Sziasztok!
Végre van egykis időm, na meg energiám is írni pár sort. A többnapos tikkasztó kánikula
után ma este esett egy frissítő zápor, egész jó lett a levegő tőle... én is erőre kaptam tőle
. Jó ez a nagy nyár, de úgy érzem, kicsit átestünk a ló túloldalára...
Heni!
Először is hatalmas gratula a nagyfiadnak! Igazán ügyes srác!
Ákos még messze van a sulitól ugyan, de én már most sejtem, hogy nem fogunk ilyen dicséreteket zsebre tenni... nem az eszével van baj az úrfinak, hanem a magatartásával...
Képek nagyon jók, látszik, hogy jól érezték magukat a lurkók!
Hiszti: Hát igen... nálunk is egyre gyakoribb és olyan csajos sikítozós, földre fekvős
.
Nem semmi, hogy Dodó egyedül csúszdázik!
Enikőt még emelgetni kell, és ezt a karom nehezen bírja...
Szilvi!
Remélem a költözés rendben zajlik (zajlott?)!!!! Várjuk a beszámolót! Gyere amint csak tudsz!!!!
Zsu!
Örülök, hogy a vizsgálat eredménye jó lett, gondolom neked is nagy megkönnyebbülés. A következő a 18. heti lesz? Vagy Svájcban más a rendszer?
Meleg, leégés: Mi is szenvedünk, pedig nem is kismamaként kell elviselnünk... A leégés a hétvégén engem sem került el, pedig még kentem is magam a gyerekek 60-as faktorzámú krémével... valószínűleg nem elég jól, vagy még a kenegetés előtt történt a dolog. Magamra nem fektettem olyan nagy hangsúlyt, a lurkóimat viszont sikerült "megmenteni".
Timi!
Nem semmi az a 94. szülinap!!!
Milyen jó érzés lehetett a nagyidnak az a sok unoka és dédunoka körülötte...
Otthoni munka: Igazából nem hallottam még olyanról, ami bejött volna valakinek... A hirdetések általában átvágások, vagy valamilyen piramisjátékot takarnak, egyéb úton meg nem tudom... Szerencsével biztos lehet találni valamit.
Ja, és köszi a táblát!!!!
Kirándulás:
Igazad van!!!
Tegnap itt munkaszüneti nap volt, ezt is, meg az elmúlt hétvégét is kihasználtuk. Voltunk egy hegyi kiránduláson az Alpokban (Bregenz), egy múzeumfaluban mini gőzvonatos fesztiválon, meg a Ravensburger Vidámparkban. A gyerekeknek nagy élmény volt... Képekkel már nem akarom terhelni a topikot, van albumunk, ha érdekel benneteket, feldobom majd az elérhetőségét.
Éva!
Neked kitartást!
Remélhetőleg a 12. hét után könnyebb lesz!!!
Anikó!
Akkor fellélegezhetsz, hogy már nincs több vizsga! Ügyi vagy!!!!!
A képek nagyon tutik a lányokról! Látom a sátorozás nálatok is megy!
Puszi mindenkinek! Jó éjt, szép napot holnapra!
Kriszta