Sziasztok!
Gabi, nagyon biztosak a csíkjaid!
Espero, hányigered hogy van? Nekem még sose volt. Nem tudom, én néha már azon aggódok, hogy nem túl jó, ha az ember csak papírról tudja, hogy terhes. Nem tudom, ez normális??????????
Inkább csak bazi érzékeny, meg ingerlékeny lettem, ennyi. Ez viszont szar, mert a környezetem eléggé nehezen viseli, én meg nehezen uralkodom rajta. Ez elég gáz. meg estére eléggé elfáradok, de nem alszom többet, mint máskor, nem is tudok, és már nem vagyok annyira fáradt, mint mondjuk a 6. héten. Na meg egy kicsit válogatós lettem.
Ma du pl muszáj lesz bevágnom egy kakaós csigát, esetleg két részletben fogom megtenni, de muszáj!!!!!!!!!!!!
Csakegy, én mindig úgy vettem a metformint (édeapám tanácsolta, aki régebbóta szedi, hogy reggelnél (8-fél9 körül) bevettem egyet, nagyjából a kaja 3-4 falatánál. Este a vacsinál (6-7) ua. Mondjuk szerintem a du4-éjfél az nem nagyon jó. Ha a reggelit elfelejtetted, talán jobb ha kimarad, és estétől megy tovább rendesen, nem?
Szerintem az ideális nagyjából 12 óra eltérés lenne, nagyjából azonos időpontokban.
A ginsenget pedig éhgyomorra kell szedni (az ampulássat egy kis vízzel, vagy teával). Én általában otthon megittam a ginzenget, bejöttem dolgozni, és itt reggelinél metformin. Mondjuk ginzengere a metfomin, szerintem nem a legjobb.
Jobbulgatást Neked!