Sziasztok!
Most nem menekültök Ágcitól!!!
Azon tépelõdtem ma, hogy jövõ héten úgyis csak három nap lesz normális, mi lenne, ha csak a következõ héten lenne tali? Akkor senkinek nem kell menni orvoshoz, Lara is tudja szervezni a programot, és akkor Orsihoz igazodnánk?
Írjátok meg, jó? Meg azt is, kinek melyik nap jó!
Hát régen jöttem már részletes beszámolóval, úgyhogy akkor itt vagyok:
nagy újság és ezáltal a rejtély megoldódott, hogy miért nem alszik az én tündéri kisfiam. Képzeljétek el, kijött a bal felsõ foga + a jobb melletti. Úgyhogy még nincs vége a megpróbáltatásoknak, mert a jobb felsõ még várat magára. Szegény, nem csodállom, hogy nem tudott aludni...
Holnap nagytakarítunk, már ideje volt, február óta mióta beköltöztünk ez lesz az elsõ igazi. A párom szülei jönnek vigyázni a kicsire, mi pedig felforgatjuk a lakást. De úgy néz ki, hogy ki is pihenjük majd a fáradalmakat, mert vasárnap húúúzunk a Balcsira!
Most a kedvesem itt "kínlódik", mert épített itthon hálózatot, hogy a laptopról is tudjunk gépezni, így ketten egyszerre tudunk, legalább egy szobában lehetünk addig is, mert néha csak üdvözöltük egymást szinte itthon. No, de ugye a szobában én ülök a számítógép asztalnál, õ meg leszorult a földre...
Szegényke!
Gabómamó,
ma Cumi fél 7-kor kelt fel. Már bejártuk a fél Szegedet!
Kicsit így el is húzódott a fürdés ideje. De most már szunyál, remélem jó sokáig. Az a kilós méterárus bolt tényleg jó!
Azt hiszem többször el fogok látogatni oda!
Örülök, hogy most már jobb a kedved!
Évi,
természetesen titeket is várunk a talira. Majdnem egyidõs a kislányod Orsi kislányával.
Edelweiss,
a tornát a doki tudja eldönteni minden esetben. Én mondjuk otthon voltam táppénzen, de már jól voltam (rendes volt a doki, "megfirkáltuk" a táppénzt), így mellette itthon tornáztam. Különben kell is orvosi igazolás hozzá. Ki a védõnõd?
De szerintem nem ezen a néhány hónapon fog eldõlni izmaid gyengesége!
Most a legfontosabb a baba, és ha nem szabad, hát nem szabad. Épp ma egy másik topicban írtam, hogy izmaim a régiek, már ha nem jobbak, kisfiam gyarapodásától. Amúgy sem voltam nudli, de hát most...
És valóban izom, akárhogy is nézem!
Lara,
szép a lakásotok!
Jut eszembe, csajszik azt hiszem, nemsokára kinõjjük a lakásokat, szerintetek mit lehetne csinálni? Keressünk vmi ovit, bérelni lehet vmit? Vagy hogy legyen? (Csoportokat szervezünk, aztán itt meg beszámolunk a csoport tevékenységrõl. Csak vicc.)
No, azt hiszem eldugulok, megyek válaszolni a leveleimre.
Mindenkinek jó hétvégét, valszeg csak kedden jövök legközelebb.
Ágci
U.i: Mentek a tûzijátékra? Nem tudom, menjünk, vagy nagyon ijesztõ lesz Cuminak?