Sziasztok!
EzVicc![*b]
Gratulálok! Csak győzd elhinni, hogy ennyire nincs két egyforma terhesség!
Másrészt Atit ne hanyagold! Sokkal rosszabb lesz a lelki állapota, ha már most komoly változások lesznek körülötte.
Kicsit drasztikusnak tűnhet, de én úgy voltam vele, marci (akkor még Hagymácska) ígyis-úgyis jön ha akar, és nem lett semmi gondunk. Minél inkább kíméled magad, persze csak Atival szemben, annál nagyobb a bűtudat, ami kihat.
Persze szerintem!
Ahogy érzed! Az a legjobb!
[b]Babus!
Részvétem.
remélem jobban vagy.
Remélem nem sért a kérdés Kis kutya? Aki lurkóval nő fel?
Pocak!
Szia!
Én a drasztikus anyu vagyok. Eddig kétszer bevált.
Este 7kor fürdés, szopi, alvás.
Eleinte (kb 1, 1-1/2 hét max.) negyed-fél óra sírogatás, utána sima ügy a fektetés. 10 perc után valamelyikünk bemenmt simizni, de nem vettük fel őket.
Az éjszakai szopik után marci rendre felsírt, amint az ágyba tettem, de rájöttem, azért, mert fázik az ágytól, így amikor a takarójával együtt vettem ki és tettem vissza, észre sem vette, hogy az ágyában van, úgy aludt tovább.
A szoktatás olyan jól sikerült, hogy hétfőn tejlázat kaptam, mert a drága este 8-tól reggel 6ig aludt, és ezt a cici már nem bírta.
Azért nincs rideg tartás, mert ölelés, simi rengeteg van, egyedül az esti programnál van vasfegyelem, zömében még akkor is, ha elmntünk valahova, tehát ránk is áll a dolog!
Ahány ház annyi szokás, így azt tedd, ami neked a legjobb!
Unique!
Nekem mind a két csemetém rosszul tűrte a patikai mosdókrémet, de a napraforgóolajat is. Amint elhagytam és egy cremosa aqua, vagy mifene nevű dokinénitől kapot krémet használtam, gyönyörű lett a bőrük. Se tejkiütés, de még a koszmó is eltűnt, ami az olajtól csak súlyosbodott nálunk.
No és nem utolsó sorban ez a dokinénis krém olyan testápoló, hogy ilyet boltban még nem vettem!
Mea!
Játszótérre mi egy év körül mentünk. Kavicsozni.
Gyerekek közé hetente egyszer mentünk jógára.
Másfél évesen viszont már annyira igényelte a gyerekeket, hogy heti egyszer-kétszer bölcsibe ment délelőtt. Még ugyan nem játszott a gyerekekkel, de köztük akart lenni.
A babától is függ, mennyire "társasági" lény. Olivér sokkal nyugodtabb lett, amikor bölcsiben volt.
Teszem hozzá, azóta folyton beteg. Ez az ára sajnos a közösségnek.
De nem tart sokáig, mire ovis lesz, már strapabíróbb lesz azokkal szemben, akik még csak akkor kerülnek be gyerekek közé.
Edinka!
Szép a leányzó!
Mi is jól vagyunk. Bár betegesen. Mint említettem bölcsi...
Így lett először egy herpeszes torokgyuszi, most hozzá még eg középfülgyulladás, amit remélhetőleg felszúrás nélkül megúszunk. Talán.
Utálom a hétvégéket!
Mindig akkor van valami orvosos nyavaja valakivel!
Marci jól bírja a gyűrődést, köhög ugyan, de semmi más. Jobban nem tudtam megvédeni szegényt, mert ez a torokgyuszi nekem is új volt, be is kaptam rendesen a tejláz mellé. Akkor szép ha zajlik!
Azért szépek is vannak, mert voltunk gyerekszigeten, itthon is pacsált a kertben, tegnap pedig képenlocsolt a slaggal. Gondolhatjátok, hogy tetszett ifiúrnak a dolog! Apját is gyorsan "megstrandoltatta".
Megyek, van dolog elég ezen a félgyerekes napon. Olivér nagyizik ugyanis!
Sziasztok!