Új privát üzeneted érkezett!

Angyal
szuper!!!!!
Ezt kerestem,igen!Képzeld el egy nagy könyben volt,hogy a gyűrődések kisimuljanak rajta. :oops:
Hogy erre mikor jöttem rá?!Akkor,amikor a második példányt hazavittem gyűrötten,és gondolkodtam,hogyan simítsam ki?! :idea: :idea:

KépKép

KépKép
okr

Angyal

Szuper!
Kár volt qaggódni(persze sosem felesleges :D) :):)!
Akkor most minden idilli és az is marad :)!

Kriszti

Én úgy tudom,hogy igen,mehet bölcsibe.Én is viszem majd 2 éves korától :)....

anyapoc

Sziasztok!

Kriszta!

Egyszóval IGEN, doglozhatsz 8 órát is mellette, több szóval:

http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ug ... es#paragr3

Angel!

Szia! Én is szurkolok.... :D :D :D Csak ne szeretném annyira a halat :twisted:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Anyapoc
Köszi!Hát nagyon remélem,hogy lehet vinni.
Azért az élet ügyes-bajos dolgainak intézése nem könnyű! :(

KépKép

KépKép
okr

Angel,

Gratula az újabb jó eredményekhez!! Szuuupeeer!!!!
Remélem télen már pocaklakóstól írsz majd nekünk:-)!
macspacs

Bali
Köszönöm,ezt a lapot tegnap átböngésztem apával.Ez az érdekes itt benne:
"a gyermeke napközbeni ellátást biztosító intézményben nincs elhelyezve, vagy ha igen, úgy az idevonatkozó jogszabályi feltételek teljesítése mellett . "

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok bocsánat ,hogy csak berontok,olvasgatlak benneteket,és hőmérőzök én is, Okr és Csakegy már ismer.... mondanátok véleményt a görbémről?Nekem eddig soha nem voltak rendes ciklusaim, de remélem alakulok. Sok sikert mindenkinek!! Jó hogy vagytok, sokat okosodtam már tőletek , Köszi mindent :!: Kép

Nem lett szép,mit csinálok rosszu?,de remélem látható....
Vendég

Kriszta, Anyapoc, Bali, Macspacs,
kösziii!!! :D :D :D

Kriszta,
de legalább meglett! :wink:

Bali,
sztem a traveszti hal ízre ugyanolyan! :) És emberre nem hít, asszem ezt beszéltük egyszer! :wink:

7 kincs,
ez egy szép 33. napi pé-nek néz ki, szépen megemelkedett sárgatest fázissal! :) Ha akció is volt hozzá a 31-33 napon, akkor bármi lehet belőle! :wink:
angel37

Kriszti

Bhol utánanéztem,nincs szó arról,hogy ne járna a bölcsődei ellátás.Csak GYED alatt nem lehet semmiféle ellátóintézményben a gyerek.Ilyen esetben le kell mondani a GYEDről és GYEST igényelni helyette.Nekem legalább is ez jött le.
Olavastam azt a mondatot,amit beszúrtál,megnéztem a törvényt hozzá,de még a réig van fent...
http://www.minok.hu/node/1120

anyapoc

Jajj már, most látom milyen sületlenségeket írok: nem "nem hít", hanem "nem hat"! :evil: Bár ez egész úgy sületlenség, ahogy van! :mrgreen:
angel37

anyapoc

7kincs

Szt is volt PÉ,de én nem tudnám megmondani,mikor.Ha a ferty "fejével" gondolkozok,akkor ahogy Angel mondja... De ha a Sajátommal ( :lol: ),akkor előbb, a hőesését követően... :roll:
No,most légy okos! :)

anyapoc

Angel!

Rám az hat, hogy mit eszik a hal! :D :D :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Angel

Te mondod,hogy milyen sületlenségeket írsz?
nézd meg az én írásaimat... :? Tele van elütéssel :D

anyapoc

7kincs: 26-27. nap? (nekem ez szimpibbnek tűnne... bár akkor már produkálnod kellett volna egy pozitív tesztet... mert 3 fázisos lenne a görbe...)
Vendég

Koszönöm mindenkinek!

Csakegy erre én is gondoltam,de a 33cn-on kicsit felfázós érzésem volt és a cickóm is csak utánna kezdtem érezni(ezért hiszek a görbének)...egy hét és meglátom.
Vendég

7kincs: akkor hajrá :) a PÉ az legalább hótziher... :)
Vendég

Sziasztok!

Kincs jó a görbéd! :lol: :lol:

Angel! Megvan a mai vizsg. is. Mindrjárt visszalapozok egyet. De úgy látom siker :lol: .

Okr! Veled mi van. Suli, meló??? Mindkettő?? Priviben is válaszolhatsz. :lol:

Cs1 nálad mi van? Volt egy erős lh-d nem?? történt valami?

Nálam semmi. Júl 18 hsg. Holnap cukorterhelés. A dietetikusom szerint pedig a petefészekhez nincs köze ennek az inzulinnak csak a hasnyálmirigyhez. Úgyogy ő nem fogja a merckformint felírni. Meg voltam hasi uh-n és ott mindent rendben találtak. vese, máj, hasnyál mindent néztek.

Puszi Ildi
Vendég

tlidi: nálam semmi... az állandó hányingert leszámítva ami nem tudom eldönteni, hogy a napi 6mg folsavtól vagy a metformintól van-e.... a hőm stabilan nem mozdul... az LH tesztem pedig olyan erős két csíkos volt, hogy méterekről is látszott...

azt viszont nem tudom, hogy nálam a pozitív LH tesztet mennyivel követi a PÉ... mert ilyet én még nem láttam... de remélem, hogy követi... a 0 szintről full kétcsíkosra emelkedés elég előírásszerű volt...

úgyhogy most várok :)

A HSG után mennyit kell várni a babaprojekttel? vagy csak az az egy ciklusod ugrik? Nagyon szurkolok, hogy minden tökéletes legyen! Ja... és keress másik dokit aki hajlandó felírni a metformint...
Vendég

Anyapoc
Hála-hála a linkért!!!! :!: :!: :!: :!:
Képzeld 47 nap szabim van! :D :D

Kincs
Üdv. itt !!! :D
Nagyon szuper a görbéd!Nekem is kétesélyes a p.é-d időpontja!

Ildi
De jó,hogy jelentkeztél!
Sztem a cukorterhelésed semmit sem fog mutatni.A PCO-s ban már biztosan olvastad,hogy a lányok az terheléses inzulinvizsgálatot tartják célravezetőnek.
Nekem mondjuk nem volt ilyen,de enélkül is megkaptam a metformin recepjét,és azóta amit látok,hogy pattik alig vannak,és fogytam 3 kg.
A HSG -hez pedig drukk+++++++++++++++++++++++
Én erre eredménytelen ciklus esetén augusztusban megyek.
Nálam,most ügyintézés folyik,és rettentően fáj a fejem már tőle! :evil:

Bali,Angyal
Mi ez a hal dolog???Egy szót sem értek az egészből :oops:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica,Kriszti77!
Jól esik,hogy hiányoltatok. :D És köszönöm kérdéseteket jól vagyok.Ha minden igaz,jövő héten megyek AFP-re.
Tontica!
Gratulálok az új autótokhoz.
Kriszti77!
Örülök,hogy jól vagy.Már látszik is,hogy nődögél a pocid?

Vio!
Nagyon sajnálom :cry:

Angel!
Örülök,hogy minden rendben,és augusztusban kezdődhet a dolog :D

Csakegy!
Gratulálok a pozitív LH-teszthez.remélem elkaptátok a pé.-t

Ancsa!
Tontica kérdése bennem is megfogalmazódott. :roll:

Tlidi!
Örülök,hogy jó lett a vizsgálati eredményed.

KépKép
takido

Takido: az AFP nem az amivel riogatni szokták a terhes nőket? Ld. mindig rosszat mérnek? Szóval akármit is mondanak, xarjál rá magasról... :)

(ja... ha ez most PÉ lesz akkor telitrafa... ha meg nem, akkor csak simán jóléreztük magunkat :D :oops: )
Vendég

Sziasztok Lanyok,

OnlyOne, ez jo :lol: :lol:
Nekem is jobban tetszett a hom, mikor higanyossal mertem....

7kincs, a pe tuti, az idopont nekem sem tiszta. Hany naposak a ciklusaid :oops: ?

Ugy tunik kezd feldobodni a topic :)

Szoval azt mondjatok az ingyenes ferty is beteszi a pe-t? Nekem a 30 nap ingyenes VIP utan kivette a josolt pe-t erre a periodusra....

Anyapoc,
ez kesz, hogy Te mennyi mindenben ott vagy :) :)

Tegnap apa mondta, hogy mostanaban tok izgul a szerelmeskedes kozben.....hogy jol sikeruljon :) :) Olyan edi volt :oops: :oops:
Nem szeretnem, ha ezen jarna allandoan a gondolatunk, de jol esett, hogy nem csak nekem fontos :)

Mar lehet, hogy irtam, de azert eldicsekszem vele megegyszer, a nincs vacsi fogyival mar 3kg-ot fogytam :) , mar csak 7 van hatra :)

Jo ejt mindenkinek. CU2morrow....

Melcsi

Kép
melcsi6

Szép napot!

Lányok a ferti meddig engedi a görbék készítését,valaki írta,hogy egy hónap után fizetni kell....ez ,hogy működik???

Melcsi
rendes ciklusaim nem voltak :( (pco)
az előző norcoluttal indult ciklusom 92 napos lett,a 81 cntól mértem a hőm mert a cickóm pár napja fájt,
akkor is 37 körül voltam végig, a 92cn esett le a hőm 36.7-re és másnap megjött.
Vendég

Sziasztok! Sajna nem a legelejétől mérem a hőmet. De szerintetek ez lehet peteérés?!
Köszi!!! Kép

Kép
vio

Szép jó reggelt mindenkinek :-)!

Vio,
Sztem ez lehet peteérés, de nagyon nehéz így megmondani.

7kincs,
Nem vagy te babás? Nekem nagyon úgy tünik. Én a 26.napra tenném a pé-t. Teszteltél már?

melcsi,
Gratu a fogyihoz! :-) Hány óra körül kajcsizol utoljára? mennyi idő alatt jött le a 3-as? Sajnos én a vacsit szeretem a legjobban. Valahogy mindíg este leszek éhes!!
macspacs

Sziasztok!

Ez egy életjel..........

Bocsi mindenkitől, de rohanok melózni. :cry:
beebeey

Sziasztok!

S.O.S. ha valaki erre jár, segítsen! Ma a szokásosnál 2,5 órával hamarabb kellett kelnem,
de a mérést nem hagytam ki.
Ilyenkor mennyiben lehet más az érték. Kevesebb, több?
Mert 2 tizeddel kevesebbet mutatott, mint egyébként a napokban. Ez reális???

A másik kérdésem, hogy a Fertility-n miképp jelzi, hogy fizetős? Mert én régóta használom és egyszer írt valamit, hogy lejárt a VIP hozzáférésem, de én ugyanúgy használom továbbra is. Nem szeretném, ha kellemetlen meglepetés érne...
Csak alap dolgokat használok: a naptárnál bejelölöm az értékeket, ennyi.
regina3

Sziasztok!

Kriszti

Nagyon szívesen :)!
Hűűű,csomó szabid van :).Nekem is kb ennyi,mert most megyek majd vmikor szabira (elvileg,én nemtom :D),aztán ugye mi olyan augusztus közepétől már dolgozunk.Ezek szt ki is adják? :wink:

Meli

Áááá,csak jól használom a keresőt :D!
Apa édes...még jó,hogy izgul :wink: ...talán másképp nehéz is lenne :D!
Azért tényleg aranyos,hogy neki is ennyire fontos.Sőt.... :)
Figyihoz gratula!Az a 7 már semmi lesz :)!

Vio

Szt ez PÉ.A nyákodat nem nézted?Az még lehetne támpont.Még most sem késő.de szt így is tutira PÉ,pláne,ha fent marad a hőd.Úgy hogy hajrá!!!!

Takido

Húúú,már AFP? :) Azért ne siesd el,töltsd be a 16. hetet,mert nem fog jó eredményt adni!Bár nem a legjobb vizsgálat,az tény.... :)

anyapoc

Sziasztok!

Áááá! le van tojva a meló! - majd tovább maradok! :cry:
Hiányoztok no.....

Bár tudom hogy késő, de: Junko! Jó utat Neked! :lol:

Macs! Bár még nem néztem a fiókot, de majd igyekszem! Hogy vagy? Mi van veled?

Angel! :lol: :lol: :lol: Ez tök jó! No kezd összeállni az Angel-babaprojekt!

Bali! Nálatok mi újság? Apa jól van? No és az a kedves ismerős pár, akinek minden nap bezödddült a fertyben? :lol:

Tildi! FEl ne add!!!! Menj tovább! Az én háziorvosom sem érti. Én szoktam elmagyarázni neki, mikor megyek feliratni. :oops:
Nem elég a cukorvizsgálat. Jobban mondván: a cukor értek jó lesz, az inzullin lesz magas........ És ez a cukorból nem fog kiderülni.

Csakegy! Gondold el, hogy nem tudom mi van. :lol: Belém bújt az ördög, s mivel egy kistraktor az ablakunk alatt kezdi a napját minden reggel 5-kor - kiveri az álmot a szememből..... :twisted: , így aztán tegnap is, meg ma is hőmérőztem! :lol:
Tegnap 36,3, ma 36,5. Lehet, hogy ez a metformint hatása???????? Sosem volt nekem ennyi - jobban mondván csak Norcolut mellett. KB. olyan hűs szoktam lenni mint TE. :)

Kincs! üdv köztünk! Egész jó a görbéd!!! Miért titkoltad ezt eddig? :wink: :lol:

A héten megbeszélem a női mivoltommal, hogy 50 cn után 1. cn jön. Beijesztem - úgy mint múltkor, hogyha 51 cn-et akar, akkor Norcolut lesz a vége. :cry:

Tontica! Mi újság veletek???

Amúgy mindenkinek további kellemes napot kívánok!

Bee
beebeey

Regina! nekem 1-2- tizeddel kevesebb ha korábban mérem!(igaz ritkán)
én is csak a hőm beírására használom a fertit,kiváncsi vagyok meddig lehet,de azt se bánnám ha már nem kellene... :D

Macspacs! nem teszteltem a14-15 dpo-ig akarom húzni.... :shock: ha birom :lol:
Vendég

Na vagyok... hőm béka feneke alatt, viszont tegnap este érzékenyek voltak a melleim... szóval nem értem... várok, várok és várok.... a hőm a PÉ után 36,3 és 36,4 között szokott ingázni és csak a 4-5. nap körül kúszik fel, de most olyan magasra kúszott az alaphőm, hogy nem tudom mi van... (ld. a metformin előtt 35,9-ről indult.. most meg a 36,3 is normális...)

Bee: én is megfenyegettem anno magam, hogy az 50. cn-től Norcolut... erre csinált nekem egy pozitív LH tesztet... szóval ki tudja... lehet, hogy még működik is?:)))))

(a januári PÉ-m is akkor lett, amikor kiváltottam a Norcolutot és épp be akartam venni...)

Na szóval nem tudom... tegnapról mára előjött egy csomó csúnya ragyám... ami akár cisztára is utalhat... de én nem akarok cisztát...

néhány napon belül okosabb leszek...

Ja. Ferty: Én már ezer éve az ingyenes verziót használom és ugyanolyan jól működik, mintha fizetős lenne... a különbség csak annyi, hogy így nem mutatja azt a közlekedési lámpát (ami szerintek eleve tök értelmetlen) és a grafikonban nem írja ki a DPO-t... a fölötte lévő táblázatban viszont igen... szóval szerintem ugyanolyan jól használható most is mint a VIP időszak alatt...
Vendég

7kincs: nekem is gyanús vagy ám... :) :) :)
Vendég

Bee: nem lehet, hogy PÉ után vagy? A 36,3 az még OK-nak tűnik de a 36,5 már nem olyan kevés... az én mércémmel legalábbis nem az :)
Vendég

Sosi!

Én is sajnálom.Emlékszem, hogy Ti is már tavaly óta próbálkoztok.

Nekem ma 27. cn. De nagyon úgy érzem, hogy mindjárt megjön. Csak az biztat, hogy a fiamnál is hetekig éreztem, de csak 9 hónap múlva jött meg. Milyen jó is az!!!
Aztán minden nap van egy kis hányinger, ez pedig a lányomnál volt így.
Viszont a hirtelen rámtörő idegesség csak a mensi jele lehet és a hőgörbém sem a legszuperebb. És jött egy-két ragya...

Most tippelgetek magamban, hogy csütörtök reggelig kibírja-e. Addig ugyanis van még remény.
regina3

Sziasztok!

Csakegy!
Remélem nem ciszta van a dologban.
Mikor is mentek sátrazni?
Valóban az AFP-vel szokták riogatni a kismamikat.

Anyapoc!
A 12 hetes UH-mat veszem alapul.Ott is pénteken voltam,és 12+2 napos terhes voltam,ezért bátorkodom jövő hét pénteken menni,amikor is elvileg 16+2leszek.
Tényleg az a rossz ebben a vizsgálatban,hogy akinek jó lett az eredménye ott később kiderült,hogy gond van,akinek meg rossz lett,jól megijedt,aztán teljesen egészséges babócája született.
Azért unokatesóm megnyugtatott egy kicsit azzal,hogy van egy új vizsgálat Pesten.Vérvételből ki tudnak szűrni mindenféle genetikai rendellenessséget igaz 25ezer forint,de még mindig jobb,mint a magzatvízvétel.

Regina!
Nekem is alacsonyabb volt,ha korábban mértem. :D

7kincs!
Nagyon drukkolok :D

KépKép
takido

takido: kb. 2 hete hallottam, hogy a (asszem... de az tuti, hogy a marha drága) 4 markeres vizsgálat már TB támogatott tehát ingyenes!!!!!!!! Kérdezz rá, sokat spórolsz vele ha ez tényleg így van! (az indexen voltam egy talin és ott mondta valaki!)

Sátrazás: aug. 2-3. hetében :) Alig várom :)
Vendég

Köszi a drukkot és a fogadtatást :wink: :)

Csakegy hol mérsz?? digivel?

Miért nem jöttem eddig?? csak magamban reménykedtem, hogy pé volt, aztán már nem bírtam idegekkel és kellet erősítés :lol: :lol:

Beebeey Te is pco??? mióta megy a metform??

Én is szorítok mindenkinek!!!!
Vendég

7 kincs: nyelv alatt és digivel... gondolom hüvelyben 1-2 tizeddel magasabb lenne és nem is ingadozna ennyire de az nekem nem tűnik valami guszti dolognak, úgyhogy marad a nyelv alatti mérés...
Vendég

7kincs: nekem egyébként az előző ciklusod vége is egy erőteljes PÉ-nek tűnik :)
Vendég

Csakegy!
Köszi az infót,majd utána járok :D

KépKép
takido

Takido

Ja,igen,úgy jó.Azt hittem,ma. már péntek van,de komolyan :oops:
Amióta nem dolgozok,teljesen elveszítettem az időérzékemet... :?
Szt felesleges a 4 merkerest megcsináltatni,ha nem vagy veszélyeztetett.Azaz nem fordult elő a családban,vagy nem vagy 35 év felett ( :) ?).... A 12 hetes UH-on a tarkóredő mérés is nagyon jó támpont és ha nem bíznál az AFP-ben,akkor érdemesebb egy 4D-s UH-ra költeni,ami szintén elég megbízható(csak egy jó szonográfus kell) és még mozizhatsz is.
Szt a 4 markeres is csak arra jó,hogy ide-oda kapkodjanak a kismamik.Persze ha az AFP eltérést mutat,akkor megnyugvásul érdemes megcsináltatni.Olvastam,hogy volt,akinél az sem mutatott jó eredményt,elment UH-ra (4 D) és ott mondták,hogy semmi baj.És tényleg :).
Amúgy én úgy tudom,nem támogatja a TB.
http://www.downszures.hu/site.php?mid=3

anyapoc

Anyapoc!
Köszönöm a te válaszod is.
Én úgy tudom,hogy Veszprémben a Csongrádi csinál 4D-s UH-ot.Van róla valamilyen információd?

KépKép
takido

Elolvastam,amit idecsatoltál,bíztató,hogy 25 éves korban még elég kicsi az előfordulás valószínűsége.
Mindenképp megvárjuk az AFP eredményét,és majd aszerint döntünk.Mióta szabin vagyok,azóta én sem vagyok egészen tisztában a napokkal. :D

KépKép
takido

Takido

Igen,ő csinál,de hogy mennyire kompetens ilyen ügyben.... :roll:
Én túl objektíven nem tudok róla nyilatkozni,mert nála születtem és bizony anyukámat igen megkínozta :(...
Én profibb szonográfushoz mennék,aki tud genetikai UH-ot csinálni.Csongrády még itt a kórházban sem csinált.
Pesten vannak nagyon jó szakemberek,bár tudom,hogy messze van. :?

anyapoc

Na meg neked legalább van okod a "feledékenységre" :D!
Minden esetre ne abból indulj ki,hogy probléma lehet,hanem hogy nem lesz :)!

anyapoc

Vio!
Lehet.
Regina!
A lányok valsz mást mondanak, de nekem is gyakran kell korábban kelnem, és utánanéztem, én azt találtam hogy nem az számít mikor méred ha legalább 3 órát aludtál elötte, így 3 műszakosok is nyugodtan hőmérőzhetnek, csak nem szabad felkelni (pisilni se!!!) amíg nem mértél. A bázis hőmérséklet nem időponthoz kötött hanem fizikai passzivitáshoz. (Persze ez az én álláspontom.)
7kincs!
Hűűű de szorítok! +++++++++++++++++++++++++++++++++
(Most néztem a görbédet)
Vendég

áfonyaaa: szerintem van különbség... és ez leginkább a belső órától függ... én pl. ha 6 körül mérem, sokkal alacsonyabbat mérek, mintha 7-körül mérném... ha viszont 8 után mérek, majdnem nulla a különbség egy mondjuk 10 órás méréshez képest...

én arra tippeltem, hogy ha mélyalvós fázisban csörög be az óra, alacsonyabbat mérek... és én 6 körül vagyok a mélyalvós fázisomban...

szerintem érdemes néha össze-vissza mérni és kitapasztalni a dolgot....
Vendég

Szia Bee,

Én most elvagyok a langyos vízbe..., A hőm dög uncsi, eddig minden nap szinte 36,5 vot, most a 2 fázisban 36,7 minden reggel.
Nagyon várom hogy Cn 1-en legyek, és mehessek a Kaáliba ovuláció serkentésre. Addig a párommal el kell mennünk AIDS + HEPA C tesztre. Tudom hogy tiszta hülyeség, de tökre parázok ezektől a tesztektől. Mi lesz ha pozoitív lesz?? Összeomlik az egész eddigi életem...... De muszály!!!!!
macspacs

Kincs,
ha 26-27-én volt a pé-d, már 15dpo-n túl vagy, és nyugodtan tesztelhetnél. Nem vagy kíváncsi? Érzel pici szurkálódást a pocidban? Enyhe feszülést?
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?