Sziasztok!
Réka!
Köszi a gratulapuszikat, persze ma nekem nem produkálja magát a fiatalember, megy a pa ezerrel, de egyszer mintha lett volna egy ampa is.
Egyébként Bendegúz is sokat kántál, de ő fáradtságtól függetlenül csinálja, megy a jajjajjajjaj, meg az ejdejdejdej ezerrel. A nagyik nagyon vevők voltak ezekre, és jókat beszélgettek vele.
Tünde!
Már rég kész vagyok, Bendegúz olyan rendes volt, hogy délelőtt két órát aludt (Keszthelyen végig ezt csinálta, délelőtt és délután is két órákat aludt, mint egy kisangyal), és én azalatt turbóban kialmoltam mindent, persze reggel porszívózással kezdtem, amit ő a hintából nézett végig.
Aztán ebédeltünk, és utána leültem, hogy írok Nektek. Közben Bendegúzt szabadjára engedtem mászni a szobában, fél szemem persze rajta. És egyszer csak mit látok, körülötte mindenhol vérpöttyök, a padlón szétkent vér. A gyerek keze és szája is véres, azt sem tudtam először honnan vérzik ijesztően nézett ki. Aztán miután lemostam a csapnál láttam, hogy a jobb mutatóujját megvágta valamivel, és abból csöpögött a vér. De nem kicsit, hanem nagyon, és tök sokáig küszködtem mire elállt. Persze közben mindent összekentünk, az én nyakam, meg arcom is, úgy nézett ki, mint aki véres húst evett.
Viszont annyira nem volt vicces, mert fogalmam sem volt, hogy fogom így elállítani a vérzést, végül addig szopogattam az ujját, meg lealkoholoztam, meg sóba dugtam amíg nagyjából elállt, aztán beragtapaszoztam. Az eléggé zavarja úgy látom, de ha nincs rajta akkor játék közben újra felsérti. Valószínűleg egy CDtok széle volt éles, és azzal sikerült neki így megsérteni, mert azokkal játszott éppen, de nem vagyok benne biztos, hogy az ekkorát tud metszeni.
Aztán eltüntettem a lakásból a vérnyomokat, átöltöztettem a kis véres manómat, és játszottunk egy jót a nagy ijedtségre. Most meg alszik.
Szerintem ő még nem bírná ki egy alvással, annyira fáradt délelőtt, épphogy megtízóraizunk és alszik. És ilyenkor 3 után megint nagyon fáradt.
Manka!
Sok sikert az alvástanításhoz! Megy a drukk!