Rambóka!!!!
HURRRRÁÁÁÁ!!!!
Jelentkeztél. Itt ülök, fél szemmel lesem a meccset. Alice- gondolom a franciák nemzeti gyászban vannak ez után a gól után
Az édesítő szerekkel kapcsolatban, én hólyagrákkal tudom az összefüggést.
Én határozottan szeretem a fehér kristálycukor ízét, a főnököm, amikor látta, hogy azzal édesítem a kávémat csak annyit mondott: A fehér méreg!!!
De gondoljátok el a szegény cukorbetegeket, most a fiatalkori, "veleszületett" formára gondolok. Szinte csak édesítőszert alkalmazhatnak. Pl ha sütit, vagy bármi édességet kívánnak. Nem elég a cukrbetegség okozta rengeteg szövődmény eshetősége, még egy jó kis vastagbél, vagy hólyagrák is settenkedik.
És nekem is IRrem van. Hát szomorú
Hány kilót lehet hízni terhesség alatt???
Mi anno (2 éve) úgy tanultuk, hogy ahány hónap plusz 1 vagyis 10kg a megengedett.
De mennyire valósak ezek zsír kilogrammban???
A baba kb 3,5-4 kgos.
a placenta 0,5 kg
magzatvíz ahogy nő a baba csökken a mennyisége: de durván egy 0,5kg számolhatunk
Plussz a megváltozott hormon háztartás miatt felhalmozódott víz. Gondolok itt az ödémákra, de nem feltétlenül látható. Szintén 2-3 liter is lehet.
És akkor hol van a megváltozott étvágy miatt a több evés okozta valódi zsírocska
szóval, ha azt vesszük, hogy egy terhes nő egyetlen kilót sem hízik akkor is legalább 5 kg plussza lesz, de inkább hat.
Viszont az téves, hogy két ember helyett kell enni. Kb 20%al nő meg a szervezet kalória igénye.
Én most könnyen beszélek, még nem vagyok terhes!!!!
Rambóka!
Te azt mondtad, hogy téged mindig megdícsér a védőnő, ami a kilókat illeti.
Én nem vagyok Norbi és Réka "politikája" ellen. Roppant módon toleráns vagyok mindenkivel szemben
Viszont ők legalább azt hirdetik, hogy mindent ehetsz, csak nem mindegy, hogy mikor és rendszeresen kell mozogni!!!
És nem valami csoda bogyót kínálnak drága pénzért, ami 4 hét alatt 20 kilótól szabadít meg.
Viszont a táplálék kiegészítőkkel állok hadi lábon, amit a filmükben reklámoznak és az L karnitin okozta szívritmuzavarokról sem beszél senki
(talán mert túl jó a menedzsmentje)
Nekem van Rubint Réka DVDém. A barátnőm reklámozta, aki a terhessége alatt felszedett 20 kilóját ezzel a tornával nyomta vissza a szülést követően. És valóban jól megdolgoztatja az izmokat.
(ami tetszik Rékában, hogy felhívja a figyelmet, arra, hogy a kismama kérje orvosa tanácsát a tornát megelőzően.)
Én kevésbé tolerálom a 180 cmes 56 kilos manökeneket, akik naponta megesznek egy sárgarépát és két avokádót. Aztán egy idő után ezt is lecsökkentik, mert még mindig túl kövérek.
És a tinilányoknak inkább ez az etalon.
Az agyatlan libák úgyis fógyózni fognak, cigiznek, isznak, drogoznak a terhesség alatt. És nyavalyognak, hogy milyen rettenetesen kövérek
Nálunk a családban sok a túlsúlyos (a párom részéről). n+1 féle diétát kipróbáltak. És semmi sem hat
Már egy vagyont költöttek különböző bogyókra és hiába.
Nem mozognak!!! Ez a legnagyobb baj.
A párom le akar már fektetni, nekem még nincs kedvem