Sziasztok!
Én voltam tegnap a Lukács doktornál, Ficánka OK, méretre, mindenre olyan, mint kell - most megint megnyugodtam egy-két hétre, aztán majd megint kezdek drukkolni, hogy a 20 hetes UH oké legyen, hiába, már a Márkkal is 4 hétről 4 hétre éltem végig a terhességet, most sem lesz ez másként. Ma reggel megjött az AFP eredménye is, 1,01, a doki a telefonban azt mondta, ez tökéletes, ez is megnyugtat.
Úszás: otthoni medence mehet bármikor, a vegyszerek nem érdekesek, a Velencei tavat nem szerette annyira, mondván, kisebb is, mint a Balaton, melegebb is, és nagyobb a "népsűrűsége", de nem tiltotta meg, csak azt mondta, hogy előtte Canestennel vastagon bekent tampon be, utána tampon rögtön ki, száraz ruha, ennyi. De ha lehet, inkább a kerti medencét szeressem idén:-)))))
Keményedés: én a vége felé sokat keményedtem, mindig akkor, amikor kicsit meghajtottam magam - 9. havi kelengyevásárlás egyedül, egy órás kutyaséta a réten, stb. Viszont jóslófájásom egy darab sem volt, egészen a szülésig nem tudtam, mi az a fájás.
Adri, nagyon sajnálom a kutyusotokat, négy éve anyukám kutyája is belehalt a szülésbe, maradt utána 3 kölyök, egyiket sem volt szívünk eladni, egy maradt anyumnál, kettő azóta a mienk, még emlékszem, én is két napig csak sírtam akkor...
Nálunk nem volt tegnap eső, viszont olyan szélvihar volt pontban éjfélkor, hogy még a párom is megijedt tőle, pedig ilyenkor, amikor azt hiszem, hogy elviszi a szél a házat a fejünk fölül, ő szokott nyugtatgatni. Aztán fél óra tombolás után mintha elvágták volna, csönd lett, azóta megint meleg van:-(
Kisgyerekes anyukák, a ti gyerkőceitek hogy bírják ezt a meleget? Még 1-2 ilyen nap, és tervbe veszem a költözést hűvösebb tájakra, mert Márk annyit kínlódik reggeltől estig, hogy már nem bírom hallgatni. Pedig egyébként nem hisztis fajta, de már egy hete semmi nem jó neki, ami van:-( Mondjuk nekem sem, nem is csodálkozom!
Ityko, mégegyszer nagy gratula, engem is érdekelne, mi történt a szülés után!
Finiselőknek kitartás, szerintem a kórházban már előre próbálnak rápihenni a pénteki hidegfronttal várható babaesőre:-)))))
Üdv mindenkinek!