Sziasztok!
Tegnap nem volt net, úgyhogy most 3 oldalt olvashatok vissza!!!!
Ma NAGYON-NAGYON hidegfront volt! Először merült fel bennem, h. abba kéne hagyni a melót, de már csak 2 hét van szabiig, addig talán kibírom!
Az a baj, h. a klinikán nincs légkondi és majd megdöglünk a melegtől, a gumikesztyűből 10 perc után csorog az izzadtság!
Meg mindenki feszült, ideges! Plusz ma a hidegfrontos keményedések is megint elértek, pedig az utóbbi időben a 2X1 magnesii citrici simán elég volt! Alig vártam, h vége legyen a napnak! Erre 2 óra felé egyszercsak beborult és olyan zuhi tört ki jégesővel, szélviharral, villámlással h. hálistennek az utolsó betegek már nem jöttek el! Mit mondjak, nem bántuk!!!!!
De időjós levelibékának simán elmehetek, már reggel megmondtam, h. itt ma nagy változás lesz, pedig akkor még megrohadtunk a melegtől!!!!!
Na igyekszem mindenre reagálni, ha későn is!
Kavics!
A Canderel is aspartam tartalmú!
Én nem tudok olyan képeket felrakni, mint Rejo, mert mióta a Medisonban 20 000 Ft-ért csináltatott 4D-s DVD szétb…szta a Windowst úgy, h. az egészet újra kellett telepíteni, apa nem támogatja ezt a luxust és inkább videót kérünk, azt meg nem tudom feltenni!
Espero!
Aludj sokat, az elején én is folyton álmos voltam, ez később javul, de főleg du. még most is majd meghalok egy ágyért!
Kandika!
Mi az a cviderke????
Nálam a kikapcsolás úgy sikerült, h. anno a dokim közölte a 10. napi Uh alapján, h. ebben a ciklusban biztosan nem lesz se PÉ, se baba!
De ha akkor láttam volna egy 22 cm-es tüszőt az UH-on, hát lehet, h. apa Viagrát kapott volna vacsira!!!!
Ha lefényképezzük a Mütyűrkés videóról kimerevített képet mobillal és elküldöm neked telefonon, akkor te fel tudod ide tenni??????
Norka!
Jesszusom!!!! És nekünk még azt tanították, h. a csecsemők nem tudnak félrenyelni!
Bár valahonnan a tudatom mélyéről elő tudok halászni vmi olyan infót, h. „Lábánál fogva, fejjel lefelé meglóbáljuk!”, de ez vhogy akkor irreálisnak tűnt!!! Most már sajnos nem annyira!!!
Gyerekorvoshoz elvittétek???
Én szopi ügyben (ha anyámra ütök) tejtúltermelésre, becsomósodásra, mellgyulladásra és melltályogra készülök! Gyerek ügyben pedig egy hisztis, hasfájós, éjjel ordító, nappal alvó fúriára! Csak pozitívan csalódhatok! (Vagy nem???)
Van ilyen spéci üveg? Akkor én még nem veszek, megvárom a te tapasztalataidat!
Zsizsik!
6 évesen még cumizik???? És nem állnak ki a frontfogai?????
Nem az a baj, h. szorongásos a gyerek??? Gyerekpszichológussal nem beszéltetek még erről??? Nem azt mondom, h. vegyétek el tőle, mert úgyis talál helyette mást( a kéz mindig kéznél van!!! Azt meg nem lehet elvenni!), de ki kellene deríteni, h. mi a baj, mert később nagyobb gondokat okozhat!!!!!
Ginuska!
A HSG-t ma már úgy csinálják, h. festéket nyomnak a méhszájon keresztül és közben laparral nézik, h. a petevezetők petefészek felőli részén megjelenik-e a festék.Szükség esetén oldják az összenövéseket átfújással. De többek szerint nem mérvadó, mert már többen szültek spontán, akiket korábban átjárhatatlannak ítéltek!!!! (Gondolom a vizsgálat eredménye függ a doki gyakorlottságától is!!!!!)
Rejo!
Szerintem a Johanna nagyon szép név!!!!
Irigylem a napirendedet!!! De már csak két hét és szabi!!!!!! (Na meg festés!
)
Te nem lehet, h. az UH készülékek vmi kínai standard alapján vannak beállítva?
Mert nekem is nagy babát jósolnak! De ha már fiú inkább legyen magas, ne 153 cm (az nagy kiszúrás lenne szegénnyel, ha az anyja méreteit örökölné!
)
Szerintem kocogj el egy másik dokihoz, h. ő mit mond méhszáj ügyben, lehet, h elég ha fekszel, de lehet, h. varrnak!!! Ne te idegeskedj otthon egyedül!!!!
Az UH mit mond? Csak a külső méhszáj nyitott, v. már a belső is nyílik???
Babancs!
Örülök, h. kezdesz rendbejönni lelkileg!
Látom megint megvolt a szokásos hidegfront előtti torzsalkodás!
Én is este vasalok és lehetőleg egyszerre többet, h. minél később kelljen újra a kezembevenni a vasalót!!!