Jajajajajaj!
Mostmár Gigiért is izgulhatunk.....
Vigyázzatok Magatokra nagyon a kórházba,mindketten Kata és Gigi!
Itthonról megy a szurkolás.......
Elolvastam tegnap óta amit írogattatok.....
Jadey!
Gyönyörűek voltatok,nagyon gratulálok.Irtad ,biztos azért fájt pocakom mert időváltozás van,és szeptember elején lesznek a frontok....
alig várom,szerintem akkor már jöhet a baba 10 nap nem idő....
Rolex!
Gratula már asszonyka vagy Te is,képeket várjuk.....
Mamy!
Légzésfigyelő a babadiszkontban és a Minimanóban a legolcsóbb,illetve a minibe,ott 20500ft.
És lányok az Aventos cuccok , a Minimanóban a legnagyobb a választási lehetőség és a legolcsóbb is.
Melinda!
Köszi,hogy írtad ihatok kakaót és ehetek egyszer sütit,bevallom tegnap megittam egy pohár kakaót és túrós batyunak a felét is ettem , igaz csak a túrót csipegettem ki belőle ,meg nagyon kevés tésztát.Én is arra gondoltam ,ilyen hírtelen nem lehet mindenről lemondani,csak mert 7.56 lett a cukor eredményem.Nem vagyok édes szájú, de azért egy héten egy gombóc fagyit ha hőség van biztos fogok enni.a várandósok topicjában ,van ott egy terhesség alatti vércukor fórum /na ez most kicsit körülményesen írtam/ és megkérdeztem ott egy szakértőt, azt mondta ez teljesen normális és elfogadható ,ha gondolom a sütiről és édességekről mondjak le illetve nem kell csak mértékkel egyek ilyeneket.pedig nem nagyon ettem édes dolgokat eddig se .
SzKata!
Te kérdezted miért nem ihatok kakaót..
7.56os cukor eredmény miatt ,azt hiszem Nekem lett itt a legmagasabb az eredmény és most vissza kell fognom mértékkel a szénhidrátokat....
Nekem a pocak méretem 91 és most esett megint le az állam 9.5kg van rajtam.
Nem tudom ,hogy csinálom,nem zabálok pedig, nem eszem édeseket,de egy hét alatt feljön rám 0.5kg.és ez a 4. hónaptól így megy.
És milyen nehéz cipelnem ,mikor mindig is 43-47 kg között éltem.Most meg 57.....
Ázsia centerbe néztem pizsiket ,szerintem Én ott fogok venni előlgombolósat.meg nekem kell még köntös is.
Krisszi!
Gratula vizsgához,hogy a fenébe bírod még......?
ez volt az utolsó vagy vége?
Tegnap voltunk az IKEA-ba, lányok olyan jó látni,minden 5 ember kismama volt óriási hassal.
Etetőszék.mi is azt a fehéret fogjuk majd megvenni messzemenőkig a legolcsóbb és mindenki a környékünkön ezt használta és megvolt vele elégedve....
Aztán megvettünk egy konyhaszekrényt ,ami most ideiglenesen pelenkázónak alakítunk ki.Sehol nem találtunk megfelelő 60as méretű pelusozót és ez a megoldás volt a legjobb és majd ha nem kell berakjuk a konyhába
És egyetértettünk a párommal végre....
És vettünk egy virág alakú ormótlannak tűnő éjjeli lámpát is ,ha be van kapcsolva nagyon szép a falon
Közben a fürdőszobai szekrényeket is megbeszéltük meg az előszobába gardrób szekrényt is kell még vennünk....
sose gondoltam volna ,hogy egyszer a lakásunkban tele lesz IKEAs bútorokkal ,de annyira variálhatók a dolgok és meglepően olcsó...
Nektek a sok ácsorgástól nem fáj a hasatok?5 percenként le kellett ülnöm, mert ki akart a hasam szakadni,a végén már sírtam ,mert felhuztam Magamat,hogy nagyon nyápic vagyok, hogy mindig le kell ülnöm.Ez normális szerintetek?
Kedden megyek dokihoz majd megkérdezem Tőle,még sose cipeltem ekkora súlyt lehet ,hogy az a baj és már nem kéne ilyen nagy "túrákat "szerveznem?
Osoa75!
Hol vagy?Rég nem jelentkeztél.Kisfiad meggyógyult teljesen?
Tegnap nem voltatok véletlenül ikeába?
Volt ott egy család ,kisfiút toltak babakocsiban,meg olyan pici hasa volt a kismamának mint Neked és a haja is ugy volt levágva no meg göndör volt ráadásul Neki is volt szemüvege,egy bibi volt az egészben,nem sötét haja volt hanem kicsit világos-vöröses.....ja és szemei nem olyan szépek voltak....
Ti voltatok?
Na mostmár dugulok,Gergő szereli a pelenkázót össze megyek segítek Neki.
su
30+0