Új privát üzeneted érkezett!

Kéne csinálnom teát,és lehűteni!!Még sosem csináltam,de sokan esküsznek rá!!Saját gyártású ICE TEA!!! :?
Ti mivel HŰTITEK magatokat??

Kép
bea27

Ez az aranyér téma ennyi embert érint?Nekem szerintem nem lesz,mert tökjó az emésztésem,nagyon ritka,ha egy nap kimarad...különösen gyümiszezonban..ma 3x voltam :oops:

Lányok,valami növényi alapú emésztést elősegítő tea,vagy tabletta nem lenne jó?Van egy-két tippem,anyukám is ezeken él :cry:
Bea,miért jó nekünk,kerteseknek?

Kép Kép
meli1118

Sziszi: Férjemnek van :( A Venoruton kapszulából egy kúra csodákat tesz vele. Neki is belső van. Anyunak műtötték a Margit kórházban, ha gondolod megkérdezem az orvos nevét! Nekem van egy gyógynövénem Apósomtól kaptam, ebből ha készítesz teát és iszogatod 2 napig szépen csillpodnak a tünetek Teucrium Polyum a neve, nem tudom, hogy itt lehet e kapni. Valamilyen Gamandor lehet a neve magyarul.
Málna: vödrön van lyuk 1 biztosan, több meg minek? Meli már fejből tudja az utat :lol:
Este megtöltöm a medencét otthon és zsuppsz. A miénk kb a negyede annak amit mutatott Málna, szépen szoktak nézni a szomszédok, mikor előadom a fürdős számomat. :?

Andi
candi

Mert kimehettek a kertbe,pihenni, napozni,pancsizni,nyugiba lehettek,hallhatjátok a madarak csicsergését,stb.................Ha néha eszetekbe jut kimentek a kertbe málnázni,eprezni,cserkózni,stb.........Még a füvet is szivesen nyirnám,slagolnék esténként,stb.........................!És mi itt a városban??

Kép
bea27

Bea: nálunk lassan kell nyírni a füvet és locsolni, meg gazolni sem ártana, na majd szólok mikor, jó?

Andi
candi

Bea

Ezt a kert dolgot én sem értem?!Ugyanolyan meleg van a kertben mint nálad a lakásban :lol: :lol:

Jó,egyébként értem.Én is szeretem.De azért nagyon sok munka van egy kerttel.Az állandóan ápolni kell.A kurva gaz nem kérdez, csak nő. :twisted:
Igazi ördögi kör.DE AZÉRT NEM PANASZKODOM.
Este meg reggel madárcsicsergést hallgatni.Ráadásul mi a főúttól ,magasabban vagyunk,úgyhogy még az autó forgalmat sem lehet hallani.Ja és nincs szomszédunk :lol: Csak egy de ők sem közvetlen szomszédok.Még szerencse hogy jó fejek.

Szóval mikor jössz?
Persze a többieket is szívesen látom.Nem igérek 16 fogásos vacsorát,de ha hoztok kaját ... :wink:

málna2162

Na majd megbeszéljük!!Aranyos vagy!!Majd télen................! :wink:

Kép
bea27

Ok.52 méter a kocsifelhajtó...Szeretsz havat lapátolni?

málna2162

Bea,értem,igazad van...de itt meg annyi a munka!!!!!!!!!!Nem mintha beleszakadnék,még....de ha két lurkóm,nem tudom,hogy győzöm majd....gyerekkorom óta dolgozom(otthon 5 fóliánk volt,a legkisebb 30m-es)de az biztos,hogy nagyon kellemes madárcsicsergésre ébredni :lol:

Kép Kép
meli1118

SIMÁN..............................!

Kép
bea27

FÓLIA???????

Kép
bea27

Télen lehet havat lapátolni :lol: :wink:
Málna nekem 3 fogás is elég! Tényleg régen lett feldobva egy kérdés: találkozó lesz valamikor? :roll:

Andi
candi

Málna: én nyertem, nálunk az utcán is el kell takarítani és ráadásul nincs hová túrni, talicskával szoktuk a kertbe borigatni. Jó buli! :evil:

Andi
candi

Lányok!!Illetve anyukák!!Nemtudom ti,hogy vagytok vele,de ahogy elmúlt ez a rosszullétes korszakom,Apával volt tegnap reggel hancur,és azóta egyfolytában tiszta szexmániás vagyok!! :oops:
A Barátnőm ugyanigy volt ezzel az első terhességénél!! :oops:
Anyukák!!Ti,hogy voltatok ezzel??Ezt a baba teszi?? :oops:

Kép
bea27

CIKIS téma,mi??

Kép
bea27

Bea

:lol: Városi lány!
Fólia sátor...tudod ott termesztik a fincsi paprikát ,paradicsomot...stb

De azt ugye tudod,hogy a tyúkot igazából toll borítja és nem nylon zacskó... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
PUSZI!!!! :wink:

málna2162

MÁLNA!!!VISELKEDJ!!!!!

Kép
bea27

Candi

Nyertél!
Az utcánk végében van a temető bejárata.A hivatal jön a kis traktorjával és eltúrja az utcában

málna2162

Maradj már!!Te is csak 2-3 éve vagy VIDÉKI!! :lol:

Kép
bea27

:lol: :lol:

Andi
candi

Ja,mi kertészek vagyunk-voltunk...ma már csak a virágbolt a miénk,anyuék elváltak,apu maradt a házban,ő csinálja a kertészetet,de most fogja eladni!Szóval nekem a kertészkedésből ma már a kevesebb több 8)

Kép Kép
meli1118

Látod milyen mákotok van??EZT IS megoldják helyettetek!!
Te!!És ilyenkor mi van a lovatokkal??(Nem a sexmániám miatt!)Csak úgy eszembe jutott!! :oops: :wink:

Kép
bea27

Szembeszomszédunk igazi felkapaszkodott..., hómarójával hova teszi a havat?.... talált hozzánk nyomatja a szemetje. Aztán mosolyogva kérdezi, sok a hó ma is ? :twisted:

Andi
candi

Csak úgy, mi? Bea-Bea :lol:

Andi
candi

Ja,hogy úgy kérdezted,hogy fólia??!!Kicsit lassúcska vagyok.... :oops:
Bea,nem tudom,akkor belőlem mit hoz ki a bébi,de én most is igazi szexragadozó vagyok :oops: szegény drágám...hogy fogja ezt bírni :?:

Kép Kép
meli1118

Ja!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
bea27

Lovak,mi.... :oops:

Kép Kép
meli1118

Legel,és amilyen dög melegvan,már biztos bepanírozta magát a sárban

málna2162

Lányok kis hidegvízes slagot kértek? 8)

Andi
candi

Candi,nektek nincs igazi hótoló gépetek??!!Az ma már minden valamirevaló vidékinek van..... :wink: ...........mi is talicskázzuk :x olyan szűk az utcánk,hogy a hókotró feltolja a járdánkra....és olyankor se parkolni,se végigmenni...

Kép Kép
meli1118

De van : úgy hívják Candi, csak kicsit sokat eszik, ezért ritkán kapcsoljuk be :wink:

Andi
candi

Klassz,ezt a márkát nem ismerem,nálunk a Meli bevált....olcsó és takarékos :lol:

Kép Kép
meli1118

Málna!!Hány hektár földetek van,hogy még a ló is elfér rajta??

Kép
bea27

:D
Lovardában lakik...

málna2162

Candi-ból én is csak a mosogatógépet ismerem :lol: :lol:

málna2162

Nekünk is OLYAN van!!CANDY!!!Összejöttem egy szimpi csajjal!!Lehet,hogy csatlakozik majd hozzánk!! :oops:

Kép
bea27

Tényleg,nekem meg olyan a mosógépem :oops: hogy felejthettem el ?8)

Kép Kép
meli1118

Bea,hol jöttetek össze?

Kép Kép
meli1118

Szóval lovarda!!!Málna!!Te,hogy voltál a sex-el a terhességed alatt? :oops:

Kép
bea27

Az orvosomnál!!Illetve egy helyen ahol dicsérik a Nődokimat,illetve ALÁZZÁK!!

Kép
bea27

Nagyon érdeklődik....csak nem bírsz te magaddal!!!Azt hiszem szép lesz ez a néhány hónap 8) én is itt akarok már tartani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Épp azon gondolkodtam,hogy nekünk csak ilyen háztartási gépek lesznek majd az új lakásban!!Ki hallott már eről a márkáról??Én EDDIG megvagyok elégedve a márkável,de mégcsak egy éve sincs meg!! :? Nem veszünk WHIRLPOOL-t,mert DRÁGA!!!!

Kép
bea27

Meli!!Ha nekem jött,akkor BOCSI,de mégegyszer!!!!

Kép
bea27

Kicsit dolgoznom kellett, erre úgy belelendültetek... Alig találtam meg, hogy hol tartottunk.
Visszatérve lereagálom, amiket írtatok.

Nekem nincsen emésztési bajom, mindennap tudok és nem kemény. A szülés miatt van. De most legutóbb a 90 napos diéta hozta ki, mert hatalmasakat alkottam :oops:

Írtó kellemetlen, már a nődokit feldolgoztam, mikor terhes voltam, hogy kell és kész.. Ez még annál is kellemetlenebb, egyszerűen ciki.
De félek, hogy elrákosodik, mert állítólag az lesz belőle....
Vendég

Mivan?????????Bea,ezt nem értem!!

Kép Kép
meli1118

Nem nekem irtál a jó előbb??
Nagyon érdeklődik,csak nembirsz te magaddal...............................

Kép
bea27

Ugye milyen jó márka vagyok, És mennyi mindenre lehet használni :wink:

Andi
candi

Anyusziszi!!Akkor fordulj sürgősen orvoshoz!!Fáj is??Ülni tudsz rendesen?

Kép
bea27

CANDY!!!!COOL márka!!Ajánlja valaki??Tapasztalat??

Kép
bea27

Hát...nemnagyon

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?