Muszma,
örülök, hogy minden rendben volt a fogaiddal
. Eddig nekem is csak 3 felszíni tömésem volt, de májusban gyökérkezelni kellett a jobb alsó 6-ost. Sajnos rossz lett a tömés, ki kellett cserélni, de utána is ugyanúgy fájt a fogam. Brutális módon kezdte kihúzni a csaj, szinte meg sem várta az érzéstelenítő hatását. Egy kolléganőjét is áthívta, amíg őt vártam, végre hatott az injekció, és a kolléganő húzta ki, de még érzéstelenítő hatása alatt is borzalmas volt, pedig kettőt is belém nyomtak. Amikor megnézték a fogamat, kiderült, hogy gyökérkezelésnél a csaj átfúrta a fogam gyökerét, kilógott oldalt a gyökértömés
...Ja, és ráadásul emberileg is bunkó volt, amikor fájdalmat okozott - megégette a nyelvemet + belefúrt az ínyembe - , ő volt felháborodva, nem hogy legalább annyit mondott volna: bocsánat. Hát ezért sem megyek én oda többet, pedig egyébként nagyon jól felszerelt rendelő. Kismamáknak az én várandósságaim idején is ingyenes volt a szűrés.
Még van időd tájékozódni kórház terén, és menet közben is tudsz váltani, ha valamivel nem lennél megelégedve. Az nem szerencsés szerintem, hogy nincs EDA és korasz. osztály. Császár esetén mit adnak? Spinált, vagy csak altatás van?
Nekem van egy érgomolyag a kisagyamban, amely kitolásnál az erőkifejtés hatására megrepedhetett volna az ideggyógyászok szerint, ezért nem szülhettem, programozott császárjaim voltak. Magamtól soha nem döntöttem volna a műtétek mellett.
A MÁV Kórházban születtek a kislányaim.
Szép helyen laktok, a Vár gyönyörű.
Igen, mi is kihasználjuk a jó időt, viszem a lányokat sétálni, játszóterezni.