Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,itt vagyok Beácskám!!!!!!Már megfőztem,zöldségesben voltam....mindjárt megyek teregetni,aztán apa jön és ebédelünk!!!!Ma nem dolgozok,egész nap itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Olyat csináltam ma,amit már nagyon régen nem:9-ig ágyban olvasgattam :lol: :lol:

Candi,ne kövéríts!!!!8kg-ot fogytam,még 2-t kell!!!!!Te persze ma is dolgozol!!!!!Neked mi az állandó munkád???Az iwiwen ápoló van írva,nem ?Vagy megint félrebeszélek????

Többiek,hol vagytok???????Málna igazoltan hiányzik és TI??????????

Na puszi,jöjjön valaki,már ráérek!!!

Kép Kép
meli1118

Megnyitottam a köv.oldalt....ja,a mai hőm kicsit alacsonyabb:36,9!Valaki írta,hogy egy lapon megtalálható a tartomány,ami még normális!Ki tud segíteni???Puszi

Kép Kép
meli1118

Szia Meli: dehogy kövérítelek! :oops: Nem akartam félreérthatő lenni.
Egy tizedet esett a hőd? Az még nem vészes! Nem később mérted egy kicsit.
De milyen jó volt a reggeled, meg a napod is, irigyellek. Jó étvágyat az ebédhez! :lol:
Szerintem még Muszkuru írta a múltkor, hog hőgörbéket nézegetett. Ott nincs megadva egy bizonyos tartomány, csak nézegetheted mások hőgörbéit és ebből talán kiokoskodhatsz valamit.
Az oldal címe:www.fertilityfriend.com
Többi privis!

Andi
candi

Szia Candi!!!!!!!!Nehogy megharagudj,nem azért írtam :lol: :lol: Neked is jó étvágyat,ha még nem vagy túl rajta!!!!!Köszi a tippet,meg fogom nézni!!!!!Délután azért nem lesz ilyen aranyéletem:rendbe kellene tenni az udvart és festeni a korlátelemeket.....ebben a melegben :x emberkínzás...de meg kell csinálni,mert nagy hassal nem merek majd kimenni a teraszra :wink: persze addig egy babót kell szerkeszteni belém :lol: puszi

Kép Kép
meli1118

Bea,az előbb elfelejtettem megkérdezni,hogy milyen Peugeot-ot vesztek???Nekünk is az van és a tesóm most vett egy kicsi 106-t,11 éves,de nagyon jó állapotban,70.000km-el és megy,mint a golyó....sokan mondták már nekünk,hogy nem jók a francia kocsik,de mi nagyon meg vagyunk velük elégedve!!!!
Én sem merek motorozni,pedig apósom kis robogójával renszeresen jártam,tavaly vette,aztán jött a tél,most meg a babásodás....félek,nehogy elessek,vagy megrántsam valamim....pedig imádok motorozni :cry: puszi

Kép Kép
meli1118

Most pusztítom a krumplifőzit, hidegen természetesen. :lol:
Meli ha tudsz valami jó szerkesztő programot babára írd meg nekem is jó? :wink: Ilyenkor festeni nem egy leányálom, meg festék is hamar szárad, na ezért viszont nem vagyok irigy! :?

Andi
candi

A legjobb program,ha nagyon és sokszor szeretitek egymást :wink: egy hét múlva megírom,hogy beválik-e 8) Nálunk tegnap volt krumplifőzi...ma töklecsó :lol: puszi

Kép Kép
meli1118

Megyek teregetni,majd még jövök!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Ja,felfedeztem egy nagyon jó frissítőt:hideg szénsavmentes ásványvíz,citromkarika,borsmentalevél :wink:

Kép Kép
meli1118

Ismerős frissítő? a kertbe ültetvény van mentából erre a célra :wink:
Mi az a töklecsó? :shock:
Ha beválik a programod,szabadalmaztatjuk jó? :wink:

Andi
candi

meli, ez tök jó ötlet, mármint a frissitő !! ki is próbálom, csak vennem kell borsmenta növénykét !
zsizsik

Van egy koktél is,ami elég ütős,de abban is mentalevél van, azt hiszem a Mohito koktél az. Gin, szóda, jég, menta.....hú, de meginnék egyet. csak garantáltan földhöz vág rövid idő alatt...főleg ebben a melegben.
zsizsik

Szia Zsizsi!!!Nagyon finom és tényleg igazi egészséges frissítő!!!
Candi,tök+lecsó=töklecsó....imádom a tököt :oops: :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

De Zsizsi...én babavárás előtt csak lightosan veszem a dolgokat 8) egyébként én is ittam már Mohito-t....ÁLLAT!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Na megint elrepült az üzi :twisted:
Szóval Meli én is imádom atököt ezért kérdezem hogy kell csinálni, csak belevagdosod a tököt a lecsóba és együtt pároloD?
Zsizsi: nem kóstoltam még, de gin-tonik az bejön, mondjuk ilyen melegben jobb a Meli féle koktélnál maradni :wink:

Andi
candi

Sziasztok!

Mi történt ma?Már felkészítettem magam,hogy 1 órán keresztül csak olvasni fogok,ehelyett :roll: Gyorsan végeztem.
Este nálunk is volt vihar,de csak az ablakokat csapkodta,meg feldöntötte a fabútorunkat a teraszon :cry: +pár csepp eső,meg sok villám.

Bea!
Már biztos megvan az eredményed.Írd ám meg nekünk :D

Meli!
Nem volt semmi a tegnapi napod.
Ma ránk is korlátfa festés vár,bár azt hiszem,ezt meghagyom a férjemnek.
Töklecsó,hát ilyenről még nem hallottam.És hogyan eszitek?natur,vagy tejföl? esetleg tojásosan?

Candi!
A balcsi tényleg nagyon meleg,de én csak a lábamat lógattam bele,majd jövőhéten megkérdezem a dokit,hogy mit tanácsol a fürdést illetően.
Milyen figyelmes vagy,hogy észrevetted a 14.hetem :D
Annyit írtatok innivalókról,hogy meg is szomjaztam. :)

KépKép
takido

Mi mostanában a bodza szörpre vagyunk ráállva :D

KépKép
takido

Szia Dóri!
Bea épp fogorvosnál van, ezért nem jelentkezett még e!
Jól is teszed, ha megvárod a doki véleményét,az a biztos.
Bodzaszörpi...az fini :lol:
Én is már csak egy picit vagyok aztán elhúzom a csíkot, meg lehet sülni.. :twisted:

Andi
candi

[quote="meli1118"]8 írta:meli1118) Nálunk tegnap volt krumplifőzi...ma töklecsó :lol: puszi

Meli ma én is azt főztem :wink: ettem is belőle egy jó nagy tányérral :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

na kicsit bővebben :lol:
Nálunk volt eső is jócskán, viszont ugyanolyan fülledt maradt az idő. 5 órától nem tudtam aludni, olyan meleg volt :(

Candi én a töklecsót úgy szeretem, hogy megmaradjon benne a tök. Kockákra szoktam vágni, és nem főzöm teljesen szét.

Meli vigyázz a festéssel! Mert ha már babás vagy a beszívott festékszag nem tesz jót :!: :!: :!: :!:
annyira vigyázol pedig magadra :roll: , most is vigyázz :!:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

merre vagytok? Nekem nemsokára mennem kell takarítani :)
A bicón meg nincs légkondi :lol: még jó, hogy nem messzire kell mennem :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Candi,
az sajnos nem a természetes. Olyan liláskékes szine van. Már régóta ilyenre szinezem. Nagyon tetszik. :D

Majd teszek fel régihajszines képeket. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Candi!
Így már értem,hogy hova tünt Bea :D
Igazad van,ilyen időben otthon a legjobb,vagy vízparton :D

Kis_Plutó!
Te csak úgy natúr eszed a töklecsót?

KépKép
takido

Sziasztok!!!Végeztem!!A töklecsót tojásosan csináltam,én úgy csinálom,hogy a tököt,paprikát,hagymát fokhagymát apróra vágom(Gabi,én úgy szeretem,ha szétfő,de ízlés dolga)és wokban felteszem párolni,zéró olaj,csak víz(vigyázunk a vonalakra)Közben megpucolom a paradicsomokat,mert nem szeretem,ha torkomon akad a felpöndörödött héja....aztán azt is beleteszem,teszek rá:só,bors,friss zöldfűszerek,ami éppen van a teraszon kiültetve...még jó,hogy nyár van :lol: majd amikor megpuhult ráteszem a tojást,és pár perc múlva kész!!!Nagyon szeretjük!!!

Gabi,tök jó,hogy egy húron pendülünk!!!Mintha öszebeszéltünk volna!!!!Teljesen igazad van,mondtam is,hogyha ezen múlik....felkötöm magam...de csak nem...nem hajoltam a korlátlécek fölé,eltartottam magamtól a festékesdobozt....kint csináltuk,jól szellőző helyen....máskor jobban vigyázok :oops: Amúgy hová mész takarítani?

Na puszi

Kép Kép
meli1118

Lányok,morog az ég...jön a vihar...még jó,hogy nem rég megöntöztem :x Lehet,hogy áram nélkül maradunk :!: Azt hiszem vacsizok valami könnyűt 8) puszi

Kép Kép
meli1118

Hajnó,bejelöltelek iwiwen!!!Szép menyasszony voltál!!!
Dóri,nekem is eszembe juthatott volna előbb a tejföl a lecsóhoz :x az úgy naggggyon fini :P Nálatok is korlátfestés???Te már mindenképp hagyd ki :!: Nálam azért nem jönnek be a szörpök,mert azt csak szódával szeretem :arrow: attól viszont felpuffadok,mint egy hordó....ezért nem iszom....pedig a badza nagyon jó :!:
Na eldugultam...magamnak írogatok :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép Kép
meli1118

badza=bodza :roll:

Kép Kép
meli1118

Én itt vagyok ám,csak közbe főzőcskézek.
Én ásványvízzel iszom a bodzát :D
Igen korlátfestés,és én tartózkodom tőle,bár néha azért felszolgálok egy kis hűsítőt,annyi elég is abból a szagból :)
Egy kis eső jöhetne erre is :D 30 fok van a lakásban :(

KépKép
takido

Helló!!Az eredmény az lett,hogy még nem estem túl ezen a Toxo izén!!Ami érdekes is,meg egyben JÓ is!!Azért érdekes,mert mióta élek van macskánk,a Jó meg az,hogy azért nem kaptam meg,mert nemvoltak a macskáim még ILYEN betegek!!Ezért nem kaptam meg! :lol: Már mindenkinek kikértem a véleményét,és mindenki megnyugatott!! :lol: Alomtakaritás OHNE!! :D Ha meg is simizem a buksijukat,akkor utána futi kezetmosni!! :? Az állatorvos szerint ez csak az első trimeszterben volt veszélyes!!És nemcsak a macskáktól kaphatom meg,hanem nyers hústól (tatárbifsztek!),meg mosatlan gyümölcstől!Volt egy olyan nő ismerőse,aki pozitiv volt a Toxoval,a macskája meg negativ!!!Szóval,ha betartom a szabályokat,minden rendben lesz!! :wink:

Kép
bea27

Már megint nincs itt senki!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mentem!!Majd holnap jövök!!!

Kép
bea27

Sziasztok!
Olyan sz.r éjszakám volt. :( A páromnak ügyeletre kellett mennie :( aszmatikus rohama volt. Rögtön be is akarták Őt fektetni, de visszautasította. Kapott 2 vénás injekciót amitől jobban lett, most nyugodtan alszik. Majd délelőtt kell mennie a tüdőgondozóba.

Nem is tudok most többet írni, majd ha tudok jövök napközben is:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!Gabi,megelőztél,de most sajnálom,hogy így van,mert nem tudtál jól aludni!!!Nagyon sajnálom,ami a férjeddel történt!!Ilyen súlyos az allergiája,vagy ez csak úgy jött most???Egy barátnőm 30 évesen lett asztmás egyik napról a másikra...sose cigizett,nem is volt allergiás!!!Az orvosok szerint ez csak úgy jön,ha valakinek hajlama van rá!!!

Bea,jó hír ez,de azért lehet,hogy neked jobb lenne,ha megkaptad volna valamikor régen!!!!De most tényleg vigyáznod kell!!!!Tudom mennyire szereted a cicáidat!!!!Nekem is vissza kell majd fognom magam,igaz a kutya ezt nem terjeszti,de én is örökké nyomogatom,ölelgetem őket,annyi mást elkaphatok még!!!Azt olvastam,hogy a nyers kajákon kívül még penészes sajtokat sem szabad enni és mozarellát sem!!!De azt miért???????Az hőkezelt!!!Vagy rosszul tudom??Én azon élek!!

Dóri,mit főztél???Én nagyon kívánom a csirkemájat,el is döntöttem,hogy májas barnarizs gombával,ez lesz a szombati ebéd,erre tegnap hívtak a barátnőmék,hogy jönnek hozzánk meghívóval!!!Az esküvőjükre!!!Anett pedig nem eszi meg a májat....Ki kell találnom valami mást!!!

A mai hőm 37fok!!!Mellem feszül és a hasam is,ja és nincs már pattanásom!!!Már nagyon izgulok!!!Szerencsére ez a pár nap most nagyon gyorsan elrohan,holnap egész nap szerződéseket kötök Csömörön,szombat elszalad,vasárnap megyünk a Tiszához füvet nyírni....aztán itt is a hétfő!!!Izguljatok értem,hogy kibírjam ezt a 4 napot!!!!

Puszi mindenkinek,az üzletből még jövök majd!!!

Kép Kép
meli1118

Bea
előbb elfelejtettem a toxo-val kapcs.-ban. Az is nagyon veszélyes, ha a cica megkarmol :!: Főként kisidősen. :!:
Az egyik barátnőm járt így :(
Én ammondó vagyok, Óriáska egészsége fontosabb mint a cicák.
Én is szeretem az állatokat, de amikor már lehetőség volt rá elkerültem őket!

Meli már gyanítotuk mi az aszmát, de allergiaidőben nem csinálnak nagyon allergiavizsgálatot, ill. pontosítok, ha már gyógyszert szed. Na, ugye a párom kora tavasztól, késő őszig szedi a gyógyszert, télen pedig a sok ünnep miatt nem szívesen csinálják. Elég baj az nekünk, hogy ilyen után kell erőltetni azt a fránya vizsgálatot :cry: Most kíváncsi vagyok mit lépnek majd.
Tudod az az idegesítő, hogy évekig jártunk allergia-injekcióra, akkor jó volt, és folyamatosan csökkentették az adagot, majd azt mondták nem kell. Rögtön előjött az allergia ujra. Ennyit a jó drága kezelésről, mese csak, hogy elmúlik tőle :cry:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plútó: nem jó így kezdeni a reggelt! Remélem használtk az injekciók és tudnak valami okoságot mondani nektek ma a tüdögondozóban. Az allergia meg fenntartom nem múlik sajnos soha el, kivéve a gyerekkori, azt inőheti még az ember. Viszont jó hír,nekem is okozott asztmát , de ez utoljára 10 éve volt, tehát ez megelőzhető, ha ésszerűen kezelik az allergiát.
Majd írj, hogy hogy van a Párod!

Meli: én drukkolok, hogy kibírjad a 4 napot és annak még jobban, hogy utána egy pozitívat teszteljél!
Nekem már fáj a pocim stb, én megint kilőttem ezt a hónapot is.
Bea: ha ráérsz gere ma is. Mi volt a fogdokinál? Kell még menned?
Dóri: pincérnősködsz? Jó dolguk van a férfiaknak!
Ezt a töklecsót valószínűleg én is kipróbálom a hétvégén, biztos gorsan meg van.
Hajnóca: várom a képeket. Te merre jársz orvoshoz / ha publikus /, most pihentek egy kicsit?
Tegnap nagyon kevesen voltunk, remélem ma többen benéztek. Szép napot nektek, itt jobb egy kicsit az idő.

Andi
candi

Kis_plutó!
A páromnál is az allergiájából asztmás rohamok szoktak lenni. Neki a gyorsító pumpa segített. A te párod legálbb eljár kezelésekre. Az enyém annyira makacs, hogy semmire se hajlandó se sóbarlang semmi. Tényleg próbáltátok már a só szobát azt mondják nagyon jó.
Arra gondoltam veszek neki (bár mostanában lekopogom nem voltak rohamai), szülinapjára ilyen ajándékutalványt a só szobába, akkor kénytelen elmenni :)) Jobbulást neki!
Neked kitartást!

Bea!
Én is megcsináltattam a toxo-t majd jövő hét után lesz eredmény. a karom a vérvételtől még mindig undorító. (mint egy drogosnak). Fogorvosnál s házi orvosnál viszont nem voltam. még. Tavaly ilyenkor esküvőre rendbe rakattam a fogaimat. Nagyon félek a dokiktól mert bennt törtek tavaly is egy gyökeret, s az még bennt van, mert nem merték megműteni mivel egy érző ideg mellett van s lebénülhat az arcom. Van egy bölcsesség fogam amit ár nem lehet tömni olyan lukas. Megröntgenezték azt mondták, műtés, de ha nem fáj még maradjon bennt,mert minél jobban elhalnak a gyökerek annál jobb. S ha hozzányúlnak min.1 hónap táppénz gondolom fájdalom csillapítókkal teli. Szóval a fogorvos a mumusom.
Házidokihoz jövő héten megyek.

Meli!
Szorítunk!
Az a legjobb, ha nem veszel tesztet, s akkor tuti nem csinálod meg. Várom a hétfőt. Remélem mindkettőnknek nagy nap lesz. Te megtudod, hogy van ott valaki, s én meg meglesem, hogy biztosan van ott valaki.

Várjuk a többieket.

Kép
nika04

Candi, Nika köszönöm a biztatást :)
Remélem tényleg adnak rá valamit neki és akkor jobban lesz, és nem lest ilyen többet.
Most pont azt beszéltük, mivel vannak más problémái is el kéne mennie talpmasszázsra, ugye ott csinálnak állapotfelmérést, és hátha tudnának vele kezdeni valamit.
Még a homeopátiás doktornőn is gondolkozom, van itt egy a közelben, egyre több jót hallani róéuk.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

róéuk-róluk :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Most telefonált a védőnő, hogy nekem is negatív toxo-m, s hogy vigyáznom kell magamra. 24.héten s 32. héten megismétlik a viszgálatot.

A cégnél hívott a céges számomon. Még jó, hogy nem mutatkozott be, mert más vette fel a telefont. Jő, hogy szóltam, neki, hogy nem tudják.

Kép
nika04

Sziasztok,elszállt,amit írtam :x :x

Gabi,a homeopátia szerintem nagyon jó megoldás és a sószoba is,amit Nika javasolt!!!
Nika,lehet már kapni mobil sópipát,ha férjed nem akar ilyen helyre menni!!!A Rossman-ban láttam,azt hiszem,néhány ezer Ft-ért!!
Ezt a toxot pedig annyira úgy emlegetik,hogy minden 2.ember megkapta már gyerekkorban....és mégsem?Én is megnézetem majd,igaz régen mindig volt macskám....

Candi,honnan tudod,hogy meg fog jönni neked-,-te utánam vagy néhány nappal nem?A 27.napon vagy,hány napos a ciklusod?
Írok privit!!!!

Puszi mindenki

Kép Kép
meli1118

Helló!!Igen.valóban Óriáska a legfontosabb,de mivel nem fertőzöttek a macskáim ezzel a KÓRRAL,igy csak max.óvatosnak kell lennem!! :lol:
Candi!!Igen,csodálatos dolog volt a Fogdokinál!! :oops:
Két hét múlva megyek megint,akkor végre kicseréli az egyik amalgánt,rá egy hétre a másikat,és VÉGE!!! :lol: Most olyan helyen tömte tegnap be,ahol a régi dokimnak van egy fehér tömése!!!!Neharagudjatok,de amilyen hires Doki AZ,annyira undoritóan töm!!Most ottvan a gyönyörű mellett egy undoritó tömés! :x Olyan mintha csak szétkente volna csak rajta a cuccot,és kész!!Ez a
Doki meg még meg is polirozza UTAT is poliroz bele,nagyon alapos!!!Nagyon jó doki!!Örülök,hogy rátaláltam!! :lol:

Kép
bea27

Bea: akkor már nincs sok hátra a fog macerából és olyan villogó mosolyod lesz, hogy csuda! :D
Nika: nektek volt cicátok gyerekkorodban? Érdekes, hogy akiket én ismerek és terhesség előtt, vagy alatt megcsináltatták ezt a toxo.-t, mind negatív lett, pedig találkoztak bőven macsekokkal az életükben.
Hát rejtélyes dolog ez. Mindenesetre vigyázzatok a nyers husikkal és zöldségekkel, mindig mossatok kezet, a ilyet fogtatok és így biztos nem lehet baj.
Most olyan voltam mint egy tanárnéni :oops:
Meli: 1 nappal vagyok utánad, de nekem 29 naposak a ciklusaim, és már picit görcsöl a hasam, meg fel vgyok pufizva stb.
És egébként is most nagyon pesszimista vagyok! :?

Andi
candi

Tudod Candi,hogy az normális,ha szúrkálgat a hasad,meg fel van püffedve!!Nekem is mensis tüneteim voltak!!Ne izgulj már!!Ha most nem,akkor majd a tenger!!Nagyon szoritok érted!! :wink:
Privi ment!! :lol:

Kép
bea27

Candi,ne legyél az...én is az szoktam lenni,de most direkt másképp állok hozzá!!!Ha ismét csalódnom kell az biztos pofon lesz,de legalább én elhiggyem magamról,hogy minden rendben és terhes vagyok!!!De a környezetemnek nem beszélek erről,aki kérdezi,annak azt mondom,hogy dolgozunk a dolgon :lol: és tovább nem kérdezősködnek!!A tesómat a legnehezebb leépíteni,annyira akar már keresztgyereket!!!

Alig várom,hogy teljenek az órák..egyre idegesebb vagyok!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli!!Hol vagy??
Furcsa igy a Málna nélkül,nem??
Nika!!Köszi az infót!!Sajnálom a fogadat! :( Hogy tudják igy műteni,hogy terhes vagy??

Kép
bea27

Bea,nekem is van egypár amalgánom,de eddig még nem vettem rá magam,hogy kicseréltessem...én rettegek a fúrógéptől :oops:

Kép Kép
meli1118

Meli!!Mikor izgulhatunk érted??Hány naposak a ciklusaid?És mennyi a max.ameddig megjött??

Kép
bea27

Szia Bea!Átlag 31 naposak,a max.35 volt márciusban!A vonalzó szerint vasárnap kell tesztelnem,de csak hétfőn,vagy kedden fogok(ha kibírom)Nincs otthon teszt,direkt nem vettem,vasárnap fogok venni,ezért nagy a kísértés,hogy hétfőn megcsináljam....persze minderről csak akkor beszélhetünk,ha addig nem jön meg :x Most nagyon bizakodó vagyok....lehet,hogy ez szerencse...minden fejben dől el,azt mondják az okosok :P puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok Lanyok!

Reg jartam erre, de azert olvasgattlak am :wink:

Beteg szabin vagyok, ugyhogy idom mint a tenger!
Megfazodtam, csaloka volt itt az ido meg a het elejen. Reggel 13 fok napkozben meg 17 es hat nem oltoztem fel :roll:
Most meg orcseppel es nozikaval alszom :(

Kis-pluto,
Sajnalom ami a ferjeddel tortent, de a sopipat illetve a soszobat kerdezzetek meg a tudodokitol.
Nekem is volt (van) asztmam es nekem nem javasolta a doki, de annak ellenere (mert annyi jot hallottam rola) elmentunk egyik nyaron Erdelybe, Parajdra a sobarlangba es annyira nem birtam, hogy ki kellett jonnom mert rosszul lettem :(
Attol fugg hogy milyen asztmaja van, a doki biztosan tudja hogy jot fog-e tenni neki a soszoba/sopipa vagy sem!
De a tengerpart es a sos levego az csodakra kepes!!!!!

Bea,
Nika,
Jo hogy negativ lett toxo, de azert nagyon vigyazzatok!

Hol van Malna?
Vizsgazik?
Azt hittem annak mar vege.....

Kép
icus

Candi!
Nem volt cicánk kiskoromban. A sógornőmnek viszont volt, s még se esett át toxo-n, s a kisbabájának agykamra tágulata van. Most 4 hónapos már húzodik vissza. S a dokik azt mondják,hogy lehet, hgoy attól van. Ezért csináltattam meg. S ezért is fogom megismételni 24.hétben s a 32.hétben is, mert gyógyszerrel lehet kezelni, az első három hónap nagyon veszélyes. Ő nem csináltatta meg a vizsgálatot, csak azután mikor már az UH-n kimutatták neki, s a határon volt, hgoy megszülje 7.hónaposan s megműtik de Hála Istennek nem kellett.
Nálunk fizetni kell érte az első: 5000 Ft; az ismétlések 2500 Ft.
A tüneteidből ítélve bármi lehet.

Bea!
Én amíg terhes vagyok nem csináltatom meg a bölcsesség fogamat, mert erős fájdalom csillapítókkal jár. Még nem fáj remélem januárig nem is fog. Én rettegek afogorvostól, de úgy tudom, hogy terhesség alatt 2-szer kell elmenni.

Meli!
poziítív hozzáállásod nagyon tetszik.
Szorítunk.

Nekem a többiek is hiányoznak.

Nálunk vihar volt s márcsak 25 fok van.

Kép
nika04

Szia Nika,köszi a biztatást!!Jól teszed,hogy megcsináltatod a vizsgálatokat,az,hogy egészséges legyen a baba minden pénzt és fáradságot megér!!
Szia Icus!Jobbulást!!!!

Többiek,gyertek!!!!

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?