Cas
Vasárnap visszamentünk sparba, hogy vegyünk még fini sárgadinnyét, de már csak 10-15 db volt. Persze még így is sikerült nem túl összetörtet és finit találnom! 3-at is vettünk!
Bank: hihetetlen gyors elbírálásotok volt!
Sebi és a családi gyerekek: végre feloldódott! Hurrá!
Tapéta: ha jól veszem ki a szavaidból nagyon nem szívesen állnátok neki. Egy jó tapétást ismerek, itt fent ő tapétázott, viszont Székesfehérvárrol járt fel, de még így is megérte és a munkájával elégedettek vagyunk! Ha kell megadom a számát!
Nagyon jók a velencei képek, de hogy a tálba pisilt??? Ez a kakilás, pisiléses móka nagyon megy Sebinek!
Myra
Nagyon édi Lilla a képeken.
A képregényes üzemmóduról már ezer éve nem hallunk! Pedig igazán eljöhetnének egy talira, pl.: Szilviékhez, az nincs is olyan messze!
Az alvással nem vagytok egyedül! Balcsin egész nap nem volt hajlandó aludni, még úgysem, hogy 2 órákat sétáltunk a parton vele babakocsival. Este tök fáradt volt, de inkább felpörgött, ráadásul egy szobában is voltunk.
A megoldás az volt, hogy elvonultunk fürdeni, aztán már ment is a szunya. Babakocsiba már Kori sem alszik.
Meztelenkedés: Kori is tele van melegkiütésekkel nyaka körbe, és a popójánál volt, de ezt megoldottam és már el is múlt!
Kori is összepisilné az egész lakást, de én úgy szoktam, hogy van egy kis strech rövidgatyója és azt adom rá ja és zoknit, e kettő felfogja a pisit, ami mennyiségileg nem is sok, mivel inkább izzad. Du. pedig általában 16-kor kimegyünk és 18 - 18.30-kor jövünk fel, csak rövidgatyó, és ilyenkor eddig még egyszer sem pisilt be.
Szilvi
Bababuli vagy babastrand, mindkettő szuper nálatok biztos!
Viszont, ha sok baba lesz, akkor elég kicsi lesz a medence nem? Mi vettünk egy nagyobbat, sőt túl nagyot is. Kár volt megvenni, szóval ha megyünk elvigyem? Ja és Timi jöhet (34 hetes és a Kingája Korival egyidős -1nap)? Ha ő jönne, akkor ráadásul autóval mennénk, szóval tuti tudom vinni a medencét, vagy akár ma, holnap be is ugorhattok érte, hogy felmelegedjen benne a víz.