Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsolti péntek óta itthon van velük most 2hónap szünet van az oviban.

Timi: nem semmi ez a jégeső!!:(
Mekkora kárt okozott?

Zsóci: sztem sem lesz nyár..legalábbis igazi nyár tutti nem lesz. :(

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!
EGy pár kép, s rohanunk tova!
Kép Kép Kép

SZép napot mindenkinek, végre itt a jó idő!

Timi

Kép

Kép
timtom

Gyerekek! Mi ez a kihaltság? Kiütött mindenkit a meleg? Claire
claire

Sziasztok!

Hát meleg az van - de én élvezem!!!!!!
Nem jelentkezésem oka, hogy hétvégén megyünk esküvőre és a nászajándékok még nem készültek el.
Jövő héten már biztos itt vagyok ezerrel és mindenről beszámolok.

Pusz: Zsóci :o))))
zsóci

Sziasztok!

Tegnap kiderült senki nem vállalná Annánál a porlasztást.
Maradna a Debrecen, ha elválallnak..ott tűszúrással veszik ki..vagy megkérdezem nem lehetne-e várni vele, mert, ha igen, a doki szerint 20 hónapos babánál már csináltak porlasztást. Ha várnánk egy évet..?
Csütörtökön megyünk, s Zsoltit is megnézzük a doki javaslatára.:)

Majd mesélek!

Vasárnap strandoltunk, de én leégtem.:(
Gyerekeket 30 faktorossal kenegettem, megúszták, párom se éget le...csak én.:(

Pusssz.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Tegnap 10-kor indultunk itthonról és 3kor végeztünk ott, majd Örs felé vettük az írányt(Bank)..párom jött értünk végül 6óra volt mire haza értünk.
Nagyon elfáradtam.

Doki:Zsolinak van kisebb köve 1-2mm szóval nem veszélyes, de figyelni kell rá.
Anna: végül megcsinálják..találtak vkit, aki vállalja, de én attól tartok ez kísérletezés, mert eddig 20 hónapos volt a legfiatalabb baba, akinél csináltak porlasztást.
Tegnap voltunk aneszteziólógusnál is..Annát altatni fogják, mivel kicsi azt mondják nevetőgázzal.
Sok minden volt még, de a lényeg, hogy végül jövőhét csütörtök lesz a porlasztás napja.
Nagyon félek tőle!!!
Utánna még 3 napig bent kell maradni a kórházban megfigyelés alatt. 4éjszaka, s talán hétfőn reggel mehetünk is, ha minden rendben van.
Ha egy szobában szeretnék lenni a picivel az ágy 2500/nap. 10 000-
Két doki műti-végzi a porlasztást+az anesztes..Nem kis pénz lesz a vége és azt sem tudom mit illik ilyenkor adni.
De nem a pénz a lényeg a kicsikém!!! Féltem őt nagyon!!

Porlasztás után a Heim Pál-ba hoznak vissza mentővel, s ott leszünk kb.hétfő reggelig.
Majd írok, most még sok mindenen izgulok, vérvétel lesz-e(biztos), mikor a vércsoportját meg kellene nézni..Az mennyi idő alatt derül ki? Egy pillanat alatt? ....

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!
Itt vagyok ismét, csak amióta ez az új formula van, én azt hittem sehol senki, és nem kérdeztem senkit ezügyben.
Közben Zsócival beszéltünk msn-en, és ő mondta hogy új elérhetőség van.
Jó sok miniden történt veletek ezidő alatt!

Gratulálok az új doktorandusznak, nem semmi lehetett a három picikétől felkészűlni rá! nem irigyellek érte! :oops:

Sziszike!
Gartula nektek az új kisbabóhoz!Nagyon belehúztatok a babaprojektbe! Hú én egyenlőre megalégszem a kettővel,azok is lefárasztanak egész nap! :lol:
Eza vesekő dolog elég fura ilyen kicsikénél. Szegéyn pici lány, mennyi mindenen megy keresztül!Reméljük minden simán megy , és hamar elfelejteitek ezt a tortúrát. :cry:
Az új lakáshoz meg sikeres keresgélést!Most hol laktok egyébbként?

Zsóci! Nagyon tündérke a kisiskolás jelölt. tegnap voltunk megint Velencén a virágkiállításon Heniékkal. Nagyon jó volt.
A hétvégére jó bulizást,, gondolom már ott is vagytok, mert ma nem láttalak msn-en.
Várom a lakodalmas élménybeszámolót!
Megfagyni biztos nem fogtok, mert jó időtök lesz!

Timi!
Mi jól vagyunk,bár ma éjjel volt valami értelemtlen ébredésünk. Fogunk már 8 van, és már szaladunk ezerrel.Sokat bicózunka lányokkal , és élvezzüka nyarat. Két hét múlva megyünk Horvátországba Omisba, és már nagyon várjuk.
Este majd rakok fel képeket is, most megyek. SZiasztok: Kriszti
[/url][/quote][/u][/i][/b]
bencze

Sziasztok!
Itt vagyok ismét, csak amióta ez az új formula van, én azt hittem sehol senki, és nem kérdeztem senkit ezügyben.
Közben Zsócival beszéltünk msn-en, és ő mondta hogy új elérhetőség van.
Jó sok miniden történt veletek ezidő alatt!

Gratulálok az új doktorandusznak, nem semmi lehetett a három picikétől felkészűlni rá! nem irigyellek érte! :oops:

Sziszike!
Gartula nektek az új kisbabóhoz!Nagyon belehúztatok a babaprojektbe! Hú én egyenlőre megalégszem a kettővel,azok is lefárasztanak egész nap! :lol:
Eza vesekő dolog elég fura ilyen kicsikénél. Szegéyn pici lány, mennyi mindenen megy keresztül!Reméljük minden simán megy , és hamar elfelejteitek ezt a tortúrát. :cry:
Az új lakáshoz meg sikeres keresgélést!Most hol laktok egyébbként?

Zsóci! Nagyon tündérke a kisiskolás jelölt. tegnap voltunk megint Velencén a virágkiállításon Heniékkal. Nagyon jó volt.
A hétvégére jó bulizást,, gondolom már ott is vagytok, mert ma nem láttalak msn-en.
Várom a lakodalmas élménybeszámolót!
Megfagyni biztos nem fogtok, mert jó időtök lesz!

Timi!
Mi jól vagyunk,bár ma éjjel volt valami értelemtlen ébredésünk. Fogunk már 8 van, és már szaladunk ezerrel.Sokat bicózunka lányokkal , és élvezzüka nyarat. Két hét múlva megyünk Horvátországba Omisba, és már nagyon várjuk.
Este majd rakok fel képeket is, most megyek. SZiasztok: Kriszti
[/url][/quote][/u][/i][/b]
bencze

Kriszti: Lakás pojekt megoldva.
Taksonyba fogunk lakni, költözés két ünnep közt!!!

Most Zuglóban lakunk.

Nagyon izgulok a kicsikénkért!!

Szorítsatok csütörtök reggel nekünk!!

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Kép
Kép Kép
bencze

SZiasztok!

Sziszi!
A drukk, s pozitív felhő ezerrel megy felétek!
Hol fogják végül is műteni Annát?
Nem lehetett volna várni 20 hónapos koráig? Vagy most is gondot okoz nála?
Ma nem volt könnyű eset Bala, mert három Duracell nyuszi energiájával pörgött, de mindig eszembe jut, hogy ha fársztó is egy ilyen nap, nem baj: Legyen százszorta fársztóbb, meg rosszcsontabb, csak beteg ne legyen.
Anna hogy viseli? Mennyit fog fel belőle? Zsolti?
Hogy bírod ezt a hőséget még mindennek a tetejében a pocakoddal? Hogy van a kis Szonja?
Szegénykém! Két gyerkőc mellett viszonylagos nyugalomra lenne szükséged, s erre most minden összejön.
Na de próbáljuk pozitívan állni a dolgokhoz!!! Minden renben lesz, s túl lesztek ezen a vesekő mizérián, s nem lesz semmi gond. S ez így van!

Zsóci!
Hogy sikerült a lagzi? Mit készítettél nászajándéknak?

Kriszti!
Tündériek a lányok!
Emese tiszta Apuci, a kisebbik meg tiszatára rád hasonlít. Legalább egy ide, egy oda :)
De jó lesz neketek nyaralni! Azt hiszem ez a projekt most nálunk jó pár évre elhalasztódik.

Egy kicsivel hűvösebb napokat kívánok mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Timi miért halasztódik el?

Szonja még nem biztos, hogy lány, de mikor Anna megszületett azt éreztem, s azóta is..:)

Pocakom még nulla, most 16 hetes vagyok. Még 2hónapig nemis nagyon lesz poci.:) Legalábbis az előzőek alapján.
Vitamint még nem szedek..legalábbis csak külön-külön szedem, folsav, vas Ca,B6,C,bÉREs csepp.

Nem hiszem, hogy gondot okoz most a vesék jól működnek. Az UH-os nő szerint lehet fel is tudott volna nőni, így..Viszont az urológus szerint ne várjuk meg, míg beékelődik..:( Akkor egy komoly műtét lenne.
Nehéz, így tudni mi is lenne jó, de én bízok a jövőben nagyon.

A Heim Pál mellett lesz a műtét, Üllői úton Sote Klinikák-Urológián.
Viszont műtét után visszamegyünk a Heim Pál-ba.

Nem tagadom izgulok, de ezt a kicsimmel nem éreztetem. Zsolti az egészről nem tud.
Sőt csak párommal tudunk róla és ti. Szülők, tesók még nem. Nem akarom a felesleges aggodalmakat. Zavarna.:(
Szonját sem mondtuk még el se Zsoltinak, se szülőknek, tesóknak.
Még ráérünk erre.:)

Szeretnék előszőr ezen túl lenni, sikeresen.:)

Kriszti: tényleg helyesek a lányok, azt látom a nagy lány apjára, a picur anyjára hasonlít. :wink:

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Timtom! Megy a drukk ezerrel, kicsit Ak-tam Rátok este, remélem hat egy kicsit ez is és meglesz a sógornőd államvizsgája! Többieknek, hogy érthető legyen: MSN-en tárgyaltunk Timivel tegnap, hogy kicsit én is hassak oda a kedves rokon sikeres mai államvizsgájára.
El tudtad kísérni reggel, vagy Bala álomszuszék volt?

Sziszike!

Csütörtökön Nektek fogok drukkolni de nagyon-nagyon. Kívánom, hogy minden jól sikerüljön. Majd mennek az Űllői út felé a nagy gyógyító energiafelhők!!!!!
Aztán majd számolj be légyszi (ha tudsz minél hamarabb) a történtekről.

Jól bírod ezt a titoktartás dolgot!!! 16. héten túl és a család még semmit sem tud - én nem tudnám magamban tartani!!!! De így persze nem izgulnak annyira értetek. MAJD MI IZGULUNK HELYETTÜK!!!

Kriszti!

Örülök, hogy sikerült az idetalálás. Amikor váltottak, nekem is szükségem volt jó pár napra.
Már jó lenne nekünk is találkozni egyszer, ha már annyit jártok Velencére. Mi kihagytuk a virágvásárt, a lagzi miatt. Csütörtökön este volt egy olyan előadás amire elmentem volna a Bettinával, de a pakolás készülődés miatt nem lett belőle semmi.

Igértem a beszámolót:

Pénteken jó korán indultunk, hogy ne a nagy melegben kelljen vezetni apának. 7-kor átvettük a kölcsönzős ruhát Pusztaszabolcson a kölcsönzős néni házánál. Szegény hajnali 2-ig dolgozott, mi meg jó korán mentünk - de így volt megbeszélve, mert Nyéken csak 11 órától lehetett volna átvenni.
Dunaföldvár-Kecskemét (na ott egy ici-picit kovályogtunk a belvárosban mire megtaláltuk a jó utat)-Lakitelek-Öcsöd- Szarvas
Borzasztó sok kamiont, teherautót kellett előzgetni és az utolsó szakaszon több részen útépítés volt a 44-es úton.
A panziót gyorsan megtaláltuk, pici szobánk volt a tetőtérben, de volt benne légkondi. Elmentünk ebédelni, majd egy nagyot fürödtünk a Körös holtágában. Kellemes volt a vize a hőségben, de nagyon érdekes volt hogy mindig jött egy kb. 10 másodperces melegebb, kellemes szakasz, aztán ugyanennyi hidegebb. Vagyis men volt időd túlságosan jól érezni magad a melegben, mert áramlott köréd a hideg rész.
5után elmentünk pizzázni és megnéztük, hogy hogyan haladnak az étterem díszitésével az ifjú pár és barátaik. Természetesen aztán mi is besegítettünk.
zsóci

Folytatom, csak elküldtem nehogy túl sok legyen egyszerre

Egy szocis stílusban épült étkezde volt a helyszín, ami magában elég hervasztó volt, de a végeredmény feledtetni tudta a felújításra váró terem állapotát. Volt egy falrész ahova az egészen pici kortól a közös képekig kikerültek a fotók (na azt én dizájnoltam), meg volt sok borostyán ág az asztalok szélén és a falakon.

Másnap elsőként berongyoltunk az arborétumba, de rövid idő múlva ki is jöttünk sajnos, mert iszonyú sok volt a szúnyog, mi meg jó lenge öltözetbe - nagyon alkalmasak voltunk reggelinek. Ezt nem hagytuk! Jegyszedő bácsival egy 500-asba megegyeztünk, mivel mikor megérkeztünk men volt a helyén, csak útközben futottunk vele össze és megbeszéltük, hogy kifelé menet fogunk fizetni. 1300 ft lett volna egyébként a kis családunknak a belépő.
Nagyon sajnálom ezt a gyors kirohanást, mert nagyon gyönyörű volt az a kis rész amit láttunk!!!! Elhatároztam hogy ide még majd szúnyogmentesebb időszakban egyszer visszamegyünk.

A délelőtt többi részében ketté vált a család - apa, gyermek a városi gyógyfürdőben lubickolt 1/2 12-ig; anya meg a panzióban előkészítette a kimenős ruhákat (azaz vasalt) és összepakolta ami kellhet este. Volt egy közös rövid alvásunk a légkondicionált szobában, aztán egy gyors evés a szobai hűtőből, amiket magunkkal hoztunk otthonról kaja és a nagy készülődés. a kicsi szobában estünk kelltünk egymásban. Mindig valaki valakinek utjában volt. De azért időre elkészültünk. Bettina frissen mosott hajával voltam bajba (Körös és gyógyfürdő után muszáj volt megmosni), fonhatatlan és csúszós volt. Anya bénázása látható lesz a képeken.

Szegénykémnek jó melege volt a szaténruhában, de nagyon csini volt és élvezte a saját szépségét. Az összes pasit megkörnyékezte, korra való tekintet nélkül. Persze a jobb kinézetűeket hosszabb ideig szórakoztatta.

Volt egy nagyon-nagyon jó vőfélyünk. Sok esküvőn-lakodalomban voltunk már, de ilyen jóval még nem találkoztunk. Érdekesség a dologban, hogy a fiú fehérvári (vagy legalábbis környéki). Kriszti, nálatok nincs kilátásba nagy esküvő a rokonságban??????? Nagyon tudom őt ajánlani. Csak annyit, hogy a nyárra minden hétvégéje foglalt már!!!! Reklám befejezve!
Nagyon vitte a hangulatot, osztotta a jobbnál jobb feladatokat az ifjú párnak és a vendégseregnek is. Nagyon jó hangulat volt - a páromnak volt dolga videósként!!! Bettina meg alig evett, a fenekén csak pillanatokat ült, mert vagy ment, vagy táncolt, vagy valakit szórakoztatott a férfinép tagjai közül. Éjfél után persze hamar kitikkadt (meg meleg is volt, de azért szerencsére mégsem a nagy kánikula!), sok volt neki a délelőtti lubickolás és a lakodalom. Igy 1/2 1 körül hazavittem a panzióba és rábiíztam a recepciós fiúra, hogy őrizze az álmát a gyerekemnek. Szerencsére nem volt vele gond, aludt, mint a bunda. És a szobánkból sem tünt el semmi mert az ajtó persze nyitva volt, hogy ha mégis valami baja lenne a nőcinek akkor le tudjon menni a földszintre a fiúhoz.

Mi apával akkor jöttünk meg amikor elkezdett pirkadni az ég alja. Kb. 4 óra volt mire lefeküdtünk. 9 óra előtt volt ébresztő, 9:30-kor már ültünk az autóban és tepertünk hazafelé. Akkor már nem volt olyan nagy forgalom. Délre értünk haza.
zsóci

És most a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsóci

Bocsánat a kisregényért, de múlt héten megígértem!!!! :lol: :D :lol:

Még egyet muszáj felraknom, mert annyira tetszik!!!!

Kép

Mindenkinek minden jót!
Puszi: Zsófi
zsóci

A nászajándékok lemaradtak!!!!!!

Meg még nem tettem fel elég képet, ugye????

Kép

A képről nem annyira látható, de ez egy egész, kinyitott szalvétából készült kép.

Kép

Ő meg a boldogságmagvakkal töltött üveg!!!!

A vendégkönyvet meg elfelejtettem lefotózni, utólag sajnálom, mert az is elég jó lett, de abba inkább a beírások számítanak.

Mára befejeztem!!!!
zsóci

Sziasztok!

Drukkoljatok holnapra!!
Reggel megyünk 8ra porlasztásra..ahogy közeledik a megfelelő pillanat, úgy izgulok jobban, s jobban.:(

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszike!

Már biztos nagyon izgulsz!
Minden jót kívánok Nektek!

ÉS NAGYON-NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK!
zsóci

Szia Sziszi!

Nagyon-nagyon drukkolok nektek!
Remélem minden rendben lesz, s csak egy rossz álomnak fog tűnni az egész egy pár nap múlva!
Kitartást, s sok erőt nektek!

Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Köszi a drukkolást, végül nem történt beavatkozás..
Az altatós elfelejtette mondani, hogy vizet se adjak neki.
Este 6kor evett 8kor szopi, majd alvás után ivott.
Állítólag 5ig ihatott volna, mert a víz is feljöhet és megfulladhat.
Szóval el lett halasztva, ami megkönnyebbülés volt nekem.

Kiderült Anna híres lesz, csoda gyerek...2 és fél éves volt a legfiatalabb gyerek, akinél csináltak ilyet..Magyarországon.
Lefényképezték és állítólag róla szólnának az előadások, szemináriumok..
A doki 20-ára adott időpontott, megint csütörtökre.
Ő szabin lesz, de megszakítja a szabit, csakhogy ő csinálhassa a műtét. Az ő neve legyen a csoda gyerek mellet. Híresség ilyen áron..
Szóval azt modták meg kell csinálni a porlasztást, mert a veséjére is mehet, ha nőne.
Szóval sok-sok?? van bennem, de a végső döntést a főnővér adta meg. Azt mondta, ha ilyen fontos nekik, akkor biztos nagyon oda fognak figyelni a műtét során és nem vállalták volna el, ha biztos a siker.
Van benne valami. Azt mondta még örülhetek is neki, mert tutti minden tökéletes lesz.
Remélem.
Szóval lányok nagyon köszönöm az izgulást, kérlek 20-án megint tegyétek ezt. Hiszek benne, hogy ez okkal történt, így.
Legközelebb minden jó és tökéletes lesz..nagyon fogok igyekezni!

Párom azt mondta szeretné, ha egy 20 hetes kismama a pici mellett aludna, így valószínűleg ágyat is kérünk.
Most nyugalom van bennem és örülök, hogy, így történt-viszont bosszant, hogy már túl lehetnénk rajta, ha az latatós jól tájékoztat.
Annyira készültünk..
20án is 8ra megyünk, de 8:30 mire altatást elkezdik. Kb.9:30ra leszünk készen. Aztán várjuk a mentőt..:(
Ha ma lett volna a műtét 1re jött csak volna.:( fura és addig mit csináltunk volna?
Annyi mindent megtudtam ma-hihetetlen..okosabb lettem és talán kevésbé is félek már. Már tudom mi fog történni.
Az elmaradt porlasztás után gyalog kellett visszamennünk kezemben a gyerekkel, mert az altatóst elviszi az autó, de minket nem. A hátam a végén már nagyon fájt.:(

Olyan jó ez a is eső!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszike!

De jó, hogy írtál! Nem mintha sajnálnám a felesleges drukkolást, sőt...! Inkább feleslegesen és duplán, minthogy egyszer is elmaradjon, amikor igazán szükség lenne rá.

Biztos megvolt az oka, hogy tegnap így történtek a dolgok körülöttetek. Te is jobban megismerted a várható történéseket és már nem mentek majd idegen helyre. Úgy vettek ki a soraidból, hogy nagyon szeretnek benneteket és vigyáznak rátok a kórházban. Csak azt nem értem, hogy miért nem maradhattok ott, miért kell a Heim Pálba átrongyolni nem sokkal a beavatkozás után. Na mindegy, biztos ez is így van jól. Megy a drukkolás természetesen a 20-ai csütörtökön is - részemről mindenképpen!!!! Nem fogom elfelejteni.

Addig meg ne idegeskedj, és szeretgesd minél többet a POCAKLAKÓDAT is. Pihenj minél többet, ha tudsz - a tegnapi napotok sem volt semmi.

Tegnap este jó nagy vihar volt nálunk, kicsit be is áztunk. Olyan szögből vert az eső és olyan mennyiségben, hogy muszáj volt befele is folynia. Csak egy adag fénykép, könyvek és a szalvétáim nedvesedtek át. Mert a tetőtéri ablak alatti kis sutba tartom őket, ami most nem bírta az 'elemek harcát'. Nem vészes a dolog, majd ma kiszáradnak.

Nyugodalmas, pihenős és kellemes hétvégét kívánok mindenkinek:

Zsóci
zsóci

Szia Zsóci!

Köszi a drukkolást!

Nem hiszem, hogy szeretetről lenne itt szó, inkább szeretnék megcsinálni a porlasztást, mert ez nekik egyedülálló.

Szóval a Heim Pál adja az altatós orvost- az egy gyerek kórház.
De nincs ehetőség porlasztásra. Ahol lenne ott nem vállalnak el ilyen kicsi gyereket!:(

A Heim Pál felvette a felnőtt urológiával a kapcsolatot, ahol megcsinálnák, mert ez Magyarországon egyedi eset lenne.
Szóval a Heim pál-ban kezelnének, de a porlasztást az Üllőin csinálnák.

Ott viszont nincs gyerekosztály, így vissza kell menni a hEIM pÁL-BA.
Ami még zavar az sok doki, akinek fizetni kellene, illetve megköszönni mindezt.
Van egy urológus egy gép kezelő, egy altatós, segéd.
Akkor a főorvos a Heim Pál-ba a főnővér, nővérek.
És akkor még ott az ágy díj is, ami 4éjszakára 10 000.-_:(
Nagyon sokallom.
Azt se tudom kinek mit kellene, ha van 5lete vkinek.:):):)

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

A tegnapi napom volt talán ezidáig a legrosszabb.:(

Anna ült egy kisszéken, amíg én zsolti ruháit pakoltam, s egy felsőt rángatott a vállfán, mikor az leugrott róla..Panka legnagyobb meglepetésére, mikor is leesett a székről állal.
Vérezni kezdett a szája, azt gondoltam a fogát üthette meg..
elvittem fürödni, megmostam a száját és látsólag minden rendben is volt..fürdés után elaludt.
Mikor felébredt láttam meg mi is történ valójában vele..elharapta a nyelvét, de elég méllyen is, páromnak megmutattam és mentünk is a Bethesdába. A sebészetnél nem kellett sokat várni és kiderült, a gyanum beigazolódott-ezt varrni kell!:(

Felküldtek az osztályra papírokat tölteni, majd 3 óra múlva kezdődött minden..az altatóssal a megbeszéltek szerint kapott az orrába bódítót, majd 5perc múlva jött a műtős érte, én az ajtóig kísértem. 1órás volt amit végig itzgultunk..életem egyik legnehezebb pillanatai. Imádkoztam a kicsinkért.. :cry:

11 volt, mire kijöttek és elmondták a műtét sikerült, sűrűn varrtak, nagyon mély volt a harapás..
A kicsinket végre kézben tarthattam.:)
Nagyon sírt, a fejében egy cső, infúziót kapott, majd 11:30 fele fájdalaom csillapítót..ami 12 után kezdett el hatni..12:30 volt, mire megnyugodott.
Nagyon nehéz pillanatok voltak.:( A nyelve fel volt dagadva, tiszta láz volt a pici.:(

Ágyat azt mondták nem tudnak adni, de széket természetesen igen..1:30 volt, mire az infuzió lement, ekkor a nővér felajánlott egy ágyat, mert a pici fejét tartanom kell, nehogy a vér visszacsorogjon.
2:30kor felébredt, de 3-tól szerencsére aludt 7ig.
Én semmit nem mertem aludni, s párom igaz 12 fele hazajött, de aludni ő sem tudott.:(
Gonoszság volt, mert nem engedték, hogy 2 szülő legyen bent 1 gyereknél, pedig nagyon jó volt támogatni egymást...

3fele végre énis megnyugodtam, s ittam keveset, mert teljesen görcsben voltam, annyira nehéz volt.:(

A varrás után a nyelve egész jó lett, de nem szoptathatom, csak pépeset ehet és kamillás teát kell innia minden étkezés után.
A fájdalom mostanra, ha ügyesen etetek, itataok-sokat csökkent..egész nap babusgattam. :lol:

Párom is, énis teljesen kivoltunk ma..remélem hamar ágyba bújunk.. :wink:

Hétfőn reggel megyünk vissza kontrollra.
Remélem csak jó mondanak..

A nyelve még 2-3napig lesz feldagadva. S remélem nem piszkálja ki a varratokat-felszívódóak.., de mivel ingerli őt a nyelvével kidörzsölheti.
Kb 1hét mire rendeződik a helyzet.

Ami fura volt az altatós nem fogadott el semmit, viszont a doki nagyonis. De szívessen adtuk, mert a kicsinket nagyon szeretjük.:)

És szegény Pankának hamarosan itt a porlasztás is.. megint altatják, majd..Most mivel ki volt száradva a fejéből vettek vért(4* mellé szúrtak, illetve hiába keresték.)
Mikor le kellett venni a tapaszt, a hajából is vágni kellett, így lett meg az első Anna hajtincs.:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziszike!
Jaj de nagyon szerencsétlenül alakulnak mostanában a napjaitok! Elég egy rossz pillanat, aztán rögtön megvan a baj!
Ne is rémiszgessél, mert a héten nálunk is volt egy két baleset, és én is be voltam tojva de nagyon. Hétfőn a konyhaszéken állt , ami kibillent Eszti alól, és ő is jól beverte a hátsó kupáját! Ekkor eszembe jutott egy imserősöm aki, kórházba került e miatt, mert utánna 24 órát aludta kicsije.A kórházban semmit se csináltak velük, és saját felelősségre hazajöttek.
De szerencsére nem volt semmi hányás, vagy ilyesmi utánna. Ez volt délelött, délután meg a fűves udvaron esett el, úgy hogy ő is elharapta a nyelvét. Folyt a vér neki is a szájából, de nem volt olyan vészes, inkább a sírás nagyobb vollt utána, mint az esés!
Szóval nagyon nagyon kell vigyáznunka törpénre, mert senki soha nem tudja előre mikor lesz valami baleset a kis játékokból!
Egyébbként Sziszi borzalmas, hogy ez a magyar egészségügy hogy van megszervezve! Mármint a mentős esetre gondolok, nem értem miért nem mehettetek vissza ti is vele a kórhárba?
Szoríttok én is nagyon következő nehéz napra, és reméljük nem marad szegény kis Annában sok pozítiv emlék az orvosok látványa kapcsán.

Jaj történt néhány ügyeskedésünk mostanában, elmesélem nektek. Esztike már ügyesn jelzi, hogy ha kaki van a pelusban. Korábban mindig kérdeztem tőle , hogy hol a kaki, és most már automatikusan dolga végeztével, veregeti a hasát, igaz nem a posiját, de nála ez a jel.
Kajcsizás közben sokszor mondogattam neki, mikor meleg volt az étel, hogy vigyázz, mert meleg, erre ő most mindig megfújja az ételt, akkor is ha nem meleg.
Buborékot is tud már fújni, nagyon élvezi!
:o :o
bencze

Szia Sziszi!

:cry: :cry: :cry:

Összeszorult a torkom, miközben olvastam a történteket!
Remélem, hogy már jobban van Anna, s hamar gyógyul a seb, valamint az ijedtség, meg a lelkiismeretfúrdalás is (nekem ilyen, azaz jóval kiseb pottyanásoknál is napokig az van) múlik már.

Szörnyűek ezek a kórházi viszonyok, hogy nem lehet megoldani, hogy a Picúr mellett maradhassanak a szülők kényelmesen, s nem könyörgéssel kiharcolva. A doki pénzsóvárgása meg kiakasztó. :evil:
A korábban feltett kérdésedre én sem tudnám a helyes utat, hogy kinek mennyit és mit, de azért még filózok rajat. Olyan ciki az egész. Nincs elég gondja az embernek ilyen kórházi tortúrákkal, még emiatt is idegeskedhet az ember. S maga a csúsztatás ténylegs szituációja is ciki. Mikor és hol? Áááááá utálom ezt az egészet. :evil: De sajna ez nálunk így működik. Már valahol hagyomány. Ha meg is lennének fizetve a dokik rendesen, akkor is vinnék az emberek nagy része a fél disznót vagy a pénzt a dokinak hálából, vagy annak reményében, hogy akkor jobb ellátásban részesülnek.

Pont tegnap olvastam a babanet egyik topikját, ahol a bababaleseteket osztják meg egymással az anyucik, hogy mindenki okuljon másoknál bekövetkezett balesetekből, hogy nagyon-nagyon résen kell lenni a pöttömök mellet. De akár hogy figyelünk, sajnos ilyen pottyanások mindig adódhatnak. Hajnal 2:15-ig olvasgattam a történeteket, s a végén úgy mentem aludni, hogy szinte biztos voltam benne, hogy rémálmaim lesznek az olvasott sztoriktól. Aztán szerencsére nem, de reggel minden gyanús lenyelhető, szúró, veszélyes dolgot összeszedtem (nem volt sok, de azért akadt egy-kettő, mégah olyan helyen is, ahol egyelőre úgy véltem, hog Bala nem éri el őket) Anyuméknál, s mindenben veszélyforrást láttam. Ami nem gond, hisz jobb félni mint megijedni.

Ennek ellenére majdnem kopi lett nálunk is tegnap. Többszöri figyeleztetés ellenére Bala az álló ventillátorba kapaszkodva akart felállni, ami nagyon tetszett neki, s huncutul rötyögött Apára a tiltás ellenére. Az egyik ilyen kapaszkodásnál a ventillátor feldőlt, hatalmas zajjal. Mivel én nem voltam a szobában, a hatalmas csörömpölésre és a keserves sírásra, mindent eldobva rohantam be a szobába, hogy mi a baj. De szerencsére Balázs csak az ijedtségtől fakadt sírva, s eltartott egy ideig, míg megvígasztalódott. Azóta nem próbálkozott ily módon felállni :wink:, de hát nem lehet mindent így megtanulni, hogy mi az amit nem szabad.

A rácsos ágyat is lejebb kell tetetnem a fiúkkal, mert ha bent van nála egy nagyobb plüss állatka, akkor arra felállva már vészes lehet a dolog.

Úgyhogy legyen mindenki résen, hisz minden korosztálynak megvan a veszélyes tevékenységi köre, amivel csúnya sebeket szerezhetnek, minden óvintézkedésünk ellenére.

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

Szia Kriszti!

Hát negyon egyszerre írtunk :lol:
Hát ezektől a potyogásoktól egyre jobban tartok, miközben büszke vagyok Balára, hogy egyre önállóbban csinál dolgokat. Előre félek mi lesz akkor, amikor már egyedül fog szaladni, s potyorászni, meg amikor majd mindenre fel akar majd mászni.

Kakis sztorink nekünk is van, bár elbénáztam. :oops:
Balázs a medencében pancsizott, amikor egyszer csak "kaka-kaka" felkiáltással néz rám. Én ugyan visszakérdeztem, hogy "Kaka van?", de ennél többet nem tettem, illetve Anyunak elújságoltam, hogy Bala kakát jelzett, de semmi. Azaz az arcára nem ült ki, hogy elvégezte dolgát, én meg nem nézetem alá. Amikor felállt, akkor ért minket a meglepi, hogy valós jelzés volt Bala részéről a "kaka-kaka".

Sziszi, Kriszti!
Próbáltátok már a bilit? Mindenhol azt olvasom, hogy két éves kor előtt ne is próbáltassuk velük, közben meg az ősök már vennék elő a bilt, hisz állítólag mi ilyenkor kezdtük a szobatisztaságot tanulni. Bala jelzéséből kiindulva lehet benne valami, de a szakirodalom azt mondja, hogy ilyen korban még nem tudatos, csak véletlen, s az ingerüket sem tudják még szabályozni.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Azt hittem az este jobban fog már menni, de szegénykém nem volt nyugodt..:(
Kapott kúpot és Panadolt is, de a szopi miatt volt a legnehezebb, nagyon megharagudott rám-nehéz volt nemet mondani, hisz nekem is szükségem lett volna rá, de mit tehetek?

Remélem csak pár nap lesz, mert mindketten nehezen bírjuk, én fejegetek, de az ugye más.:(

Éjjel nem sokat aludtam, szegénykénknek szüksége volt rám.
Párom amiben tud segít, éjjel ő is felkellt, de Anna csak hozzám akart bújni..reggel csináltam neki piskótát teáaba áztatva, ízlett neki, majd itattam vele kamillás teát. Moat arika, beszélget.:)

Lehet hamar felejtenek a picik, de most rövid időn belül 2 altatása lesz és 2 műtétje..:( Nehéz időszak ez.
Viszont azt már tudom, hogy együtt szeretnék vele aludni műtét után, hogy vigyázhassak rá. Ez nekem és neki is sokat jelent.
Ma este lehet kint alszok vele, mert jobban tudna aludni, ha érzi vigyázok rá(én kevésbé), ma ezt láttam. Csak félek a szopi miatt. A doki azt mondta tömjem tele fájdalomcsillapítóval és akkor talán megszoptathatom, de ezt nem szeretném.
Most pohárból és kulacsból ihatja meg a tejcit.:)

Igyekszem, de kimerítő ez, de a gyermekeimre nézek és sok energiát nyerek belőlük.:)
Párom most itt játszik velük, olyan figyelmes. :P csinált nekem teát.:)

Timi: mi vizelet vételkor csak bilibe tudunk. 20án is vinni fogjuk magunkkal.
Már nagyon ügyesen bilizik és mindig mondja, ha van kaki vagy pisi.:) OLYAN OKOS.
Nagyon büszke vagyok a gyerekeimre.

Tegnap elmondtuk a babavárást szülőknek..örültek. Anyuéknak a nyelvharapást is, de csak finomított verzíót..nagy vonalakban.
Mennem kell, mert Anna bekaksizott.:)

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Ezt nem hiszem el! 3x tűnik el, amit írok! Szóval rövidítve: nyaraltunk, és csak most olvasom mi minden történt veletek! Igyekszünk besegíteni távolról a gyógyulásba! Sziszke! Aloe firstöd ninc, az nagyon gyorsan gyógyítja a sebeket és fertőtlenít is? Üdv, majd bővebben is, de msot szeretném, ha ez elmenne: egy pihentebb Claire
claire

Sziasztok!

De jó megint teljes a kör, mindenki itt van!!!

Sziszike!

Kívántam neked pihenést - na az nem jött be! Már tegnap reggel olvastam a hozzászólásaidat, következményeként nem is tudtam reagálni. Teljesen ledermedtem, mi jöhet még nálatok!!!

Teljes szívemből kívánok nagyon gyors javulást mindenféle tekintetben. Annának mi minden kellemetlen dolgon kell átmennie mostanában. Az az érdekes, hogy igazából nem is ismerjük egymást a klasszikus formában és mégis annyira nagyon felállt a szőröm olvasás közben és teljesen beleborzadtam az olvasottakba. Szegény kicsi lány! És mindig az is eszembe jut, hogy a pocakodban levő babócának is miket kell átélni. Tényleg a gyors nyelvecskegyogyulás és a sikeres porlasztás után már csak a nagyon-nagyon-nagyon nyugis boldog babavárást kívánom az egész családodnak.

Zsolti hogy viseli ez a nagy pörgést? Ő addig kivel van, amíg Ti doktorokkal randevúztok?

Ja, a borítékos dologra ötletem sincs. Ez a magyar egészségügy nagy rákfenéje. Egy nagy szemétség! Hány borítékot gyártson az ember - főként a Ti esetetekben két kórházban. :(
A Bettinának annak idején volt egy kis műtéte a HEIM Pálba, mi úgy oldottuk meg, hogy a doktornénit megdobtuk egy nagy fagyos sűllő tipusú hallal (apa fogta a Velencei-tóba). Így mégse boríték volt, persze lehet, hogy a dokker néni elkívánt bennünket a francba.

Timtom, hogy áll a házatok?

Claire, majd mesélsz (ha tudsz, a rendszer is engedi!!!!) a pihenésetekről?

Kriszti! A Te csajócád is nagyon ügyes!

Emesének a holnapi névnapjára kívánok nagyon NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT sok-sok szeretettel!!!

Kép

Mindenkinek szép napot!
Zsóci
zsóci

Még egy másik EMESÉNEK!!!!!

Kép
zsóci

Sziasztok!

Boldog névnapot az Emese babáknak!!!
Kép

Sziszi!
Hogy vagytok? Mi volt a tegnapi kontrollon?
Claire ötlete tényleg jó! Az aloe segít regenerálódni.

Claire!
De jó újra hallani felőletek! Remélem lesz időd az élménybeszámolóra. Gondolom jól esett pihizni a nagy izgalmak után.

Zsóci!
A házunk lassan kezd kimászni a földből :) Lassan elkészül a pincefödémünk. Jelenlegi helyzetről képem jelenleg nincs a gépen, de ha lesz, akkor teszek fel képet a "fekete lyukunkról".

Ma nőgyinél voltam (s ráadásul nem a sajátomnál, mert szabin van). Utána kellett járnom, hogy miért van már meg három hete. Mint kiderült, minden rendben, nincs se cisztám, se miómám. Annyi a probléma, hogy a szervezetem felül még szoptatni szeretne (pedig már egy hónapja nem cicizik Bala), alul meg már készülhetne a kistesó. Így a hormonháztartásom összeveszett, hogy kinek adjon igazat. Kaptam rá hormonbogyót, így remélem gyorsan rendeződnek a dolgok bennem.

Balázsnál tegnap felfedeztem, hogy kint van a hetedik foga is :lol: . S már nem is egy mai darab, szerintem legalább egy hónapja kint lehet neki, hisz olyan hatalmas. Kicsit szégyellem, hogy nem is vettem észre előbb :oops: . De hát nem túrkálok minden nap a szájában. S mivel ez a fogacska elég hátul van( nem is ezt hittem volna soronkövetkezőnek), így nem tűnt fel.

Tegnap gyorsított lakáspakolást adott nekünk az akvárium, ugyanis elszivárogta magát a víz, ugyanis kilyukadt a tömítése :twisted: :twisted: :twisted:
Még jó, hogy Apát felküldtem virágot locsolni, s akkor vette észre, hogy gáz van. Most hatalmas kupi van, ami a teraszon volt az akvárium alatt, az szétázott (íróasztal, iratok, ruhák, ...)
Úgyhogy most rámolok. Még jó, hogy Balát rá tudtam bízni Mártira. Így könnyebb egyedül haladnom a dologgal, márha nem ragadok le a babanetnél. :wink: :oops: Úgyhogy el is köszönök, bele vetem magam a szétázott cuccok közé (jaj de nagyon nem hiányzott ez, így közeledve a lakáseladáshoz).

Puszi nektek: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Timtom!

A szétázásból sikerült kikecmeregned? Jó program, nem mondom!!! Halakat hova menekitettétek? Sok mindentől kellett búcsút venni elázásból kifolyólag?

Sziszi!

Hogy van a kis sebesült nyelve?
Csak tegnap vettem észre az üzenetedet, de az eredmény már látható az MSn-en.

Mentem az adatbázisunkba dolgozni, amíg még van munkakedv.
Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!
zsóci

Sziasztok!

Anna nyelve jobban, de a szopi nem megy, viszont tud már szinte mindent megint enni.:)

Ez jó.:) Viszont tejci megcsappant, eddig napi 6-7dl-ről 4 illetve ma már csak 3dl-t sikerült leszednem.
Lehet a sok izgalom, lehet a baba, lehet nem fejek rendszeresen, nem tudom, de rossz.:(

Zsóci: láttalak..:)

Derekam mostanság fáj, illetve csak 2 napja. Ma volt a védőnő, szerinte nem kell vitamint szednem, elég lesz, majd ha télen szedek, most csak egyek változatosan sokat.

Aloét a nyelvre kell kenni?

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Sziszi!

Örülök, hogy Anna jobban van.
Az aloe first-t én csak külsőleg használtam. Erről Claire tudna neked pontosabb felvilágosítást adni.
Én azon csodálkozom, hogy ennyi idegeskedés után még mennyi tejed van :shock: .
A szopival nem kellett volna egyébként is leállni Pocaklakó miatt?
Anna követeli a cicit és a nyelvsebe miatt nem megy a szopi?
Mikor mentek uh-ra? Lassan ha mutatja magát a Picúr, akkor kiderülhet, hogy tökös e vagy tényleg bejön a megérzésed. Zsoltinál és Annánál bejött anno?
A vitamint én is félidőig szedtem, bár a dokim nekem is azt mondta, hogy abbahagyhatom, elég, ha figyelek a kajára.
Ajaj derékfájás! AZ nagyon megkínozhatja az embert. Doki mondott rá valamit?

Zsóci!
Hát van mit pakolni sajna :twisted: .
A halak Anyumékhoz lettek áttelepítve, mert itt van egy hatalmas akvárium. A neonjaink azonban mára eltűntek, bár ez várható volt, mert itt nagyobb halak is vannak, s úgy tűnik eledelnek nézték őket.Apa még poénkodott, hogy nem is tudja melyik jobb halál nekik: Kiszáradni vagy eleségnek lenni. Sajna az utóbbi beigazolódott.
Az íróasztal, ami a teraszon állt teljesen szétázott, így az menthetetlen. Esetleg az épebben maradt részeiből egy kisebb asztalkát lehet összeállítanunk majd, amit az építkezésen még tudunk használni valamire.
Az akvárium sorsa is azt hiszem eldőlt. Nem lesz megcsináltatva, hanem inkább egy új lesz helyette. Csak azt nem tudjuk, hogy még ide, vagy majd csak Szentivánra.
A teraszon a falon ahogy végig csurgott a víz, a festést szétcseszte, így le kell festenünk azt a területet. A gond ezzel csak ott van, hogy hogy fogunk ugyanolyan színt kikeverni, mint amilyen a mostani? Anno sacra lett keverve.
A teraszon voltak egy dobozban a számláink, azok is szépen kaptak a vízből. Plussz ugye most, hogy nincs használható íróasztal, amiben volt nyolc fiók, a fiókok tartalmát valahova el kellene tenni. Az íróasztal volt a kis kertecském a lakótelepen, ugyanis azon voltak a virágaim (kb. 15 cserép), azoknak is valahol helyet kell találnom. :(
Mivel más ötlet nincs, a bent nem kellő dolgokat kitelepítem ide Anyuékhoz. Ehhez azonban még itt is helyet kellene nekik csinálnom. Ki kell selejtezni a régi ruháimat, dolgaimat. A gond ezzel ott van, hogy nekem egyik "rossz" alaptulajdonságom, hogy nagyon nehezen válok meg a dolgaimtól. Mindenhez köt valami emlék. A ruhákkal meg úgy vagyok, hogy reménykedek, hogy egyszer még jók lesznek rám.

Állnak a pincefalaink :lol:

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!
Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket!

Sziszi! Bizony szegény Annának nehéz lehet mostanában szopizás, mert ez nagyobb nyelvmunkát igényel, mint a sima étel elmajszolása a fogacskákkal. Én úgy tudom ,hogy szopizásnál a nyelvüket összepöndöríttik a babók, és úgy szívjáka fincsi tejcsit. Ez gondolom fájdalmasabb lehet a bibis nyelvének, és ezért nem megy annyira.
Jobbulást a kicsikének !
Tényleg hogy derült ki a vesekő probléma?Voltak valami jelei ?
Éppen aznap mikor mentetek volna a porlasztásra , nyíllott az nlc.n --vesekő kisgyereknél című topik, és egyből eszembe jutott vajon nem e te nyitottad, de akkor nem lehettél volna,mert a kórházban voltatok.

Timtom!
Gondolom eléggé kifáradtál ezzel az ázás utánni rámolással. Én sokszor tervbe veszem, hogy itt ott pakolok össze, de sosem sikerül. De neked most kényszerből is muszály volt.
:twisted:
Én most nyaralás előkészületeivel vagyok elfoglalva, hogy mindien meglegyen és beférjen akocsiba. Vasárnap hajnalban megyünk. Remélem az út felét a lányok végigalusszák, mert elég sokat kell kocsikáznunk Omisig.
bencze

Sziasztok!

KRISZTI!

Ha még jársz erre és olvasod...

akkor nagyon jó kikapcsolódást kívánok Nektek, jó időt, kellemes utat és szép élményekkel térjetek haza!!!!!!!!

Kép

Puszi: Zsóci

Ui: Ja és nyugodt összepakolást, hogy semmi fontos ne maradjon itthon!!!!!!!
zsóci

Sziasztok!
claire

Imádom, most meg elment időelőtt!
Aloe: a firstöt rá lehet kenni a nyelvre. Érdemes a csuklóján bőr próbát csinálni, mert a firstben sok más gyógynövény is van, nehogy vmire allergiás legyen. Ha a csuklója nem pirosodik, hólyagosodik, akkor rá lehet kenni nyugodtan! Biztos nehéz most szopiznia. Én a nagyot 16 hósan választottam el, mert már jött a második, és nem akartam egyszerre szoptatni és terhesnek lenni, s már nem is volt olyan kicsi. De van aki egyszerre csinálja, sőt, később együtt (tandem) szoptat. Ha nincs külön orvosi tilalom rá, akkor lehet. Persze testi -lelki erő kell hozzá.
Zsóci! Horváto-ban voltunk egy hétig, anyósomékkal, Rab szigetén, Kampor nevű üdülő faluban. Gyerekekkel szuper hely. Nyugi, homokos tengerpart, lassan mélyül. Párszor bent voltunk Rab városában, jó kis mediterrán hangulat. A gyerekek nagyon élvezték a tengert, persze meg kellett szokniuk, hogy sós. Egész héten akb 2 felhőt láttunk. Kentem őket veszettül, így nem is égtek le, dél körül szép, hűvös szállásnukon pihiztünk. Szóval tényleg jó volt, az utat is jól bírták a gyerekek, és a "sofőrök" is. Szerencsére minden műszaki hiba, betegség, stb elkerült, szóval tényleg nagyon pozitív volt. A nagyszülőknek is tetszett, nekünk is jó volt, hogy nem mindig minket nyúztak a gyerekek. Egy baj volt, Rövid volt :-O.
Most befőzök itthon, majd teszek fel róla képet, ahogy a gyerkők a lábost nyalják. Kéne pakolni, selejtezni, polcot csinálni, stb, de agykontroll ide-oda, még mindig csak két kezem van! :-o
Claire
claire

Sziasztok!

Uh-on voltam, minden rendben , AFP-m lett 0,7 minimális állítólag, így menni kell genetikai UH-ra is.

1hét múlva porlasztás.:(

Anna jobban van, bár a varratok még nem szívódtak/jöttek ki, de a szopival már próbálkozik.:)
Csak a tejcsi csappant meg.:(

Lelkierő.igen..:)
Nem tervezem a 2gyerek egyszerre szoptatását, mert 1 et is nagyon kimerítő sokszor..:(
De a porlasztás miatt még húzom.:)

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Gyors leszek, mert mindjárt lefordulok innen, olyan álmos vagyok.

Bala ELINDULT!!!!
Egyre többet beszél, azaz utánozza a szaakt, azaz többnyire az első szótagokat.
Zabálni való huncut legény!

Lemérem, hogy jó e!
Kép

Jó!
Kép

Kép

Kép

Puszi mindenkinek!
Timi

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!

Sziszike!

Neked sok-sok pozitív energia a porlasztáshoz és a továbbra is sok tejcsis szoptatáshoz, ja és a genetikaihoz meg JÓ eredményt!

Timtom!

Gratula a járáshoz! Nagyon édesek a Balócás képek - főként az utolsó, abban minden benne van a huncut legényből!

Nekem is van új fotóm a csajsziról. Ő meg már inkább nőcis kezd lenni. A nagy szájáról nem is beszélve ....

Kép
A nagymama szőlőtőkéi között!!!

Kép
Tegnap este így mentünk Ruzsa Magdi és Varga Ferenc koncertre.

Mindenkinek jó hétvégét és minden jót!
Puszi: Zsóci
zsóci

Sziasztok!

Ha van időtök szavazzatok Zsoltira.

Köszi.
http://www.tgv.hu/index.php?foto=0&k=2&pg=5

Annyira helyesek.:)
Zsóci: a csajszid, igazi, kihölgy már.:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Szavaztam!
zsóci

Szia Zsóci,

emlékszel még rám??? :P Istenem milyen szép a kislányod! Látom Te még mindig nagyon aktív vagy. :lol: Én az utóbbi időben az iwiwen lógok. Mondd, mi lett a dula tervedből? Elvégezted? Gyakorlod? Este megin felnézek ide, meg holnap is. Szerdán elutazunk egy hétre, de utána újra jövök.
Puszi:
Barnus
barnus

Szia Barnus!

Üdv köztünk.
Zsóci: dúla lett, nemis akármilyen.:)
Írj neki privát üzit, azt hamarabb átja talán.:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Ma Zsoli kiment szülőkhöz..de ahogy elment jött a hívás a kórházból, hogy a holnapi porlasztás elmarad.:(
Műszaki okok miat.:(
Milyen ok lehet, hogy a sors, így intézte?
Szóval elbizonytalanító, ez már a 2. alkalom:összepakolva, bevásárolva, indulásra készen vagyunk..:(
Szegény Zsolit is lepasszoltam...rosszul érzem magamat.:(

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Újra itthon , sajnos hamar véget ért az egy hetes nyaralásunk Omisban . :(
Minden nagyon szuper volt, még Esztike is valahogy kibírta azt a 9 órás utat,ami olyan 700km volt, csak közben tartottunk 3 szor hosszabb pihenőt.
Bár arra számítottunk, hogy éjjel alszik a lánykánk, de nem így történt. A határ után aludt el , és útközben persze fel voltam készülve játékok hadával, meg ripiropival.
Szóval 1/2 4 kor indultunk, és délután 1 órakor érkeztünk meg a szálásunkra, amit jó nehezen találtunk meg, mert egy eldugott kis utcáról kellett bekanyorodni . :roll:
De a szállásunk nagyon szuper volt, közel a tengerhez.
Első nap egy kicsit elszomorodtam, hogy nem igazán homokos a part hanem aprókavicsos, de közben másnap rátaláltunk arra is.
Sokat kirándulgattunk a nagy csapattal, mert összesen 13-an voltunk 7 felnőtt és 6 gyerek.
Egyik nap hajókirándulást tettünk a szomszédos Brac szigetre, Supetarba.
Párom egyik vágya volt, hogy megnézzüka Mostari hidat , és bizony jó nagy utat tettünk odaáig. Mivel a tengerparti út nagyon zsúfolt volt, Split fele mentünk egy kerülővel, aztán úgy eltévedtünk, hogy olyan helyeken jártunk, hogy találtunk egy vizierőművet, meg volt hogy egyszer csak végetért az út, mert építették ott az autópályát. Szóval 11 -től délután 4 ig mentünk 180 km-ert. Már az agyam szétment , a sok szerpentines úton , és egy jó nagy zuhival várt minket e híres nevezetesség! :twisted: Visszafele már 2, 5 óra alatt megtettünka rövidebb 110km-t.
Aztán strandoltunk jó sokat, Esztike is élvezte a végére !
A víz az nem volt túl meleg, de egy kis idő után meg lehetett szokni, azt is.
Megnéztük Splitet is, de én még egy csomó mindent beterveztem, de egy hét kevés arra hogy bejárjál mindent, meg fürdésre is maradjon időnk.
Most hogy hazaértünk, telefonált az egyik útitársunk, hogy az ő babája bárányhimlős lett, lehet hogy mi is elkaptuk tőlük, mert két hét a lappangási ideje , és akkor fertőz.
Na most kiváncsi vagyok mi lesz velünk, hogy elkaptuk vagy sem?Még jó hogy nem a nyaralás elött kaptuk el.
Szegény sógórnőm lánya is annyira várta nyaralást, aztán pont az első napon mire odaértünk, akkor jött meg az első mensije. Hú de mérges volt, hogy ő most akkor nem fürödhet! :oops:
Nekem a szemem akart begyulladni, de csak kontaktlencsém volt, a pótszemüveg otthon maradt ,a kontaktlencse tárolóval. De kikúráltam éjjel szerencsére Irgamiddal, és ásványvizes kupak volt lencse tárolóm. Szóval történt ezer dolog az utazás alatt, nagyon sok szép helyeken jártunk, de a hazai kaja/ a lecsó /már nagyon hiányzott,az egy hetes konzervkaja után!
Na teszek fel pár képet , hogy lássátok ti is őket!
bencze

Nem értem miért nem jó a file tipusa?
bencze

Sziszi!
Nagyon kiakadtál gondolom ezen a kórházi halasztás dolgon, gondolom!Húzzák az ember idegeit ezerrel!
Remélejük most már tényleg sor kerül erre a beavatkozásra, és elfeledhetitek az egészet :!:

Timi! Látom alakul a házatol szépen! Bala babának gratula az első lépésekhez!Most aztán lehet szaladni majd utánna!Már nem te irányíttod hova menjen!
Mi is sok mindent beszélünk: apa, anya, baba , oda, addoda, cici, csecse, tücsök, papa, mama, mamma, Anna, Pamacs..stb.

Zsóci!
Te már szabin vagy?Talit mikor hozzuk össze?
Nagyon jók a képek Bettináról, igazi nagylányos , komoly csajszi!Anyja szemeit most veszem észre rajta!

Lányok eláruljátok hogyan tudoma képeket feltenni ide, emrta leírásokból nekem nem olyan egyszerű!
Kellett itt már megint újítani!Hogy az ilyenfajta analfabéták , mint én megint ne tudjáka képeket feltenni. Ma még az nlc-n se működnek a képek.
bencze

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?