Új privát üzeneted érkezett!

Azt hittem , most már jó hírekre jövök!
De nem....
Angel! :(
Nagyon sajnálom! :cry: De korábban miért nem mutatta ezt a vizsgálat???
Bízzunk benne, hogy hamar rendbeteszi a dokid!!!!! Drukk ezért és mindenért pénteken is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jerusha!
Neked drukk a teszthez!
zsazsóka73

Köszi, Zsazsókám! :)

Eddig nem is nézték... :roll:
angel37

Sziasztok!

Kérlek benneteket, áruljátok el nekem, hogyan lehet feltölteni a Fertilityről a hőgörbét?

Előre is köszönöm a segítséget

Athiz
Vendég

Tlidi!
Megkérdezheted. Igen, sajnos jelentős súlytöbblettel rendelkezem, csúf magyar szóval kövér vagyok :( Mostmár legalább sejtem mitől. Sajnos a homlokomra nem írhatom ki hogy: emberek ne nézzetek csúnyán, beteg vagyok nem zabálok... (persze nem tagadom, a hasam szeretem).
Vendég

Sziasztok!
Angel!

Nagyon sajnálom! :( :( Veled érzek, de fel a fejjel, ez is el fog telni.

És akkor..................... jön a baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom már, hogy ki kérdezte de lehet a HSG után dolgozni nekem is ez a véleményem.

Móni mi van veled!!!!!!!

Áfonya!
Mitől van a súlytöbbleted.

Elég gyászos a mai nap, tuti én azzal fejezem be a mai napot, hogy megjön.

Bocsi ha nem írtam mindenkinek, de most értem haza és leragadnak a szemeim.

Mindenkinek hűvösebb éjszakát kívánok.

ui: reggel jövök.
gizmixxx

Gizmix! Nem én találtam ki, orvos mondta: a hízás jellegzetes a PCOra. Félreértés ne essék, nem akarom én áthárítani a teljes felelősséget a betegségre, de szerintem jogosan érzek némi megkönnybbülést ez ügyben, hogy nem csak rajtam múlik, ez a betegség ezzel járhat. 20kg plusz van rajtam a 4 évvel ezelötti "versenysúlyomhoz" képest. :(
Vendég

Sziasztok!

Mi van a tesztközelben lévőkkel?
Móni, Jerusha??????

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Tegnap átfutottam,amiket írtatok,de ma már csak épp beleolvastam :oops: Ígérem visszaolvasok rendesen,de rengeteg melom van,mosás,vasalás,meg főzni is kellene vmit :twisted:

Ildi
Ne keseredj el!Láttam a PCO-s ban már kaptál tanácsokat.Ne add fel!!!!!!!
:)

Angyal
Bromocriptin 2 hónap alatt helyreteszi a prolaktint!!!!
Rettenetes egy szer,remekül fogyaszt :wink: Majd elmesélem!

Tontica
Örülök,hogy minden O.K!

Mindenkinek drukk,aki ciklus végét tapossa,a teszthez!!!!!!!!!!!!!!!

Rólam:Tegnap este megjött :cry: ,mivel este 6 után,így ma akkor 1 cn :?: :!:
Annyira bíztam pedig ebben a hónapban.Azon izgultam,nehogy ikrek legyenek,hát most megkaptam....Na mindegy!Apa is teljesen maga alatt volt.Beszéltünk róla éjszaka,és most már mindenképp ragaszkodik az ő kivizsgálásához is. :shock:
Na,meg még lehet 2 clostys hónap,szte azt már csináljuk végig.
Szóval ma megpróbálok bezélni a dokimmal,hogyan is legyen most.

Puszika!

KépKép

KépKép
okr

Sajnálom a csalódást Okr! Én is nagyon reménykedtem abban a 2 hónapban ameddig clostyt szedtem... bár akkor még nem tudtam a PCOt.
Fel a fejjel, biztos sikerülni fog, sok embernek használ! Csak a folyamatos UH kontrollhoz ragaszkodj erősen, csúnya nagy ciszták tudnak nőni a clostytól!
Vendég

Áfony
Sajnos nekem ez lesz az 5. clostys ciklusom.UH-ra kétnaponta járok,a dokim ragaszkodik hozzá. :wink:
Na,persze PCO-m is van. :(

Nem tudom miben reménykedjem,hiszen p.é-m van,akció van,mégsem sikerül.Mindenesetre apa kedvéért már végigcsinálom.

KépKép

KépKép
okr

Üdv!

Kriszta,
jajj nagyon sajnálom... :( a fene a pofáját miklósbácsinak, hogy mindig rossz helyre dugja! :evil: Menjen inkább vmi tinihez, aki be van szarva, hogy terhes! :roll:

De az jó, hogy tervbe vettétek a további vizsgálódást!

2 hónap ... a májusi baba elméletben is ugrott :roll:

Még fogyaszt is? Max két kilót levihet, de többet ne mááá :shock:
angel37

Okr! Miben reménykedj? Hát a babásodásban :) Fel a fejjel, (bár ezt olyan könnyű másnak mondani) elöbb-utóbb összejön :)
Egyébként te szedsz Metformint? Mert ha igen én eret vágok... ha neked nem sikerül attól+closty akkor nekem sincs remény...
Vendég

Jó reggelt lányok!

Már csak 1 nap, és végre emberi időjárás lesz! Legalábbis azzal hitegetnek az időjósok... :wink:
Ma a hőm még mindig 37.0 volt, ez a 29. nap. (Mostanában mindig szerdán jön meg.) Viszont a múlt hónapbn szerda este 11-kor jött, és akkor ezek szerint az már csütörtöki 1 cn-nak számít??? Mert akkor holnapra várom.... Na persze a Wunsch a tegnapot mondta, de én egyelőre jobban hiszek az eddigi gyakorlatnak.
Szóval még semmit nem lehet tudni...
Arra is gondoltam már, hogy a hőm lehet, hogy a nagy melegtől van 37 körül...

Tlidi!
Köszi az üdvözlést! :) Én sem értem teljesen a történetet: saját medencétek van ezek szerint, ugyebár? Jó lehetett :lol:, bár én biztos nem mertem volna, nagyon szégyellős vagyok... :oops:

Zsóka, Kamilla:
Köszi a drukkot a teszthez, de még várok vele egy kicsit, azt hiszem.. Félek a csalódástól..
Móni, Te hogy állsz? Még mindig elzárkózol tőle? (Vagy már titokban csináltál egy pozitívat? :roll:)

okr:
Sajnálom a rossz híreket... Dokival ma beszélsz?

áfonya:
:( súlytöbblet. De ha kezelni fognak, akkor legalább lehet, hogy ez is megoldódik, nem?

Gizmix:
Na, mi lett este? Ugye nincs menzi?

J
jerusha

Áfonya
Szedek metformint ,február végétől.Azért nehogy eret vágj!!! :!:

Angyal
Ha most elkezded szedni,akkor aug. végére pont jó lesz az eredményed,így szeptemberben kezdődhet a stimu.Júniusi baba lesz! :D :idea:

Jerusha,Gizmixxx
Mikor akatok tesztelni :?: Drukk++++++++++++++++++++++++++++

Moni
Neked is drukk++++++++++++++++++++++++.Mikor akarsz UH-ra menni :?:

KépKép

KépKép
okr

Kriszta :)
Ha meg ketten lesznek úgyse tudom végighordani, így még akár meglehet a május! :mrgreen:

Mondjuk még befigyelhet egy hónap fogigátló is, ha olyan protokoll lesz...

Jerusha,
igen, az már a következő nap! :wink:

Esélyes befutók!
Ne húzzátok a topictársak idegeit! :shock:
angel37

Okr! Hát jó, ha te kéred nem vágok eret :D
De mostmár elbizonytalanodtam. Hát mégsem akkora csodaszer a metformin? Csakegy is szedi egyelőre eredmény nélkül, neked sem akar összejönni (persze össze fog!!!)... akkor én mit várjak? Bár én mégcsak nem is szedem, addig még pár fiola véremet lecsapolják ezek a fránya egészségügyis vámpírok :)
Vendég

Sziasztok!

Angel

Sajnálom... :(
Ettől függetlenül azt mondom,jobb,hogy még most derült ki... :roll:
Ez furin hangzik,de szt sokkal rosszabb lett volna,ha megvan a beültetés és akkor okoz gondot a prolaktin,nem? :roll:
És az " egyet előre,ekttőt hátra" mégis csak előrefelé haladás,nem? :wink:
Bocsi,hogy ilyeneket írok :oops: ,de szt innen is lehet nézni a dolgokat és így talán könnyebb elviselni :wink: !

Kriszti

Hát ez elég megdöbbentő....két pete,kiszabadulnak,aztán semmi... :roll:
Neked volt HSG-d?Mert nem emlékszem rá... :oops:
Szt jó ötlet,hogy Apát is megvizsgálják,mert bizony ők sem mindig uarra képesek.Lehet,hogy ott lesz a bibi :roll: ...

Tesztelőknek drukk! :)

Többieknek kitartás!!! :)

anyapoc

Anyapoc :)

Javítottam magam "egyet előre egyet hátrá"-ra. :lol:

Igen, jobb, hogy most derült ki, és nem később okoz problémát, csak tudod már nagyon elegem van, hogy mindig de mindig kell lennie valami szarnak :( mintha nem indulnék már így is épp elég hátránnyal...

A másik ugye, meg hogy ez hogy a francba lehet ilyen ciklusokkal, pé-vel, progival miegyébbel :shock: :shock:

Hát majd pénteken lehull a lepel, vagy legalábbis lejjebb csúszik! :mrgreen:
angel37

Kép
Ime a gorbem a mai ertekkel kiegeszulve. Hat en ebben a szaggatott vonalban nem vagyok biztos :( Csak akkor jelolte be amikor a tegnapi erteket kivettem. Mondjuk igy sem tetszik, ugy sem tetszik nekem... Halalba bosszant, hogy nem kezdtem el ket nappal elobb az LH tesztet. :oops:
baratodildi

Sziasztok!

Én annyira szeretném ha végre tényleg jó híreket olvashatnék ebben a topikban. (legalább is többet)

Kriszta!
Nagyon-nagyon-nagyon tudom mit érzel. És borzasztóan sajnálom. Még csináld végig sztem is ezt a két closty-s dolgot aztán (ha mégsem jön össze) próbáljatok lépni. Nincs mit tenni.

Jerusha!
Az én hőmet egyáltalán nem befolyásolja a kinti hő. (Stabilan 36,9 a ciklus 2. felében télen-nyáron-hóban-fagyban). Sztem 37,00 az jó, reménykedjünk.

Angyalom!
Hát mit mondhatnék? Elhiszem hogy kivagy én is az lennék. De igaza van Anyapocnak. És jó kezekben vagytok.
Tudom ám, hogy szimpi a dokibácsi, de azért annyira ne csúsztasd le a leplet, ha ott lesztek. :)

j.
Vendég

Junko,
Hű, a titkom! :lol: Csak a párom előtt le ne bukjak! :mrgreen: Bár neki is szimpatikus! :wink:

Ha lesz UH, akkor a nadrágot-bugyit azért lecsúsztatom! :lol: De hogy mit viszek vissza... :roll: :?:

Hőmmel kapcsolatban azt vettem észre, hogy nyáron kezdtem mérni, és az alap 36,2-3 volt, és ahogy beköszöntött a hidegebb idő, ez kicsit feljebb csúszott 36,4 (esetleg 36,5) lett inkább! :shock: Az emelkedés is természetesen ahhoz képest változott! Nyáron 36,8-9, ami a hideggel együtt 36,9-37 re mászott!
angel37

viszek=veszek :twisted:
angel37

Sziasztok Lányok!

Okr

Sajnálom :(

Angel

Tényleg jobb hogy most derült ki a baj, így hamarabb rendbe tudják hozni. A Bromocriptin nagyon hatékony kis bogyó, igaz ahogy már Okr is írta elég brutaliti .... én is szedem ...

Tesztelőkenk drukk!
kokusz

Angel

Mennyi lett az értéked?Nem tetted fel ,ugye? Mert nem találom... :roll:
Ja,még az egy helyben topogás is jobb,mint hátrafelé menni :lol: !
Azért ebből még bmi lehet ám!Váred meg,hogy mit mond a doki!Nekem is volt olyan vérképem,ami olyan volt,mint az éjszakai égbol(tele csillaggal :D),aztán egyik sem volt lényeges,mindere azt mondta a doi,hogy normális! :wink: Jó,ez terhesség alatt volt,de beparáztam :?

anyapoc

Mint említettük a hormon (prolaktin)emelt szintjét előidézheti stressz, gyógyszer szedése, csökkent pajzsmirigyműködés is, nem kell egyből rosszra gondolni, de ilyen esetben mindig doktorhoz kell fordulni
anyapoc

kapható még a homeopátiás Mastodynon nevű készítmény, illetve egyéb természetgyógyászati szerek: ezek csakis enyhe prolaktin emelkedésre valók
anyapoc

Hűűű,ez elég durva:

Bostoni orvosok nemrégiben a " The New England Journal of Medicine " című brit orvosi szaklapban közzétették a body-piercing káros hatásainak egyik meglepő és nem várt esetét: Egy fiatal bostoni lánynak a mellbimbójába helyezett piercingtől megindult a tejelválasztása. Az történt, hogy a testébe helyezett idegen tárgyat szervezete úgy értelmezte, hogy szoptat, és ezért indult meg a tejelválasztás
anyapoc

Kókusz,
köszi! Szóval te is! :wink:
Sajna hallottam már a bromó mellékhatásairól! :roll:

Anyapoc,
értéket nem írtam, csak azt, hogy épp kétszerese a megengedettnek! :shock:

Vérképben nekem is volt már csillagom, és valóban nem jelentett semmit! De a magas prolaktin tuti nem jó! :( Legalábbis babásodáshoz nem szerencsés... Ha nem terveznék ilyesmit, nem is érdekelne! De mint már írtam (bocs, ha unjátok) azért szomorít el, mert tolódni fog az egész dolog kitudjameddig...
angel37

Sziasztok!

Nohát ez tiszta gyász! :cry:

Angyal! No ezt nem gondoltam volna! :cry:
Fel a fejjel, legalább kiderült időben, és lépni is tudnák rá időben!
Persze tudom, hogy ketyeg az az óra..., na de hidd el hogy még nem vagy elkésve!!!

Pco-s lányok!!!! "Ismerek" olyan pco-s lányt, aki vaságyastúúúl 56 kg. És erősen pco-s! Tájokozódjatok, olvassatok utána, mert akkor sok minden kiderülthet számotokra (pl: google)!
Például elég ha a felsorolt tünetekből CSAK pár tünet van meg nálatok: rendszertelen mensi, hormon problémák (magas tesztoszteron, LH/FSH arány eltérése,stb), hízás, aknés bőr, hajhullás, ciszták a petefészken. Ezeket a tüneteket az inzullinrezisztencia okozhatja.
(A magas tesztoszteron szőrősödést okozhat - arcon is például! )
Igen jól mondja Baratodildi hogy a fogyás segít a PCO-n, de nem szünteti meg.
Metformin: van akinek 3 hónap alatt hat, van akinek 1,5 év alatt. A PCO = türelem!!!!!
Tildi! 2005. nov. óta próbálkozunk. De ez nem jelent szinte semmit. 2006. 04.28-tól szedem a metformint, és Norka tanácsára szeptembertől fogjuk komolyan venni a babaprojektet (időzített akció + closti). Kell ennyi idő a metforminnak, hogy rendezze a hormonokat.

Monyoka! Te napokkal ezelőtt kérdeztél a szőrösödéssel kapcsolatban. Igen, van olyan gyógyszer amitől megszűnne ez az állapotod. De ahhoz tudni kéne, hogy mi is a gond. PCO, vagy pajzsmirigy, vagy egészen más??

folyt. köv.
beebeey

Angel

Csak azért kérdezem,mert ahány labor,annyiféle érték,itt a neten van sok referenciatartomány,nézd meg! http://www.hipofizis.hu/laboratorium.php

Nos most az én okoskodásom: mindenhol azt olvashatjuk,hogy a magas prolaktin(és itt érdekes,hogy nem térnek ki ,mennyire magas,pedig a megadott portálon több kategória is van... :roll: ) menstruációs zavarokat,tüszőérés elmaradását okozhatja.
A másik megközelítésem,hogy a szoptató anyák egy részénél sem gátolja a tüszőérést sűrű és igény szti szoptatás esetén sem.

Vagyis én ebből arra következtetek,hogy ez alkati dolog is.Vagyis nálad van ettől függetlenül PÉ,normál mensi,így szt nálad ez ebbe nem zavar be.De majd a doki úgyis megmondja a tutit.

anyapoc

folyt.

Metforminért harcolni kell. Sajnos a házidokik többségében az a kép él, hogy csak cukrosok szedhetik. Ez így nem igaz. PCO-ra csak ez használ.
Áfonya! Nekem nem volt terheléses cukor és inzullin vizsgálatom. Az endos felírta véreredmény és egy UH alapján. De ha szeretnél ilyet, akkor nagyon fontos, hogy 5 pontos legyen, és nagyon fontos hogy ne csak cukor, hanem inzullin terheléses is legyen. Drága vizsgálat, ezért nagyon-nagyon nehéz kiharcolni ezt is. Az én házidokim nem is volt hajlandó megcsináltatni. Azt metformint szedem, így aztán rendbe teszi az inzullint.

Zsazsó! :cry: Komolyan nem értem.

Angel :cry: Oh a francba! JÓ kezekbe kerültél, s még kiderül ez-az. :cry:

Okr :cry: Téged sem értelek.

Baratodildi: én úgy tudom, hogy a PCO miatti emelkedett LH szint miatt, nálunk (pcosoknál) nem mutat valósat a LH szint.

Junko! Mit látnak szemeim!!! ISO??? :D Pont ebbe a munkakörbe dolgozom. :D

Lányok! fel a fejjel! Egyszerűen muszáj már hogy egy újabb kismami feldobja ezt a topikot!

Puszi!
beebeey

Anyapoc,
pajzsmirigyem OKés, gyógyszert nem szedek, megítélésem szerint nem is stresszelek! :shock:

Orvoshoz fordulást még a héten teljesítem :mrgreen: , és majd eldönti, mi legyen!

Szia Bee,
hát meglepődtem, hidd el! :)

Egy másik fórumon érdekes dolgot írt egy lány: van egy olyan dolog, hogy makroprolaktinémia. Vele is ez volt/van! Ebben az esetben normál ciklusok vannak, normál PÉ-vel, progiszinttel, és ehhez jön egy relatíve magas PRL szint, amit nem a túltermelődés okoz, hanemhogy vmiért lassan ürül a szervezetből, mert a prl összeáll óriásmolekulákká... most nyilván nem voltam túl tudományos, de vmi ilyesmi. És ez nem igényel kezelést, mert nem kóros. A "tünetek" rám is passzolnak...

Egy próbát megér, hogy felhozzam a dokinak...
angel37

Bali! Ti hogy vagytok? :)
beebeey

Anyapoc
Sztem apa mindenképp megcsináltatja.Azt mondta neki az sem számít,ha ott helyben kell vizsgálati anyagot produkálnia :shock:
HSG-m még nem volt.a dokim szerint felesleges az nálam.Hát nemtudom!
A Mastodynon jó szer,csak vényköteles.
A Premens ,és a Agnucaston is csökkenti a prolaktint.Ezek vény nélkül beszerezhetőek.(ezt cikkedhez szántam,ha nem baj :oops: )

Angyal
Gondolom a dokibácsi a prolaktin miatt még beutal egy CT-re,vagy MRI-re is.Ne izgulj!
Ja a bromo úgy fogyaszt,hogy remek hányingert csinál,így aztán kaja "csak" gyógyi megszokása után kell.Persze van aki meg sem érzi,hogy szedi!
Fogigátló-Tényleg!!! :!: Most,hogy mondod,rémlik!Sebaj!Lesz baba az a lényeg :!:

Junko
Hát igen!Emlékszem nálad is volt már 3 petike is ! :(
Hihetetlen ez a természet.Néha 1 alkalom,és hopp,ott a baba,máskor meg stimu,és időzített sex-mégis egy nulla az eredmény.

Kokusz
Nálam is indult az órás csere :cry:

Bee
Jelen esetben én is 56 kg. vagyok :wink:
3 kg fogytam,mióta szedem a metformin+bromo+closty complexet!
Persze tegnap még így is páran megkérdezték a hasamra pillantva,hogy jön az öcsike? :evil: Pedig annyira azért nem nagy,no :oops:

KépKép

KépKép
okr

Angel

Jaja én is ... én november óta szedem a Bromot. Nekem háromszoros értéken volt a prolaktin mikor kiderült, kapásból 2 szem Bromo-val indult a móka. Engem nagyon kiütött, de ha fokozatosan emeled az adagot nem okoz panaszt. Januárra már az alsó határérték alatt volt a prolaktin szintem, szóval hamar rendbe teszi a bogyó, csak szedni kell folyamatosan.
kokusz

Anyapoc,
az eredményen rajta volt a ref. tartomány, úgyhogy ebben a mértékegységben sajna duplája! :roll:

Igen, tudom ezeket, amiket írtál, az oldalt is láttam már! :wink:

És hááát, ami példákat hallottam/olvastam, ott az enyémnél kisebb eltérés is már okozott valamennyi zavart...
angel37

Okr

te szegény ... de reménykedjünk, hogy jó darabig ez lesz az utolsó .... :) Mostmár valami jónak kellene történnie itt a topikon.
Tegnap megint láttam gólyát .... :roll:
kokusz

Kriszta,
na márpedig ettől félek!
Ha beutal, akkor otthagyom a francba ezt az egészet!!! :cry:

Veszünk kutyát! Még ma kinézek egy kennelt!
angel37

beebeey:
Nalam az LH FSH teljesen normalis a PCO ellenere, ezert gondoltam, hogy az LH teszt mukodhet. Ah el kell mar vegre jutnom egy meddosegi dokihoz, aki nezi a peteerest nalam. Igy sosem tudom mi van odabent es mindig egy talany marad :roll:
baratodildi

Angyal
Az MRI miatt abbahagynád? :shock: Ne viccelj már!
Ez nemcsak a baba miatt fontos,hanem magad miatt !A tartósan magas prolaktinszint nem tesz jót a hormonjaidnak.
Irgum-burgum te lány!!!Meg ne futamodj nekem! :!: :!:

KépKép

KépKép
okr

angel:
A bromo nagyon hamar lenyomja a prolaktint. Nekem amikor decemberben a "szules" utan beindult volna a tejkivalasztas akkor is csak ket hetig kellet napi 2 szem es minden ok lett utana. Szoval hamar segiteni fog. Nekem amugy mellekhatasa sem volt, de kipp kopp szerencsere eddig a metformintnak sem...
baratodildi

kokusz:
En meg azt almodtam kisfiut hozott nekem a golya es meg el is neveztem, csak reggelre elfelejtettem a nevet. :oops:
baratodildi

Kriszta,
meglehet! :( Én abba a szarba bele nem mászom! :shock:

De a többi hormonommal semmi baj! És nincs adenómám sem!Nehogymár ne lenne semmi más jele!

Bocsm mindenkitől, de kezdek tényleg besokallni :cry:
angel37

Ildi,
köszi!
angel37

Beebeey!
Én azért szeretném kiharcolni ezt az 5 pontost. Agyvérzés elkap ha olyat hallok hogy azért nem írnak ki vizsgálatot mert drága!!! Na de ha INDOKOLT!!! És TBt is becsülettel fizetek! Grrrr :x
Sőt minden létező vizsgálatot szeretnék kiharcolni aminek az eredményére nem kell hónapokat várni. És metformint is szeretnék kiharcolni, bár már nem vagyok róla meggyőződve hogy olyan fene hatékony...:( elvégre többek szedik hónapok óta eredmény nélkül.
Lehet hogy renegát vagyok, de egyre jobban vágyom egy laparos petefészek-felszín roncsolásra. Igaz hogy átmeneti a javulás, de azonnali! Vagy már nem is tudom mi kéne...:(
Vendég

Sziasztok!
mint már írtam tesztelni nem fogok, ha semmi változás, akkor jövő hét eleje UH.
Ma 32. nap, hőm kicsit lejjebb ment, 36.6. Reggel akcióztunk egy jó nagyot, hogy ha meg akar jönni, akkor ne szórakozzon velem, hanem jöjjön meg. Ha időben megjött volna, akkor már jövő 7en készülődhetnék az inszemre... :( Most bosszús vagyok. Hőm szerint meg kellett volna jönnie, de mégsem... Na mind1. Várok.
moni

áfonya:
A petefeszek roncsolasa azert nem jo, mert utana ha esetleg fel ev alatt nem jon ossze kezdodik az egesz elorol es ugye nem lehet a vegtelensegig csinalni... Az sem garantal semmit, sot a veszelye is fennall, hogy esetleg sose lesz mar normalis petefeszked. Szerintem ennyire ne siettessed a dolgot, mert visszauthet.
A metformint pedig mindenkinel kulonbozo ido alatt fejti ki a tokeletes hatasat. Ez sem igazan csodaszer csak egy segitseg, ami az inzulinhaztartasodnak segit a dietan es a mozgason kivul. Raadasul akkor igazan hatekony, ha megfelelo dozisban szeded a te szervezeted szamara es akkor is a legtobb esetben honapok utan hat csak. A dozis beallitasa is eltart egy darabig, utana meg meg egy ideig a hatasat is varni kell. Nagyon szeretnem azt mondani, hogy egy honap vagy azt hogy 3 honap. Viszont nincs ido ami fixnek mondhato. Altalaban 3-6 honap alatt mar hatni szokott a megfelelo dozis, de 1 ev alatt szinte mindenkinek hat valamilyen formaban ha mas nem stimulalhatova valik clostira a petefeszek. Probald magadnak a 3 honapot beloni, addig dietazzal, mozogjal, utazzal el, amit terhesen nem tehetsz majd meg! Meg lehet neked gyorsabban is hatni fog, van akinel elso honapban terhesseg van ahogy elkezdi szedni... Tudom, nagyon nehez elfogadni. Hidd el nagyon jol tudom, mert nekem minden doki azt mondta decemberben, hogy ilyen meg olyan sokat varjak es meglatom egybol jon a kovetkezo baba. En ereztem anno, hogy nem lesz annyira konnyu, hat erre nem szamitottam. Hat nem vartunk sokat csak epp 2 ciklust, de azota eltelt mar 4 es baba meg sehol es ugy tunik ez a honap is ures jarat.
Ebben a temaban en vagyok az egyik legturelmetlenebb, de ugy latom te is hasonloan turelmetlen vagy. Nehany het alatt hozzaszokik az ember a gondolathoz, hogy eltart egy ideig a baba tema, de allandoan figyelmeztetni kell magam, hogy hiaba akarom egyre jobban annal nehezebben jon :cry:
baratodildi

Angel

Aha,nagyon kíváncsi vagyok akkor,hogy erre mit mond a doki.Egyébként szt nagyon jól leírtad a dolgot :wink: !
CT vagy MRI miatt ne csináld már!!!4Olvastad akkor te is,hogy okozhatja egy jóindulatú csomó is,gondolom ezt szeretnék megtudni :roll: ...
És pont ezért írtam,hogy szt ez is lehet alkatfüggő...másnál kevesebb is gondot okoz,míg mások magas prolaktin(szopi) mellett is teherbe esnek...

Kriszti

Apa előtt le a kalappal :)... Bemész vele? :wink:
Miért lenne baj,ha van hozzáfűzni valód,ahhoz,amit bekopiztam? :roll: Homeosnak írja a cikk és mégis vényköteles? :roll:

anyapoc

Ildi
Én is nagyon türelmetlen voltam,úgy félév elteltével,aztán így a 17. hónapban,15 ciklussal a hátam mögött inkább szomorú vagyok már,mint türelmetlen,és dühös.
Lassan eljön a beletörődés szakasza is!
A metforminnnal egyetértek!Nálam már legalább van p.é,és rendes nagy tüszőkkel! :D

Anyapoc
Hát igen,én sem értem,miért kell hozzá vény?
! :wink:
Szopi,és teherbeesés:
A múltkor nem az "én dokim" nézett,hanem egy kollégája.Kérdezte,mióta próbálkozunk,meddig szoptattam stb.Erre azt mondta a szopis időt vonjam ki a próbálkozós időből,mert az nem számít.
Erre én:Olyankor is sokan teherbe esnek azért jópáran
Erre ő:Na igen,és jópáran csigát,jópáran nyers halat esznek. :shock: Egyébként pedig még closty sem kellene,mert nincs ÍGY 1 éve a próbálkozásnak.
Nos,azt hittem padlót fogok!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Ildi!
Írtam neked privit, nem akartam a fórumot terhelni vele, leírtam türelmetlenségem okait.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?