Új privát üzeneted érkezett!

Én nem is nagyon hordok ilyen nőies cuccokat!Csak alkalmakkor!!

Kép
bea27

Most jelentkeztem neten a csigavár autósiskolához!!Mert hát azt is elkell kezdeni!! :? Két napon belül visszahivnak!! :shock:
Kicsit félek!!Ugye megértessz Candi!!Tudod,a szégyenlősségünk!!?? :oops: Arra gondoltam,hogy lehet,hogy nem is engedik,hogy elkezdjem mert lehet,hogy már TÚL KÉSŐ az én állapotomban! :x Majd meglátjuk!!
Mi van??Nincs itt senki??
Pedig Én már előpakoltam a ruháimat!És a télieket már el is tettem!!Sőt!A mosógépet is elinditottam! :?

Kép
bea27

Az a baj a mostani "világgal", hogy gyorstalpaló tanfolyamokon 3 hónap alatt szerezhet bárki bolti eladó v. boltvezető végzettséget, elég potom áron. :( Mivel nincs normális gyakorlat, tényleg köze sincs az eladói munkához.

Meli én nem lennék most a helyedben. Autókázni ilyenkor, brrrr....

most voltam kinnt az udvaron, de szörnyű hőség van.Nálunk éjszaka még eső is volt, de minden virágom tiszta száraz :(

Candi aztán csak szemérmesen :oops: :oops:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea a barátnőm is kismamaként tanult vezetni, viszont amikor elkezdte, még nem tudta, hogy az. Az egészségügyi vizsgán mondta a vizsgabiztosnak, hogy ő nem szeretné emelgetni a
"balesetes" személyt, mert kismami. :) Viszont rendesek voltak vele :wink:
Ebben az a rossz, bár hozzáteszem én nem vezetek, hogy ha nem vezetsz a vizsga után folyamatosan benne van a pakliba, hogy utána a kicsivel jobban fogsz félni, mert nem lesz addigra rutin. :( Ez az én véleményem, lehet hogy hülyén gondolom.
Én amióta gyerekeim vannak nagyon félek az autókázástól, én egyáltalán nem is akarok levizsgázni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én meg úgy gondolom,hogy nekem meg muszály letennem a jogsit,mert behalok egy babával a városban!!Nemakarok semmiképp BKV-ézni,mert UNDORITÓ!!Emléxem a barátnőmnek a helyet sem adták át,amikor terhes volt az ÓRIÁSI pocijával!! :twisted:

Kép
bea27

Tesó
Itt nem volt eső! -legalábbis nem vettem észre :lol: Csüt-péntekre már jobb időt mondtak esővel :wink:
Nem készültök vmikor hozzánk?

Bea
Lilivel télen voltam terhes (márc. végén született), Danival nyáron (aug. vége), de hidd el sokkal jobb a tél!!! Én tavaly ilyenkor iszonyuan szenvedtem :(

Kép
Kép
mókuska

Szegénykém!!!Azokat sem irigylem,akik most esnek teherbe!!!! :(

Kép
bea27

Bea: Nővérem is állapotosan tanult vezetni, ilyesmibe nem kötnek bele, örülnek, ha odaadod a pénzedet :roll:
Annyira nem vagyok ledéren öltözve, csak gombos a szoknyám :wink:
Kollégák előtt azért nem adom elő magamat, de mellettünk építkezés folyik és figyelni kell a kukkolókkal! :?
Zsizsik: akkor jó étvágyat, ha beválik a jóslás csütörtöktől már elviselhetőbb lesz az idő, na akkor nekem sem lesz gond az evéssel :wink:

Andi
candi

Bea: én irigylem őket is :wink: Én biztosan szenvednék, de irigylem mégis 8)

Andi
candi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,mert megyünk a strandra :D

Mókuska!
Köszi a fürdéssel kapcsolatos infót.Majd kiderül,hogy ebben a melegben be tudom-e tartani :roll:

Gabi!
Bocs az este miatt,de néztem a meccset,bár nem sokat vesztettem volna,ha kihagyom :cry:

Nika!
Remélem már elmúlt a reggeli rosszulléted :!:

Candi!
Való igaz nehezen bírom ezt a meleget+két unokatesóm is hívott skypon,és összeadva vagy másfél órát beszéltünk :P

Bea!
Gratulálok a 15.héthez :D Milyen rendes vagy,hogy ebben a melegben pakolgatsz :D

Málna!
Fogorvos :cry:
De az utána következő program nagyon jó :D

Zsizsik!
Jó,hogy végre jelentkeztél :D
Ez az elázás dolog nem lehetett semmi :(

Meli!
Remélem légkondis autóval mész :)

Akiket most kihagytam bocsi :roll:

KépKép
takido

Bea én is télen voltam nagyidős terhes, és jó volt. Sosem fáztam, pedig alapjáratban elég fagyos vagyok :lol:
Még szánkóztattam is Adrit :wink: , meg havat lapátoltam, azt apuci nem díjazta, meg is kaptam érte a letolást :roll: bezzeg sepernem lehetett :lol:

nekem Krisztián nem, akar most enni :cry: csak a jégkrémet nyalogatja, az bezzeg kell neki

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Lányok most mértem meg kinnt a hőt, és 37 fok ott ahol odasüt a nap. Nálun k bennt lehúzott redőnnyel is 30 fok van.
A szomszéd utcában most cserélnek egy tetőt, na azt az ácsot sem irigylem :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Tesó nem tudom még :( Most hétvégén valamikor jöün a vízvezetékszerelő víznyomást mér, utána kiderül hogyan tovább. Mikor ér rá, mikor kell Tibinek elkezdeni a munkákat :( , ráadásul szabit nem adnak neki..

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na, most megint magamra hagytatok :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én itt vagyok tesókám :lol: A fene egye meg, lassan fogynak a ruhák :twisted: Pedig már akkora halmot kivasaltam :lol:

Kép
Kép
mókuska

Vasalással én megvárom a hétvégét, vagyis a hűvösebbet.
Krisztike úgy leizzadt alvás közben, hogy tiszta víz a párnahuzata, le is kell majd húznom :)
Ma vettem nekik vizipisztolyt, azt nagyon díjazzák ebben a melegben :lol: Most a lábukat áztatták a teraszon :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én már nem tudtam várni, egyrészt már volt 5-6 adag ruha másrészt anyósom tegnap és ma is elvitte a gyerekeket, és hát ugye tudod, h Danika mellett egyedül nem tudok semmit csinálni :lol: Holnap meg dokihoz megy , szóval amit tudok ma megcsinálom...hát szaunára nem kell költenem :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

csak gyors életjel - egész héten tréningen ülök, ma este ráadásul céges vacsi :?
remélem mindenki jól van - most nem tudok visszaolvasni :(
én a tüszőrepi körüli teendőket végzem szorgosan apával :oops:

puszi mindenkinek

musz

Musz

KépKép
muszkuru

Na, Krisztike gyanúsan csendbe volt. Már benne ült a lavórban, gatyi nélkül, és törülközövel mosta a saras kerti cipőmet, abban a vízben amibe ült :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi
:lol: :lol: :lol: Már Dani is tud jó kis meglepetésekkel szolgálni, mi lesz később? :lol: És mi lesz ha ezek ketten (Kriszti és Dani) összekerülnek anyuéknál????!!! :lol:

Muszkuru
Mindent bele :wink: A jun. nálam is nyerő hónap volt :lol:

Kép
Kép
mókuska

Tesó, remélem jó kis barátok lesznek :lol: Azért Adri több ilyen meglepit csinált nekem :wink:
na, átadom Adrikának a gépet.
Keresek neki valami játékot.
Majd este jövök :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én is elég buzgó voltam ma, mostmár lelépek mert apa nemsoká jön, nekem meg fürcsizni kell aztán megyünk a telekre a gyerekekhez :lol:
Ezennel átadom a "stafétabotot" a többieknek :lol:

Kép
Kép
mókuska

Elköszönök tőletek, mára pont elég volt a melegből, jók legyetek, holnap jövök! :lol: Kép

Andi
candi

Candi,
ébenfekete, mert sokáig hagytam. :( Az életben meg fekete hatású napsütötte vöröses. :lol:
Szóval a dobozra az van írva, hogy Blue Velvet vagyis bársonykék!?
Ez minden más színben pompázik csak kékben nem. :)
Ha látni szeretnéd a hatást, akkor az iwiwen megtudod nézni. (Mester Hajnalka, Hajnoca) Olyan szinű, mint az esküvői képen csak egy pöttyet erősebb. :)

Vmikor régen felvetettétek vagy szóbajött az ásványvíz.
Nekem azt mondták, hogy a kismamiknak oda kell figyelni az ásványvízben található összetevőkre.
Történetes arra, hogy ne mindig ugyanazt a vizfajtát igyák. Ugyanis akkor csak azokból az összetevőkből lesz sok a szervezetben, ami nem mindig jó.
Egyoldalú ásványianyagbevitel. :(
Mi úgy csináljuk, hogy 1x Óbudai gyémánt babás, majd Szentkicsi,...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Helló csajok,megjöttem!!!!!!!!!!!!!!Elmesélem kálváriámat!!!Na szóval,igen,a kocsi légkondis,de nem bírom igazán,úgyhogy csak a minimumon megy!!!Odaérek a nagykerbe...zárva a kapu....azt hittem rosszul látok....felhívom a tulajt,Marica drága teljes lelki nyugalommal közli,hogy megváltoztatta a nyitvatartást egy ideje....7-11-ig,aztán 16-19-ig....közben zárva!Na persze,akkor már rémlett,hogy egyszer már jártunk így,de akkor néhány perc kellett nyitásig...most negyed 3 volt....hozzáfűzte,hogy kinyitna a kedvemért,de ágyhoz kötött,műtötték a sarkát.... :x :x :x Mi az istent csinálok két órát??????????Ha hazamegyek,szusszanok,indulhatok is vissza....na szóval bementekm a Tescoba és minden sz@rt megvizsgáltam,hogy elteljen az idő.Szerencsésen elköltöttem a semmire 6000ft-ot.OKÉ.

Vissza a nagykerbe,bevásároltam,jövök haza,áru le,visszamenni a papám telkére,hogy szedjek a koszorúkba vágózöldet....nincs nálam a kulcsa,másik táskával vagyok.....jó...haza...kipakolni Tesco-s cuccot,kulccsal vissza,zöldszedés...üzlet....kipakolás...haza....a farmerszoknyám csuron víz,a bugyimból csavarni lehet.....ELÉG volt mára....végre itt vagyok!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Szép jó estét mindenkinek :wink:

Meli semmiségekre mi is ügyesen költünk ilyen bevásárló központokban :roll:
Azért jó kis napod volt.

Itt most megint villámlik :) , viszont még mindíg nagyon fülledt idő van . a szobában még mindíg 30 fokot mutat a hőmérő :shock:

Hajnoca az ásványvizet mindenkinek jó cserélgetni, nem csak a kismamiknak.
A hajfestékek tudnak ám meglepit okozni. Nekem legutóbb a melírom lett répa színű :lol: . Azt viszont nem tudom tudatos volt e barátnőm részéről, de szólni nem szólt. De amikor megláttam....Ráadásul apának nem is tetszett, mondta is, hogy legközelebb ne ilyen színt tetessek :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!Tudom,hogy ilyenkor már nemnagyon vagytok itt,de nemrég értünk haza,csak letusoltam! :D Jól esett,de már izzadom is ki! :? Na mindegy................!Apának az új robogóját voltunk kipróbálni!Bár Én nem mentem vele,csak a fiúk (haverok!)
Holnap délután kell mennem a fogorvoshoz! :? Már annyira unom!!De márcsak 3 fogamat kell megcsinálnia!Egy lyukas van még,meg a két amalgánt cseréltetem ki!!De az még 30.000Ft!!A Jogsit is első nekifutásból egy 20-assal kell kezdenem!! :( Még jó,hogy spóroltam össze egy kisebb összeget!!Nemis tudom,hogy most mihez nyúlnék! :oops: Na mindegy!!Legalább Apának ma megadták a tartozásukat!Bár az megy a felújitásra!!Ja!!Meg vesz belőle egy kisautót!!Egy kis Peugeot mellett döntöttünk!!Holnap fel is hivja!!Szóval ezek mennek!!(Most sajna a bárányfelhők nem!! :( :( )
Na!!Mindenkinek nyugadalmas JÓ Éjszakát!! :lol:
Bea

Kép
bea27

Ez meg hogy lehet, én vagyok az első? :shock:

Andi
candi

Bea: akkor lesznek új dolgok most az életetekben bőven! :wink:
Lesz jogsi, új autó, robogó, lakás, felújítás, nem mondhatod hogy unalmas lesz?! :wink: És mindezeket karácsonykor megkoronázza egy hatalmas ajándék! :D
Plútó: nálunk hajnalban dörgött, villámlott, meg fújt a szél, de semmi eső nem esett :twisted: . Csak arra volt jó, hogy be kellett csukni az ablakokat és jól megsültünk az éjjel :twisted:
Hajnóca: meg foglak kuksizni :wink: Ezek a színek mindig olyan szépek a dobozon, de a hajon mást mutatnak, nekem nem sikerül soha olyanra amilyet kinézek magamnak! Ilyen szép a természetes színe és mégis fested? ÍMentek nyaralni?
Muszkuru: fene egye meg , ilyen melegbe ennyi megbeszélés! Legalább valami kerti parti volt a vacsora? 8)
Meli: tudod úgy szép az élet, ha zajlik! :wink: Nem Te mondtad a múltkor, hogy 12 kilót jó lenne fogyni? Na ez tegnap biztos meg volt! :lol:
Mókuska: ma is szalma? Mindent meg tudtál csinálni? Fejed hogy van? :?:
Dóri: hallom 29 fokos a balaton! Bementél? Hűsít valamit? Jó sokan lehetnek most lennt. 8)
Tegnap este édes volt a macsekom úgy lihegett mint egy kiskutya, szegény állatok sem bírják már ezt a hőséget! :(
Na most már remélem felébredtetek, kávé lecsúszott már, tessék jönni! :P

Andi
candi

Jó reggelt! :lol:

Kép
bea27

Én tejet iszom reggelire,és kuglófot eszem :P De előtte beadom magamnak a vitaminomat!!