Új privát üzeneted érkezett!

Candi!!Mi kinek lesz meg előbb???
Ezt nekem irtad?? :shock:

Kép
bea27

Még 8 hozzászóülás,és megvan a 900,és megyek!!Addig maradok!!

Kép
bea27

1000 nem? Erre írtam! Én a 450-re hajtok :wink:
Meleged van látom! :lol:

Andi
candi

HÚ!!Akkor neked márcsak egy van hátra!!
Úr Isten!!Tényleg!!1000!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
bea27

És Megvan!!!! Kép

Andi
candi

Nincs melegem!!iItthon tök jó idő van (Igy egy szál pólóban!)
Csak ne keljen kimennem!!

Kép
bea27

Nekem még van 5!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Csak futtában néztem át azt a sokat amit irtatok. Kb. 10 perce vitték el a gyerekeket :roll: pedig én arra számitottam, h 10 körül megtizóraiztatom Danit és már mennek is. Na mindegy... Viszont mikor mentek el beszólt anyósom: G (a sógornőm) olyan szépen kitakaritott a hétvégén otthon, most Neked is lesz időd, majd holnap megnézzük :twisted: :twisted: :twisted: Egy hete panaszkodom, h nem tudok Danitól vasalni és most meg is jegyezték mennyi vasalni valóm van :twisted:

Csak egy-két kérdésre válaszolok mert vmit alakitanom kell, képesek leellenőrizni mire haladtam :roll:
Megy itthon ventillátor, ezért gondoltam, h esetleg attól fáj a fülem. Fogam nem fáj csak az állkapcsom néha... most vagy a fülemből sugárzik oda v. onnan a fülemre :roll: Fejfájás miatt már voltam dokinál, bár még adós vagyok egy látogatással. Az arcüregemben találtak egy polipot, de a doki nem sürgetett a kivételével, azt mondta, h várhatok vele amig Dani egy picit nagyobb lesz (lassan már rászánom magam). Ez a fejfájás sztem nem attól van, sőt az akkorira is azt mondta a doki, h szte nem amiatt vannak a panaszaim, csak véletlenül derült ki a dolog. Ct-n nem találtak semmit. Én a melegre gyanakszom-ez a diagnózisban is szerepel: melegre fokozódik a panasza.

Na jó össze-visszaságban irtam, de sietek vasalni. Hátha lemegy közben 1-2 kg rólam is :wink: Ja ma még nem fájt a fülem :lol: és a fejem sem :lol: (kop-kop-kop)

Kép
Kép
mókuska

Málna!!Hol vagy????
Elment a Bölcsibe a Kicsiért?

Kép
bea27

Csajok,elindulok dolgozni!Ha lesz időm,onnan is bejelentkezek!!!!Olyan meleg van!!!!!!Ha este a híradóban egy nagykátai csaj leájult a bicajról,akkor az én leszek!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Mókuska!!Vigyázz,mert a ventilátortól nekem is szokott fájni a fejem!!Meg a hülye klimától is!!Nemnagyon kéne a közelében lenned!!Megvagy te is áldva az anyóssal!! :twisted: Sajnállak!!

Kép
bea27

Szegény Meli!!Nem irigyellek!!Vigyázz ebben a hőségben magadra!! :wink:

Kép
bea27

Candi!!Megvan az 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Kiirta,a haladó felhasználó helyett,hogy RÉGI felhasználó!!Valami bónuszt nem kapok??Mondjuk egy HAWAII utat???

Kép
bea27

Azthiszem elmegyek!!Nincs már itt senki!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea, látom tényleg komoly volt, a cél az 1000 hozzászólásért, remélem azért még jössz ma :wink:

Tesó, vajon miért nem lepődök meg? én anyósom két hét szabin van, most tölti a 2. hetet. Eddig semmi gond nem volt, vagy ő javul, ami nem valószínű, vagy rólam pereg le jobban minden. Ki tudja?

Málna, tényleg klassz az a medence. Nálunk az udvar most annyira meleg, ami ott volt fa, az kiszáradt, pedig az olyan jó árnyékot adott :cry:
Most a gyerekeim a homokozóban játszanak, de homok még nincs benne :lol: , ugyhogy folyamatosan tele van pléddel, és párnával, most az a házikójuk :lol:
viszont olyan jó hűvös volt ott délelőtt.

Én délelőtt a kertben voltam, bikiniben. Egész jó vol, ha nagyon melegem lett, mentem a fák alá :roll: Muszály volt a virágaimat rendbetenni, mert feküdt mind ami hosszabb szárú. na, meg a paradicsomokat karóztuk be. Viszont most bennt elég jó az idő :wink:
amúgy nem semmi mennyiséget termeltetek. aki ritkán jön, az most jól jár :wink:

Kép
Egy kis fagyi, hűsítőnek :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bea, látom tényleg komoly volt, a cél az 1000 hozzászólásért, remélem azért még jössz ma :wink:

Tesó, vajon miért nem lepődök meg? én anyósom két hét szabin van, most tölti a 2. hetet. Eddig semmi gond nem volt, vagy ő javul, ami nem valószínű, vagy rólam pereg le jobban minden. Ki tudja?

Málna, tényleg klassz az a medence. Nálunk az udvar most annyira meleg, ami ott volt fa, az kiszáradt, pedig az olyan jó árnyékot adott :cry:
Most a gyerekeim a homokozóban játszanak, de homok még nincs benne :lol: , ugyhogy folyamatosan tele van pléddel, és párnával, most az a házikójuk :lol:

Én délelőtt a kertben voltam, bikiniben. Egész jó vol, ha nagyon melegem lett, mentem a fák alá :roll: Muszály volt a virágaimat rendbetenni, mert feküdt mind ami hosszabb szárú. na, meg a paradicsomokat karóztuk be. Viszont most bennt elég jó az idő :wink:

Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bocsánat :oops: Nem akartam csak egyszer

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,már az üzletből!Nem lesz túl megerőltető ez a mai napom!!!Gabi,mindenkinek rosszindulatú az anyósa?Beáét tudom,Mókuska sem panaszkodhat.....és te?Úgy észlelem,ti még együt is éltek?!Nekem hála istennek nem sok vizet zavar,sőt őt szeretem nagyon...nekem apósom a kiállhatatlan,szerencse,hogy szeret engem....mert akit ő nem szeret,annak kész...

gyertek minél többen,gyorsan elteljen ez a nap!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

iszonyatosan sok munkám van és úgy érzem, hogy soha nem lesz már olyan, hogy utolérem magam. Az egyik csajszi terhes lett (már megint nem én :cry: és lelépett, anme láttam 3 hónapja. Vártunk, hogy a rosszullétek elmúltával bejön, de nem jött. Erre a főnököm szólt, hogy vegyem már át a munkáát. Kiderült, hogy 5 hónappal el volt maradva... Most szívok 1000-rel helyette.

A saját munkámba besegítenek, de néha úgy érzem elsüllyedek...

Operett nagyon klassz volt, utána vacsiztunk a Don pepében, este DVD-ztünk. Jól telt az este. Vasárnap Tomi annyira örült nekünk, mintha hetekre mentünk volna el. :lol:

Pattanás
Én soha nem szoktam pattanásos lenni. Mikor terhes voltam állandóan pattanásos volt a homlokom és az állam, illetve májfoltok jöttek ki a szám körül. Ahogy megszültem elmúlt 1 hét alatt. Most megint pattanásos vagyok kb. 2 hónapja, ezért is kértem a dokimtól a kivizsgálást...

Muszkuru, Candi
Megdöftek reggel, semmi nyoma nincsen a vérvételnek, nem is fájt!!! :lol: :lol: :lol: Pedig úgy féltem.
Vendég

Plútó: akkor már csoki lehetsz! Lehet, hog a homokozót így jobban fogják szeretni a gyerekek? Nagyon kreatívak :lol:
Mókuska: Én azt mondom, hogy lehet, hogy a ventillátort nem bírod és erre csak rátesz egy lapáttal a meleg és az hogy felerősíti a tüneteket. Próbálj meg minél kevesebbet lenni a közelében. Bár biztosan e nélkül elviseletetlen lehet a meleg :(
Bea: gratula, azért ha már elmentél, majd gyere vissza írni délután :wink:
Én eltüntem kicsit,mert kedvenc Férjem hozott egy kis elemózsiát / rántott sajt/, meg fagyiiiiiii!
Ez is finom, amit a kutyuli nyalogat! :D

Andi
candi

Andi, írd csak meg nyugodtan, amire gondoltál! Nagyon kíváncsi vagyok, azért tettem fel, hogy mondjatok sok sok okosságot!

Meli, ilyen időben bringázni már mazochizmusra vall... :wink:

Bea, az 1000. alkalmából küldöm neked Kép
(remélem hawai út helyett megteszi... :wink: )

(a babanet iszonyú lassú - legalábbis nálam, lehet, hogy neki is melege van? :roll: )

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Sziszi,örülök,hogy jól telt a hétvége!!!Mi a munkád?Az jó,ha az ember így számíthat a kollegáira :x
A pattanásos dologgal megnyugtattatok,egyénenként változik a dolog!!!Akkor még van esélyem!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hahó,nálam is nagyon lassú!!!Ági,gyalog is öngyilkosság....hacsak el nem indulok vizes hajjal......nekem régen szokásom volt.....ha nagyon melegem volt és már semmi sem segített bevizeztem a hajam...anyunak felállt tőle a szőr a hátán,de én nagyszerűen párologtattam!!!Gabi,a gép szórakozik veled,vagy dirakt küldted el még1x? 8) puszi

Kép Kép
meli1118

Nem direkt, de lassan robbanok :wink:
az előbb írtam nagy lelkesen, és mire a monitorra pillantottam már a főoldalon voltam :roll: nem értem , hogy sikerült, na mindegy.
Azt tudtam, hogy 3-szor küldtem, de mivel előbb csak 2 volt, így nem érdekelt, de ennyi perc késéssel jelent meg. Az előző 13 óra 14-kor ment ez pedig 13 óra 40 kor :roll:
Jó mi?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Itt vagyok Én is.Csak néha benézek.Takarítás közben nem tudok írni :roll:

Kis_plutó

:shock: Az hagyján,hogy egymás után kétszer,de hogy harmadszor is fejből...Te mire hajtasz?!Az 1000 még messze van.

Anyusziszi

a jól telt az este alatt kell érteni azt?!Mert a vacsi és filmnél tudom,hogy mi töténik :wink:
Kolléganőd nagyon rendes csaj lehet :twisted:

Candi

Fagyi.... :? Én is

Muszkuru

És,úsztak a többiek?Ha nem is a partig, legalább körözhettek volna a vízben egy kicsit :wink:

Meli

Szia.Most nem tudok mit írni neked... :cry:

málna2162

Meli,
Főkönyvelő vagyok...
Ezért pont nem a legjobb időszak ez a tavaszi, mert ugye évzárás mindenkinél. Elvileg június közepétől uborka-szezon lenne.

A többieknek van is. :cry:

Valószínűleg még leosztok dolgokat, mert nem győzöm...
Vendég

Málna, mi már délután a színház előtt túl voltunk mindenen. Este telihassal pihegtünk a TV előtt, aztán aludtam reggelig egyhuzamban :!: :!: :!:
Isteni volt.
Vendég

Meli!
Kitartást!
Itt a munkahelyen már a légkondi se bírja.

Köszi lányok, hogy aggódtatok.
A kertben úgy dolgoztam, hogy07:10-ig este 18:00-20:00ig.

Most visszatértem a munkahelyemre. Jövő hét szombaton folytatom végülis már csak kevés van hátra.

Anyukám: sajnos szombaton be kellett vinni az ügyeletre mert nagyon bökött neki, mert beépítettek neki egy csövet a veséjétől a hólyagig. Akkor azt mondták elmozdult visszahelyezték.

Ma már véres volt a vízelete s újra bement akkor ott volt a dokija s mondta, hogy be van gyulladva neki a cső mentén nem bírja a szervezete, s holnap 11kor kiveszik neki. S reméljük, hogy tisztult eleget a vese, s nem lesz semmi baj. Szegény.
érdekes 7 éve 2*6 hétig fennt volt neki semmi baja nem volt még dolgozott is. Eladó tehát tudott 07:30tól 17:30ig állni.

Málna!
Anyukádnak is jobbulást!
Nagyon tuti ez a medence én is akarok majd a nappaliban a lakásban áztatom magam :)

Bea!
Gratula a hozzászólásokhoz. Én se tudok enni csak iszok, s gyümölcsöt eszek.

Nektarin!
Majd a következő hónap!

Anyusziszi
örülök neki, hogy a vérvétel kellemes
élmény volt az enyém már zöld sárga színekben pompázik ez a 3.hét.

Candi!
Köszi az aggódást!

üdv mindenkinek

Kép
nika04

Málna...hát itt tartunk...nincs mondanivalód a számomra :x puszi és ragyogjon ám minden...nehogy valaki megjegyezze... :roll:

Kép Kép
meli1118

[quote="meli1118"]G írta:meli1118abi,mindenkinek rosszindulatú az anyósa?Beáét tudom,Mókuska sem panaszkodhat.....és te?Úgy észlelem,ti még együt is éltek?!Nekem hála istennek nem sok vizet zavar,sőt őt szeretem nagyon...nekem apósom a kiállhatatlan,szerencse,hogy szeret engem....mert akit ő nem szeret,annak kész...!

Hát a legnagyobb baja velem talán az, hogy "elvettem " tőle az ő kicsi fiacskáját :roll: de már sok minden lepereg rólam. Voltak időszakok amikor nagyon szemét volt, főleg amikor Kriszutiánnal terhes voltam. Egyáltalán nem akarta őt. utána az volt a baj, hogy nem dolgozom.
De közben volt olyan amikor a kórházból hazamentem és kb. 13 hetes terhesen ablakot pucoltam ő pont szabin volt, Na nekem nem vállalja azért a gyerkeket, mert én az ő házában valamit akarok csinálni :( . na álltam a széken, Adri rángatta alattam a széket, ő meg nézte az ajtóból a fejleményeket.
A másik, ami mai napig nagyon fáj a magzatvízvétel után volt. Akkor sem segített. A szomszédasszony hordta Adrikát az oviba, mert hiábas volt akkor is szabin, nem volt hajlandó elvinni őt.

Mikor meg meglett az erdmény akit utolértünk telefonon annak szóltunk, őt nem sikerült. Mikor hazaértünk nem szólt ő fél óráig semmit, de már a páromnak is nagyon rosszul esett, hogy nem érdeklpi őt. Erre megállt az ajtóban és megkérdezte, hogy most már biztos, hogy fiú, mert akkor nem is kell....

attól függetlenül amit már velem tett, szeretem, és tisztelem őt, de megtanultam hallgatni mellette.
Biztos vagyok benne, hogy lesz még ő rám utalva, és akkor talán kapok egy köszönömöt mindenért.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nika,sajnálom anyukádat!!!Biztos sokat szenved,különösen ebben a melegben!!!Vigyázz magadra te is!!!puszi

Kép Kép
meli1118

Gabi,nem tudok mit hozzáfűzni azon kívül,hogy minden tiszteletem a TIÉD!!!Én ezt már nem tűrtem volna!!!

Kép Kép
meli1118

Itt vagyok!!! :lol:
Csak Anyuval mentünk le ide a másik utcába,dróthálót akartunk venni,de zárva volt!!Elakartam menni a schlecker-be,de olyan meleg van!! :( :(
A rádiót hallgatom (Kossuth),és aztmondja,hogy márcsak csütörtökig van ez a tikkasztó hőség!!

Kép
bea27

Málna: hogy hogy nem tudsz egyszerre csinálni ilyen hót egyszerű dolgot. Még nem ettem meg a fagyit, csoki-vanilia jó lesz?
Nika: Kép Látod rajta is van szalmakalap, te is vegyél fel egyet. Remélem Anyukád jobban lesz. Én is kicsit aggódom az enyém miatt, megint találtak a mellében egy csomót és 5.-ig nem derül ki, hogy ez műtéti heg, vagy.., de erre gondolni sem akarok többet. :(
Meli: Vízes vödör a fejre és úgy bicaj, mit szólsz? Árnyékol és hűt egyszerre! :wink:
Sziszi: akkor nagyon ügyi volt hála a jó égnek a nővérke. És mikor lesz eredmény? Kedves volt a kolleganőd és csak így szó nélkül leépett :evil: Micsoda csajok vannak!
Nálam is nagyon lassú a bnet, és nagyon nehezen jelenik meg ez a fül, amin írni lehet!
Muszkuru: írok privit :)

Andi
candi

Plutó!!Ehez képest az én anyósom semmi!!Mondjuk nekem nem a szememebe mondja meg,hogy mi a problémája,hanem a hátam mögött!!Szegény Páromat tette ki annak,hogy engem fikáz!!Szerintem ezzel az volt a célja,hogy szétugrasszon minket!!De ez nem jött be neki (kopp-kopp!!) Mert a fiacskája még mindig velem van!!

Kép
bea27

Gabi,

a te anyósod olyan lehet, mint az enyém. Már korábban leírtam a hasonló sztorikat... Nem irigyellek.
Vendég

Candi

Azért egy lyuk nem árt arra a vödörre...csak hogy lásson is valamit...

málna2162

Candi
az eredmény pénteken vagy hétfőn lesz meg. Pénteken megyek UH-ra is, akkor leszek a 16. napon. Hátha látni pont a pé-met, ha lesz...

Más téma,
van valakinek aranyere???

Mert én gazdag nő vagyok, nekem van és iszonyúan fáj megint, pedig már 1 éve nem volt vele gond.
Vendég

Olyan könyű azoknak akik kertesházban laknak!!IRIGYELLEK TITEKET!!! :? :?

Kép
bea27

Nekem se anyósom se apóso... :? De apának mégrosszabb mert nekimeg nincsenek szülei...csak mi és az én családom van neki

málna2162

KÖNNYŰ!!!Igaziból azt akartam irni,hogy olyan JÓ.......

Kép
bea27

Nekem először vagy 12 évesen jött ki az aranyerem! :( Azóta csak ritkán,de a szülésnél TUTI kijön majd!! :(

Kép
bea27

Anyusziszi

Reparon
Nem irigyellek.Nekem még nem volt.Úgylátszik ez csak a gazdagok kiváltsága :lol: :lol:

Bea

Látogass meg minket...most hogy már nem dolgozol

málna2162

Anyusziszi

Reparon
Nem irigyellek.Nekem még nem volt.Úgylátszik ez csak a gazdagok kiváltsága :lol: :lol:

Bea

Látogass meg minket...most hogy már nem dolgozol

málna2162

Jó is lenne!!!És meddig maradhatok??Egy-két hét??? :)

Kép
bea27

Kencékből már tele a ház. Gyártottam Aloevera kúpot is, Reparon is volt....
Nekem nem kiforduló van, állítólag ez a szarabb, Nekem fent van kb 5 cm magasan és 6-7 db.
Meg fogom műttetni. Nincs ötlet jó dokira???
Vendég

Nekem valószinűleg az erőltetett kakilástól jött ki anno! :( Kifele forduló!!Nálad mitől jött létre??

Kép
bea27

Milyen orvos kell?Urológus? :roll:

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?