Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!Nercsi!Hát én se bánom,hogy rossz idő van.Nagyon meleg volt a lakásba már.
kola2

Viol,
Én nem vagyok mérvadó az óriásfiammal, csak az érdekesség kedvéért: Iván 3 hetesen 4690 g 57 cm volt. Azóta nem is mértem... :P :P :wink:

Gabó,
Nem talállak az iwiwen!!! Majd megnézem a Viol ismerőseit!

(Amicáékat remélem hamar kiengedik, elvileg 2500 g után el szokták engedni a koraszülötteket. Ha nincs semmi más gond. Azt meg mindjárt elérik, és más meg úgysincs!! :))

Eszti,
Imádom a lányodat! Meg keresztfiadat! :wink:

Én főztem az Áronnak, utálta, valamitől meg hasfájós lett (pl krumpli :shock:). A bébiétel pedig szerette. A tejpépeket mindet utálta. Ki érti ezt? :wink: 8)

Szegény kis Virág!!! Remélem most már tényleg meggyógyul!

Ivánka tök jófiú volt éjjel, gondolom a lehűlt idő is számít. Ja, és hasra fordítottam, jobban szerette. (Szabad hason altatni????)

Úgy örülök, fogytam 4 kilot mióta itthon vagyunk!! Nem fogyózok (nem is szabad), de nem eszem csokit, édességet, és zöldséggel, meg salátával eszem az ebédet. Úgy látszik ez is használ! (Na meg a napi x kalória, amit Ivánka szerencsére "elvesz". :P :P

Láttam a Mátét tegnap!!! A menő babakocsijába ült, a Katusék háza előtt, de szerintem a nagyijával volt, gondolom várták a Katust. Nem vártam meg őket, mert pont elkezdett csöpögni, és még a Rossmann-ba be akartam menni.
Nagyon király a kocsija!!!!!! 8)

Erika,
Én sem szülök azért holnap, de olyan jóóó lenne! (Meghát a Lacinak is lesz beleszólása...ő még azért nem hiányol egy újat, igaz, neki az első babája, még szoknia kell! :wink: . De egy kislányért bármit megteszek!! :oops: :oops: )
Vendég

jÓ REGGELT![/color]
Otthon már rossz az idő?Itt még mindíg kurva meleg van és hétágra süt a nap.

Eszti!Gabó néven futok az iwiwen.Tegnap este megint nem sikerült odáig eljutnom,hogy szétnézzek,de talán majd ma.

[color=orange]Viol!Nagyon szépen fejlődik Dorka!!! :D
Husi 56cm és 3650grammal született és 2-hósan 65cm és 5400gramm volt,de a lányok általában picibbek,mert ők olyan kis törékenyek.
Vendég

Ja, elfelejtettem válaszolni:

Alszik éjjel, de felkel szopni, aztán alszik tovább (jobb napokon) .
Mikor nyügi, akkor kicsit izélni kell vele, vagy büfiztetni, vagy pelenkázni, vagy valami. Fél óránál tovább még nem volt fenn éjjel. (szerencsére)
Áron itthon is van, meg mászkál is.
Anyu tesójáéknál van medence, a mamájáéknál szintén. Ezeken a helyeken tartózkodik ha nincs itthon! :P :P
Vendég

Mi ez a nagybetűzés, Gabó???
Vendég

Ejha nagybetűvel írt mindent!!!!

Vero!Hú Áron is nagy baba volt!! :D :D
Én hason altattam a Levit 4-hósig amikor átkerült közénk.Csak úgy volt hajlandó aludni.Nagyon ügyi vagy,hogy már ennyi lement,de nem is voltál meghízva terhesség alatt.

Katus!Mentek Krakkóba?
Vendég

Nagyon jó alvókája van!!!! :)
Vendég

Most nézem, még mindig nem válaszoltam normálisan:
szóval, szopik még hál'isten teljesen ügyes. Éjjel is. De az én gyerekeim így alszanak, Áron is míg szopott mellettem aludt, ha nyikorgott szoptattam (alva), és aludtunk tovább. Nem valami szabályos, de hát ez van. (Viszont így tud aludni a család többi tagja)
Vendég

Helloka!

Húú, én valami iszonyat friss vagyok, már ragyog a lakás, Dorka 8 óta alszik! :) Pont ezért lehet, hogy nincs sok időm... :)

Köszönöm a méretes adatokat! :) :) Úgy látom nincs gond, Dorka baba eszik rendesen! :) Huhh! :)

Gabi,
írtam az iwiw-en! :)
Törékenyebbek a lányok? Dorka "súlyosabb" eset, mint Levi volt ilyenkor! :lol:

Vero,
"óriásfiam" :lol:
Uncsitesómnak is két fia van, azt mondta minden további nélkül szülne harmadikat, ha biztosan tudná, hogy kislány lesz! :)
Talán ha meghozzák azt a törvényt...
Én sem szeretem, ha Dorka hason alszik, de úgy jobban szeret. Illetve csak éjjelre nem akarom, hogy úgy aludjon. De van, hogy a hátára teszem le és úgy is jó neki. De ha nyűgös és "kuculódik" :lol: az ágyában, hason hamarabb elalszik. Gyűrögeti maga alatt a pelenkát, ami a feje alatt van, és hamarabb elnyomódik. Tegnap este pl. hason sem volt jó neki, megfordítottuk, háton feküdt, ordított róla, hogy álmos, alig látott már, de sírt. Gábor a kezébe adta a pelenkát, kb fél-egy perc múlva elaludt... :) De a pelenkáját szorította rendesen! :) Ki érti őket?

Ha szopiba bealszotok mindketten, akkor mikor böfizik? Az nem gáz, ha nem?

Szerencsére Dorka is átalukálja az éjszakát már jó pár hete. Tíz körül elalszik (legkésőbb tizenegy, de addig amúgy is fent lennénk) és reggel 5-6 körül kel. Akkor meg Gábor is kel, mert megy melóba, szal így pont jó! :)

Na, fel is ébredt a lányka! :) De elég jól húzta... Hatkor kelt, fél hétkor evett, nyolckor aludt el, és egészen mostanáig húzta. És még most sem kiabál a ciciért... Mondjuk reggel jóllakott, mint a fene... :)

nadine81

Mióta Alíz hasra tud fordulni, csak hason alszik. Előtte sose.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Tyű lányok nálunk itt olyan vihar van készülőben ki is kapcsolom a gépet.Remélem túléljük majd jelentkezem.
Vendég

Mi már túl vagyunk a viharon! :)
Ami a szopit illeti nekem még mindíg van elég tejem. Sőt néha még több is a kelleténél! A konkrét hozzátáplálást még nem kezdtem el, inkább csak kóstoltatok Szintivel. Viszont ha hosszabb útra készülünk akkor mindíg megkínálom sütőtökpürével, mert ezzel eltelik és nincs hiszti a ciciért 1 óra múlva!

Nercsi!
Alízt leteszed csicsizni, aztán magától hasra fordul és elalszik?

KépKép
nicika

Nicika, igen. Vagy az oldalán alszik először, de végül hason köt ki. Most ez nagyon tetszik neki. :lol:

Gabó!!! Éld túúúúl!!!!!

Veró, akkor Iván jó kisbaba!!!! :lol: És ügyi vagy a kilókkal!!!! Én nem bírnám ki ha nem ehetnék csokit! :cry:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hú gyerekek olyan vihar volt itt hogy az csak csuda át is szaladtam gyorsan a szomszédékhoz,mert be voltam tojva,de hál isten nem volt se jég és a cserepek is maradtak a helyükön.

Viol!Hogy érted,hogy "súlyosabb"?Nagyon jól alszik Dorka is ezek szerint pitty-puttyolni is hagy benneteket.
Levi csuklós baba volt egy-két hós koráig nem is büfizett csak csuklott kaja után kérdeztem is a doktornőt meg a védőnőt,hogy ez így normális-e és megnxigtattak,hogy vannak ilyen csuklós babák,mert ugye ha nincs böfi nagyobb az esélye,hogy megfullad abba amit visszaböfiz.Vagy nem?

Vero!Úgyis mindenki úgy csinálja a dolgokat ahogy épp neki jó és a babának és a családnak is jó.Megnézném hány olyan kismama van aki mindent betart amit kell!!
Vendég

Gabi,
húúú, itt is volt zuhéj... Reggel 7-kor világosabb volt, mint 8-kor. Minden függönyt elhúztam, hogy lássak is valamit. Eddig a meleg miatt mind be volt húzva, most meg alig láttam. Dörgött, villámlott, esett. De ilyen volt tegnapelőtt este is. :evil:
De akkor szerencsésen túlélted! :)
De szomszédoknál mit csináltál? A vihar miatt mentél át? Ott jobb? :) Vagy amúgy is mentél volna?
Húú, most látom, hogy elnéztem a grammokat és kilókat, azért írtam, hogy súlyosabb... :lol: :shock: :lol: :shock: Bocsesz! :)
Pity-puty... :D :wink:

Niki,
akkor Szinti "csak úgy" akarja a cicit, vagy éhes is, amikor 1 óra múlva hisztizik érte? Mert azt írtad, hogy akkor nem hisztizik miatta, ha előtte evett sütőtökpürét.
[/quote]

nadine81

Gabi,
nemtom a csuklás egyenértékű-e a böfivel, nálunk sokszor megy mindkettő... :lol: De szerintem az azért ritka, hogy belefullad... Illetve remélem... :)

Tejci itt is van bőven szerencsére. Éjjel le is kellett fejnem. Aztán reggel evett a jobból, mikor befejezte, lefejtem a "maradékot". És kiürítettem a másikat is. De délelőttre úgy megtelt, hogy amikor kajálni készültünk és levettem a melltartóbetétet, már csöpögött... Szóval lehet benne valami, hogy szopi és fejés együttesen sok tejcihez vezet.

nadine81

Gabi,
tök jók aképek az iwiw-en! :) Igaz, hogy már sokat láttam belőlük, de így együtt nagyon aranyosak! :) És jók a címek is! :)
Azt viszont még nem láttam, amelyiken fogod Levit az öledben... Mennyi idős akkor?

nadine81

Viol!Akkor otthon is kiadós eső volt.Itt vannak a szembe szomszédék unokái aztán átment hozzájuk az Adrián mikor meg láttam,hogy jön a vihar gyorsan átszaladtam,hogy ne legyek egyedül,mert féltem.
Ja nem úgy fullad bele hanem erre is szokták mondani a csecsemőhalált "asszem"Hogyha úgy büfizik,hogy hanyatt van akkor amit nem tud visszanyelni attól Asszem!Vagy mégsem?
Ahol a kezemben alszik?Ott kb.2-hós lehetett asszem!!
Hát ilyeneket már a tököm tud annyira elfelejtettem dolgokat pedig itt van ám a babanapló,de valahogy soha nem veszem elő.
juj,de bőven van akkor tejcit ez szupi így is legyen sokáig.
Ti,hogy találtok meg ismerősöket?Nekem sem működik a keresés!
Vendég

Gabi,
húú, babanaplónk nekünk is van, épp a múlt héten töltögettem... Emléknek jó lesz pár év múlva! :)
Ismerősöket úgy kereshetsz - de szerintem így is tetted - hogy megnézed a te ismerőseid ismerőseit. Aztán bejelölöd. De így a végtelenségig elmehetsz, mert anélkül is jelölhetsz valakit, hogy akin keresztül megtaláltad, az épp nem ismerősöd. Nemtom érted-e. :) Szóval tök mélyen bele lehet menni. Pl ráklikkelsz egy ismerősömre, előjön az adatlapja, rámész az ismerőseire, ott is ráklikklesz valakire, véletlenül találsz valakit, bejelölöd, stb. Szal így. Én ismerőseimet végignézted? Van köztük sok jereváni is. Vagy lehet találsz olyat is, akit pl. a sulidból ismersz.
Vagy van olyan fukció is, hogy "Kit ismerhetek". Na, ott qrva sok ember bejön, akinek valamilyen úton módon köze lehet hozzád. Bárhogy. Ezt meg a "Legrövidebb út"-on tudod megnézni.

nadine81

Ez tök jó!!!
(lehet, hogy már láttátok...)
Hangszórót kapcsoljátok ám be! :)
Ja, és felismeritek a számot?

http://www.easymail.hu/parse.pl?redirec ... bbird.html

Remélem sikerült bemásolni...

nadine81

nadine81

Hmm, a második már nem jó... :cry: :evil: :cry: :evil:

nadine81

Szinti olyankor is szopik! Csak álmában van olyan hogy cumizik rajta, de amúgy mindíg szívja!

KépKép
nicika

Niki,
és akkor Szinti majdnem, hogy óránként eszik? Nem lakik jól egy evésre?

nadine81

Nadin! Inkább 2-3 óránként eszik, de közte van hogy szopi-iszik! :lol:

KépKép
nicika

Voltunk ma méreckedni. Alíz 6840 gramm és 68 cm. :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jó reggelt!Tegnap elvittük fülészhez a Virágot és megint középfül gyulladása van :( Gyógyszert kapott rá,remélem hat neki ,mert ha nem akkor fel kell megint szúrni a fülét.Július 26-án megyünk kórházba ,kiveszik a manduláit azért mert mindig azok gyulladnak be .Nagyon remélem utána nem lesz ilyen sokat beteg.
kola2

Nadine!Ez tök jó amit küldtél a második nem jön be.Ez nem a Scorpions?
Köszi mindjárt kipróbálom amit leírtál!!

Nercsi!A te férjed Peti ugye?Akkor nagyon boldog névnapot!!
Vagy Nicika a tiéd?Hülye vagyok,de nem tudom hirtelen mejikőtöké!Bocsika!!

Kola!Talán az lesz a legjobb ha kiveszi Virágnak és akkor nem lesz ennyit beteg.Jobbulást!!!
Vendég

Val.szín. én vagyok a béna!Bejönnek az ismerőseitek bal oldalt.És,hogy tudom előhívni őket?Mert ha rákattintok nem lesz semmi.
Vendég

Gabi,
Scorpions... :)
Pedig, ha ráklikkesz, be kell, hogy jöjjenek... :(
Igen, Erika férje Peti (asszem :lol: ), Nikié Patrik! :) A P az stimmelt! :)

Zsani,
basszus, sajnálom Virágot! :( de tényleg talán jobb, ha megszabadítják tőle és akkor jobb lesz. Reméljük! :)

Én ma nem leszek sokat mert vendégeim jönnek, kb 10-en! :)
A fürdőről munkatársak, főnökök!

Pussz

nadine81

Na, hol van ma is mindenki? :)

nadine81

Katus,
Nekem is átvennéd ezt a cd-t?

01. Beköszöntő
02. A part alatt
03. Katalinka szállj el!
04. Mit mos, mit mos?
05. Mese mese mátka
06. Lepke te kedves
07. Árkot ugrott a szúnyog
08. Megfogtam egy szúnyogot
09. Tücsök koma gyere ki!
10. Tücsöklakodalom
11. Cini, cini, muzsika
12. Csiga-biga gyere ki!
13. Tekeredik a kígyó
14. Kis, kis kígyó
15. Virágéknál ég a világ
16. Száraz tónak
17. Nyuszi Gyuszi
18. Nyuszi, nyuszi, nyulacskám
19. Kerekecske, dombocska 20. Hová mégy te kis nyulacska?
24. Házasodik a motolla
21. Iglice szívem
22. Jön a kocsi, most érkeztünk
23. Héja, héja
25. Hopp mókuska
26. Mókuska
27. Rókamese
28. Kiment a ház az ablakon
29. Harkály kopogtat
30. Répa, retek, mogyoró
31. Fütyül a rigó
32. Csip-csip csóka
33. Fülmile
34. Jöttem karikán
35. Kicsi őz
36. Brumm, brumm, Brúnó
37. Mackó, mackó ugorjál!
38. Finálé

Azon ezek a dalok vannak

adok hozzá nyers cd-t!!!!!!!!
Vendég

Nadine!Hát akkor próbálkozom.Tényleg Erikáé Peti!
Jó szórakozást!! :lol:

Nercsi!Szép nagy baba Alíz! :D :D :D :D

Katus!Jövő vasárnap megyek haza egy pár napra nekem is kéne ez a cd-is.A Levi amit adtál nagyon élvezi.Már talán Krakkóba vagytok azért nem jössz érezzétek nagyon jól magatokat és egymást!! :D
Vendég

Valamelyikőtök benevezte a picit a Pampersös játékra,mert szívesen szavazok rá ha elkülditek a kódját.
Vendég

Na hát nekem nem hívja elő akire rákattintok.Bejönnek a nevek megjelenik a kéz ráklikkelek egy névre ugrik egyet a kép és ennyi nem történik semmi.Segítséééééééééééééééééééééég!!!!!!!! :x :x :x :twisted:
Vendég

Gabó!Rákatttintasz a névre ,és neki az ismeröseire és ott bejön egy csomó emberke.
kola2

Gabó!Rákatttintasz a névre ,és neki az ismeröseire és ott bejön egy csomó emberke.
kola2

Sehol senki?Bár nekem sem jött be egész délután a babanet :(
kola2

Végre bejött ez a hülye babanet. :roll:

Zsani, akkor Virágnak biztos jobb lesz miután kiveszik a manduláját. Szegénykém!!! Réméljük jól viseli majd!! :)

Gabó az én férjem Peti, köszi a köszöntést!!

Viol, milyen volt a buli????

Katusék most vannak Krakkóba, majd vasárnap jönnek asszem.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jó reggelt! :)

Én már most dvd-t nézek! :) Szenvedélyek viharában... :lol:
Kislányom alukál, férjuram Balaton felé buszozik a focicsapattal... :D :shock: :D Kellemes idejük van... Tavaly ugyanilyen volt. Igaz, nem pont annyira a víz miatt mennek... :) Badacsony... :D

A "buli" azért nem volt ám olyan nagy buli! :) Először betoppantak főnökék, de csak pár percig voltak, mert itt Hegykőn pár napig művészeti fesztivál van, és a fürdő is támogató és nekik is illik ott megjelenni, szal most ide csak beugrottak, de azt mondták jönnek még! :) :shock: :)
Aztán jöttek a többiek! :) Heten voltak, mint a gonoszok. Három masszőr, két pénztáros, két recepciós. :)
És kapott Dorka egy csomag pelust, egy tündéri kis farmerszoknyát és egy etetőszéket!! Olyat, amilyet kinéztünk! :) Mármint nem tökolyan mintásat, de olyan fát, ami asztal és szék később! :) Basszus, tök örültem én is neki! :)
És arra gondoltam, hogy ha majd Dorka belenő a ruhába, arra már összeállítjuk a széket is, lefényképezzük benne és azt kiviszem a fürdőre, kitehetik valahova. :)
Ja, és Dorka úgy vigyorgott a főnökömre, hogy az csoda! :D Asszem megvan a tuti helyem, ha vissza akarnék menni... :D
Na jó, amúgy is meglenne... :)

Tegnap nekem sem jött be később a babanet, pedig még írtam volna, mert volt időm. :evil:

Gabi,
nekem nincs Pampers Dorkám, de én is szívesen szavazok bárki lurkójára! :)
Nemtom mi lehet a hiba az iwiw-en... Ha odáig eljutottál, onnan már tényleg be kellene jönnie...
Milyen az a cd, amit Katus már megírt neked? Azon mik vannak?

Mert erre, amit most Vero írt, én is vevő lennék! :) Szegény Katus... Mondjuk nekem ráér, jó pár hónapig nem kell még. Vagy? Mikor lehet ilyet hallgattatni velük?

[quote]0 írta:1. Beköszöntő
02. A part alatt
03. Katalinka szállj el!
04. Mit mos, mit mos?
05. Mese mese mátka
06. Lepke te kedves
07. Árkot ugrott a szúnyog
08. Megfogtam egy szúnyogot
09. Tücsök koma gyere ki!
10. Tücsöklakodalom
11. Cini, cini, muzsika
12. Csiga-biga gyere ki!
13. Tekeredik a kígyó
14. Kis, kis kígyó
15. Virágéknál ég a világ
16. Száraz tónak
17. Nyuszi Gyuszi
18. Nyuszi, nyuszi, nyulacskám
19. Kerekecske, dombocska 20. Hová mégy te kis nyulacska?
24. Házasodik a motolla
21. Iglice szívem
22. Jön a kocsi, most érkeztünk
23. Héja, héja
25. Hopp mókuska
26. Mókuska
27. Rókamese
28. Kiment a ház az ablakon
29. Harkály kopogtat
30. Répa, retek, mogyoró
31. Fütyül a rigó
32. Csip-csip csóka
33. Fülmile
34. Jöttem karikán
35. Kicsi őz
36. Brumm, brumm, Brúnó
37. Mackó, mackó ugorjál!
38. Finálé

És ezeket ki énekli? Valami kórus? Gyerekek? Milyen?

nadine81

Jó reggelt!

De jó Neked Nadine! Szenvedélyek viharában...hmmmm....

Én is egyedül vagyok ma a két gyerekkel, tök szar idö van, álmos is vagyok, kedvem is szar. Remélem történik valami!
mirama

Kép
Kép
Kép
Kép
mirama

Kép
Kép
Kép
mirama

Kép
mirama

Mirama,
az idő miatt van szar kedved?
Ha Dorka végre visszaalszik :) én is elfekszek... :)
Hol strandoltatok? Nagyon élvezték a gyerkőcök, látszik rajtuk! :)

nadine81

[quote]M írta:ikor lehet ilyet hallgattatni velük?

nulla napos kortól! Főleg ha te énekled! (cd azért jó, mert legalább eszedbe jut valami. Nekem mindig ugyanazok jutnak eszembe, azért hallgatok zenét, akkor éneklem vele. Élvezik ám!!!!!!

Kriszti jók a képek!!!! Hol készültek, Sárváron?
Vendég

Az idö is, meg, hogy tegnap meg ma is egyedül vagyok a gyerekekkel. Kicsit sok. De legalább ha jó idö lenne, csaviznánk!
mirama

Vero, Ausztriában, Lutzmannsburgban készültek.
mirama

Tegnap már kiügyeskedtem bejött egy csomó név csak a képeket olyan kurva lassan tölti be,hogy alig győzön kivárni.

Mirama!Nagyon szuperek a képek a gyerekek gyönyörűek mint a szüleik. :D :D :D
Kéró hogy áll?

Nadine!Na ez nem semmi!Etetőszék!!!Tök rendik voltak.
Gábor mit csinál a Balcsin?Csak nem focizik?

Nercsi !Szívesen!! :D :D

Én beneveztem Levit ha van kedvetek és felesleges pénzetek a telefonon akkor nagyon szívesen elfogadjuk ha szavaztok rá!
Itt a telcsiszám:0630-555-5595
A bolt és Levi kódja R005*B006

Előre is köszönjük.

Majd ha Levi elaludt leírom nekem Katus miket vett fel.
Én már akkor hallgattam babazenét meg amit szeretek a gyorsak jöttek be neki mint most.
Na húzok palacsintát sütni!!
Vendég

Szia Gabó!
Hát még van mit csinálni, de azért alakulunk. Pakolni és takarítani mindenképp kell. Úgy utálom már a koszt. Néha úgy érzem sosem lesz rend. Ma meg végképp. Zizi vagyok. :D
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?