Szia Indigo
Én emlékszem Rád
!
Remélem,sikerült ovit találnotok
!
Áronhoz nagy gratula,látom,már egészen nagy
!
Nőgyógyász:
Hát jól feladtad a leckét
!
nekem szimpatikus Dr. Gáspár Levente,nála szültem,bár nem bőbeszédű,de van humora
.Ő az SZTK-ban magánrendel.
http://www.fittseg.hu/index.php?page=ta ... sado&tid=9
Itt olvashatsz róla.
A magénrendelsét meg kellene néznem,mert valahol megvan a névjegye.
A másik,aki szintén szimpi és fiatal,Dr. Jósa Elemér,de nem tudom,miylen a humora
!Ő is az SZTK-ban magánrendel,de nem tudom a számát
.
Majd talán a többiek ttöbbet tudnak.
Gyerekorvosnak szívből ajánlom a mienket,ő a Haszkovón rendel,illetve Jutasi út 59-ben van a rendelő,Dr. Takács Júliának hívják.Nagyon kedves ,kb 50 éves .Amiért én szeretem,mert imáődja a gyerekeket,soha nincs rossz kedve,nem ír fel feleslegesen gyógyszert és bmilyen bugyuta kérdést fel lehet neki tenni
.Épp most ment át hozzá egy jó barátnőm,mert nem volt megelégedve az orvosukkal és ő is nagyon szimpatikusnak találta.
Őt ezen a számon érheted el: 88- 425-681. Az ő rendelőjét kérd,mert két rendelő van ezen a telszámon.
Ha pedig van kedved,akkor gyere közénk gyakrabban
!
Aba
Barni olyan kis husi ebben a fürdőgatyában!!!
Miért nem akartad vízbe engedni,Én Villőt viszem,ha találunk alkalmas helyet,de Bulcsút is vittem ennyi idősen.A természetes vizek jóval tisztábbak,mint a medencés strandok...
Bambika
Jaj,szegény Lilla,remeélm,nem lesz nagy gond!Nekem szúrták fel fülem,amikor kicsi voltam és onnantól nem volt több bajom,pedig nagyon sokat fájt a fülem...
Móni
Örülök,hogy Gergő meggyógyult,szegénykém,pont ebben a nagy melegben...
Bár én is ilyen voltam,télen soha semmi bajom nem volt (ez már persze elmúlt
),nyáron mindig összeszedtem vmi vírust...
Hát nem csak mi voltunk a medencében,de tény,hogy alig voltak ott
.egyébknt tényleg hét közben érdemes menni,hétvégére jó a Balcsi
.
Az aquvapark árak megdöbbentettek(megnéztem a neten...) ,mi biztosan nem megyünk oda.Ha négyen mennénk,az majdnem 15 000 Ft
. Ennyiből kétszer is megjárjuk Pápát....ha nem háromszor
.
Sajnos ezt megint a németek pénztárcájához mérték,mert kb 15 Euro nem sok így kimondva...nekik...
Rólunk
Bulcsúnak 3. napja hasmenése van,kezd rajtam is kijönni,de enyhébb formában.Nem tudom,hol szedte össze.Hétfőn láza is volt,tiszta forró volt ebben a 30 fokban
.Még most is megy egy kicsit a hasa,de már nem vészes.Szerencsére az éjszakát kibírja,fél 6 körül kel először kakilni...
Villő legújabb tudománya,hogy "bubbog".Vagyis azt mondogatja,hogy bubbubbubbubbubb...
Lányok!
Petra utólagos engedelmével szólok,hogy jövő héten a klubban a mérgező növényekről tartok előadás,ha mnden igaz.Akinek van kedve,szt jöjjön
. Már nem azért,mert én tartom,csak mert szt érdekes a téma...
(Petra,ugye nincs harag? )
És most jön a számonkérés:
Kriszta?Szilvia?Szilvi?Anya4?
Asszem megint irgumburgum lesz ám!!!!