod beszélgetni? Mi sokat segítettünk egymásnak lelkiekben is... jó lett volna ha együtt vagyunk bent.. csak pár napon múlt.... pedig te elöbb voltál kiírva.
Ráadásul pont lecsúsztál egy másik rendőr kismamit is! :) Velem együtt feküdt bent! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

...jaj majdnem elfelejtettem...
Tegnap voltunk negyed évesek! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Coolasa, én gondoltam, hogy töpörtyűkrám után te a mézes-mustárost is hajlandó vagy megenni :P
Hozzánk szeret járni a védőnő. Álatalában a látogatás alatt egyeztetjük a köv. látogatást. Ha vmi miatt nem okés akkor telefonál. Most már csak havi 1x jár. Nekem valójában mindegy, mert végighallgatja amit mondok aztán inkább beszélgetünk mindenről. Általában nincs kérdésem. Ma közöltem vele, hogy van másfél fogunk meg hogy Szonja eddig 2x fogadta el a vizet. Ennyi. Ha nem lenne szimpi már megkértem volna, hogy ne jöjjön ilyen gyakran :lol:
Kormi, a gyógytornász akihez vittem megnézésre Szonját kineziológus is. Ha gondolod megadom a számát. Nagyon aranyos és bejelentkezésre kell menni, nincs várakozás stb.
Mancs, sajnálom hogy ilyen rossz emlékeket hagyott benned a kórház. De, miért bánt a kékfényezés? Arról nem tehetsz. /Akkor valószínűleg engem hülyének tartasz, de én jobban örültem volna ha Szonjának kékfénnyel segítenek lebontani a sok bilirubint mint hogy még sok hetesen is sárga legyen meg aluszékony./

Barázdazárás:
Ennek a megelőző eljárásnak a során a nagyörlő fogak felszínére kerül egy fluorid tartalmú lakk réteg. Ennek a lakkrétegnek a feladata a fog felszínén található egészen apró barázdák kitöltése. Ez azért fontos, mert ezen barázdák alja, nagyon nehezen vagy az alakjuk miatt egyáltalán nem tartható megfelelő mértékben tisztán. A szuvasodási folyamatok pedig szinte kizárólag itt kezdődnek. A lakkréteg elzárja ezt a felületet, így nagymértékben lecsökken a rágófelszínen kialakuló szuvasodás lehetősége. A kezelés érzéstelenítést, fúrást nem igényel, foganként körülbelül 5 perc a beavatkozás időigénye. Az optimális időpont a maradó fogak megjelenése után egy évvel történő kezelés.
Nem az én szavim, innen van a Rendelőből :)

Nekem 30 évesen csináltak barázdazárást, mert nagyon mélyek a fogamon a barázádák.

N

Kép Kép
natasa1975

Mamac, akkor utólag is boldog 1/4 évet!
Egyébként én nem vettem észre, hogy volt egy tök a talin :wink: Ja, és egyenlőre neked engedélyezve a fotózásom, mert tényleg előnyös képet készítettél rólam. Ez kell az önbizalmamnak :D

Kép Kép
natasa1975

.....szóval, ha a Miss(is) Mother-en kérdezik, mindenképpen a világbékét teszem első helyre :P :P ...

Coolasa,
köszi, de én tényleg nem vagyok egy RR, csak szeretek mozogni.
Örülök, hogy kis családunk tetszik, mert szándékomban áll újabb fotókkal illusztálni életünket.

Mancs,
teljesem megértelek a kórház miatt. De közhelyes és ugyanaz, amit Te írtál nekem, a lényeg, hogy túl vagytok rajta és Petike fejlődését látva, teljesen elégedett lehetsz, igazi erős kismanó.

..jut eszebe be kell vallanom valamit. Én nem szeretem a focit és nem is nézem. Sőt brúszvilisz-ként elhíresült férjecském sem szereti és nem is nézi.
Írhatok még?? :roll: :P

Kormi,
te miféle muffint sütsz mindig? rECEPT?
Én is tervezem a nőklapjában lévő meggyes-mákos muffin kivitelezését. Szerintetek mákot lehet enni?

KépKép
kolmol

Kolmol
Akkor fogjunk kezet! :)
...pár napja már én is bevallottam félve! :) :)

mákot miért ne lehetne???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?