Sziasztok.
hu-ha tényleg lehet olvasni.
Diácska.tündéri a kiscsaj.
.élvezte a pancsizást?
zolikával mi újság? Tábor?
Ewa.én a mai napig is Persil Sensitivet (folyékony) használok +Silan v. Coccolino v. Lenor Sensit. szintén. régebben a Bioponnak volt folyékony sensitivje azt használtuk de megszüntették, ekkor úgy voltam,hogy már majdnem 1éves megpróbálom rendes mosóporral de nem bírta a bőre, úgyhogy inkább nem is kísérletezek.
A pocakomban Zsoltika nagyon félt minden zajtól. az apu elkezdett flexezni mellettem az udvaron rögtön elkezdett odabenn csuklani és pörögni. a második nagy megrémülése már 37hetesen volt- elmentünk megnézni a moziba a CSillagok háborúját, nem volt elég,hogy alig találtam a helyem,fájt a derekam a lábam, de a hangoktól a picuri le sem állt odabenn.úgy rúgdosott, hogy már fájt -egész végig simiztem a pocakom, hátha megnyugszik.-nem fogom soha elfelejteni.
Szilbee.
Hogy bírom? megmondom őszintén Zsoltival nincs semmi gond-ő nagyon nyugis természetű (nemhiába szűz jegyű a drága).akár ha úgy lenne egész nap elmotyogna egyedül.Sziszi már tényleg nehéz eset.általában az a baj,hogy mindíg az kell neki amivel Zsolti játszik és ebből jön a veszekedés..de még ez hagyján..verekszik..engem,Zsoltit. remélem csak átmeneti ez a korszak nála.Zsoltinál is volt egy időszak amikor rúgdosódott meg verekedett,sőt ütötte a fejét a székbe mérgében-de elmúlt.
Sziszivel végülis azért nehéz,mert figyelni kell nagyon rá nehogy baj érje.velünk lakik a dédi és anyu és sokszor kijár.
De amúgy könnyű tudni ha baj van.
az egész ház elcsendesül -akkor tudom,hogy Sziszi valamit csinált.
pl tegnap: GYerekek együtt játszanak a szobában,mi apával nappaliban beszélgetünk.egyszer csak semmi motyogás,beszéd,nevetgélés--mondom Apának valami van,nézzük meg.Hát sziszi lábát lógatja a párkányról (persze belső) és apránként tépkedi a virágzó ibolyámat mosolyogva.nem tudtam rá haragudni.
már megint sokat írok,de minek..
pusza lányok