Sziasztok!
Olyan vihar volt felénk:shock: elment a villany,dörgött,villámlott,és az utcákon 60cm-es víz volt.
Én meg persze ma pont motorral mentem.Apukámat kellett felhívnom,hogy jöjjön ki értem,és így a motort is haza tudtuk hozni,mert befért a kocsiba.+1/2 2-re jönnöm kellet a védőnőhöz.de szerencsére odeértem
Bea!
Tényleg úgy van,hogy az ember egyfelől örül ennek az eredménynek,másrészt viszont tudja,hogy tényleg oda kell nagyon figyelnie.
örülök,hogy összejön ez a kocsivásárlás
Meli!
Milyen szerződéseket kötsz?
Hidd el mindjárt itt lesz ám a hétfő,és szorítok,hogy pozitív tesztecske legyen majd a kezedbe
Főzés:vettem egy jó nagy karfiolt,és nem akartam mindből levest csinálni,ezért megnéztem a szakácskönyvet mit lehetne még,és olyat találtam,hogy karfiolfőzelék.uyghogy karfiol volt karfiollal
Még jó,hogy a férjem szereti
.(Anyu rakott karfiolt csinált,azt azért nem akartam)
Gabi!
Sajnálom a férjed,meg persze téged is,mert te se tudtad kialudni magad.nekem is egyből a sópipa jutott eszembe,de,akkor lehet,hogy rajta az mégsem segítene
Már törtem az agyam azon a 23 napon,mikor végre lejjebb mentem,és olvastam a javítást.
Mókuskáéknak remélem csak ideiglenesen nincs net.Vagy kiköttették?
Candi!
Én is azt mondom neked,hogy a hasfájás nem feltétlenül csak mensit jelezhet.és reméljük most nálad sem azt jelzi
Gyakorolom a felszolgálást is,ki tudja,hátha egyszer még szakmát kell váltanom
na ezt csakk vicc volt,nem hiszem,hogy akkor is épp vendéglátásban helyezkednék el.
Icus!
A halvány csíkos teszt napján való együttlét simán jó lehet
.Mi sem a pé napján voltunk együtt.
Sajnálom,hogy beteg vagy,jobbulást.Igaz annyi előnye van,hogy így legalább benéztél hozzánk