Új privát üzeneted érkezett!

Erika!Boldog házassági évfordulót!!!!
Hajni!Nektek is boldog évfordulót!!!!!!
Viol!Köszi az emailt!!! :P
kola2

Zsani,
szívesen! :lol: :oops: :lol:

nadine81

Viol! Nem mondta hogy milyen károsodást okozhat! Egyébként a doki szakterülete nem a nőgyógyászat, hanem asszem a belgyógyászat. De nem akarok hülyeséget mondani... Szóval a lényeg hogy én azért megilyedtem! Muszály beszednem a Continuint, mert nem tudok elmenni nőgyógyihoz és a háziorvos csak ezt hajlandó felírni! Ez van! Egyébként én is bíztam és bízom is a Farshidban, de mégis elbizonytalanodtam, hisz mégiscsak jót akarok a babámnak!

KépKép
nicika

Viol!Ez szuper,hogy Dorka ilyen jól elvolt a kis szobájában továbbra is így maradjon.
Köszönöm a meghívót már regisztráltam is.És ide most majd hogyan tudok belépni és keresgélni?

Nicika!Egy véleményen vagyok Viollal a nődoki a tuti.Ő tudja mi a jó és mi nem.

Hol tötötök le ilyen jó babás képeket?
Vendég

5.1.zFarmakodinámiásjtulajdonságok
A Cerazett egy kizárólag progestagents tartalmazó tabletta, amely a desogestrel nevű progestagent tartalmazza. A többi, kizárólag progestagent tartalmazó tablettához hasonlóan a Cerazette a szoptatás alatt történő alkalmazás ara alkalmas, továbbá olyan nők számára,akik nem használhatnak, vagy nemvakarnak oestrogéneket használni.
Vendég

bocs, ugyanazt vágtam be...

itt a Continuin:
http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/ ... 0000016200
Vendég

nem vakarnak= nem akarnak 8) 8) 8) 8)
Vendég

Tyűűűűű Vero te milyen okos vagy mindent tudsz!!
A kis Ivánka mit csinál?Még mindíg olyan jó baba?
Vendég

Gabó,
belépsz az iwiwre és bal oldalon rákattintasz arra, hogy ismerőseim (neked most még csak egy van, én). Szóval bejön az én adatlapom és autána szintén bal oldalon rákattintasz az én ismerőseimre. Na, ott kutakodhatsz. Ha találsz valakit, akit ismersz, ráklikkelsz, hgy "ismerem". Ő ezt meg fogja kapni és vissza fog jelezni neked. És így elindul egy lánc. Valószínű az én ismerőseim közül elksősorban te most a babanetes csajokra fogsz rábukkanni, de lehet, hogy találsz olyat, akiket pl. jerevánról ismersz. És itt is tudsz levelezni, stb. Ha van még kérdésed, írj.

nadine81

Gabó,
megnéztem az adatlapodat és szerintem (én javaslom), hogy oda is tölts fel képet magadról és bármiről, mert ha valaki megtalál vagy te megtalálsz valakit és bejelölöd, jobban helyre tud magában rakni, hogy honnan ismerhet, illetve van az adatlapodnak olyan része is, hogy "személyes" "kapcsolat" "iskolák" stb. Itt ezeket tudod megadni. Nekem pl sok olyan ismerősöm van, akiket általánosból ismerek. Vagy volt már olyan, hogy jelölt valaki ismerősnek, kép alapján nem volt ismerős, de amikor lejjebb tekertem az adatlapját, és láttam, hogy az Erkelbe járt, gondoltam akkor tuti onnan ismer engem.
Ja, és ezeket a dolgokat a "Profil"-odban tudod beállítani, ami fent talkász az oldal tetején, egy csomó kék ikon között.
Húúú, remélem nem voltam bonyolult... :)

nadine81

És ma Gábor Sopronba készült és én meg gondoltam, hogy amíg Dorka alszik, beszökök én is. Kitetettem magam a kórház előtt amíg ő intézkedett és addig én megnéztem Amicát! :) Pont amikor kiszálltam a liftből, akkor indult tejet vinni Ágnesnek a korára. Lementem vele. Oda ugyan be nem mehettem, de elmesélte, hogy mi hogyan és miért van.
Amúgy tök vidám, boldog és fut, mint a nyúl! :) Sokast mesélt, többek között azt is, hogy a gátvédelem miatt most így a 2. napon sokkal de sokkal jobban érzi magát, mint Mártonnál és Jankánál, viszont sokkal jobban fájt neki a kitolási szak. Az nagyon jó volt neki, amikor Éva, a szülésznő masszírozta olajjal a derekát és a gátját. Berkes szabin volt, de bejött. Kicsit borostás volt és nem volt jó kedve, de normális volt. Amica nem repedt, mindössze 3 felszívódó varrata ven belül.
Amikor beért reggel, eléggé rosszul festették le neki a helyzetet, mert csak 1 ujjnyira volt nyitva, azt is tágítással érték el, illetve ababa is nagyon fent volt még. Fájás meg persze semmi. Aztán NST-re tették. Kapott antibigyót is amagzatvíz miatt, meg oxytocint a fájásokhoz, így be is indult. Szülőszéken is üldögélt, onnan amikor fel kellett másznia az ágyra, mert már jött a baba, kicsit hisztizett, mert pont fájás közben szóltak, hogy vüljhön fel. Aztán mivel hisztizett, mert nagggyon fájt neki, kicsit le is cseszte a doki is meg a szülésznő is, hogy nem jó, mert így nehezebb lesz. Aztán végül szépen kibújt Ágnes. Azt fájlalja kicsit Amica - amit meg is értek - hogy nem tették rá szülés után, henem egyből elvitték. Na jó, ezt is megértem valahol. Mivel tudták, hogy korababa, már ott volt a gyerekdoki is és el is vitték. De valószínű már holnap meg is szoptathatja, mert tejcit kapott eddig, tápszert nem és ha minden így marad, akkor lehet szopizni. Még meg nem foghatta, de látta, ahogy szopizna már a kis szájával! :) Ésa a nővér is azt mondta, hogy valszeg jól szopó baba lesz, mert nagyon meg van benne az ösztön rá.
Húúú, most hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még írok, ha van valami.

nadine81

Gabi,
aztán van még olyan az iwiwen, hogy "kit ismerhetek". Itt azokat az embereket sorolja fel, akik mondjuk az énismerőseim meg azoknak az ismerősei, stb, szóval rengeteg ember. Ott is lehet válogatni. És akkor meg tudod nézni az adatlapját, írhatsz neki, bejelölheted ismerősnek, stb.
Van olan is, hogy "Legrövidebb út" Ha például a "Kit ismerhetek"-ben ráklikkelsz valakire, utána bal oldalon ráklikklesz arra, hogy "legrövidebb út" és megmutatja, hogy az illetőt kin kersztül ismerheted. Ha pl megtalálod az án Gáboromat és megnézed a legrövidebb utat, ott leszek én, mit kapocs, kettőtök között. :)
Nem olyan bonyolult ám ,csak annak hangzik. Érdemes elkutakodni és el időzni ott. Ha van időd... :)

nadine81

Köszi csajok!!! :lol:

Ez a Cerazettes dolog durva. Én mindenkitő ezt hallottam hogy ezt szedi, de ilyet még nem hallottam róla. Csak hogy nem annyira biztonságos. De hát melyik az.

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

már nem annyira, apuka elrontotta...

:twisted:
Vendég

majd reagálok, olvasok ám, csak nem tudok írni sokat, csak ollózok meg másolok... :( :(

Amica ügyi, nemsokára kijöhetnek, tuti vagyok benne!!!!!

(nekem is volt gátvédelmem második gyerektől csinálják, csak az enyém baba nagyon nagy volt, ezért lett 1 db varratom kívül is.)
Vendég

én is akarok 3. gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Köszi Viol mindjárt megpróbálkozok vele.Előbb jött egy Katalintól,de nem tudtam megnyitni,mert nem engedte beírni az emilemet.Nemtom miért.
Amica nagyon ügyi volt hát két lurkó után már gyakorlott az ember.Sok puszi nekik!!
Vendég

Nektek is ilyen nehezen jön be az iwiw?Én nem győzöm kivárni!
Vendég

De jó!!!!

Amica nem semmi.... A lényeg, hogy már minden oké. :lol:

Vero, hajrá. Pár év, aztán jöhet a 3.
Amúgy tényleg most már én is szülnék újra. Olyan jó érzés... Na de mostanában nem fogok!!! :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabo, nekem be sem jön :cry: :cry: :cry:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ma voltam a Mátyás király utcai ékszerboltban, megérekődtem a fülbelövést. Adnak fülbevalót, amit 3 hét után ki lehet cserélni. 1800 pénz. Asszem a szabadságunk után elvisszük Alízt. Jövő héten meg utána szabin lesz a Peti, jó lenne elmenni valahova, addig nem akarom, hátha nyügi lesz tőle. :cry:

Viol, Niki, ti mikorra tervezitek???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nekem egyszerűen nem jön be.Vagyi bejön,de a gondolkodást nem akarja abbahagyni így be sem jön.Nálatok,hogy megy?
Vendég

Sziasztok!Nekem tud valaki az iwiwre meghívót küldeni?Olyan kiváncsi vagyok rá ,és mindenki erről beszél,hogy milyen jó!
kola2

Zsani,
ment a meghívó! :) Igaz így már nincs meghívóm több, de nem baj! :) Brühühűűű!! :lol: :lol:

Vero,
Apa sokat cipeli Ivánt? :) :(
Akkor végülis neked is gávédelem volt? Te kérted vagy automatice volt? Különben az az 1 varrat sem sok! :)
Húúú, ennyire akarsz 3. babát? Mitől jött ez a felkiáltás? Amica miatt? :) Irigykedsz? :)

Gabó,
nekem bejön az iwiw. Látom még negyed 10 körül is próbálkoztál... :) Mindent látó szemeim tudják ám ezt is! :lol:

Erika,
az az 1.800 pénz nem is sok, pláne ha fülbevaló is van benne. Jóóó, gondolom, hogy nem egy kincs, de tulképp nem sok. Mi olyan 3-4 hónapos kor körül tervezzük.

nadine81

Fúú, itt qrva vihar van!! :evil: :shock: :evil:
Már egyszer ki is cseszte a gépet... Szal húzok alukálni, vagy nézem a meccset... :)
Jajajajaj, holnap oltják a Csöppömet!!

nadine81

Viol!Köszönöm szépen!!!!!Várom :D
Igen itt is zuhog az eső,dörög az ég!!!
Holnap ügyesek legyetek a szurinál!
kola2

Jó reggelt!

Zsani,
szívesen! :)

Akkor ha nem múltkor volt, akkor ma van Levi névnapja!!!

Boldog névnapot Levinek!! :)

nadine81

Boldog névnapot Levi- Husi!!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol!Igen próbálkoztam,de az Opera nem engedi ma megint kaptam egyet Zsanettó,de az opera nem engedi ezt is az Exploreren kell majd megcsinálni,de ott meg nem tudom a leveleket behozni majd este apa.
Hú éjjel itt is volt szél,villámlás,de az eső nem esett.
Tyűűű biztos jól fogja viselni Dorka hisz olyan aranyos baba.
Adok egy tanácsot ha akarod megfogadod ha akarod nem.Ne vedd ám okoskodásnak jó?
Én mindíg úgy csináltam oltás után"más tanácsára",hogy ne lázasodjon be mindjárt mikor hazaértünk beadtam neki egy fél kupot és egyszersem lett lázas.Nagyon sokan így csinálják.
Ha gondolod próbáld ki.

Viol,Nercsi köszönjük szépen. :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Boldog névnapot Levinek!

Mi pedig köszönjük a gratulációkat.Viol,nem semmi vagy,hogy még ezt is észben tartod :D :D

AMICA,GRATULÁLOK!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!

Még akartam írni,de nem jut eszembe,hogy mit :roll: A fiúknak beraktuk a kisszobába mind a két gépet és még nem raktuk a helyére.Apa meg itt alszik nappal,azért nem jelentkeztem.De majd beosonok...

Ja,Viol,megkaptam az e-mailt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Ja és képet hogyan tudok csatolni?
Vendég

Fogamzásgátlóilag teljesen elbizonytalanodtam! Most jelenleg úgy áll a helyzet, hogy vagy a Continuint szedem, vagy semmit, mert nőgyógyihoz nem tudok elmenni! (Meg igazából nem is nagyon akarok :oops: ) Akkor most mit csináljak? A Continuinnál van havi vérzés és attól félek hogy az megzavarná a szopit! Szerintetek?

Amica nagyon ügyi akkor! Gondolom már alíg várja hogy megfoghassa a picúrt és megszoptassa!

KépKép
nicika

Tegnap éjjel 3/4 11-kor hasrafordult Szinti! :lol: :lol: :lol:

KépKép
nicika

Annyira eltérnek a vélemények és irodalmak a hozzátáplálással kapcsolatban! Én például úgy tudtam hogy a baba első kajája a főtt krumpli. Só nélkül, saját levével turmixolva! Az első gyümi pedig az alma, annak is először csak a leve!

KépKép
nicika

Nicika!Pedig talán az lenne a legjobb ha elmennél ő tudja a legbiztosabban mi a jó.
Gratula Szintikének nagyon ügyes!!!!!!!!!!
Hát a hozzá táplálás mi ugye nagyon korán keztük répával.Aztán burgonya burgonya és répa burgonya és banán és stb.A burgonya az alap.Gyümiből pedig először alma turmixolva aztán pici banán,körte és ezeket turmixolva.De mindenki másképp kezdi és adja a babáinak.
Vendég

Viol!

Irigykedek, és jó értelemben!!!! Ágnes nagyon szép név!!!
Drukk a szurihoz Dorkának!

Iván:
Apa cipeli, meg felveszi, meg aggódik...
Most pedig már nem akar ellenni sehol, csak kézben. Nem baj ám, azért vagyok itthon vele, hogy pesztráljam. Áron ugyanilyen volt, aztán kinőtte...

Nercsi!
Szerintem sem sok 1800! Nagyon gyönyörű Alíz, egész más lett! Olyan nagylányos!

Niki!
Gratu Szintinek!!!
Ne aggódj, én Continuint szedtem Áron születése után, végig amíg szoptattam, semmi baja nem lett!! :wink:
Hozzátáplálás irodalom tényleg káosz.
:evil:

Gabó!
Mi a neved az iwiwen?
Küldd privibe, ha nem akarod ideírni!!
Nagyon jók a Fertős képek!!! Husi is nagyott nőtt! Boldog névnapot neki!!!
Vendég

Boldog Névnapot Husi!

Kép

katus78

Niki, nagyon ügyi Szintike!!!!
Ez a hozzátáplálás tényleg nem egyszerű. Mi gyümiből almát, őszibarackot eszünk. Egyszer adtam banánt, a védőnő mondta hogy lehet egy keveset, de az nem volt jó.
Meg főzelékeket. Szerencsére Alíz mindenevő. :lol: Bár a tejpép nem annyira jött be neki.
Már ti is elkezdtétek? Nem elég a tejcid??

Gabó, répát csak üveges kajában kapott??
Itt azt hirdetik, hogy bizonytalan eredetű helyről származó répa nem adható a babának, mert van benne nitrát ha trágyázzák.

Katus, hogy van Máté??? Még tetszik neki a babakocsi??

Veró,köszi a bókot!!! :lol: :lol:
Ez az APA!!! :lol:
Iván alszik éjjel? Szopik még ugye?? Áron is babázik?? Már szünet van, otthon van ő is veletek?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Boldog névnapot Levi!!!!!!!!!!!!!
Ma találkoztam Krisztivel :D
Virág tegap este megint lázas volt,voltunk dokinál és mondta,hogy genny van a torkán ami a skarlátból maradt vissza.6napig ismét gyógyszert kell szednie. :( Ugy sajnálom már szegény gyereket :(
Viol mégegyszer is köszönöm a meghívót!!!!!!!!!!!Tetszik már egy csomó ismerőst láttam :D
Dorka jól viselte a szurit?
kola2

Jajj Zsani!!!
Szegény kis Virág!!!
Jobbulást neki!!!

Én is megltaláltalak az iwiwen, be is jelöltelek!
Meg a Gabót, meg a Beust is. :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok! :)

Na, megvolt a szuri, köszi mindenkinek, jól viselte. Végülis. :) Én fogtam a kis kezét és mondta a védőnő, hogy odaálljak, hogy azért lásson engem, hogy ott vagyok vele. Láttam a kis arcát, amikor elkezdett sírni... :( Amúgy is rossz volt látni, de most különösen, mert előtte tök jó kedve volt, odafele úton nem is aludt, csak mosolygott... De amikor már öltöztettem fel, akkor már nem is sírt. Itthon beborogattam a combiját, és kapott egy fél kúpot is. Most alszik a Lelkem! :)

Gabi,
köszi, egyáltalán nem okoskodás, én is hallottam már korábban a fél kúpos dolgot, szóval mindenképpen adtam volna! :)
A képet az iwiw-nél kérdezed? Mert ott a "profil"-ban tudod csatoolni, rámész a "kélpek"-re, ott meg már minden egyértelmű. Csak szerintem oda is érdemes lekicsinyíteni, mert akkor többet tudsz feltölteni.
Különben mi az az "Opera"??? :) :)

Hajnus,
húúú, nekem ezek a dolgok fel vannak írva a naptárba... :) Csak akkor tudom, ha valaki megemlíti, ha nem, akkor én sem tudom ám! :)

Niki,
hozzátápláláshoz még nemtok mit mondani :), a fogibogyóval kapcsolatban pedig csak annyit, hogy nekem egyszer volt vérzésem olyan 5-6 napig, de a szó szoros értelmében "vér" csak az első két nap, utána egyebek, de nem vettem észre változást a szopiban. Dorkának éppolyan jó étvágya volt, mint előtte.
És látod, már találtál valakit, aki szintén szedte a Continuint! :) Vero! :)
És tök ügyes Szinti, hogy megfordult! .) Gratula!

Zsani,
sajnálom, hogy Virág még mindig az utóhatásaival küzd... :cry: :cry: Csak eltűnik majd végre teljesen!!

nadine81

Vero!Gabó a nevemau iwiwen!
El is hiszem,hogy azt a kis gyönyörűséget Lackó nem tduja letenni és hordozza.Nem biztos,hogy később is kézben marad.

Nercsi!Én üvegeset talán egy-kettőt adtam neki mindent én főztem.

kola!Szegény Virágocska minden utoléri,de sebaj ha megnő annál erősebb lesz.Jobbulást!!

Viol!Köszi este ha mindeki nyugóvóra tért meg fogom próbálni.
Nagyon ügyes kislány volt Dorka ha csak egy kicsit pityizett.
Katona dolog ez az szuri igaz puty-puty-puty!! :D :D :D :D :D
Vendég

Köszönjük a köszöntéseket!!
Vendég

Ejj, hol van ma mindenki? :)

nadine81

Sziasztok lányok és kisfiúk!

Képzeljétek tegnap hazajöttem a melóból és kimentünk Szonjával Deutskreutzba strandolni 5 óra után.Csupán 2 euro a belépő és szupi a strand.Ma sajna elmaradt az eső miatt de holnap ha az időjárás engedi ismét megyünk.

Viol!
remélem Dorka nem lett lázas.Köszi az emaileket.Szupik!

Zsani!
Javulást Virágnak!Milyen gyógyszert kapott?

Gabóca!
Nem találtalak az iwiwen de kereslek.Én Horváthné Bertha Eszter néven vagyok.
BOLDOG NÉVNAPOT LEVINEK!

Erika!
Nem sok az az 1800ft.Szonjáé is kb annyi volt.Aztán jöhet az arany!Kérd el a Violtól! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Katus!
Fogad,hogy van?

Vero!
Imádom a kisfiadat!!!!! :D :D :D

KépKép
eszti76

Eszti,
az a strand, amit az út mellől is látni? Mikor kicsi voltam és sokat jártunk ki osztrákokhoz, mindig vágyakozva néztem oda, hogy húúú, de jó, de aztán egyszer sem voltunk...
Köszi, Dorka nem lett lázas, este már be sem adtam neki a második adag fél kúpot, mert megmértem és csak 37 volt. Feleslegesen nem akartam megríkatni, mert viszonylag nyugodt volt, korán el is aludt. Kicsit később még sírdogált a szokásos módon, de már megint alszik. :)

Gabit meg lehet találni az én ismerőseim között is! :)
Én mondjuk tök utálom azt a funkciót, hogy ""keresés" mert hiába írom be az illető email címét, nem csinál semmit a kereső funkció. Csak ugrik egyet a kép és aztán semmi. :evil:

Fülbevaló ügyben már olyanon is gondolkodtam, hogy lehet nem is kellene átlövetni a fülét. Nem is annyira a fülbevalónk "szépsége" :) miatt, hanem nemtom miért. Már többször odaraktam Dorka füle mellé, és végül is nem olyan szörnyű, csak... Csak. Majd alakul. Még van egy kis időm. De ha nm leszek biztos benne, akkor nem fogom, mert biztosan megbánnám.

nadine81

Ja, és Dorka már 56 centi és 4560 gramm! :)
49-el és 2750-el született. Most 2 hónapos. Na jó, meg 2 napos... :)

Erika,
ti is most voltatok, ugye? Alíz mennyi?

És kinek mekkora volt a babócája 2 hónaposan? :) Szeretném kicsit összehasonlítani, hogy tudjam hogy állunk. Bár a védőnő mindig dícséri, hogy nagyon szépen alakul, én azért kíváncsi vagyok más adataira is. :)

nadine81

Szép jó reggelt Mindenkinek! :)

nadine81

Jó reggelt!!!!

Viol, mi ma megyünk méreckedni.
Alíz 3600-tal született. 2 hónaposan, és 5 naposan volt 4580. Ti nagyon jól álltok. :lol:

Eszti, mindakkor jön a rossz idő, mikor nem kéne.... de én már nem bánom.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?