Sziasztok csajok!
Anikó,
sajnos a fogamzásgátlóknak van az elején ilyen mellékhatása.
Szerintem nem kell megijedned csak akkor, ha sokáig tartana és\vagy erősödne.
Előfordulhat, hogy amúgyis 'érzékenyebb" vagy a fogigátlókra és még erre jön rá a vizsga miatti izgalom.
Ha jól emlékszem akkor írták is a használati 'lepedőjén", hogy előfordulhat ilyen.
Csúsztatni reméljük nem kell a lombikot. De ezt a dokid fogja eldönteni, hogy mizujs odabent.
Ne izgulj.
Van már vmi eredmény a vizsgákról?
Viki,
szerintem sem jó ötlet a melegvíz. Nekünk pl nem jött be Hévíz. Vagyis az ottani víz nem jött be. Inkábba hotel medencéjében fürcsiztünk. Igaz nem voltunk ott sokat, de így is jó volt.
A melegvíz felpezsgeti a vérkeringést és ez nem tesz jót a hadseregnek, asszem.
Igaz, hogy a hőmérsékletet szokták mondani, de biztos a melegvíz is ugyanolyan hatással van rájuk.
Nina,
Sajnos volt egy kis visszazökkenés (a régi kerékvágásba) nálunk, de azt hiszem tegnap este megoldottuk a dolgot. Édeskettesben!
Remélem, hogy nem csak ideiglenes a dolog, mert ilyen kellemetlen illetve sz@r napom, mint a tegnapi nem volt még.
Mindez azért, mert csak veletek tudok megbeszélni dolgokat. Hisz a család nem érti a helyzetünket csak átérezheti.
A lényeg, hogy sokat netezek!!
Így arra jutottunk, hogy lesznek netes és leszenek ungi-bungi napok. (a párom szóhasználatával)
Szóval formálni kell magunkat és a párunkat is. Mindig!!!
Baba,
néztem én is a képecskéiteket. Igaz az én szemem azért még nem olyan kifinomult vagy éppen nem voltam a toppon
, mert kicsit nehezen vettem ki a dolgokat.
De egy élmény még így is, hogy nem a saját képecskéim.
Már nagyon várom, hogy élőben is láthassuk a babáitokat csajok.
Előre is elnézést, ha ritkábban jönnék, de jó cél érdekében maradok, akkor távol!!!