Sziasztok!
Megint egy jó éjszaka, olyan, mint a tegnapi...
apja észre sem vette a hajnali 5 órás álomszopinkat, 9 órakor reggel döbbenten kérdezte, hogy 1 óra óta fel sem kelt a tündérünk??
Imádkozom, hogy mostmár beálljon ez ilyenre, napirend is kezd kialakulni.
Viszont egy dolog marhára nem működik még, ez az esti elalvás. Gyakorló anyukák, nálatok hogy volt ez? Napközben kb. 1.5 óra fennlét után minden probléma nélkül elszendereg a lány ölben, kiságyban, kanapén stb., de éjfélkor rettenetes cirkusz van mindig. Gőzöm sincs, mit csinálunk rosszul, de ez rendszeres mostmár. Fél 10 fele fürdetés, utána etetés (már fent, a hálónkban), csak nem alszik el 11-ig, bekakil, még egyszer pelus, csuklás, nyűglődés, és azt vesszük észre, hogy átmegy a holtponton Bogi és onnantól teljesen kivan, semmi nem jó neki, de el nem aludna. Sőt annyira idegbetegen kalimpál, hogy a cumi is repül a szájából 2 méterekre. Visszakérezdkedik cicire még, aztán megint nyöszörög... na, tegnap is 11-től 1-ig szórakoztunk így vele.
Megzavarja, hogy fent vagyunk már ilyenkor a hálóban? Vagy mi a franc?
Hogy fogunk így kistesót gyártani?
Tegnap végre felhívtuk a Kaális dokinkat közölni a jóhírt, és hogy nyár végén-ősz elején megyek vissza Adimetért... a telefonon keresztül is hallani lehetett a vigyorgását.
Egyébként nem tudom, a szoptatás teszi-e, de a hajnali szopikkor mostanában keményen hypozom, többször előfordult már a láncetetés, hogy szóltam a páromnak - miközben rajtam lógott Bogi -, hogy ugyan tömjön már a számba valamit, mert menten elájulok...
Mostmár elővigyázatosabb vagyok, és ott van készenlétben egy kis nápolyi, csoki mindig, na meg ásványvíz! De hogy a fogaimmal mi lesz így, azt nem tudom...
(Jaj Rambóka, ne is mondj semmit)
Rejo, kérlek írj valamit! Hogy vagy, mit csinálsz stb.
Kavicska, én tőled már függök. Te vagy a topik esszenciája, nélküled nem nap itt a nap, hogy nyaljak egy kicsit.
Néha úgy nem is írsz különösebben semmit, de az a semmi is olyan jó.
Csillagfény, EDA: epidurális érzéstelenítés. Tessék utánaolvasni. Ha félsz a szülési fájdalomtól, ez lesz neked a megoldás. A gerincnél bevezetnek egy icipici átmérőjű csövecskét a szülés idejére (nem fáj, mert ezt is érzéstelenítik előtte, csak hideg szúrásfélét érzel, mikor beteszik), és ezen keresztül adagolják a helyi fájdalomcsillapítót, ami tompítja a fájásokat, tudsz pihenni, sőt, később a varrást stb. sem érzed. De nem mindenhol van ilyen, külön anesztes kell hozzá.
Kandi, mégiscsak vérzel, rendesen?
A dokidat csak meg kéne keresni, mi lehet ez... őrület, eddig maratoni ciklusaid voltak, most meg a miku pótolja időben az eddigi felgyűlt lemaradását nálad?
pusz Norka