Sziasztok!
Tegnap éjfél felé kiszálltam kicsit a testemből, lenéztem a mélybe és egy súlyosan jeti nőt láttam. Gondoltam, vissza kéne löknöm a civilizációba, amíg nem reménytelen az ügy, szóval ezért ugrottam most be
Mennénk mi talikra is , de nincs rá időnk:lol: Egyedül délelőtt lenne jó, mert ebéd után nagy az alvás, 4-5 között ébrednek, kicsit zombik, 5 után élednek fel. Na, akkor már nem érdemes sehova sem indulni... Hát ezért jobb, has néha vki minket látogat inkább. És egy csendben itt olvasgató ismerősöm időnként el is jön hozzánk a gyerkőcökkel, hogy elhiggye, tényleg élek
Csak olyan gyors olvasásra tellett, memórizálás az nehezen megy, így remélem nincs harag, ha valamire nem reagálok, amire kéne
Először is gyors javulást a kis betegeknek. Ezek a nyári vírusok elvileg könnyebben múlnak, de szerintem már ezek is csúnyán mutálódtak, nehezebb kikászálódni belőlük. Nekünk tavasz óta megvan még egy apró kis nátha, amiből egyelőre nincs kiút. Már észre sem vesszük, kész, ez van.
Hmmc,
ó, de jó lesz neked nemsokára, vagyis ősszel:) Én tök hüle vagyok, kicsit már határeset nálam a 3 kölök, főleg a kicsit "lillás" Olivér miatt, de annyira imádom a pici lábikósokat
Myra,
Tényleg gyönyörű ez a kislány és már tisztában is ven vele:)
Ja és valszeg neked 3 gyerek már meg sem kottyanna, annyira edzésben tart Lilla, úgyhogy hajrá
Szilvamag,
Köszi az érdeklődést, esetleg egy extrém bombatölcséres babatalit szervezhetsz a telkünkre, mert múlt hét óta egy bazi nagy atomcsapás nyoma éktelenkedik még egyelőre a leendő házunk helyén
Röviden ennyi, mindenkinek szép nyarat, ha elsüllyednék megint innen
Végezetül néhány fotó Olivérről, aki már motor- és zongoraversenyekre is jár, ha nincs a közelben lámpa, amit meg kéne szerelni:
Meg ekkora a medencénk, amit már feltöltöttünk. Olinak álló helyzetében így a köldökéig ér a víz, szóval jöhettetek volna hozzánk pancsolni is ebben a dög időben:
Csaó,
Viki