Sziasztok!!!!
Norka!!!
A gyenge idegzetem félretéve elolvastam. Beleborzongtam. Remélem soha többet nem fordul elő veletek mégcsak hasonló sem.
Fantasztikus lélekjelenléted van!!! Boginak csodálatos anyukája van!!
(Bár állítólag jön a fejreesés, fejbeverés, lego nyelés, fokhagymacikk orrlyukba dugása és egyéb szőrnyűségek ) Annyira nem lehet könnyű anyának lenni.
Újszülött koromban én is meg akartam fulladni! Ezt mesélik a szüleim. Én még a kórházban tartózkodásom alatt. Letüdőztem az anyatejet.
Csodálatos dolog, hogy 3 ember is a segítségedre sietett. Ez mostanában hiányzik az emberekből. De úgy tűnik mégsem...
Espero!!!!
Hurrá. Márcsak 32 hét
És vesződhetsz te is az éjszakai szoptatással.
Ginuska!!!
Szerintem is inkább repesszétek meg azt a PÉt. Aztán hajrá.!!!
Mikor volt utoljára HSG-d?
Kriszta!
Két tüsző volt. Pedig már úgy drukkoltunk.
Sovány vigasz, de legalább van PÉ és rendszeres mensi.
Hányadik ciklus volt ez Clostyllal??? Szerintem a hormon előtt nem ártana egy HSG!!!
A gyerek"elsősegélynyújtó" technikád jó. Nekünk is ezt tanították. (többek között).
Gabika!
Mi van veled??? Merre jársz?? Remélem nincs semmi baj. Vagy csak megvárod a holnapi UH eredményt????
Izgatottan várjuk
Zsizsik!
Jól látod a helyzetedet. Egy lépéssel közelebb vagy a babádhoz
Esperonak és Csillagfénynek is "csinált" Ács doki gyereket
Neked is fog
Rejóka!
Nálunk a hálóban van légkondi. Olyan hideget sikerült varázsolni, hogy a párom magára húzta a paplant
én meg kijöttem netezni
A kocsiban is van.
A légkondi, padlófűtés, internet, mobiltelcsi, hűtőszekrény fantasztikus és zseniális felfedezménye az emberiségnek.
Panelben nagy szolgálatot tesz. A közérzeted is sokkal jobb.
Én nagyon szeretem a kocsit. imádok utazni. Főleg vezetni. De tegnap biciklit néztünk, azzal szeretnék melóba járni. (Gyalog 30 perc).
Kandika!
Lesz kistesó.
Aszt már nem tom, hogy kislány e vagy kisfiú. Amíg nem vagy terhes addig nincs megérzés
Alice!!!
Hajrá munka!!!
Legalább eltereli a figyelmet a gyerekcsinálásról. Nálam az ügyeleteknek van ilyen jótékony hatása
Főleg, hogy aznap nem is találkozunk a párommal
Jó ötlet az elsősegélynyújtó tanfolyam. Sok hasznos dolgot mondanak.
Lányok mi a címe a GI diétás könyvnek??? Segítsetek, lehet be kellene szerezni. Az egyik belgyógyász kolleganőm sékóra vett, hogy ha IRrem van, miért nem diétázok???
Hogy igenis vegyem komolyan!!!
Kincs!
Itt PÉ volt??? Jujj ez nagyon izgi.
Képzeld pénteken megyek a "végleges" (tudom hogy nem az) szőrtelenítésre. Első alkalom.
Rendkívűl izgatott vagyok.
Csakegy!
Ma nem vagy!!! Hiányzol
Ma megint teleettem magam cseresznyével.
Csók.... vagyok....