Sziasztok!
Itthon egész jól bírom, csak ne kéne elmenni sehova ebben a 40 fokban. Klímaellenes vagyok, környezetszennyező, drága és egészségtelen (bocs akinél ez van), itthon el is vagyok nélküle, mert csinálunk kereszthuzatot, besötétítünk, itt a kert, de mivel autóellenes is vagyok
, hát BKV-val meg az aszfalton a városban ilyenkor halál.
És mindig kell valahova menni, ma oltásra kéne vinni Domit, mikor?? Hát persze hogy 2-4-ig, a legnagyobb melegben!!!
Asszem ma kivételesen mégiscsak megvárjuk apát az autóval, és beszélek a dokinővel, inkább este adja be neki a szurit.
Eddig hősiesen tartottam magam, elbuszoztam ahova kellett, de érzem, ez már a vég lenne ha ma elindulnék.
Andem, Mir tényleg jól eltűntetek!!
Espero!!!
Mi volt UH-n????? Már én is úgy izgulok!!!
Köszi a doki elérhetőségét!
Nálam bejött a z Elevit és a Magne B6 hányinger ellen, ha nem szedtem őket, akkor jött a hányinger, de hát másmilyen a szervezetünk. neked kell kikisérletezni, mi a jó a szervezetednek!
Csajok, Csakegy, cukortémához: szőlőcukor, nádcukor? Azok természetes anyagok, és nehezebben bomlanak le, mimt a répacukor, nem?
Kandika, neked is köszi a doki elérhetőségét, hamarosan teszem a képeket! (Lehet megpróbálok egyedül szkennelni!
) Örülök hogy tetszik a lánynevünk! Nálatok hogy fogják hívni a kishugit?
Csillagfény 4 év Dinane után estem "spontán" teherbe, az abbahagyást követő 3. ciklusban, nem szedtem semmit, se metformin, se closty, se semmi.
Rambóka ezt nem nevezi spontán teherbeesésnek, ahogy én sem.
A lombikbabán pl. a terápiák között fel is van sorolva, hogy pár hónapig kell szedni a Dianét, ez alatt rendeződhet, alapba állhat a hormonháztartás, és utána, ha hirtelen abbahagyja az ember lánya, (haha, ez jó, hirtelen abbahagyás, a fogigátlót nem is lehet máshogy.
esetleg fokozatosan?
) az abbahagyás után pár hónapig van spontán PÉ.
nekem a fiam is így lett, Diane abbahagyása után a 4 vagy 5. ciklusban, már nem emlékszem. (szal ez nálem bevált, remélem harmadjára is be fog válni
)
Rambóka!
Domival csak az uccsó hónapban dagadt a lábam, de az téli terhesség volt. Ez jobban megvisel, persze már öregebb is vagyok jócskán!
Alice, azért néha nézz be a nagy munka mellett is, pihenő gyanánt!
Okr!
Én is nagyon reménykedtem ebben a hónapban, és most repiszuri is volt. nem értem miért nem jön össze.
Kavicska, ezen totál kiakadok mindig, mikor a tankönyveket író férfiak, meg a sörhasú, elhízott dokik megmondják, hogy 10 kilót SZABAD, max. 10 kilót KELL hízni egy terhesség alatt!!!!
Én az egyetemen 179 cm és 59 kilo voltam. iszonyú vékony. Aztán apa mellett híztam két kilot, mert jól tartott
, tehát Domival a terhességet 61 kilóval és 179 centivel kezdtem.
Szülni 83 kilóval mentem (és 179 centivel
). Számolj. Ez barátok közt is 22 kiló hízás, és hidd el, semmi nem látszott rajtam, nem voltam kövér kismama.
Mire a gyerek 1,5 éves lett, megint belefértem a bulizós egyetemi 29-es farmerembe, 0 diétával, semmilyen fogyis praktikát nem alkalmaztam.
Én ilyen alkat vagyok, nekem fel kell szednem egy csomót, mert alapból nem volt rajtam tartalék, és máshogy nem lehet szoptatni napi 15 órán keresztül, éjszakázni, 8 kilós babakocsit+ a gyerek emelgetni naponta húszszor.stb.
Úgyhogy idegbajt kapok ettől a "mennyit szabad hízni terhesség alatt" című védőnős és dokis riogatástóll!!
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy anyu velem 6 kilót, öcsémmel 8 kilót hízott! (öcsém 4,20 kilóval született).
Mindenki más alkat, más a szervezete!
megmondom őszintén, én most nem is nézem a mérleget, fogalmam sincs mennyit híztam. Úgyis annyit, amennyi a gyereknek és a szervezetemnek kell. (Mondjuk most sokkal több kilóról indultam, mert a Diane alatt most felszedtem 8 kilót
)
na pusza, ma én is próbálok lenni!