Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, remélem azért tudunk majd aludni :roll:

Katus, amíg Janka beteg nem tudunk találkozni, de szerencsére Márton már túlvan rajta mindjárt szalonképesek leszünk :wink: :wink:
amica

Jó estét mindenkinek!

Először is Jankának jobbulást!Amica,most hétvégen belekóstoltam milyen 3 gyerekes anyának lenni.Hááát :lol:

Niki,nagyon szuperek lettek a képek.Mi imádjuk Sárvárt,szívesen lemennénk idén is.Nem volt nagyon macerás?A pályaudvartól hogy jutottatok el a strandra?Elég nagy távolság.Mikor mentetek-jöttetek?Bocs,hogy ennyit kérdezek,de tényleg nagyon érdekel.A kinti pancsolóba is voltatok vagy csak benn?

Katus,nekem is jöhet a mail! :D Holnap sajnos nem tudok menni reggel,mert Isti barátja még itt marad holnap estig,nagyon jól érzik magukat.

Bence tiszta melegkiütés.Mi használ?Ma voltunk a Tómalmon.Viszonylag tiszta a víz.Persze nem kicsiknek való.De azért Bence is nagyon élvezte a nyüzsit meg a jó levegőt.Ja csináltam pizzát és lángost is :D
bence újra elfogadja a bébiételt!Ma a strandon majdnem egy egész üveg almapürét krumlival megevett :) Benyúltam a szájába,már érezni is a fogait :lol:

Kép

Kép
hajnus

Eszti!
A Perkovatz fennti kulontermeben voltunk. A kapualjbol kell felmenni. Nagyon jo volt, mert teljesen kulon voltunk, de megis lehetett enni-inni ott is.

Nadine!
Dorka olyan edes! Akkorat nott szerintem! Nagyon ugyi, hogy igy forog! Nekem is mind a ketto hasrol hatra fordult 1 1/2 honaposan, es kb. 4-5 honaposan meg hatrol hasra is. Mondjuk latszott Dorkan, hogy milyen eros amikor kinyomta magat teljesen.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Ma mi ügyeleten voltunk, Máté éjjel nagyon csunyán köhögött, hosszú éjszakánk volt. Piros a torka :(

Nicika sajnos nem mentünk, de ha később jó lesz az amit Viol tud 25 euroért akkor veszünk, bocsi

Amica, szóval remélem azért majd összejön.

Anyukámék holnap reggel jönnek :)

Jó éjt!

katus78

Sziasztok!

Katus!Örülök,hogy tetszik a játék.A férjed nagyon szipmatikus és köszönöm a cd-is aranyos vagy meghallgatni még nem volt időm,de holnap bepótolom szuper kis dalocskák vannak rajta így címről.Nagyon édes Máté látom már az új kocsijában van.Élvezi?Milyen volt a kondizás?

Nicika!Milyen hatalmas baba Szinti!!!!!A Sárváriba én is szeretnék eljutni még nyáron nagyon tetszik.A vonatot,hogy bírta?

Kola!Mi Fertőn voltunk anyuékkal És szupi volt csak iszonyú mocskos a víz.ennek ellenére Levi élvezte 3* is bent voltunk vele a vízbe pucéran.A víznyelés nem tudtam kivédeni,de eddig semmi baja hál isten.

Ági!Köszi a tütü nevében is.Ja elneveztük tegnap haza fele Jaun Poulnak bizto rosszul írtam a nevet,de sebaj.Örülök,hogy jól sikerült a tali amit TE SZERVEZTÉL!

Vero!Így utólag nagyon boldog névnapot a kicsi Ivánnak.

Amica!Annyira szép ruhákat kaptunk tőled,hogy csak csuda! :D :D Nagyon hálás vagyok érte és örülök,hogy találkoztunk és nagyon jól nézel ki így közel 3-héttel szülés előtt Jankának pedig jobbulást!! :D

Na apának végre sikerült pár normális képet csinálnia rólam meg a Huisról ha nem bánjátok tennék fel párat a Fertői képekből.
Nagyon szupi volt otthon este elmentünk apával meg a barátnőmékkel egyet csavarogni először a Jégverembe aztán pedig a Plázába biliárdozni éjfélre értünk haza,mert a barátnőm terhes és fáradt volt és most ő az első ilyen helyzetben.
Aztán mi még andalogtunk a sötétben aztána kocsiban ..........végül otthon........! :D :D :D :D :D :D
A Husi nagyon szépen elaludt este anyuval volt kicsi hiszti,de fél 10-fele elaludt éjjel kétszer megébredt,de akkor is vissza aludt.Annyi volt,hogy reggel hatkor felébredt és anyu áthozta,de velünk negyed 9-ig vissza aludt.Olyan édi volt anyu larakta odamászott-rámmászott odabújt és elaludt.
De olyan jó volt kicsit kimozdulni nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára,de most,hogy a Husi elalszik anyuval így ha haza megyünk ezt többször elfogjuk játszani.Szar volt ott hagyni este,de ekünk is kell a kikapcs.
Na feldobom a pár képet aztán lépek csicszni,mert már mindenki alszik!!

Jó éjt!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Megmutatta a koszos popóját imád pelus nélkül lenni Kép
Vendég

Katus!Jobbulást a tüneménynek!!!!!!!
Vendég

Aki korán jön ma... :D
Szivárog a magzatvíz, fájás semmi, megyek :D
amica

Amica!

Szorítokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk de izgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

katus78

Jesszusom,aki tud Amicáról egyből írjon ám!

Egyébként jó reggelt!
Katus,Máténak jobbulást!Akkor ez torokgyulladás? :cry:

Gabó,besz@rás,milyen helyes Levi!Biztos hamar leszokik a pelusról :D :D És te is nagyon jól nézel ki.Hát én nem merném a fürdőruhás képemet feltenni,előbb fogyok 10 kilót... :D

Megyek,mert a fiúk már gépeznének...

Kép

Kép
hajnus

Amica!Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,de

Hajnus!Köszi a dícséreteket,de te is biztos jól nézel ki ez nem szépségverseny nyugottan tehetsz fel képeket.

Eszti!Milyen volt a kindi?
Vendég

Juj de izgi!! Akkor Amica megussza a nyari meleg tovabbi reszet es mar pocak nelkul csinalja vegig. Most hany hetes is?

Gabi!
Tok jok a kepek! Hogy te milyen tok jol nezel ki!!! Levi nagyon aranyos! Most nem vagyok kepben-ti is itthon voltatok a hetvegen?

Hajni!
A Balint is tiszta melegkiutes, es nagyon nehezen viseli ezt a meleget. Olyan nyugos mint az allat!

Kép
Kép
agi

Halihó!!

Amica,
jajajajajajaj, izgulunk nagyon, ügyesek legyetek!!
:)

Zsani,
és ti hol és milyen apropóból buliztatok? :)

Hajnus,
aztán vigyázz amikor benyúlsz Bence szájába, nehogy leharapja majd az ujjad!! :lol:

Ági,
igen mi is látjuk, ahogy hétről hétre ügyesedik a lányka! :)
És ma 2 hónapos!! Sül is a gyümölcstorta!! :)

Katus,
és most hogy van Máté?
Szüleid meddig maradnak veletek itthon?

Gabó,
húúú, Levi nagyon aranyos!! :) Tök jó lehetett! :) Bár a víz tényleg mocskosnak látszik, azért ez nem vette el a kedveteket.
És tényleg jól nézel ki! :)
Én pár mapja próbáltam a fürdőruhámat és a cicik valahogy nem férnek bele... :) :) Viszont a régebbibe igen... :) Ki érti ezt??
Te, és csak nekem tűnt fel, hogy ti Apával a kocsiban... Vagy csak beleképzelem a mondataidba??? Vagy olvasok a sorok között is?? :lol: :lol: Húú, akkor üssetek ám a kezemre!! :lol: :lol:

nadine81

Sziasztok!Amica!Izgulok érted!!!!Ügyesek legyetek!
Gabó!Tényleg jól nézel ki,és Levi is!!!!
Apa mondta,hogy elvisz táncolni mert már régen voltunk.Barátokkal voltunk a Beni-Benbe,Schmidtbe,Old Boysba.Nagyon szeretek táncolni de ritkán szoktunk menni mert Apa nem nagyon szeret.
Katus!Jobbulást Máténak :!:
kola2

Amica, szorítunk!!!!Lehet már a baba is megvan???

Ír valakinek a fejleményekről???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nagyon helyesek a babafotók!!!!!!. :lol:

A betegeknek jobbulást kívánok!!!!

Mi tegnap jöttünk meg Győrből, nagyon jó volt otthon, jól el is fáradtam. Most a nagyobbik keresztlányomat hoztuk el, ő van itt. :lol: (még van egy!!!) Ő majd a augusztusban jön.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ági!Igen mi is otthon voltunk,de az időnkből csak arra futtyotta,hogy elmenjünk vasárnap az Andiékhoz a ruhákért.Szombaton meg Fertőztünk.
Két hét múlva megyek haza több napra akkor biztos tudunk találkozni.
Szegény gyerekek úgy sajnálom őket ebben a nagy hőségben mi is alig bírjuk hát még ők!!! :( :( :( :( :( :(

Viol!Szép 2-hós ünnepit Dorkának!! :D :D :D :D
Hát az én cickóim már beleférnek tavaly fel sem tudtam venni felsőt,mert kicsit cicki volt,hogy az egyik nagyobb mint a másik.Lényeg a régibe beleférsz mehettek strandolni. :D
Nem csak beleképzelted úgyis volt ja és a bokrot kihagytam ott volt a csúcs.Még majd motorháztetőn szeretném akartam,de le lettem hurrogva,hogy új autón nem lehet így maradtak ezek a változatok.De ez is kircsi volt ám!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kola!Akkor most egy időre kidáridóztátok magatokat velünk együtt.

Nercsi!Tyűűűűűű eljön az egész famili?Nem baj legalább a gyerekek is kikapcsolódnak.Nem nagyon fárasztó vagy ők már akkorák,hogy nem kell őket tutujgani?

Köszönöm a bókokat!!!!!!!!
Vendég

Gabó, a Timi a nagyobb, aki most itt van 13 éves, a két kicsi meg 9. Úgyhogy jó hogy itt vannak, Alízzal el játszanak. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Gabó!

Nagyon jók vagytok a képeken! Levi, nagyon cuki!Te meg szuperül nézl ki, irigykedem!!! :) :) :)
2 hét múlva remélem tudunk találkozni, van még egy szuper cd, azon is nagyon jók vannak, ha kell átveszem.

Nem semmi, akkor jól sikerült a autó felszentelés! :) :oops:
Hu ha most belegondolok, hány éve is, voltam így, lehet fel kéne az ilyen autos élményeimet frissiteni.:)
Pécsen vannak, külön ilyen parkolok :lol: :lol: :lol: Mindenki tisztában vele mire jó :lol: :lol: :lol:
Itt is vannak ilyen helyek? :)

01. Beköszöntő
02. A part alatt
03. Katalinka szállj el!
04. Mit mos, mit mos?
05. Mese mese mátka
06. Lepke te kedves
07. Árkot ugrott a szúnyog
08. Megfogtam egy szúnyogot
09. Tücsök koma gyere ki!
10. Tücsöklakodalom
11. Cini, cini, muzsika
12. Csiga-biga gyere ki!
13. Tekeredik a kígyó
14. Kis, kis kígyó
15. Virágéknál ég a világ
16. Száraz tónak
17. Nyuszi Gyuszi
18. Nyuszi, nyuszi, nyulacskám
19. Kerekecske, dombocska 20. Hová mégy te kis nyulacska?
24. Házasodik a motolla
21. Iglice szívem
22. Jön a kocsi, most érkeztünk
23. Héja, héja
25. Hopp mókuska
26. Mókuska
27. Rókamese
28. Kiment a ház az ablakon
29. Harkály kopogtat
30. Répa, retek, mogyoró
31. Fütyül a rigó
32. Csip-csip csóka
33. Fülmile
34. Jöttem karikán
35. Kicsi őz
36. Brumm, brumm, Brúnó
37. Mackó, mackó ugorjál!
38. Finálé

Azon ezek a dalok vannak

Ma jött meg a kocsi, ki is probáltuk, tetszett neki, kinyult benne, így feküdt :D

Kép

Erika!

Ha kellenek mesék szólj! :lol:

Máté már nem köhög annyit, nem lázas, de nem is volt. Huncutkodik egész nap.
Nem kell már vissza mennünk a dokihoz.
Anyukámék kb jövő hét keddig maradnak, ugyanis mi a Jocóval csütörtökön indulunk Krakkoba (persze ha a Máté jól lesz ).
Utánna mi is haza megyünk Pécsre.

katus78

Katus, akkor biztos már nem lesz beteg!!! Kicsit rátok ijesztett! :lol:
Jó hogy Máténak tetszett a kocsi. Nagyon frankón ül benne. :lol:

Ez milyen lemez aminn ezek a számok vannak?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Gabi,
akkor jó szemem van!! :) Vagy jó érzékem az ilyesmihez... :lol:
Hja, az autós élmények... :lol: De had ne meséljük el... :lol:
Na de hol álltatok meg a kocsival?? És hol volt a bokor?? :) :)

Katus,
és a krakkói út milyen apropóból van? :)

Erika,
majd amikor a ti Alízotokat viszi el valaki pár napra!!! :)

nadine81

Katus!Nem kell irigykedned te is nagyon szuperül nézel ki.
Igen kellene ha nem baj ezeken is nagyon jók vannak.
szuper a kocsi jó,hogy Máté élvezi!
Meddig lesztek Krakkoba?Hosszú hétvége?
Most én irigykedem.Hát nálunk ilyen parkolók asszem nincsenek it mindenki felmegy az erdőbe azt agyneki!!!!!!!

Viol!Hát az az igazság,hogy nyugottan feljelenthettek volna közérem sértésért,de akkor pont nem jött senki.Ezt a bokorra értem anyuék háza mögött.A kocsis az a parkoló egyik "sötét"zugában volt,mert a Balázs addigra már ivott én jobb szerettem volna kiruccani az erdőbe,de ez is megtette.
Én egyépként utálom az autóban való kamatyolást rossz élmények fűznek hozzá"ott veszítettem el a szűzességemet"és szar volt.Persze most nem kamatyoltunk csak elvoltunk.
Hát igen ezek a régi emlékek néha fel kell eleveníteni őket.

Nercsi!Ez a nagyon jó tudsz pihenni!!

Mi most lelépünk a Husival Adrián marad épp focizik remélem el lesz amíg hazaérünk.

Szép napot ebben a hőségben ülő helyzetemben folyik rólam a víz.

Sziasztok!
Vendég

Nagyon,nagy gratula Amicáéknak!
Idézem:"Fél 2-kor megszületett Salamon Ágnes lányunk.Picúr,de jól vagyunk!"
Kép

KépKép
eszti76

GRATULÁLUNK!

Kép

katus78

Gabóca!
Te egy bombanő vagy tudod -e?Én is vékony akarok lenníííííííííííííííííííííí!!!!!Levi igen jó pasi!
Ja,egyébként nem voltam konditeremben mert az oviban nagy keverés kavarások vannak és nem tudtam mikor is kell a gyerekért menni.Fél 1-kor vagy alvás után.Ugyanis bárányhimlőzárlat van és ha nincs sok gyerek el kell hozni őket.
Elővettem a jó öreg Norbi kazettámat és 50 percig nyomtam a tornát.Szerintem 100 liter víz távozott a bőrömön át a testemből. :D :D

Találkoztam ma a Krisztivel és a gyerekekkel.Nagyon helyesek a gyerekek!Kirisztin pedig meg sem látszik,hogy nemrég szült.Én is vékony akarok leníííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!

Kriszti
Megvígasztalódott Mira a medencétől?

Mindenkinek köszönöm az iwiw visszajelzést.Ki van még rajt akit nem zaklattam a levelemmel? :D :D

KépKép
eszti76

Eszti!

Én isssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

katus78

Amica! Nagyon gratulálok a kis jövevényhez!

Hajnus! Sárváron a pályaudvartól elfelé a trandig gyalog mentünk! Majdnem szétfőtünk a melegben. Szinti persze végig aludt! Aztán hazafele már taxival mentünk a vasutállomásra! Lövőről reggel 9-kor indultunk el. 9.45-re voltunk Szombathelyen. 10-kor indult a vonat Sárvárra és 10.15-re már Sárváron voltunk! Haza pedig Sárvár-Szombathely 15.15 vonat. 15.30-16.20-ig Szombathelyen sétáltunk, aztán 16.20-16.50 Szombathely-Lövő vonat! A kinti pancsolóba nem voltunk, mert nagyon tűzött a nap, megaztán azt a nagyobb korosztálynak ajánlják inkább szerintem!

Katus! Remélem Máté már jobban van! Egyenlőre akkor nem kell etetőszék! A neten is kb. 25 eurónyi az ára! Egyébként most mennyibe kerül 1 euró? Nagyon jól néz ki az új kocsi! Könnyű tolni?

Gabó! A vonaton elfelé Szinti aludt, visszafelé pedig az ölemben ült és lesegetett! Jó baba volt! Levi nagyon aranyos a képeken. Főleg a popós kép édes! :)

KépKép
nicika

Amica, gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok!!

Milyen szép nevet találtatok végül!!! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Niki, milyen a babakocsi???
Én is akarok venni valamilyet, ami pici, de nem tudom.... hol néztél még???

Erika

Kép
Kép
nercsi

[quote="nercsi"]N írta:nercsiiki, milyen a babakocsi???
Én is akarok venni valamilyet, ami pici, de nem tudom.... hol néztél még???

A babakocsi nagyon szuper. Én is imádom meg Szinti is! Az az igazság hogy én máshol nem néztem csak az Ikvában, ahol ugye vettem. Viszont még azért megnézném a helyedben a buszvégnél abban a sarki boltban is, vagy a Kenguruban!

KépKép
nicika

Ma megjöttek a ruhák amit Szintinek rendeltem az internetről! Megmutatom mert nagyon szuperek és nagyon jó áron voltak!

http://www.babaruhazat.hu/

Ez a ruci egy trikó meg egy bugyi, az ára: 880ft!
Kép

Ez ugyanolyan szinű mint ami a Szintin van! A nadrág ára 550ft, a pólóé pedig 670ft volt.
Kép

A nadrágszoknya 580ft, a póló pedig 770ft.
Kép

Na jó vásárt csináltam? Ja a szállítás 750ft, utánvét.

KépKép
nicika

Ma Tescoba is voltunk apával, ventillátort akartunk venni, de egy szem sem volt a Tescoban. Végül itt Lövőn vettem a Coop boltban egyet!
A Tescoban találkoztunk Veroval és Ivánnal! Az életben sokkal szebb baba mint a képeken! És olyan kis picurka volt. Szinti már rég volt ilyen picike! :lol:

Ja és Tescoban is vettem pár rucit:
Bébifarmer, 749ft:
Kép

Bébi sort, 559ft:
Kép

Kék póló, 210ft:
Kép

Kisnadrág, 139ft:
Kép

Napozó, 699ft:
Kép

Szóval megint kifogtam az olcsó és szuper dolgokat! :lol:

KépKép
nicika

AMICA!!!!! NAgyon nagy gratula Nektek, és sok boldogságot!!!!!! Kép

(A Verusnak is (24-én) megszületett a babája!!)
Vendég

Amicáéknak nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!
Puszi a kis Ágnesnek! :)

nadine81

Gabi,
húú, nekem szerencsére jó élmények fűződnek akocsikhoz... :lol:
Akkor nem voltatok semmik, ha a ház mögött entyempentyemkedtetek! :lol:

Eszti,
én is vékony akarok lenííííííííííííííííííííí! :)
Különben visszaírtam az iwiw-en! :)

Niki,
mi meg vasárnap voltunk a Tescoban, mi is vettünk pár dolgot. :)
Minden gyerekruha akciós volt, rengeteg! :) Kicsiknek, nagyobbaknak vegyesen. :)

nadine81

És képzeljétek, ma átköltöztettük Dorkát a szobájába! :) Elég nagy kislány már :lol: , elvégre 2 hónapos!!
Ez a 2 hónap nekem elég volt, hogy kimenjen belőlem a para, bár a bébiőrző most be lesz dugva a konnektorba! :) (Eddig nem volt, minek? :))
A gyümitortám meg alig akart kijönni a formábóóól! :evil: Ott szentségeltem, már majdnem kivágtam, aztán lenyugtattam magam, hogy "Menni fog ez!", aztán valahogy kicsalogattam... :)
Persze a zselatin folyt mindenhova, mint állat, de végül jól sikerült és fini lett! És nem is olyan csúnya! :lol:

Na jóccakát Mindenkinek, iszonyat meleg van, ilyenkor nincs kedvem semmihez...

Amicáéknak mégegyszer gratula!!! Jajj, tök jó!! :)

nadine81

Amica!Nagyon sok boldogságot kívánok nektek a kis jövevénnyel a képet majd holnap csatolom!

Eszti!Hát azért szerintem te jobb nő vagy mint én és vékonyabb is úgyhogy ennél jobban ne akarj az lenni hisz nagyon jól nézel ki.
Most lassan úgyis vége az ovinak ugye?
50-percet te jó szagu úr isten,hogy bírtad?!!Még bele gondolni is rossz!!
Nekem a combikámból kellen faragni főleg,hogy a jobb vastagabb mint a bal és nem szépek.De ugye tenni is kéne ellen valamit amihez én lusti vagyok pláne ilyen melegben.
És csak úgy véletlenül taliztál Krisztivel
?

Nicika!Nagyon szépek amiket Szintinek vettél biztos csini lesz majd bennük!!

Viol!Hát néha kell egy kis változatosság!! :D :D
Juj,de jó lesz Dorkának külön szobiban aludni!!!!!Írd le milyen volt.
A tortinka biztos fini lett hisz te olyan jókat szoktál csinálni.

Na én is lépek majd megdöglök a melegtől.Megyek szenvedni!

Jóccakát!!
Vendég

Nagy-nagy gratula Amicanak! Isten hozott Ágnes baba!

Kép
mirama

Eszti! Mira megnyugodott, kapott medencét. :D

Én is fent vagyok az iwiwen. Megkeressük egymást?

Bocsi, hogy ritkán jövök, de nemsokára teljesen kész a lakás és akkor jobban ráérek.
mirama

Amica!Gratulálok!!!!!!!!Sok boldogságot kívánok Nektek!!!!
kola2

Kriszti!
Megyek és meg is kereslek most rögtön.Láttam,hogy a Veronak te küldted a meghívót.

Gabóca!
Te annyira aranyos vagy!!!!!! :oops:
Háááát,nem volt semmi az az 50 perc Norbival.Egyrészt mert fárasztó volt,másrészt mert csúnya a pasi és őt kellett néznem. :shock: :shock: Dupla szenvedés!
Az ovi csak augusztusban áll le.Elvileg 2 hét múlva már nem lesz zárlat.
Jók a combjaid!!!! :oops:

Viol!
Köszi az iwiwes emailt!Igen,láttam,hogy Gábor korábban visszajelzett dehát neki kicsivel több ideje van gépezni.Gondolom!
Tik,hogy bírjátok ezt a meleget?

Amica üzenete szerint a kis Ágnes a koraszülöttön van mert kicsike még(2400g és 47 cm)és kicsit korábban is született.36+5-re.Reggel 6-kor elfolyt a víz és 2-re meg is lett a picúrka.
Kép

KépKép
eszti76

Remélem akkor a kis Ágnes hamar megerősödik, és hamar az anyukájával lehet!!!! :lol:

Eszti, otthon tornáztál vagy jársz valahova??? Ilyen melegben nem semmi vagy!!
Mondjuk mi vasárnap délután a tűző napon pingpongoztunk. :lol: Szuper volt.

Niki, helyesek a ruhák, tényleg jó vásárt csináltál!!! :D

Lányok, küldene valaki az iwiwen nekem egy üzenetet?? Mindegy mit, de nem tudom behozni. Talán a freemailen bejön. Kösszike.....

Viol, nagyon szuper vagy, hogy ilyen hősében még tortát is sütsz!!!!
Milyen volt az első külön aludt éjszaka???

Képzeljétek, nekünk tegnap volt a 2. házassági évfordulónk. :lol: Majd hétvégén ünnepelünk....

Erika

Kép
Kép
nercsi

Egy-két két kép Alízról:
Kép
Kép
Kép
Kép

Most, hogy már forog, csomószor be kell menni hozzá megigazítani, mert hasra fordul, de ha nem kényelmes neki, akkor nyüsszög. Most többször kelünk hozzá, mint eddig.... :lol:
Olyan kis ügyes.....

Erika

Kép
Kép
nercsi

Eszti! Köszi te is édi vagy.Ilyen későn áll le az ovi!! :o :o :o
Azt hittem,hogy még a héten azután vége.Hát a Norbinak egy zacskót kéne a fejére húzni.

Nercsi!Boldog házassági évfordulót!!!!!!!

Ha van ilyan iwiwes meghívója valakinek tud nekem küldeni?
Vendég

Nercsi!Nagyon édes Alíz már alig várom,hogy lássam nagyon sokat nőt!
Vendég

Sziasztok! :)

Gabi,
két meglepi a postafiókodban! :lol:
Az új szobában (vagyis a gyerekszobában) nyugis volt az éjszaka, nem volt nyűgös meg hasonlók. Úgy aludt, mint máskor, úgy is kelt, mint máskor. Tíz körül elaludt, 4-kor kelt kajálni, böfi, aztán azonnal laudt is tovább! :) Mint egy kisangyal! :)

Eszti,
[quote]T írta:ik,hogy bírjátok ezt a meleget?

hát nemtom a "tikok" :lol: hogy bírják, mert nekünk nincsenek, de mi szenvedünk rendesen! :lol: :lol:
Gábornak sincs igazából több ideje, mert délutánonként szinte követeli, hogy ha Dorkát cipelni kell, mert épp olyanja van, akkor ő akarja, mert hogy délelőtt nincs is itthon, nem tud vele foglalkozni, stb. Van, hogy kaja után kéri, hogy rajta böfizhessen, stb.
Gép elé sem ül le sokat, de azért mindenre fordít időt. :)
Tegnap 8-kor ment le kocsit mosni, mert akkor nem volt már gatyarohasztó meleg... :)

Erika,
Boldog házassági évfordulót nektek!! :) Még nagggyon sok együtt töltött boldog évet kívánok! :)
A mi 2. évfordulónk meg 17-én lesz... :)
húúú, Alíz nagyon nagy már! :) Olyan kis pofis, hurkás! :) Hány kg?
Dorkának is van olyan kis bodyja, mint amiben Alíz a babakocsiban hentereg! :) Aludt is? Vagy csak napozott? :)

nadine81

Köszönjük jókívánságokat!

Viol, csütörtökön megyünk méreckedni. Már én is kíváncsi vagyok!!!

Alíz aludt ott egy picit, bár a babakocsiba nem sokat szokott. :lol:
Jó az ízlésed!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Senkit nem akarok igazából megijeszteni, de én ma megijedtem! A háziorvosommal akartam egy doboz Cerazettet iratni, de azt mondta hogy ő ezt nem hajlandó felírni, ugyanis szoptatás során a babánál maradandó károkat okozhat! Hogy mit nem tudom! Most Continuin nevű fogamzásgátlót irt fel nekem! Valaki közületek szedett már ilyet?

KépKép
nicika

Niki,
húú, most amit írok, az csak az én véleményem... :)
Én azt hiszem a helyedben nem váltottam volna. Ha a Cerazette-t nőgyógyász írja fel, és többen is használják, valszeg nem okoz semmit a babánál, pláne nem maradandó károsodásokat. Én bízom a dokimban, ha ezt adta, nem hiszem, hogy akkora károkat okozna. Persze valamit biztosan befolyásol (tej mennyisége vagy minősége, nemtom), de nem hiszem, hogy akkora mértékben. Ez picit durván hangzik nekem. Korábban említetted, hogy egy cseppet sem véreztél, meg vagy elégedve a Cerazette-el. Lehet, hogy ettől sem fogsz, mert nem vagy rá hajlamos, csak gondolom.
A háziorvosotok honnan tudja ezt? Mi a szakterülete? Mert a miénk pl. sebész. Na ha ő mondaná pl, hogy ne szedjem, nem hiszem, hogy váltanék, hisz nem nőgyógyász, tuti nem ért annyira hozzá, mint azok.
A Continuin-ról még nem hallottam, többek között ezért sem szedném. A Cerazett-ről sokan meséltek, így amikor én azt kaptam, gondoltam: OK, más is szedi. De attól még a Continuin is lehet jó! :)

nadine81

Ja, és azt nem mondta, hogy milyen maradandó károkat okozhat? Csak mert írtad, hogy nem tudod. Ő sem tudja...?

nadine81

Hajnus!

Nektek is boldog évfordulóóót kívánok! :)
(azt hiszem nem házassági, hanem megismerkedés... :))
De az is tök jóóó! :) Hurrááá! :)

És íme egy-egy csokor virág
Erikáéknak és Hajnuséknak! :)

Kép Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?