Sziasztok!
Hát itt vagyok, nem is tudom, hol hagytam abba. Talán ott, hogy a szülinapomat ünnepeltük a csajokkal, főztem lasagnét, ettünk-ittunk, de buliban nem voltunk. Többieknek nem volt kedve, én meg kezdtem fájlalni a torkom. Lényeg a lényeg, tüszős mandulagyulladásom lett, 4 napig feküdtem az ágyban, de még utána is sokáig fájt a torkom. Ilyenem még nem volt soha, nem is gondoltam volna, hogy ilyen vacak dolog.
Aztán megvolt Virágom ballagása az oviból, nagyon szép volt, Virág 2 verset is mondott, cuki volt.
Volt egyik hétvégén céges bulink a szigetben, nagyon jó volt. Családi pünkösd volt, mentünk mind a négyen. Délután programok volt (ugráló vár, sétakocsikázás, gumiköteles ugráló, arcfestés, bohóc stb), volt vacsi, este tüzijáték. Nagyon jól éreztük magunkat, Ákos este otthonmaradt Tibivel, mi Virággal éjfélig táncoltunk.
Hétvégén pedig voltunk Mórahalmán. Nagyon rossz volt szombaton az idő, esett és hideg is volt, úgyhogy nem tudtunk kimenni a szabad strand részbe, csak a fedettbe. Ott meg csak egy olyan medence volt, ahová Virág is bemehetett, ő abban lubickolt. Én szaunáztam, maszíroztattam, pezsgőkádaztam, ettünk-ittunk, elvoltunk. Mindenesetre az a javaslatom, hogy gyerekkel csak kánikulában szabad oda menni, amikor üzemel a kinti rész is. Voltunk moziban (kétszer is), mcdolnaldsban, vadasparkban, szóval jól telt a két nap. Vasárnap este 6-ra értünk haza. Remélem örök emlék marad Virágomnak.
Virágéknak 30-áig van ovi, addig még jár, utána 2 hónap szünet, aztán kezdődik a suli.
Ákoska jól van, nagyon jó kisfiú mostanában, nincs rá panasz. Éjjel szó nélkül alszik, szépen eszik, játszik. Még szopizik, bár szerintem már csak napok kérdése és befejezi. Mostanában nem nagyon akar szopizni. Szív párat a ciciből, aztán már fordul is el. A tápszert viszont szépen issza egyedül cumisüvegből. Nagy beles egyébként, ha valaki eszik valamit ő máris ott terem és kunyerál. Egyre ügyesebb és okosabb. A pöttyei nyilván a szunyogcsípésektől voltak, mivel utána pár napra elmúltak. Adtam neki a Fenistil cseppeket, de az étrenden nem változtattunk. Hétfőn voltunk Nóra barátnőméknél játszani és ott megcsípte a buksiját 1-2 szúnyog, ma már megint kiütéses lett. Szóval ez lehet.
Ma voltunk lent a csajokkal a parton dumcsizni, jegeskávézni, 6-ra mentem és 9 után jöttem haza, addig Tibi elrendezte a gyerkőcöket. Pár napja együtt fürdenek a nagykádban Virág és Ákos, nagyon cukik, Ákoskának nagyon tetszik, szépen játszanak, magukra tudom őket hagyni. Ha valami gond van, Virág szól.
Egyébként Ákosnak kedvenc elfoglaltsága a fiókok, szekrények nyitogatása, kipakolása, kuka kiürítése, szóval minden ami nem "játék". 6 foga van, fölül 4, alul 2.
Most egyenlőre más nem jut eszembe, de majd szépen lassan visszarázódok.
Most megpróbálok pár képet tenni.
Tapsi-tapsi:
Céges bulin:
Virág ballagási műsorában:
Műsor után volt egy kis vendéglátás az ebédlőben:
Ákos kedvence: becsöngetni a babaházba
Szállásunkon a hálószobában Mhalmán:
Vadasparkban:
Pont etetési idő volt a gidáknál, egyiket Virág cumiztathatta meg:
Hát kb ennyi, igyekszem napra kész lenni ezek után!
Jó éjszakát, jó szurkolást mindenkinek!